29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A ještě jsem zapomněla - Mufe máš moc dobrý téma seminárky. Zní to fakt zajímavě a určitě to nebude práce, která se jen tak někam založí a je udělaná jenom kvůli zkoušce. Od ostatních se nenech vynervovat - určitě to zvládneš v termínu a na jedničku.
Není tady
Ahojky,
Lendi, to teda nevim, co s kamoskou z Mexika udelaji...ale urcite ji nenechaji litat jen tak, protoze se bude uzavirat i celej vzdusnej prostor nad CR... Bydlime kousek od letiste, tak je to nezvyk...Viki nemuze koukat na "ejo" (letadlo - pozn. prekladatele)
A ja mam za tyden letet do Parize, tak fakt doufam, ze sopka prestane ihned soptit, at taky neostrouham
Vajicko z Ikea se mi taky moc libi, Viki se chodi tocit k sousedce...tak ho asi koupime a pridame se do klubu
Holky, to vam jako deti fakt dosahnou na slapky u trikolky jo? Teda ja mam pocit ze i u te nejmensi trikolky tam dosahne MOZNA pristi rok. Sotva dosahne z odstrkovadla na zem (a to mame to mensi enduro)
Není tady
Petule, v Paříži je taky všecko zavřené no uvidíme, hlavně aby jim někde nedošlo palivo
aktuální info odtamtud Ti mohu do podávat, mám tam příbuzenstvo
tříkolka Petuli ta naše má posunovací sedátko na tři polohy, tak proto asi dosáhneme bez problémů, až pojedeš do Janova, tak já Ti jí někam hodím vyzkoušet
a nebo mají i tříkolky,který mají přídavný držátka na nohy blíž
ty Pet dík díky výzkumu jsem zjistila, že mi je známá krabička, takže Daylon používá Aja
tak ho testnu na Lálíka
Lenino, super, tak to je Malča šikulka, vcelku dobrý, tak ať se držíte
Není tady
Lendi, ja vim... nakukovala jsem na le monde ale snad to nebude trvat cely tyden. Jinak se vazne vzteknu
A nebo misto do Parize pojedu do Janova kouknout na trikolku
Není tady
No nic, jdeme ven, nez na nas zacne padat sopecny popel
Není tady
Ahojá,
Pet,tedy ty jsi akční,takový výzkum...... ...ten poslední odkaz není novinka,my už ho máme od loňska.....
Petuli,tedy to je pech....snad už to za týden bude ok.....
Lendi,tříkolka je parádní....to já si nadávám za tu naší....vypadáme jak cirkusáci......
Pet,tak to se možná potkáme v ZOO...taky plánuji s holkama vyrazit,jěště tedy nevím jaký den,jestli v so nebo v ne.....
jj.medvídci a Mikeš......
Nikuš,jj.jsi vzorná....chválím.......
Není tady
No já myslím, že roupama už neví co by si vymysleli. A navíc - přijde mi, že těmahle hláškama si to u lidí ještě víc pohnojí. Písničku bílá je bílá jsme zpívali už dávno a nikdy mě nenapadlo, že je rasistická. Ovšem co to vypustili, tak kdykoliv jí slyším, tak si vzpomenu co to zase vymysleli za pitomost. No a o Mikešovi ani nemluvím. Knížka pro malé děti - vždyť ty takhle ani neumí uvažovat. No škoda se k takovým hovadinám vyjadřovat.
Není tady
Ahojky holky... tak tu blbinu co vymysleli s Mikešem tu ani nekomentuju, nestojí mi to za to rozčilování.
Postel velkou budem pořizovat někdy v létě a to z důvodu uvolnění postýlky. Vůbec budem muset předělat naší ložnici na pokoj. Takže koupíme palandu, Máťa půjde zatím dolu a mimčo do postýlky.
Op. krém máme daylong a ještě nějakej z lékárny, myslím altermed sun, nebo tak nějak... byl drahej jako prase!
Holky těhulky, jak řešíte mazlení s prckama? Máťa po mně pořád leze a nejraději skáče na břiše a když spí s námi v posteli, nejradši má u mě strčná fajfky a čutá do mě.
A jména? No já počítám naivně s holčičkou, takže jsme se shodli na Emma, Martha, Juliette... já bych moc chtěla Melánii nebo Beatrice, ale to mi neprojde. A kluka fakt nevím... R. je pošahanej s těma framc. jménama, takže nic normálního nehrozí. Ve hře je Phillippe(ale já bych raději Filip), Thomas, Matthew (což mi přijde fakt ujetý)
Takže to prostě kluk být nemůže, protože se neshodneme.
Není tady
Hezké ránko všem, sluníčko svíííííííííííítíííííííííííííííí !!!
Markét, já mazlení s Kačkou nijak neřeším, mazlím se s ní pořád stejně, stejně jí chovám a tahám .. jen to vyložené rajtování po bříšku se snažím minimalizovat No třeba takovej kočárek u nás do schodů v baráku taky musím tahat .. hold musím být kobyla
O kocourovi Mikešovi jsem nic neslyšela ani nečetla, tak jsem mimo mísu, ale pochopila jsem o co asi tak jde a z toho je mi fakt na nic .. už mám tohoto tématu plné zuby .. navíc já nepatřím k těm příliš tolerantním spoluobčanům.
Všem krásný víkend, vypadá to, že bude krásně, alespoň tady u nás na Moravě.
Není tady
Krásný ráno,
kluci šli ven, tak jdu rychle popřát hezký víkend, mělo by být hezky
Marky, tak já dávám pozor, aby mě malej moc nekopal do břicha, ale jinak to moc neřeším. Ptala jsem se na to gyndr., říkala, že se tomu nošení, občasnému pokopání, atd. prostě nelze vyhnout, takže když to jde, nenosit, ale rozhodně to nijak nehrotit
Taky si naivně myslím na holčičku, ale radši počítám s chlapečkem Jména máte zajímavý (i když u těch chlapeckých je to na mě už moc). Můžu se zeptat, jak vám tyhle cizí ladí s příjmením? Mě se taky u těch holek líbí tyhle hodně neobvyklý, ale většina nám zní ve spojení s naším příjmením srandovně
Takže jsem volila cestu jméno cizí, ale už počeštěný.
O Mikešovi jsem četla a radši no comment.
Opalovák máme od Lorealu, ještě z loňska, snad je to ještě použitelný.
Niki, tý jo, se šetři..jen ať babičky pomáhají, když je vůle, musí se toho využít
Teď už nevím co jsem chtěla..no snad jen to, že moje nejlepší kámoška je konečně po roce snažení taky těhule..jupíííjou
Tak papa
čauves holky,
tak já jdu s tou primovou tříkolkou zahlásit, že jí budeme reklamovat včera jsme byli na dloouuuuhý procházce a ta aretace předního kolečka, aby si to nejezdilo samovolně, je nějaká volná a na nerovným povrchu se jakoby včvachtá
tak jsem zvědavá, co mi na to řeknou..snad tam bude normální dědula a ne zas nějaký pako
Adi, drží Vám ta aretace pevně, že jo?? není to jako normální
no a pak kámoška z Mexika, nedorazila a jen tak nedorazí , jsou tam zrušený uplně všechny lety do Evropy takže všechny víkendové plány rušíme a budem čekat
Marky, z tvýho výběru se mi hrooozně líbí Ema
tak letím dělat oběd, jedem s Ajou na kolo,bude dělat zkoušky velké cyklistky, tak jí vemu do města místo cyskostesky, aby si tu nauku o značkách zžila s reálem
Není tady
Ahojá,
hezký den všem.....
Lendi,s tříkolkou to je tedy nemilé....... ...no já neporadím,protože mi to přední kolo nemáme na pevno,ale já ho tou vodící tyčí otáčím a řídím,takže nevím......
To je něco s letadly a sopečným prachem.....
Taky se mi líbí cizí jména,ale též s naším příjmením by to bylo směšné.....
Jdu vařit,dětičky si poručily rajskou omáčku....tedy Adél a Lucka jen pokyvovala,ale neví která bije..... ....už jí měla několikrát a chutnala jí,tak to bude ok.....
Není tady
Taky máme rajskou..já ji miluju
Lendí je to tento: http://www.lorealparis.cz/pece-o-plet/o … of-50.aspx
Já ho mám ve francouzským obalu, takže nerozumím ani ň - ale píše se tu "Sans parfum", což je bez parfému - myslím, že citlivá pokožka by to mohla zvládnout
Já s ním jako byla spokojená, navíc je to 50tka
Ahojda potvůrky...
tak vás jdu jen pozdravit v tom slunečném dni... teda spíš už jen ve zbytku, že...
dopoledne jsem trávila ve "škole" - resp. v bazénu a pak ještě chvilka učení... díky za důvěru.. no teď musím udělat dph a pak můžu dělat na plavču...
Leni máme mít 10 - 15 A4 bez obrázků.. tak jako není to zas nijak dramatický no... ale víš jak... kdybych měla větší děti a nemusela makat, tak to je prostě jiný no... ale co, nějak to dopadne... něco mám v hlavě, tak si k tomu v týdnu sednu a bude...
holky ty tříkolky jsou fajn... ale furt dumám, jestli je pořizovat nebo ne... uvažuju o tom úplně je vypustit... no uvidíme...
opalovací krém používáme u léta (s baruš) day long, takže v tom budu pokračovat... žádné experimenty..
jeeeee rajská, holky můžu přijet??? já jí milujůůůůůůůůůůůůůůůůů
kocour mikeš - tak vůbec jsem netušila, která bije.. tak jsem si to vyhledala... a co k tomu napsat??? si už z nás fakt dělaj pr...??? Peti taky nepatřím k moc tolerantním lidem... a mám k tomu své důvody... napíšu to sem tak jak to cítím.. prostě já se cítím taky diskriminovaná... ale našimi spoluobčany... když mi bylo cca 7 let šla jsem do obchodu... potkala příslušníky rasové menšiny s károu, na které měli sekeru, začali si mě dobírat a říkat že tu sekeru mají na mě.. no nebylo mi dobře... fakt ne...
pak zas třeba štěkali naši psi jak diví... to už jsem byla na ekonomce a přišla z nějakého tahu... tak jsem stála u okna a koukala co se to děje.... no a sousedům kradli plot - po těch "polích"... vzbudila jsem tátu, ten volal policajty a kdo myslíte že to tak asi kradl... o tom, že byli schopní za bílého dne strhat okapy z přístavku ani nemluvím... sousedka je viděla...
v současné době je největším dealerem pervitinu "u nás" příslušník opět této "diskriminované" menšiny...
omlouvám se těm,kteří jsou výjimky (vím, že i tací existují, ale ti nemají zapotřebí křičet o diskriminaci a co mám zkušenost i se za tyhe občany stydí)... ale u mě převládá špatná zkušenost a proto, když si přečtu, že jim leží v žaludku i Mikeš, je mi na ono už se to kdysi řešilo... mám pocit tak 3 roky zpět, když Bára byla v první třídě... bavily jsme se o tom tenkrát s její uitelkou...
tak a raději už končím.. omlouvám se za sloh...
Není tady
Ahojky všem
Hlásím, že ZOO bylo naprosto super . Zvířátka se Domíkovi moc líbila
. Adu jsme nikde nepotkali, ale já bych jí asi stejně nezaregistrovala, měla jsem celou dobu oči na šťopkách, aby Domíček nevlezl až ke zvířátkům do výběhu
Na webu je pár foteček, byli jsme líní fotit, tak jich moc není
Není tady
Hezký večer všem,
zdá se že jste si ho všichni užili. Dneska bylo nádherně - v ZOO to muselo být super.
Mufí, myslím, že co se týče určitých spoluobčanů, mluvíš nám z duše. Mě určitě.
Lendí snad s tříkolkou uspěješ. Já mám zkušneosti jenom s kočárkem - sporťák nebo něco jako golfy a protože nejezdíme jenom na asfaltu, ale občas terénem projedeme, tak tam už jsou ty zaaretovaný kolečka taky vyčochtaný, ale asi by se to nemělo stát po pár použitích.
My byli dneska na celodenní turistice a bylo to moc hezké. Dětská trasa byla plná soutěží a her a v cíli dostali medaili, diplom a drobné hračky, takže byli nadšený oba. Málka teda nesoutěžila, ale kousek i capkala a blbla se psem, takže si to užila hezky. Akorát jsem podcenila dnesšní sluníčko a nenamazala a jsme všichni lehce červení. Takže musím urychleně koupit Daylong. Já ho mám doma už 2 rok a tak ho radši vyměním.
akorát teda potvůrka se nechce nosit v šátku, ale jen na ruce, takže to jí budu muset zvyknout, protože jsem předpokládala, že delší turistické trasy se bude střídat s Máťou v kočárku, a jí ponesu v šátku, ale dneska teda fest protestovala.
Není tady
tak 27.4 bude určo metřík, Marky! Mám narozky, tak to by bylo..
Jinak Marky k tomu houpání a tak.. ze začátku jsem to až tak úplně neřešila.. a občas i Domču na koníčkovi ještě svezla.. V náručí ho tahám pořád.. jsou situace, kdy se tomu prostě nevyhnu.. a situace kdy ani nechcu. prostě pochovat a tak.. ho musím!
Ale je pravda, že teď už to fakt nepřeháním, protože už to i "bolí"... a to tělo už samo dává signál, že jako stop..
tý, jo holky.. vy všechny takový spešl krémy, jo? To my měli určonějakej obyč prostě s jen vyšším faktorem.. Musím mrknout.. ani nevím jakej..
Giuš.. jsi mě celkem rozesmála... ta představa jak tam někde sedím ve škarpě s obličejem v dlaních a brekem.. že už ten kočárek a tu tříkolku prostě fakt dál nevyvezu..
Leňoušku....??? jak jsme na tom??
Lendí... jsem na vás s kámoškou myslela, že asi prdlačky.. jedině fakt přes to Rusko vlakem..
Tak ať je zítřek tak krásně slunečnej jako dnes!! Je to božííí, Domíček si hraje na písku, jsme celej den venku.. já si zasadila další kyti (nebojte jen pár).. a těším se zas na zítra!
Ale te´d už dobrou!!
Není tady
Hezké ránko
Pet, fotky ze ZOO super i když jich teda jako fakt mohlo být víc
ale naprosto chápu, že hlídat Domíka zaměstná komplet doprovod a fotit k tomu je už pomalu nadlidský výkon
ono i na té jedné fotce jde jasně vidět, že model byl značně netrpělivý a už Tě tahal pryč
my se do ZOO taky chystáme, ale uvidíme, kdy se tam dostanem
Niky, přesně dle očekávání MS dorazila v nejmíň vhodný den a v maximální síle v pátek jsem byla v Brně ve škole (ještě že jsem si prozíravě vzala zásobu vložek a ibalginu
)... ale jsem ráda, že to dopadlo takto a rozjela se sama, s těhu jsem stejně nepočítala (teda při pátečním negat.testu, předtím jsem ještě trochu doufala
) - ale vždyť jsem psala, že čekám na Michelle
jinak u nás se nějak nakupily problémy... v pátek jsem dorazila z Brna a nešel mi rozjet notebook (v Brně fungoval ještě normálně)... tak to vypadá, že je odvařený disk, možná i zákl.deska... naštěstí můj chlopek umí s PC zázraky, tak se mu nějakým šíleným způsobem podařilo mi zachránit všechny dokumenty a důležité věci, co jsem tam měla uložené (prý "Ty si to nezálohuješ???" hmm, by mě zajímalo, kdo kromě něj si všechno každý týden zálohuje většinu věcí na externí disk apod.
)
no a aby to nebylo všechno, tak malá má ekzém čím dál horší, nevím vůbec, co jí to teď tak rozjelo (zatím se mi vždycky povedlo to nějak vyčíhnout, vyřadit z jídelníčku nebo z kosmetiky apod. a ekzém se trochu zklidnil, že měla jen pár ložisek, ale nijak agresivních)... tentokrát vůbec nemám ponětí, co to mohlo vyvolat, protože neměla nic neobvyklého nebo nového... původně jsem chtěla počkat s řešením až do 29.4., kdy jsme objednaní k nové Dr, ale asi jí budu v pondělí volat, protože posledních pár nocí se nevyspíme nikdo, budí se, protože ji to svědí, pak se škrábe jak divá.... naštěstí jsem v pátek v Brně koupila krém, co jste mi doporučily (díky za vás ) a ten jí to aspoň částečně zklidňuje, že se vyspí, když ji máznu.... pro jistotu jsem si to i vyfotila, kdyby jí to náhodou do návštěvy Dr zmizelo, tak pak hodím nějakou ukázkovou fotku
Leni a Máťa se nechal nosit do kolika? on je možná problém u těchto větších dětí, když se přes zimu nenosily, že už je to moc omezuje... my jsme taky chtěli vzít nedávno na výlet manducu a ani náhodou... pořád se tam vykrucovala a vztekala... taky chce buď jen chodit, nebo se tahat na rukou... jsou to opice
Mufi, to je docela slušný rozsah kdybys potřebovala pomoct, klidně napiš
kocour Mikeš mě taky dostal já jsem teda valila oči už když zakazovali písničku "Bílá...", ale toto mi přijde snad ještě praštěnější... za chvilku jim začne vadit pejsek a kočička, protože kočička je bílá a není mourovatá
no a k tomu máme teď do jednoho předmětu psát 5-ti stránkový esej na téma "Život menšin v ČR, jejich soužití s majoritním obyvatelstvem atd."... já se sice do jisté míry považuju za hodně tolerantního člověka, ale naprosto souhlasím s Mufi - slušní příslušníci jisté menšiny u nás nemají důvod (a asi ani čas, protože chodí do práce) zabývat se takovýma ptákovinama... a ti ostatní, ať drží pusu a krok, protože žijí z dávek, na které přispívá ta většinová společnost, která je údajně tak diskriminuje...
Lendi, to mě mrzí s trojkolkou, když vím, jakou jste z ní měli radost snad se povede vyreklamovat to v pohodě)
my trojkolku kupovat určitě nebudem (resp. budem pak kupovat až tu klasickou)... na procházky chodíme buď pěšky nebo s kočárkem a jak Dorču tam znám, stejně by u nás za chvilku jen ležela a hromadil se na ní prach, případně bych na procházkách honila Dorinu s trojkolkou v ruce
Marky a to jsem si myslela, že vymýšlíme ujetá jména
osobně bych vybrala z nabízených Emmu a Thomase, ta ostatní jména jsou na mě už moc cizí
Petuli, myslím, že do Francie se budeš muset dopravit jinak musela jsem se smát, když jsem četla, že minule erupce trvaly až 2 roky....
by mě zajímalo, co by všichni dělali, kdyby 2 roky nemohli létat
tak, teď už tu půl hodiny sedím u PC a v ložnici je klid asi toho jdu využít a na pár minut sebou ještě hodit do postele
Mufi, mimochodem, nejsi už vzhůru?
Není tady
Krásné slunečné ránko,
Mufi, taky mám podobné osobní zkušenosti s touto menšinou a mám jich několik, a to jednu dokonce, když jsem byla na procházce s Patrikem, když byl malý, ten z toho měl dlouho šok. Já jsem pro radikální řešení, ale více tu nebudu rozepisovat, jelikož to sem nepatří a ani se to nepatří
Mich, já jméno a příjmení k sobě nikdy neladila, nikdy mu nikdo nebude říkat "Tadeáši Kratochvíle" , maximálně to bude někde napsané v občance a na sešitech ve škole, podepisovat se bude zase jenom příjmením a oslovovat ho budou většinou vždycky jenom křestním jménem, takže .. navíc holka se třeba jednou vdá .. prostě tohle neřeším, takový ty řeči "to zní hrozně, Kateřina Horňáková", co když nebude umět "r" .. bla bla
Tříkolku my určitě pořizovat nebudeme, zkušenost s Patrikem je jasná, téměř jsme jí nevyužili a ta se šlapáním na předním kolečku u nás byla na dvě věci U nás je odrážedlo, na kterým Kačka ještě ani nejezdí moc a pak rovnou kolo.
U nás se výletí normálně s kočárkem, ale většinou ho jen vezu a Kačka capká vedle, pokud jdeme na nějaký výlet do přírody, tak máme tu krosnu na záda a tam se Kačce moc líbí, sedí tam po směru chůze, takže čučí všude kolem a je spokojená. Jinak na kratší vycházky chodíme bez kočáru, většinou si Kačka bere svůj malý kočárek s panenkou, kterou pak hodí někde do křoví a vozí si prázdnej kočárek a když už se jí nechce ťapkat, sedne si do něj, že jí mám v něm jako vézt
Všem krásný den, do ZOO my se chystáme příští víkend, jedeme do Prahy, tam jsem dlouho nebyla, 4 - 5 let určitě. Dneska si uděláme výlet na přehradu, má být krásně.
Není tady
Dobré ránko...
Leni mělas prozvonit, já už vzůru byla... už probíhala bitka v posteli jeeee díky za nabídku... no kdybys náhodou narazila na nějakou zajímavou práci týkající se kojeneckého plavání, pošli pošli.
zatím dávám dohromady podklady... už něco mám... ono vesměs je to na jedno brdo... tak nic nového se v tomhle vymyslet moc nedá...
Leni a ten ekzém... heleď mě to přijde (nechci být špatný prorok) jako nějaká alergie... teď je největší alergen tuším bříza což je pěkný svinstvo... vím, že i bráchovi to hodně vadí... a Dorča může mít tenhle projev... zkus vysledovat, jestli jí třeba nesvědí i očka, když jste venku... a na noc můžeš Dorče dát fenistil... prodávají ho v kapkách... já ho měla od doktorky pro holky, když měli kašel... on celkově zklidní... fakt tím nic nezkazíš... a než ji necat chuděru trápit...
pc - no tak to tvého chlapa obdivuju... já tu sice externí disk mám, ale ještě jsem nezálohovala... blbka no... až přijdu o všechny fotky a účetnictví, tak si to můžu jít rovnou hodit...
jeeee holky zoo bych taky brala... jen teď prostě není kdy... no v květnu bude líp možná..
jo a musím se pochválit... včera jsem po 4 měsících přežila návštěvu tchýně... byla to pr...... ona proti mě evidentně něco má a nemůže to vytáhnout...
no a ještě k té tříkolce.. já si právě myslím, že by to u nás bylo jak u vás Leni... Rozálka raději čapne kočárek a Berule by jí nosila pod rukou... uvidím... zatím jim stačí odrážedla a pak třeba rovnou přejdem na endura... (ha ha to si to matka může idealizovat, že...)
Není tady
hezkou neděli holky,
no tak ke story naší tříkolky už zase jezdíme v pohodě
táta tam zapomněl přidělat dva ze tří škoubků
tak už Lála sedí jako paša a navečír jsme jeli na okružní jízdu
to je gol, že ..taťka náš
já mám namožené ze včerejška nohy z kola jako blázen,jezdili jsme a cestou nabrali ještě dvě aji kamarádky a oni mi ty velký holky furt zdrhaly
tak jak jsem je stíhala furt, tak jsem se nadřela..
oni se totiž vůbec nebojí, nebrzdí z kopců a ještě stíhaj u toho mlet pusou jako o závod ..
Pet, ZOO super, fotek dost čeeče
hele s tou erupcí na dva roky, ta kámoška je šílená za mořem..denně mi volá , jak to tu vypadá a kdy dávají předpovědi že se obnoví létání..a mamina mi říkala, že někde četla, že až půl roku může toto trvat
no to jí nemůžu ani napsat..tak mají letenky za čtvrtek-dřív není volno, dalších dvacet litrů za hotel a život do čtvrtka, tak jsou nadšený,mi jich začíná být líto
Leni, to mě s Dorčou mrzí, chudák malá, jak se už budí i v noci , to musí být peklo..jak píše Muf, teď jsou břízy..a na břízu trpí nebo k ní inklinují fakt opět děti s potravinovou alergii .. fenistil je super,jen je na předpis, takže si pro něj musíš stejně k dr. kdyby jsi chtěla Dorču vyčistit - opět uplně, aby jste se zbavili ložisek, opět Ti můžu poslat náš zázračný čípek..
Niko, dnes večer ,ju
Mish, díky
Upravil(a) Lenďák (18. 4. 2010 9:34)
Není tady