6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj babuchy
Jů,Topi, já si říkala, proč od tebe mívám komenty v angličtině
přesně proto nesnáším to praise game nebaví mě psát amazing Lo jen proto,že musím...je pravda,že mám taky radši,když mi někdo napíše great clustering, I love your blending nebo tak mám pak pocit,že si tu tapetu fakt prohlídnul Ale je fakt,že nikdy ani enchodím zpětně čumět do komentů, max. náhodou,když vkládám ten den něco dalšího a všimnu si toho...
Ale ani na MMB to není moje parketa,komentuju max. tři ločka za den, anebo když je tam máte vy...beru to jako podporu..od cizích lidí mi to moc neříká...Ale každej to máme jinak, to je normální...
lentilko, už hledám,vydrž
Jůů,Ali,taK TO SE MOC TĚŠÍM pOSÍLÁM PUSU, nějak už nevím co na to napsat
Není tady
Ali držte se.
U nás to vypadá na dlouhou noc,malá začíná teplotovat chjó.
Jinak já když komentím na DST tak se snaží vybírat opravdu co se mi líbí,ale zvládám tak max 10.
Není tady
Já na MMB komentuji, tak jednou za týden. Kdybych měla komentovat každý den, tak strávím u počítače celý den. I když jsou tam holky, které komentují pořád.
Není tady
Ali, držte se .
Není tady
evajs napsal(a):
Ahoj babuchy
Jů,Topi, já si říkala, proč od tebe mívám komenty v angličtině
přesně proto nesnáším to praise game nebaví mě psát amazing Lo jen proto,že musím...je pravda,že mám taky radši,když mi někdo napíše great clustering, I love your blending nebo tak mám pak pocit,že si tu tapetu fakt prohlídnul Ale je fakt,že nikdy ani enchodím zpětně čumět do komentů, max. náhodou,když vkládám ten den něco dalšího a všimnu si toho...
Ale ani na MMB to není moje parketa,komentuju max. tři ločka za den, anebo když je tam máte vy...beru to jako podporu..od cizích lidí mi to moc neříká...Ale každej to máme jinak, to je normální...
lentilko, už hledám,vydrž
Jůů,Ali,taK TO SE MOC TĚŠÍM pOSÍLÁM PUSU, nějak už nevím co na to napsat
Evi to víš, že vydržím jen si odskočím k Denýskovi, taky je nemocnej a budí se a vrátím se .
Není tady
Pěkný večer, krásně tvoříte, hromadně chválím dneska to jinak nezvládám
Jů Leni, já bych na to hostování snad ni nepřišla. Mail mi žádný nepřišel.
Jinak Ti gratuluji a také gratuluji ostatním k CT Já psala zatím asi jen 3x na CT.
Jo a Leni, co teď jako mám udělat, když na květen mám hostování?
Topi, hele ta baba je fakt nějaká divná. Ona už se totiž nedá ani jinak nazvat, než jako baba. Normálně jí řekni, že je to tvoje věc jak vychováváš své dítě a ať si kybicuje někoho jiného. Že tys jí do její výchovy taky nekecala, tak ať nekecá Tobě. Ať si najde na to svý rejpání jiný objekt. A dítě bych jí teda nepůjčila, obvzlášť, když řekne, že ho chce někam vézt. Jako co to je někam???? Přeci jako matka musíš vědět, kam a další podrobnosti. Normálně mě to už nadzvedává ze židle co Ti vykládá.
Jiruško, s tím autem, já bych asi nemlčela, určitě bych to někde nadhodila. Také nemám ráda konflikty, tak bych to zkusila nějak opatrněji. Ale pokud to opravdu neví, tak si tím asi moc nepomůžeš.
Ještě musím prolítnout na co jsem chtěla reagovat, ale ločkovat dneska nemůžu, musím udělat 2 letáky, ...chjo
A taky nevidím moc důvod sbírat komenty jen na počet. Já tuhle otevřela galerku Topi, že jí pochválím nějaké ločko a ještě něco připíšu, a když jsem viděla tu záplavu komentů, tak jsem si říkala, že v té záplavě si toho ani nevšimne a zase jsem to zavřela Více si určitě všimne pochvaly tady.
Mě naopak potěši, když někdo dá koment, že si všiml a líbí se i bez praise. Pak je to upřímné a ne proto, že musí, že je se mnou na stránce.
Není tady
no tak konečně vyšel další kit v CT a mám co dělat
Ali držím palečky ať se brzy uzdravíte a posílám
Mě taky moc nebaví ty komenty dávat, nechápu jaký to má smysl napsat spoustě lidem, že je to krásný. Já si to dělám pro svojí radost a pro radost svých kamarádek a blízkých a jestli se to někomu jinýmu líbí nebo ne je mi vcelku jedno. Jew pravda, že jsem ráda, když mi někdo napíše, že je to hezké a z jakého důvodu se mu to líbí, ale když se píše pořád to samé tak je to fakt na prd. Dřív jsem to tak dělala, ale už ne.
Není tady
Lenka_35 napsal(a):
Pěkný večer, krásně tvoříte, hromadně chválím dneska to jinak nezvládám
Jů Leni, já bych na to hostování snad ni nepřišla. Mail mi žádný nepřišel.
Jinak Ti gratuluji a také gratuluji ostatním k CT Já psala zatím asi jen 3x na CT.
Jo a Leni, co teď jako mám udělat, když na květen mám hostování?
Topi, hele ta baba je fakt nějaká divná. Ona už se totiž nedá ani jinak nazvat, než jako baba. Normálně jí řekni, že je to tvoje věc jak vychováváš své dítě a ať si kybicuje někoho jiného. Že tys jí do její výchovy taky nekecala, tak ať nekecá Tobě. Ať si najde na to svý rejpání jiný objekt. A dítě bych jí teda nepůjčila, obvzlášť, když řekne, že ho chce někam vézt. Jako co to je někam???? Přeci jako matka musíš vědět, kam a další podrobnosti. Normálně mě to už nadzvedává ze židle co Ti vykládá.
Jiruško, s tím autem, já bych asi nemlčela, určitě bych to někde nadhodila. Také nemám ráda konflikty, tak bych to zkusila nějak opatrněji. Ale pokud to opravdu neví, tak si tím asi moc nepomůžeš.
Ještě musím prolítnout na co jsem chtěla reagovat, ale ločkovat dneska nemůžu, musím udělat 2 letáky, ...chjo
A taky nevidím moc důvod sbírat komenty jen na počet. Já tuhle otevřela galerku Topi, že jí pochválím nějaké ločko a ještě něco připíšu, a když jsem viděla tu záplavu komentů, tak jsem si říkala, že v té záplavě si toho ani nevšimne a zase jsem to zavřela Více si určitě všimne pochvaly tady.
Mě naopak potěši, když někdo dá koment, že si všiml a líbí se i bez praise. Pak je to upřímné a ne proto, že musí, že je se mnou na stránce.
Leni mě taky nepřišel mail, mám stránku uloženou na blogu tak jsem zjistila, že už má ukončený CT tak jsem nahlídla a bylo to. Teď musíme počkat až nám pošle link na fórum. Nevím ale zda to pošle mailem nebo jako PM na DST. Ale to by zase přišel mail od DST, že tam máš zprávu, takže vyčkat. Pak se tam zaregistruješ a pak už uvidíš. Taky nevím jak to fórum vypadá. Neboj, vyznáme se v tom.
Není tady
Jo a také jsem vyhrála další kit
http://www.digishoptalk.com/boards/happ … te-237332/
A všem marodům držím palečky, ať se brzy uzdraví My zatím odoláváme. Naposledy jsme měli na Vánoce angínu.
Upravil(a) Lenka_35 (22. 4. 2010 22:01)
Není tady
Leni35 - gratulace k výhře to je fajn
Dagi - nádherné LO, já zírám... jinak zkouším template, jde to dobře, jen mi to hrozně zpomaluje ten gimp... ale líbí se mi to a není to těžké, jak jsem si vždycky myslela... no na Tebe nemám, já to jen chtěla vyzkoušet...
Alí - prášky nepomůžou, prostě se to musí přežít.. vím jaký to je, týden jsme doma, z toho 3 dny totálně bez elektriky, opravují nám sloupy v ulici... fakt na švetsku... zrovna zítra taky bez proudu... ale furt si řikám bude líp...
Není tady
jo a zapomněla jsem ještě pochválit dílka Štěpánky a Evajska
a velká gratulace Topi je mi jasný, že nemám šanci, ale zkusila jsem to... já stejně brzo nebudu mít vůbec čas... ta práce se mi blíží...
Upravil(a) Jiruska (22. 4. 2010 22:21)
Není tady
Jiruško děkuji. Snad budu mít také čas z něj něco vytvořit.
A musím také vyzkoušet to template. Zatím jsem to úplně nepochopila co popisujete, nemám ani takový kit, tak mrknu na ten návod. Díky za odkaz.
Není tady
Hezký večer,
tak souhlasím s holkama, komentáře typu beautiful lo psát jen tak je naprd...já si všimla, že mám na dst komentáře od stále stejných lidí a na mmb je tam taky hodně "zlatíček" , když dostanu komentář od někoho úplně prvně, říkám si, tak to se někomu opravdu líbilo, že mu stálo za to komentovat, někdy mám v komentu i něco o ločku, že se líbí fotka nebo zpracování, kit nebo cokoli a zas vím, že si to ten člověk prohlídnul...Já to tak dělám taky, komentuju jen co se mi líbí. No a prise game mi přijde jako úplně ten největší nesmysl...když jsem ho hrála jednou, komentovala jsem asi 10 loček přede mnou a ani na jedno jsem se nekoukla
Prostě mně to přijde jako ztráta času...
Ali, co pořád máte
A ještě něco jsem chtěla, a zapomněla
Není tady
Holky, tak ona mě ignoruje... na to co jsem jí napsala vůbec nereaguje, tak nevím co s ní, sakra... a na foru byla.
A k těm komentářům, já taky dávám jen těm, které se mi líbí... jinak to nemá význam... praise game beru jako hru a spíš to, že to Ločko uvidí víc lidí... a beru to s rezervou ty komenty...
Není tady
alenak napsal(a):
Zdravím a hlásím, že pokud se neozvu delší dobu, tak mě šlehlo... Adam má opět horečku...
už fakt nevím, co to má znamenat?
Ali , to je pech. Tak ať se brzo uzdravíte.
Udělala jsem Vám pro radost ráčka, ale vrátil se mi , že je plná schránka. Jestli chceš, mrkni, je na Florance a já ho zkusím znovu poslat.posílám jednu uzdravovací
Není tady
lentil,nemůžu tu mandy najít Tady aspoň vrtulka a blogy s freebky ,třeba tady přímo template http://vrtulkyblog.blogspot.com/search/label/template
Tady Nathan má taky hezký http://nathandesign.blogspot.com/search/label/Template
Není tady
Teda holky, člověk tu jedno odpolko není a tady je tak překecáno Jdu dám udělat novej domeček, tak vydržte
Není tady