29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sudi, tak at je klid a nikam nejedete
Není tady
Sudi, blahopřeji k výhře !
A doufám že bude dobře a teplota klesne.
Spirulko, já jsem sterilizovala jako Štarmík, do roka po každém použití a pak tak obden a prodlužovala jsem to.
S tou mastičkou jsem tak mezi, neb problémy se mohou dostavit docela rychle a pak není čas na mastičku a jdou šmikat...
Já když jsem se ptala na endokrinologii, jestli nemůže mít rozhozený cukr těmi kortikoidy (foukátko má od 11ti měsíců 2x denně a na podzim jsem jí mazala docela velkou část lýtka a část ruky jak se osypala po tom mléku neb to měla skoro do masa) a Dr. říkala že to jsou tak malé dávky, že to nemá vliv, že ty vedlejší účinky kortikoidů o kterých se píše se týkají převážně dřívější doby kdy se kortikoidy polykaly, ne lokálních kortikoidů.
Takže jak je vidět, co Dr. to názor .......
Jsem ráda že nemusím pindíky řešit
Není tady
tak taťka vyrazil na tu mojí výhru a docela mě pobavil-já když mu to volala tak se ho ptám-co dělá dneska večer-a on si prej myslel že mu jako volám že dneska večer něco bude-prej mu to přišlo divný
-chudák-už na nic jinýho nemyslí....
Není tady
Ahojda Renatko, blahopřeju k výhře a doufám, že bude spokojený. Teda jsme se tady zasmála nad tím, že už na nic jiného nemyslí
A co Áda a Štěpula??? A jak ty jako myčka
Není tady
Holky, nevíte zda se dá dítě zapsat do pasu? Vím, že to šlo, pak zas ne, jak to je?
Není tady
Spirulko, netuším.....
Sudi, chudák manžel, myslel že to... a ona výhra
Není tady
sudina napsal(a):
tak taťka vyrazil na tu mojí výhru
a docela mě pobavil-já když mu to volala tak se ho ptám-co dělá dneska večer-a on si prej myslel že mu jako volám že dneska večer něco bude-prej mu to přišlo divný
-chudák-už na nic jinýho nemyslí....
koukám, že děláš všechno pro to,abys to oddálila
Není tady
Štarmí, teď jsem rychle koukala zpět a blahopřeji ke školcéééééé
HOlky, já dneska byla u zubaře... au au... trávila jsem hodinu a půl v křesle, ale zub mám zpět . Jen jsem platila 500,- za cement
no ale naštěstí mi to zaplatí z toho flex konta v práci
mám tam ještě asi 5 tisíc, tak si skočím na masáááááž
ty nohy mě pořád bolí
Není tady
Sudi, Ty jsi na něj krááásně zlá
Není tady
Sudi tak to jsi mě s tím telefonátem a s tím že nemyslí na nic jiného fakt pobavila. Chudák.
Špuntí taky jsem byla u zubaře, ale já teda jen chvilku, spravoval mi ulomenej zub. A říkal mi, že je mám dost odvápněné a když jsem mu řekla, že ještě kojím, tak se teda divil. No tak jsem dneska večer už Málce nedala, to bylo vpohodě, ale jsem zvědavá na ráno, ale stejně jsem to chtěla už ukončit, tak teˇdmám pádný důvod. Tak snad vydržím.
A co jsi měla se zubem ty?
Štarmí tak jste se aspoň vyvětrali, tady je furt tak strašně hnusně - nepřetržite prší, fakt hnus.
Není tady
Spirul máme pas od lonska a Matýska jsme si nechali zapsat oba taktéž do občanky, právě kjvůli cestování,neb ten dětský pas je důležitý hlavně,když dítě necestuje se svými rodiči ale např prarodiči a další věc u takhle malých dětí teb pas platí jen rok
a za pětikilčo mi to přijde dost... ovšem jestli se to od září stihlo změnit to netuším...
Špuntí dík
Sudi já úplně přehlídla ..co že jsi vyhrála??? jako tys vyhrála a šel tam manžel jo? a ještě to má místo sexu? chudáček
a jak dlouho je abstinent?
Není tady
jo Leni my byli venku i odpol, ale já normál v čepici to jsem zvědavá na ty víkendový letní teploty...
Není tady
štarmi-lístek na promítání diashow nákých cestovatelů-už je doma a prej to bylo hezký
leni-tak toho zubaře kvůli ulomenýmu zubu potřebuju taky-ale já se bojím.....vím e se tomu nevyhnu sem blbá.... vzadu vím že se mi ulomila stolička-mám tam spíš jen plombu než zub
Není tady
No Sudi nebudu lhát, že to bylo super, ale bylo to rychlé a skoro to nebolelo, spíš jako nepříjemné.
A teda doufám, že na víkend jim ta předpověď vyjde - jdeme na turistiku - tentokrát jen 5 km a prý plných soutěží a her i pro nejmenší děti.
Není tady
a jak to nastavujou???já se pose..... vždycky jsem si všechno nechávala dělat bez injekce a naposled jsem si jí dala a bez už to nedám....nic......ale třeba mám hrozně ráda čištění zubního kamene
Není tady
ahoj holky,
spirul, začala jsem dětem dávat sunar cca v 11ti měsících. Ráno do obyč. flašky. Trvalo mi tak 2 týdny, než si zvykly. Flašky jsem normálně vymývala pod vodou 1-2x týdně vyvařila.
Teď si vzpomínám, že Vendík vypil poprvé 60ml, ale on je celkově papálek.
Sudi, gratuluji k výhře. Ať si to taťka užije
Štarmí, s těma kortikoidama jsi mě docela vyděsila. vím, že je to hnus, ale že je to takové svinstvo, jsem netušila.
Hani, třeba tu operaci stihnete, než porodíš, pak tam rovnou zůstaneš v porodce.
Upravil(a) Moňa (16. 4. 2010 9:38)
Není tady
Včera jsem byla s V. na plavání. Už se začal hned potápět a skákat do vody s ponořením hlavy. No zírala jsem, doma si nechce umejt ani vlasy. A to mu je myje tatínek - jeho idol
K. jsem musela nechat poprvé spinkat ve školce. Jejich učitelka onemocněla a na spaní musela přejít do jiné třídy. Docela jsem z toho měla nervy, protože už ráno bečela, když viděla, že tam neni jejich učitelka. Ale zvládla to skvěle. Paní učitelka ji moc chválila, dokonce si tam nechala pyžamko na příští čtvrtek. Dnes ráno ale opět bekot, protože jejich učitelka ještě není zdravá .
Tento víkend mám být poprvé sama doma. Manžel pojede s dětma ke tchánovcům. K našim na víkend s nima také jezdím jen já. Tak ať si to zkusí, že. Mám v plánu generální úklid + zahrádku. Ale už začínám měkknout. Nevím, zda to bez těch zlobičů vydržím.
Není tady
Ahojda, tak na nás myslete, jdem do té školky, máme už pořadí, ráno jsem tam jela pro číslo... aspon že systém je lepší než vloni...
Není tady
Dobré ránko
Spirulko držíme palec teda organizaci máte o jaký se mi může jen zdát..u nás se jde ,kdo jak přijde,mezitím se čeká na zahradě...my chodíme před čtvrtou,než je konec,to už tam nikdo nejni
u nás krásně svítí sluníčko,ale prádlo ven stejně pověsit nemůžu kvůli tomu popelu ze sopky...
Moni užij si víkend o samotě,ono je to někdy potřeba, i když se ti bude určo stýskat a dětem to taky prospěje..o tatínkovi nemluvě
já bych šla do kina až bych brečela :lol:snad se letos ještě dočkám
Není tady
spirul-držím palce jak jen to je-protože sama vím jak je to náročný mít doma dvě děti
(teda ted je pohodička.....ale abych to nezakřikla.... )
hlavně na adamovi je vidět jak mu děti šíleně chybí-pořád mi chce utíkat aspon k sousedům
moni-užij si pohodičku bez rodiny
štarmi-do kina bych šla taky...smůla no.... ted zrovna dávali tady ty ženy v pokušení-spousta známých na tom byla a prej dobrý-tak zrovna na toto bych šla....
no holky u nás je po teplotách,po bolestech uší.....tak jsem z toho blázen co to bylo....ted už zas řádí jak černá ruka....,tak jsem ani dr nevolala
a od včera pátrám po netu po ňákých nových plenkách...... ale to jsou šílený prachy za to fakt...ale chci aby byl štěpulka na léto fešák......(no za cenu jedný plínky by mohl mít tak troje pěkný kraťasy..... )
Není tady
Holky, dyt jsem vám psala jaká je šance... hlavně mě pak nelitujte, až nás nevezmou...nějak to přežijeme, možná Kdyžtak to jistěj Bohnice...
Není tady
Spirul jasně že přežiješ a jak budeš zvyklá, tak ti to ani nepřijde. Zase je to výhoda, že netahají domů nemoci.
U nás je dneska konečně krásně, ale šli jsme ven hned ráno, jak jsem se vrátila ze školky a to byla teda ještě dost kosa. Amálka byla komplet v zimním a bylo to tak akorát. Teď je tam teda krásných 13 stupňů, tak se vyvětráme ještě odpoledne.
Sudi mě přišlo, že to nastavoval jako by mi to plomboval - ale já měla ulomenej kousíček zubu jakoby zboku, takže to trochu obrousil a nalepil na to nějakou hmotu co mu sestra připravila. Víc jsem se nepídila. Ale jinak teda si myslím, že ta injekce bolí víc než ten zákrok.
A jak jsem psala tak večerní kojení nekojení bez problémů a ráno teda byla trochu mrzutá, ale dala si říct, že maminka už nemá. Sunar si teda nevzala, ale zase pořádně posnídala. A vstávali jsme normálně, takže snad jí to vydrží.
Moni užij si víkend i když pracovní, tak to bude relax - celý víkend bez dětí.
Není tady
Ahoj bobule tak už mě to máte
co novýho..na nový těhule se neptám,už tu zbýváme stejně jen já a Medulka,že
U nás celkem nic,Naty už chodila do školky,jen včera jsme byli na kontrole na nefrologii,takže vše o.k. jen jsem pomotala sběr moči a za týden si mám volat na výsledky,ale na kontrolu na podzim a udělá nám i ultrazvuk
dneska jsme jeli do ústí na ty potní testy..přijedu tam..(je to asi 40 km od nás) a sestra mi řekla,že nám to dnes nemůže udělat,že je pátek a že to už do laborky nevozí..jsem myslela,že ji bacím..no děsně se omlouvala,že se snažila nás dohnat..no když na śi na mě nevzala telefon,tak marně že ..no nic byla jsem vytočená,ale co se dalo dělat...Naty dala kinder vajičko,nějaký figurky jako omluvný a za týden jedeme nanovo
Holky a v úterý jsem byla u té paní s jonášovkou..no zajímavý teda..já si měla vzít diktafon,protože to na mě na pochopení bylo teda dost složitý
je to vlastně jaká si detoxikokační medicína..tady je odkaz http://www.joalis.cz/detoxikacni_medicina.html ...jenže naty byla ten den děsně protivná,takže jen jsme k paní vlezly řvala jak tur a že si nic nenechá udělat..paní má přistroj,do jedné ruky se chytne takový váleček a na druhé ruce paní našla nějaký boty,apak ten přístroj různě reagoval na různý ty toxiny apod.co ona do něho vkládala...no tak jsem i´ji teda řekla,jeslti to můžu zkusit já a co mám za problémy..takže my řekla,že mám slezinu zanešenou jakýmsi bordelem a že to je to proč nemůžu otěhotnět a taky že mám chlamídie...takže mi dala kapky na vyčištění a za měsíc že mi dá ještě jedny a že mi zaručuje,že do čtrt roku určitě otěhotním
no a naty jak to viděla,tak už chtěla taky..takže ji zjistila,že má v sobě cizí bílkoviny,který ji nutí je vykašlávat a který by ji časem způsobily alergie,že má v sobě pozůstatky atb. a taky že je dost zatížená očkováním..takže dostala taky kapky,kapky na mazání hrudníku a za měsíc máme přijít,jak se to zlepšuje...no měla jsem z toho takový dobrý pocit,tak snad to bude fungovat
Není tady
Jé Štarmíky vzaly do školky..gratulace a Spirul vám držím palce at to taky výjde
Není tady