Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 29. 4. 2010 17:58

REŇAS
Host

Re: Jaké jsou Vaše pocity z Bulharska (Primorska)?

Simonas napsal(a):

Ahoj, cena se mi zda hooodne nizka, ale jsi sikovna, ze jsi to nasla.Dej pozor, ale aby vse co mate ve smlouve platilo a taky, aby cestovka byla pojistena proti upadku.Je totiz rozdil mezi kancelari a agenturou.Ma to  jiny rezim.



Simonas wink ,já vím,že je rozdíl mezi agenturou a CK a je důležité zda je CK s kterou má člověk cestovat pojištěna,což se dá i zjistit přes net v asociaci CK nebo Ti v CK můžou přímo vystavit k náhlednutí doklad o pojištění. S tou CK co jedeme,tak ta je pojištěna a i my jsme se nechali pojistit.(léčebné výlohy,storno atd.) Ale Simoňásku i když se jednalo o stejnou CK to byl jen příklad akce za tak výbornou cenu,ale tenhle zájezd jsme my nakonec nevzali,protože letos jsme se nechtěli trmácet busem. To bylo na Thassos a my cestujeme na Rhodos. To jen pro upřesnění,možná jsi to přehlídla v tom mém příspěvku.  vissla

 

#27 3. 5. 2010 9:43

amely
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 11. 1. 2009
Příspěvky: 907

Re: Jaké jsou Vaše pocity z Bulharska (Primorska)?

Reňas, věřím, že vám to vyjde, jenom jsem si v souvislosti s tím first minute vzpomněla jak loni po krachu Tomi Touru bylo v tisku desatero, jak poznat krachující cestovní kancelář. Mimo jiné tam bylo to, že nabízí velké množství zájezdů First minute za nereálně nízké ceny. To Řecko má navíc existenční problémy, asi se zájezdy neprodávají, tak se zlevňuje.
Ale třeba právě letos může být dovolená v Řecku cenově velmi zajímavá.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů