|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jsem ve 30. týdnu těhotenství a čekám své druhé dítě. Těhotenství probíhá bez problémů, ale já v noci nemůžu spát. Bolí mě kyčle i kolena. Bolest je taková, že mě budí. Nejsem vůbec vyspaná a to se obkládám polštáři a jeden si dávám mezi kolena. Přes den bolesti nemám. Máte někdo radu, jak z toho ven ? V prvním těhotenství mě taky bolely kyčle, ale dalo se to snést.
Jak z toho ven? No jedine porod :-)) Ja to mela taky a bolesti jsem nespala, vleze to neslo vubec, tak jsem chvilkama pospavala v sede s natazenyma nohama anebo jsem delala "prochazky" po byte, aby to aspon na chvili preslo. Vydrz!!!
Není tady
Zkus třebas nějaký olej nebo pěnu do koupele. Radox má širou řadu na uvolnění , také je nějaký olej s bylinkama na bolavé klouby- je to na lahvičkách napsaný, to mají v každé drogerii a nestojí to moc.
Jen pozor na moc teplou vodu 
Není tady
V době když jsem sportovala tak jsem taky jedla želatinu.
A to je jedno v jaké formě, gumové medvídky, tabletky, geladrink.
Může to bolet kvůli zátěži (hmotnosti která jde stále nahoru
)
Nevím co se z toho může v těhotenství - teda bonbony určitě a želatina na dortu taky 
A také vřele doporučuju nějaké cvičení pro těhotné, protože kolikrát nebolí klouby, ale přetížené vazy
, mě to strašně pomohlo

Není tady