29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mag já si ho taky koupila.Stříkalas ho i do krku?Já už mám zvýšenou teplotu,takže budu mít určo průdušky.Já vím,že jsou antibiotika co se můžou při kojení,ale zas to změní chuť mléka
Není tady
Do krku i do nosu
Není tady
Ahojky holky" dnes jsem si dopřála jarní sestřih a barvu s melírkama.....se mi od vlásků uplně odlevilo.
Jinak o víkendu jsem byla nadšená mohla jsem se konečně hrabat v hlíně začínám si dělat na baráčku skalku a poklízela jsem kolem baráku čurbes po zimě.
Není tady
Ahoj Niki. Závidím ti toho holiče, taky bych už šla, ale já bych chtěla zkusit trvalou na velké natáčky( teda jestli se mi to ještě nerozleží v hlavě), ale řekla jsem si, že až za odměnu, až dosáhnu trošku kulturnější váhy, neboť jsem se v těhotenství vyžrala do nepěkné podoby.
No a u nás asi spurtík. Poslední dva dny večerní kojení co půl hoďky A někdy mám pocit, že pláče a já tam nic nemám. Ale asi trošku kape. Tak snad se to srovná, ale už jsem uvažovala , že rozmrazím zásobičku z mrazáčku.
Není tady
Ahoj!
Marluk,já zase kojím děsně dlouho - začneme v šest a tak po pěti minutách ho střídavě pokládám a on pije a zas zvedám a on říhá ... až tak po 40min. začne pít v kuse a skoro se uspí... Ale v noci zatím ne, to se napije a krásně usne a spinká skoro pět hodin, šmudla malej.
Neumím si představit kojit po hodině -to bych nedělala nic jiného A taky se mi zdá, že mi vycucal úplně všechno, ale vždycky, když zmáčknu, tak teče... příroda je šikulka, jak to zařídila!
Tak já jdu na ordinaci. Hezký večer.
jo, Niki, hoď nám sem fotečku s novým účesem
Není tady
U nás trvá kojení tak 5-6 minut levý prs vůbec nevezme.Dojela jsem pro Hami,kdyžtak mu zkusím dát v noci když bude nejhůř.
Není tady
U nás se taly kojilo 5-6 minut, ale ty poslední dva dny a hlavně večer tahá a tahá jakoby to tahal až z paty
Leni a ty už nemáš zásoby MM ?
Není tady
U nás taky jak kdy, teď máme období, že Agátkau kojení usíná Jako kdyby jí bylo zase jen pár dnů
Není tady
Marluk ještě mám 3 dávky v mrazáku.Jinakk co se mi povede po pití odstříkat mu hned dávám vypít.
Není tady
Holky fotečku hodím, ale nejprve se musím blejsknout takže to vidím tak zítra nebo pozítří. Dala jsem si tmavě fialovou barvu a do toho blonďaté melírky.
Holky to kojení je teda asi někdy jak běh na dlouhou trať. My jsme pořád na Nutrilonu a jsme spokojený.
Tomášek se pořád směje je jak pytlík smíchu. Akorát ještě pořádně nedržíme hlavičku.....Mag jak je na tom Agátka ta určitě už dávno drží sama viď?
Tomča ji pořád hrozně zaklání dozadu a to cvičíme každý den.
Není tady
Marluk myslím, že to s tou váhou určitě přeháníš na fotečce s malým ti to sluší tak neříkej!!!!
Není tady
Niki od krku nahoru docela dobrý
Není tady
Jé, Niki, ty se máš, já jsem sice ostříhaná, ale barvím se sama, bych se chtěla vrátit ke klasickému melíru, ale nechce se mi tak dlouho sedět u kadeřnice
Agátka ve vodorovné poloze hlavu drží pěkně, občas se ale ještě zakýve a taky jí občas zkouším dát ruku pryč zpod hlavičky, když jí držím přizvedlou nad podložkou a to už taky drží pěkně, ale když jí dr. zvedala za ručičky, tak to ne.
Jo a dneska při pasení začala strkat pravou nohu pod břicho a snaží se odrážet a rotuje přitom dokolečka No ne úplně dokola, ale o třeba pětačtyřicet stupňů se posunula.
Není tady
Mě to dítě snad spát nebude začíná taky prskat a pokašlávat
už jsem mu dávala znovu pít,odkrknul si a ne a ne spát.
Není tady
Leni a neusne ti ani u prsa?
Kočky dobrou noc
Není tady
No náš je po stránce odstrkávání na jedničku pořád ho musíme v postýlce posouvat nahoru. Při pasení ji drží hezky i když ho mám na sobě při pololehu, ale jakmile ho vemem do ruky tak má hlavu skoro až na zadečku.
Já jsem taky neseděla u kadeřnice, ale kámoška z porodnice mě přijela udělat vlásky domů.
Marluk nech toho určitě je to dobrý od krku až dolů. Já už přibrala čtyři kg od porodu. Břicho mi vylezla jak se mi ta děloha zatáhla takže na léto mám zase depku.
Není tady
Ne neusne ani u prsa
Není tady
Ahojte holky, vůbec jsem nedočítala, neboť nějak není kdy, zas nestíhám
Jen, holky, vy vícedětné - nemáte někdo zkušenosti s tím, když vám komplet čistí dělohu. Já měla od šestinedělí již 4 x menstruaci, pořád mám motání hlavy - mám anémii a tak jsem raděj naklusala ke gyndr. no a přitáhla jsem si domů hory prášků - samé hormony. Nemám ještě zavinutou dělohu, sliznici pořád vysoko -takže mi dr. říkal, že pokud to ty prášky neupraví, budu muset do nemocnice na kompletní vyčištění dělohy... Máte s tím některá zkušenosti - o co jde ? dík
a fotečky mimísku všechny krásné
Není tady
Račice já už potřetí trochu krvácím,ale Dr. nic neobjevil,děloha je zavinutá.tak ti neporadím.
Není tady
Račí budu držet palečky ať ti prášky zaberou. Zkrátka nemáš ještě vnitřek fit to se může stát. A jak píšeš, že pokud to nezabere je nutno vnitřek vyčistit. Spoléhala bych na ty prášky a myslím, že se menstruací taky pročistíš. Slyšela jsem o tom, ale vlastní zkušenost nemám kamarádce prášky pomohli.
Není tady
Dobré ranko!
Leni, tak jak jste na tom?
Maty usnul klasicky po kojení v šest a chrupkal do dvou, pak dvě hodiny uspávání a zase spánek do šesti. Teď protestuje v postýlce, tak si ho vezmu k sobě. Venku je ošklivo, ale ještě neprší, tak snad stihneme jít ven.
Niki, na fotku jsem zvědavá
A jděte s těma kilama, bude léto a to půjdou pěkně dolů - samé salátky a
Tak zatím!
Není tady
Ahojky
Tak v noci začal malej prskat a kašlat,malej se budí po mém mléce po 2 hod a nechce usínat,pak v půl 3 nechtěl mlíko ode mě,takže jsem mu udělala Hami,vypil 100 a usnul a spal 3,5 hod spokojeně.Ráno už zase pil ode mě a teď taky.Byla jsem s ním u Dr. kašel se jí nelíbí,ale průdušky má čisté,tak má jen sirup na kašel a kdyby se to zhoršilo tak znovu na poslech nebo v noci rovnou na dětské do nemocnice.Pak jsem rovnou jela k doktorce i já,prokašlala jsem celou noc,nepletla jsem se,mám zánět průdušek a antibiotika,tak jsem zvědavá co to s kojením udělá zrovna když se mi začli nalévat prsa.Ale dětská Dr. říkala,že je důležité aby teď něco ode mě pil,že bude mít protilátky.
Není tady
Hoj berule
Leni tak jste onemocněli?? Chůďata Tak se pěkně vyležte.
Mymalého ani neberem do obchodů, aby něco nechytl ted řádí střevní
Není tady
Ahojky,
Leni, takže nakonec fakt ATB? Já ti chtěla napsat, aby jsi hned neviděla u nejhorší možnost a nakonec se ti tvoje domněnka potvrdila
Tak ať jste brzo fit. A s tím kojením neboj. Je to přechodné. My si tím přeci taky prošli. Taky jsem přikrmovala Bebou
Niki, Marluk, Markeet ..... já jsem žok sádla a na léto tím pádem plně připravená Nevylezu z baráku
Jak teď chodím na to plavčo, tak tam jsem fakt nejtlustší. Všechny ty maminy jsou superštíhlé. By mě zajímalo, jak to dělají
A dnešní plavání zase super. Dany naprosto v pohodě a já se málem utopila při potápění. Prostě klasika
Rači já ti taky neporadím. Ale držím palce, ať léky zaberou. Hlavně, aby tě ty hormony moc nerozhodily psychicky
Není tady
dej pokoj peti...... ,mě by taky zajímalo jak to některý ženský dělaj..já už jsem teda na svý váze dávno,ale ještě bych chtěla něco dolů-ale jak???...
dany je šikula s plaváním!já pořád váhám-ona je docela dlouhá čekací doba na kurz-to bych se musela nahlásit už ted-ale štěpán nesnáší vodu-a jeslti mu to zůstane......... ,ale zas ho nechci šidit-s adamem jsme chodili rok a půl........-to je vodomil.....
leni-doufám že se nebudete dlouho trápit
Upravil(a) sudina (21. 4. 2010 12:04)
Není tady