|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sudí však ještě nekončíte ne??
Terezce to jde z te rusovlase
do blond
A tatínek ma vlnite vlasy,tak bych se nezlobila,kdyby tohle zdědila po něm
Peti jsi mi s tím vyskaním připomněla
Mala si to cvičila dnes v koupelně .Jak zjistila že jí to jde,tak si to parkrat za sebou cvičně zopakla 
Není tady

Tanko už je nám dobře. Jsou jetě dozvuk, ale už to není tak hrozné.
Holky já mám dnes hrozně pomalý net. Než něco napíšu, tak vy už hodíte deset příspěvků 
Tanko chtěla jsem se zeptat na ten tvůj novej šátek. Fakt se váže o tolik líp než Vatanai? FAKT?? Já pořád přemžýšlím o něčem na léto a nechce se mi dávát takový prachy 
Jo a k tomu blbci. musíte u něj pořád stát a podávat 
U rodičů takhe visí u lustru hnědej Los 
Upravil(a) PetraP (10. 5. 2010 22:07)
Není tady
sudina napsal(a):
kuš jituš
-péro je dlouhý
To teda nevím,kam to pověsíme
To mě za chvíli
sežere,když po něm budu chtít další díru 
Není tady

Když Dany prvně hodně nahlas kříknul, tak se sám sebe hrozně lekl a začal plakat 
Jitu na lustr 
Není tady
Sudí já taky říkala,že třetí dítě nee a podívej mám ho a jsem za něj ráda,je to mazel 
Jinak se pro dnešek loučím,Miláček jde z práce a mám slíbený hezký večer,takže až zítra
Udělala jsem mňaminku k večeři,kuřecí řízky zapečené v sýrové omáčce s bramborama
Tak páčko 
Není tady
já se taky loučím-dneska jsem chtěla jít dřív spát a zas to neklaplo......a to mám zítra ráno odvést adama do školky..-se štěpánem.......-poprvé-jinak jezdí mužskej....ale potřebuju auto-protože jedu konečně na gyndu-odpol....to jsem zvědavá v kolik se vyhrabeme....
Není tady
Peti,no to ja nemuzu moc jeste rict jestli se vaze lip..ten Didymos je jeste tuhej,nezanosenej..kazdopadne,je to proste rozhodne luxusnejsi satek nez Vatanai..a prijde mi,ze bude i vic prodysnej vzhledem k tomu vzoru a navic je svetlej takze se do nej nebude opirat tolik slunicko..No Vatanai sem koupila z druhy ruky za asi 1700,- a Didymos tenhle me vysel asi na 2500,- taky z druhy ruky tak to uz neni tak moc velkej rozdil a urcite se da sehnat i satek za lepsi peniz.Navic o Vatanai rikaj,ze jak je tenkej,tak uz pak neni moc na tezsi deti,ze zacne rezat,ale to ja jeste neposoudim.A jestli ti staci jeden satek,tak Vatanai prodej a pridej kousek a kup treba ten Didy 
Leni,hezkej vecer 
Sudi,brou noc 
Není tady
Peti my tam mame jen takovou tu placku
Něco vymyslíme
Leni užij si večerní pohodu
My měli dnes vyročí
2 roky
,ale
je po noční
tak to nechame na jindy
Sudi jojo ,když se to vezme rozumově.Ale už maš dva partaky,tak je to taky fajn.To Terezka bude vlastně vyrůstat jako jedinaček
Tak jak mladej,tomu byvavalo hodně smutno
po braškovi nebo sestře.
Tož ja taky odchazím,dnes necítím zada
Pěkny večer 
Není tady

Holky dobrou. Taky jdu zapelíškovat. Za chvilku se Dany bude budit na kojení.
Tanko já providelně koukám na ND na bazar, ale zatím mě nic nenadchlo. Líbí se mi i RS, že se rychle váže. Takže buď a nebo. Obojí určitě kupovat nebudu. Ještě uvidím . Já jsem právě s Vtania spokojená. Ale mám ještě MaM Erth a ten se mi blbě dotahuje. Takže ten půjde. Ale asi jen za pár kaček ......
No nic. To je tady 
Tak dobrou
Není tady
Tak tady se snad jeste spinka 
U nas je dneska hnusne
a navic mi prisla zprava od tety,ze se neco stalo at se ji ozvu..tak sem zvedava co z toho vyleze.Komunikace je dost ztizena,jelikoz ona pise jen spanelsky a moje spanelstina je fakt mizerna
Uplne se desim,ze je neco s tatou..on zije na Kube a je fakt,ze kdyz sem mu naposledy poslala fotky malyho (to uz je tak 2 mesice) tak se ani neozval... 
Není tady
Ahoj mamči, tady je celkem hezky, ale už se to začíná mračit
Děti a psi jsou venku, jdu uklízet 
Tanka, tak ať to není nic vážného 
Peti, dík za gratulaci k nožkám, ale ona je jednou našla, ochutnala a zřejmě usoudila, že to stačí
Dá si je sice až za hlavu, ale už si jich zase vůbec nevšímá 
Není tady

Nazdárek 
Já za chvíli vyrážím s kočárem, dokonce meziměstsky veřejnou dopravou, tak doufám že mi někdo pomůže s kočárem do autobusu, nebo jsem nahraná 
Tady je momentálně po šeredném ránu pěkně, ale asi teda se vypravím připravená na všechny situace - kdyby se dalo do deště, ale zatím to vypadá krásně.
Taky se těším až Kika objeví nohy - zatím s nima jen mrská. Holky, taky jsou vaši mimísové tak hyper? Kristýna sebou mele úplně děsně, mlátí nohama, rozhazuje rukama, ale s jakou vervou
jestli je to normální, už dvě sestry se tomu divily 
Tany, moc dobře to nezní, ale snad to nebude žádná zlá zpráva 
Upravil(a) clariceann (11. 5. 2010 11:04)
Není tady
Clari, jo mlátí s sebou jak divá, taky jsem přemýšlela, jestli je to ok, hlavně nohama o zem
Snad ti někdo pomůže, já naposled b:ola s kočárem po úřadech a musela jsem si ho do mezipatra vytáhnout sama, ale abych nekecala, tak jsem ho vytáhla a pak mi pán, který mě celou dobu pozoroval, podržel dveře 

Není tady
Ahoj mamky 
Tak v noci jsem se už viděla tragicky...že skončím s horečkama.. Ale ty nenastoupily, takže jsem jen nemocná bez teplot
Doufám, že to Tobík nechytne 
Holky co můžu za léky??? Panadol a paralen žejo?? Kolik?
Měla jsem odvčera 4 
CLARI DOBŘÍ LIDÉ NEVYMŘELI, POMOHLI MI VŽDY, JEDNOU DOKONCE SÁM ŘIDIČ hups caps lock 

Není tady
clariceann napsal(a):
Nazdárek
J Holky, taky jsou vaši mimísové tak hyper? Kristýna sebou mele úplně děsně, mlátí nohama, rozhazuje rukama, ale s jakou vervoujestli je to normální, už dvě sestry se tomu divily
Tany, moc dobře to nezní, ale snad to nebude žádná zlá zpráva
Clari Tobík je taky takový..má hroznou sílu 
Když se vzteká 
A v kočáře se vykope uplně
V postýlce se budí klasicky vykopaný a dnes kopal i do tyček
Asi tlačil
Jo a dnes jsme měli stolici normálně jako dřív ty míchaná

Není tady
Holky Tobík nesnáší čepky, jak ji nasadím, hrůza a děs, vzteká se a v kočáře se z ní vymaní
Jaké dáváte?? Když je ted teplo 21st???
Není tady

Ahojky,
tak my spali do deseti 
Clari Dany sebou taky takhle mrskal. Ale u doktorky byl vždycky za tuhoše. Ležel, ani se nehnul, je měl vyvalený očiska. Ale doma sebou švihal, jak to šlo. Až jsem si kolikrát myslela, že se musel pořádně praštit.
Teď se u nás pořád převrací na břicho a už má tendence se otočit i zpátky na záda. A převlíkejte a přebalujte dítě, které se vám kroutí jako hádě 
Tanko snad to nebude nic vážného
Držím palce. Dej vědět 
Sissi já mu dnes dala jen kapucu od mikinky. A rozhodně nedávám čepice vázací pod krk. To se mohl vždyky zbláznit. A fígl při nasazování mám ten, že připravím čepku a při nasazování začnu dělat opičky a směju se a pak řeknu jen "ČEPEC" a rychle jí nasadím. A on to bere jako legraci 
Clari a proto mám šátek a s tím mi nikdo pomáhat nemusí 
Není tady
Ahojky
Tanko myslím na Tebe at to není nic važneho
Peti,tak takhle nasazuji čepici i ja
dělam u toho kraviny,aby zapomněla,že přijde čepice.Ale je mi to celkem prd platne,pač jak ji dam do kočaru,tak stejně začne.A taky nedavam zavazovací.
Clari,tak jsem spachala oběd.Musím pochvalit za tip,bylo to dobre

Není tady
Peti, no radeji pod krk vázací, než jen nasazovací. On totiž přišel na to, jak si nasazovací čepku sundat
Tak je v kočáře s holou hlavou..a stejně je horko, celý den se vykopává a já jen přikrývám...takže ted si spokojeně čučí vykopaný.. má teda teplé dupky..
Není tady
Ahojky 
Honza má narozky takže tady moc nejsem
Clari vše nej k narozeninám

Sissi... u nás taky čepice je noční můra,nehoráznej řev a to mu ze začátku nevadily.Máme také vázací.
Není tady