18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ségra má infekci, mimčo moná taky, navíc má minimum plodové vody (přila o ní s tím krvácením) a přezrálou placentu, včera večer bolesti .. nejdřív jí převezli z Vinohrad do Podolí, protoe na Vinohradech nemají přístroje pro předčasně narozený děti a teď jí z Podolí budou převáet jinam, to se teprve dohadují kam, protoe si uvědomili, e dětskou JIP budou malovat a bude zavřená. Dítě musí co nejdřív ven a já se straně bojím, aby to dopadlo dobře. Nebudu tu komentovat nae zdravotnictví. Ségra je úplně na nervy a já jsem nasraná, jak je tohle moný jako.
Upravil(a) petjule (8. 7. 2010 9:44)
Není tady
Ahojá,
Petji,ségře drím straně moc palce,aby ve dobře dopadlo....uffff....dej vědět....
Tedy to jsou paáci ty doktoři....to si dělají pr.el,ne??????
Upravil(a) adavok (8. 7. 2010 10:45)
Není tady
Petji, to je des, co musi k tem komplikacim jeste segra prozivat. Drzim palce, at vsechno dobre dopadne
Není tady
Tak u si jí chystají, odpol jde pod kudlu .. snad to bude vechno dobrý .. děkuju za podporu, jsem z toho na nervy snad víc, ne kdyby lo o mně ..
Není tady
Ahojky,
Petji, drím pěsti, a je ségra s mimčem v pořádku
Mishko, hrozně moc ti to sluí
Adi, vy jste ikulky s plínkama
My teda jedeme zatím tak nějak nenásilně a asi dlouho budem...taky si toti myslím, e na to prcek jetě není úplně připravenej...take jetě vyčkám, ne seberu plínky úplně...
Mara je teď samá boule a odřenina, venku kadou chvíli na zemi navíc nám z něj roste fotbalista, vydrí si třeba hodinu s někým kopat do míče a u má docela vychytanou techniku jene občas se to taky nepovede, sklouzne po míči a to jsou pak pěkný drkopády...
Není tady
Petjul, to je jak ja s Kolombem, pamatujes? Kdyz mi prdla nad ranem voda a dva dny se nic nedelo? Tenkrat mi dali kapacku antibiotik a pak i maly mel kapacky, skoro pet dni. Segra by mela asi dostat to same, jestli ma infekci. Me se to tenkrat semlelo kvuli zanetu ledvin......
Drzime paluchy
Není tady
Tak jen běím poinformovat, vem se nám ulevilo. Ségra to má za sebou, je v pořádku a mimi snad taky. Zatím to vypadá, e infekci mimčo nemá, komplikace prý můou jetě nastat, ale po prvním vyetření ve vypadá OK. Ufff. Zítra odjídíme do Prahy na týden, tak se tu mějte. Paaaa
Není tady
Ahoj,
holky vy jste na mě tak hodný Já si teda připadám jak vorvaň..klasika
Michko, u nás má odplenkování taky velice pomalý průběh..u jako asi ví, e existuje nočník..venku u kamarádek na zahradě chodí ke stromečku, ale dneska navečer začal čůrat normálně kdy seděl v křesle a bobík se do nočníku taky nedaří...no a obávám se, e příchodem miminka se to rozhodně nezlepí Uvidíme..já na něj nespěchám
Petji, tak ufffff...snad to dobře dopadlo..teda to muselo být drama!! Tak přeju, a je ségra i mimčo v pořádku
Upravil(a) mishasha (8. 7. 2010 21:57)
Jé, samý super zprávy! Dituko, Petjule (resp.ségro), mám z vás ohromnou radost!
Mishi, tý jo.... krásnej puupík! Straně moc ti to sluí! a fotka naprosto super!
Jinak my s plínama.. Je to tak kdy.. někdy si řekne, z toho jde kdy mu řeknu já.. z toho nejde a vzápětí se počůrá. Prostě jak kdy.. U si řekl i 2x a udělal do hrníčku bobek.. ale třeba dnes to zase pustil do kalhot.
Nejlepí to je, kdy je nahuláč.. to si sám sedne na nočník a vyčůrá se nebo odběhne ke stromku.. Jene to mi je naprd, e jo.. potřebuju, aby mi to dopředu hlásil... protoe nahej chodit asi dost těko bude..
ale povedlo se nám zbavit dudlíka... tak mám strááánou radost. měl ho teda jen na spaní... ale strááně ho miluje (miloval ) take jsem z toho měla fakt strach.. a ono up.. a je to.
akorát mu trvá dýl usínání.. Ale jakoe je to ikulka- tak leí v posteli a zpívá si.. A já z lonice slyím... "máma- koko- nee" táta- koko-nee" Bába koko nee... To nae trdlo je toti ílenej na kokina a já mu prostě pořád říkám, e ne, e mu ádný nedám.. a on toho má chudáček asi plnou hlavinku..
Jinak Honzíček super... byli jsme na kyčlích- jsme bez druhé pleny, noční dýchánky se nám taky zkrátili a usíná první noční kojení hned a sám v postýlce.. a kdy ho dávám spát večer.. tak taky usíná sám.. v postýlce! Sice to chvíli trvá- někdy půl hoďky, někdy dýl a někdy míń... ale hladím po hlavince, vracím dudlík.. (snad u ho přijal).. a usne sám.. tak mám z těch mejch kluků fakt radost!
Jetě ten "starej" aby mě neprudil.. a jsem nejastnějí enská pod sluncem..
Není tady
Lendí, si mně pobavila s trampolínou a penízkama na účet.. hele, ale co poslední dobou dělám? Přemlouvám, tě.. abys miho konečně poslala...
take- up-up... sem s ním! A holky mi jsou svědky, es mi ho dát chtěla!!!
Leni, čoveče s postelí já nevím.... Domčovi dělal mana na míru... ale zkusím se ho zeptat, jeslti můe něco doporučit z těch jkaoe obchoďáků nebo tak...
Není tady
Ahojda,
Niki, to se tak krásně čte, jak jste u sladěný Týýjooo, já u se tak těím na to nae miminko
Jooo a anoooo, bude to překvápko
A hlásím teda, e dneska 1x bobek a 2x čůro do nočníku...ale doma mě běhá na naháče, take stejný problém jak Nika..říct si zatím neumí
Holky, pápá a za týden, jedem se rekreovat na chalupu
Misho - krásný pupík a uijte si týden na chalupě
Niku - jste krásně sehraní koukám, e estinedělí je u za Tebou, gratuluju!
Adí - nevím, jestli jsem to u psala, ale jestli ne, tak gratuluju k odplenkování, podle mých kluků je odplenkování v tomto věku naprostá fantazie
Petju - to je prima, e to se ségrou dobře dopadlo
My jsme tento týden na Moravě u tchánů, zítra jedeme domů. Kadý den jsme jezdili na výlety, babička se o nás starala, kluci ji zboňují a já jsem si to uívala a párkrát spala i do půl desáté A to, e se mi od tchánů nechce domů, to se mi snad stalo poprvé
Není tady
Ahojá,
Niku,jsi ikulka jak zvládá ty svý chlapíky.......teď u bude po estinedělí jenom líp....
.... ehm čekám,čekám na slohovku.....
Mish.,no vidí....Máa na to přijde co a jak s nočníkem.......je to na dobré cestě..... ....u asi nepřeče,ale hezky si to uijte na chalupě....páááááá
Jo,holky....dodatečně děkujeme za gratulace na odplenkování.......
Hezký víkend vem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jééé Gio,to by se mi taky nechtělo domů.....má nabitý baterky,viď?
Upravil(a) adavok (10. 7. 2010 11:32)
Není tady
Jůůů, sladěný... to se tak krásně čte... Bych vám nepřála vidět dnení dopoledne.. jeden řval přes druhýho a já nevěděla jestli dřív umývat Domču s rozmazaným ho*ňajsem po pr... a stehnech a nebo nějakým způsobem konečeně uspát Honzíka.. v těchle vedrech je to hrůza..
Ale za to noc super!! Napapkat a spinkat dál.. tak to má být..
Adu.. slohovku ti písnu hned... - hrc-prc a bylo to!
Néé, u jsem si taky říkala, e bych něco napsat mohla jako..
Mishi, uijte si to krásně! A gratulace k nočníkovým úspěchům! Já pořád přemýlím, jestli ho nenechat jakoe holýho s tím, e jak si víc zvykne na ten nočník, e třeba pak bude i líp říkat. Tohle vychytávání, je asi na prd.. sice jsme včera nevychytali za celej den jen jednou.. ale k čemu to?
Giu, někdy to není úplně patný ti tchánovci, co? Tý, jo.. a spát do půl 10- tak tomu říkám luxus! To se ti fakt nedivím, es spokojená! Hele, tak zůstaň dýl! Ikdy... ono veho moc kodí,e?
Hele a to vedro je celkem hůmáč jako... pokud člověk není zrovna u vody.. Pěknééj den!
Není tady
téda, vy vichni tak dovolenkujete, jo? já jsem začla dávat dohromady trochu fotky (chci udělat fotoknihu z Dorčiného 1.roku a rovnou si nachystat i větinu druhého), tak snad do konce července něco hodím i na rajče (moná to stihnu do konce letoního července ), ale aspoň jsem si zaktualizovala fotku u metříku
Niki, to je tak vdycky - jak sebe nebo nae drobky za něco pochválíme, hned je to jinak (na Tvém místě bych se bála dnení noci )
Petji, jsi sice pryč, ale přesto ségře moc gratuluju, měla teda fakt hororový porod napi pak podrobnosti - jak na tom jsou atd.
Není tady
Leni, jůůů má novou fotku Dorči, ta je kouzelná
Niko, no tak na to Ti neskočím nic nebude... jen mám problémeček, e stránka www.dejtemiprosimadresunanikujajiztratila.cz nefunguje
jedný cácoře, jsem taky slíbila fusak,poslala jsem jí jen půlku a taky se mi adresa na ní zdejchla,bych tuhle stránku vyuívala vcelku často
klukům posíláme pusinky , dnes jsem přemlouvala tátu,jestli mě nehodí k Vám, kdy bude 200 km od Vás teď v týdnu a nějak se nechyt divnej
holky,my jsme dnes byli v nemocnici s Lálí, zase nám natekla..pravděpodobně alergie, ale nepochopitelný z čeho-celý den jsme byli na zahradě,jídlo hlídané.. tak jsem z toho zase mírně v háji, kdybych vědělaje mi líp...
museli jsme tam zůstat, jak zaraaguje a nepustili nás ani na vzduch,museli jsme být vedle doktorky byla nateklá i zevnitř pusinky, chjo - má to moje láska úděl.. snad se toho zbaví, tohle je příerný, jetě, e si to jetě vůbec neuvědomuje a netrápí se s tím..
Aju jsem nechala doma, je ílená z nemocnic,přitom v ní nikdy nebyla furt mi volala, jak je ségře, e má o ní strach velkej kdy jsme přijeli, leela u telky nazelenalá strachy , brouček
take dneska nespím a musím hlídat, zítra budu silná jako pírko tak kdy se někdo budete nudit, tak já mám dnes čas v noci
Upravil(a) Lenďák (10. 7. 2010 20:58)
Není tady
Ahojá,
Niku,hele slohovka hrc-prc a bylo to mi nějak nestačí............a bude mít čásek hezky nám to napi......já si počkám......
Jůůů Leni,hezká fotka u metříku....Dorinka u je slečna......
Lendi,ajaj to máte trápení......je fakt,e ty malý pokládkové to ani neberou jako něco hrozného,ale stejně.....tedy to je očistec.....to jsem zvědavá,jestli se nějak dopátráte příčiny.....a máte klidnou noc.....snad u se to nebude opakovat.....jj.je vidět,e jsou s Ajou ségry....soucítí spolu.....
No jo Lenino,přejeme Amálce jen to nej...k svátku......
Zítra jedeme za Adélkou na tábor,tak u se moc těím...... .....stýská se mi po ní moc,ale u psala 2 pohledy,e se má krásně,tak jsem klidnějí.....na druhou stranu ten klid doma,nikdo mi neodmlouvá,holky po sobě neskáčou,neječí,prostě velká pohoda jen s Luckou....jako je to divoch první třídy....ale stejně je to brnkačka...... .... mi říká,e tady kadej den vzdychám pro Adélku,ale a se vrátí,tak nebude dlouho trvat a budeme na sebe vrčet..... ...no má pravdu....ale to je prostě nae taková normální rodinka...... ....co se kádlívá,to se rádo mívá,ne?
Lendi,tvůj mana je nějakej divnej,ne?Tě nechce odvézt pouhých 200km,jo?
Není tady
To vedro je úmorný... přijeli jsme domů, v bytě nějakých 27, 28 stupńů a jetě nám neteče teplá voda
Lendí - to je mazec tak snad brzo zjistíte příčinu!
Není tady
Zdáááár holky, sem celej víkend festivalovala bylo to perfektní, mám zas na rok napařeno a napito jetě jdem mrknout na divadlo, take zas letím pa
Není tady
ahoj Slunde. Ja taky vcera parila (1 Desperado - pivo s tequilou ) , jsme se sesli u znamych, poradame herni vecery
Lendi chudinka malinkata, takhle otekat, me hlavne napadlo, aby ji nestipla vosa. To by byl mazec Snad na to brzo prijdou,z ceho to Laura ma.
Zenksy, ja se musim smat, jak jsou ty predppubosi prasteny hih. U nas na zahrade bazen, v nem Kolombo, Bara, vedle na zahrade bazen, v nem dva kluci ve veku Bary, koukaji po sobe, usmivaji se ale kdyz jim clovek rekne "tak si vlezte vsichni do jednoho bazenu " tak nikdo nevi, a obe strany delaj ze se nevidi
Není tady