29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ráno holky
Leninko máš to ale trápení, snad se to už u tebe všechno uklidní, jak s tím tvým protějškem tak s nemocí. Když je na to člověk sám tak všechno hůře snáší, když to jde po fyzické stránce tak to nejde po psychické. Holka drž se, ať už je ti brzo krásně.
Clari Kristýnka je kouzelná a kolik má vlásků
Nás teď taky začli trápit trošku prdíky, tak jsem nasadila 3 x denně fenyklák tak uvidím.
Potvůrko četla jsem tvůj příspěvek a super , myslím, že by jsi se uživila i jako spisovatel.
Holky mám doma manducu a prcek v ní zatím moc nechce být. On je takový živelný, hodně mu vadí, že je na mně přitisknutý, ale uvidíme, snažím se ho tak vždycky pár minut denně mít a dělám s ním blbosti , to vždycky zapomene kde je
Peti tvůj Danielek je krásný, takový drobeček ale kouzelný a ty černobílé fotky se mi moc líbí.
Jo a Leni tvůj Matýsek je taky kouzelný.
A už nevím co jsem ještě chtěla napsat.
Jo ještě Mag, že Agátka je taky moc hezká holčička (n echci se opakovat , ale je to tak.
)
Není tady
Marluk díky za pochvalu malého,i Tomášek je kouzelnej,prostě máme všechny nejhezčí zimní miminka
Potvůrko...katalogy mi dnes přišly takže jako první zkusím dát katalog v pátek Nikče na víkendové soustředění,je tam asi 15 holek ve věku 11-16 let a to jsou pořádné parádnice,tak třeba se jim něco bude líbit
Mě teda se tam líbí věcí ale musím si na to nejdřív vydělat.
Není tady
Ahoj holky.
Je tu nádherně, takže sedím na balkoně, pohupuju kočárkem a relaxuju
Potvůrko ta Nikča je ale číslo! Já myslím, že jíto přejde. Snad je to jen taková ta tříletá "puberta"
Leninko ty máš fakt trápení. Já bych to mic přála, aby se to kolem tebe už všechno sronalo a ty sis mohla už jen užívat A na to, že je chlapcovi už třicet, tak se chová jak puberťák. Mi připadá, že sám neví co chce a potřebuje si pořád něco dokazovat. Akorát je zlé, že si to dokazuje na druhých. A na malém miminku
Mag , Clari ..... ty zimní princezny se fakt povedly. Budou mít kluci pěkné nevěsty
U nás úžasná věc ..... našli jsme nohy a tak je máme pořád v puse. Má oslintaný ponožky a nohavice
A včera mě byli navštívit kolegové z práce, takže super odpoledne a navečer. Jedna kolegyňka tu zůstala déle a šli jsme venčit kočár. Moc pěkně jsme si popovídaly
Akorát jsem před tím celé dopoledne lítala asnažila se uvést barák do návštěvního stavu
Není tady
Peti díky za tip s tím balkonem, chtěla jsem malého uspat venku , ale moc se mi tam nechtělo, protože mám doma kupu práce, tak jsem vzala korbičku a šup s ním na balkonek a ještě chrupká
Není tady
Marluk není zač
Jinak hoky děkuju za pochvalu Danyho
Mag ty fotky ve vaničce ...... to je fakt nejnázornější porovnání růstu. Já jsem to právě taky udělala a ...... ty děti opravdu rychle rostou A ktěm kanálkům
je to za váma a když to pomůže tak jako nám, tk to byla dobrá vě. A věř, že Agátka na to hned u prsa zapomněla
A to kojení .....
Není tady
Ahoj holky, chystám se ven, tak jenom rychle. Peti a vy už jste po tom průplachu byli hned v pohodě? Agátce se totiž dělají krvavé ospalky, ona mě Dr. na to upozorňovala, ale moc se mi to nelíbí Kapu jí atb a dělám masáže.
A asi jí ten průplach fakt unavil, večer si v půl jedenácté sosla a spala až do půl čtvrté
Není tady
Mag nic takového sme neměli. A asi za tři di byl v pohodě. Jen jsem kapala antib.
Ale on to neměl tak neprůchodné. Bylo to jen minimální překážka. Podle toho, co jsi psala, tak jste to měly vážnější
Není tady
To jsi mě moc nepotěšila No nic budu masírovat a kapat a doufat, že nebudeme muse jít znova
Agátka celé dopoledne nespala a když přichystám sebe a psa na procházku, tak chrápe
Není tady
Jo a Peti, gratuluji k nožičkám
Není tady
Tak my jsme zpět od Dr. a je to v pytli malý za 4 týdny přibral jen 350 g
mám čas do pátku,to ho mám přijít zvážit a jinak dostane příkrm
a máme 55 cm na délku.
Není tady
Helou...
Leninko,jeste nehazej flintu do zita...my uz sme taky jednou takhle byli na prevazeni po tydnu a malem dostali prikrm,ale ja proste ten tyden Alika kojila kazdy dve hodiny,nejdyl po dvou a pul a i v noci sem si davala budika a zvladli sme to a ted uz zase pribira v pohode.Tak hlavne zadnej stres..ja vim,ze se to lehce rika,hur udela,ale ty to zvladnes
Není tady
Leni to bude v pohodě. Jste teď v růstovém období. My to měli taky. Uvidíš sama v pátek, že ten váhový přírůstek bude OK Je to spurt. Máte na to věk
Ale hned bych to vpálila tomu tvojemu chlapovi, že za to může on Já jsem ale mrcha
Není tady
Tanko díky za povzbuzení,já to ještě nevzdávám,ale on špatně pije.Dr řekla že podle váhy by měl za den vypít 512 ml.To by mohl dát.
Není tady
Peťo neboj,já mu to psala hned v neděli a hned včera psal co se děje a večer naklusal.Řekla jsem mu dnes,že chtěl dítě tak ať se nad sebou zamyslí a začne se o něj pořádně starat.Dneska ode mě dostal pořádný kapky.
Není tady
Leni jen mu to nandej A oo se to fakt srovná. Vždycky říkám .... vzpoměň si na mě, jak jsem tu bojovala s kojením a jak jste mě podporovaly. Takže to teď platí pro tebe
A mě se konečně podařilo vložit ty vaničková fotky. Jsou o pár příspěvků zpět asi po sto padesáti úpravách
Není tady
Je to pěkný srovnání člověku se zdá že nerostou a oni jsou to takoví kulíšci
Není tady
a tady je náš rozdíl
Není tady
Holky u nás další pokrok. Tomášek se před chvílí přetočil ze zad na bříško . Jednu ručičku sice nechal pod bříškem, ale byl celej přetočený
Upravil(a) marluk (20. 4. 2010 14:38)
Není tady
Tak my se vrátili z procházky, dvakrát jsem kojila na stojáka v lese Ten cyklista bude mít o čem vyprávět v hospodě
Každopádně to nezabíralo, Agátka řvala, jako když jí na nože berou, usnula až u baráku a teď tu leží v lehátku a řehtá se na mě
A já jsem z toho zpocená až na p.deli.
Všechny dětičky rostou jako z vody
Marluk, gratuluji k přetočení Agátka taky nechává ruce pod sebou a pak čeká až jí někdo vysvobodí
Jinak tráví celé dny na boku, na zádech už jí to nebaví
Leni, já vím, že ty to zvládneš A když budeš muset dávat příkrmy, svět se nezboří
Upravil(a) mag (20. 4. 2010 14:51)
Není tady
Mag takže sis vycházku očividně užila
Marluk gratuluju Tohle u nás zatím fakt nehrozí. I když dny, když se žije jen na boku máme taky. A přebalovat v téhle pozici je fakt zážitek
A Dany nám teď do všecho kecá. Všechno, co děláme musí kontrolovat. Takže mi bere krémy a mastičky při ranní hyeně, při koupání pořád bere P. hrnek, co ho s ním polejvá, pak asistuje při přebalování, kdy mi pořád bere plenky a kalhotky ....... kde je to ležící miminko, co se nechalo opečovávat?
Není tady
Ahoj!
Ty srovnávací fotky nemají chybu!!! Zrovna jsem si říkala, kde jsou ty časy, kdy se mi Matýsek pr... a nožkama při odříhnutí vešel do dlaně
Leni, holky to tu všechno napsaly, tak jen držím palce, ať to s tím kojením dopadne dobře a hlavně ať se ti to s podaří dotáhnout do konce!!!
Marluk, Tomík je šikulka, přetočení u nás teda nehrozí, ale na boku je často a rád! A v puse má neustále ruce, takže slintá jak o život!
Mag, ty tvoje zážitky s kojením, nemají chybu!
Peti, Daneček se nějak rozjel, viď?!
No a nevím, co jsem chtěla, tak zatím!!!
Není tady
Holky,uvažuju jestli nemám dojít Matějovi pro Sunar nebo Hami a dát mu to na noc.Po dnešní noci jsem hotová,jdu zalézt na chvíli do pelechu,potřebovala bych v noci spát vzhledem k mé nemoci,začínám mít obavu,že budu mít průdušky a dostanu antibiotika a to bude asi konec s kojením.Že já vyžeru vše najednou.
Není tady
Leni, jsou atb se kterýma se kojí normálně A mně zase bezvadně zabral bioparox
Není tady