29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Otíku,nevíš náhodou,kolik drobných mincí/nebo mincí vůbec/ je povinna vzít prodavačka v obchodě?Dělám v kase a někdy mi ti lidi úplně vytáčí,protože si myslí,že musíme vzít všechno.Myslím,že to někde bude ,ale nedaří se mi nic nikde najít.Díky.
Není tady
LOCO napsal(a):
Otíku,nevíš náhodou,kolik drobných mincí/nebo mincí vůbec/ je povinna vzít prodavačka v obchodě?Dělám v kase a někdy mi ti lidi úplně vytáčí,protože si myslí,že musíme vzít všechno.Myslím,že to někde bude ,ale nedaří se mi nic nikde najít.Díky.
Loco, Loco, že ses nezeptala v sobotu.... Nejsem sice Otík, ale dovolím si ti dát pomůcku, nenašla jsem, že by tato vyhláška už nebyla platná.... takže viz níže...
http://business.center.cz/business/fina … _penez.asp
Není tady
Maci,díky
Není tady
Není zač, rádo se stalo....
Není tady