29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
topazio napsal(a):
Zde je velmi dobré CT, také ho zkusím: http://www.digishoptalk.com/boards/call … ns-238038/
.
ty bláho, tak to taky zkusím, ona má krásné kity... ale moc šanci nemám... ale za zkoušku nic nedám... díky, Topi
Není tady
evajs napsal(a):
Jůůů,svájo,díky moc za kráásnýho Ráčka,budu dělat,že sjem nic neviděla a ty mi ho,prosím,pošli na mail v origoš velikosti,díky:hjarta:
![]()
![]()
![]()
lentil a děláš v gimpu teda???Já to sem už psala,je to to samý jako když děláš s maskou...
nevím jak s koncovkou .psd ale který template je v .png,otevřeš si to, je tam několik částí a každou musíš jakoby oříznout jako masku...jsou popsaný, co je papír,co fotka,co krucánek nebo kytička...barvy(teda ty papíry,ze kterých to děláš,si vybíráš sama stejně jako fotky),já dělám klasicky jen z jednoho kitu,takže to pak dozdobím elementy z něj...v ejdnom okně mám otevřenej kit,v druhým tu složku s částmi template, vždycky přesunu papír,přesunu kolečko,oříznu a jedu dál...
a pozor,nevím,jak velký děláš Lo,ale musí to bejt velikostně stejný jako ty části ,většinou 3600x3600,protože jak se ti to otevře ,nesmíš s tím hejbat,aby z toho vznikl obrázek jako je v náhledu každýho template...
nevím,jestli jsi to pochopila.... neumím moc vysvětlovat
Evi teda moc ne, ale v noci budu mít čas a prozkoumám, a ještě ty temlate stahujete kde? freebie? a děkujiiiiiii
Není tady
a já odložím rychlovku
lentil,nevím jakej máš gimp, zkusila jsem to v psd otevřít v gimpu a šlo to krásně,je to o moc rychlejší,otevřou se všechny části a podle návodu na BC je to fakt jasný Tak zkus a pochlub se pak
Není tady
lentilko,tak různě,je spousta blogů,který stahujou jen freebka,třeba vrtulka apod.
Tuhle dala do odkazů krásný freebko dagi a já ti najdu blog holčiny,co jich má spousty,jen až bude čas...zatím papa
Není tady
Ahojky holky, nestíhám ani dočítat...
Vaše díla nádherná....vypíchnu Paci, ale i zbytek je úžasný...
tchýně jsou vesměs potvory a ta Topina by si mohla pokecat s tou mojí...moc by si rozuměly
u nás se opět kašle a kašle, zítra jdeme na kontrolu...k tomu začal kašlat i Ondra..
jo a dotáhl zase vši..tak jsem mu ty dlouhý vlasy vzala na 5mm..a Adama taky..má je tu teď jako dva trestance... viz foto
jinak máme tyhle dny "nervy" - Verča dělá přijímačky na osmiletý gympl (dnes prý má velice dobrý pocit, tak snad zítra to bude také OK) - bohužel si vybrala ty nejprestižnější dva, co tu jsou a šance je menší, než se dosotat na JAMU
- berou 30 z 318
Upravil(a) alenak (22. 4. 2010 16:44)
Není tady
Jé, čauky Evajs!
Krásný Lo - připomnělo mě, že
mám pro tebe v šuplíku na BL raka - máš tak krásný fotky na rajčeti, že se nedalo odolat
Není tady
Tak jsem v CT u Cucciola designs.
Kindle zkus jít do tohoto CT, mají tam i ruský chat: http://www.digishoptalk.com/boards/call … ns-238038/ , já už tam jsem také .
Není tady
holky nevíte prosim prosim vo co go? Jaká je to galerie? Co to je to GSO? Už to tady zaznělo..
Dala mě tam Iriweb:
http://www.digishoptalk.com/boards/scra … ost2419826
Upravil(a) svarapaja (22. 4. 2010 18:59)
Není tady
čau kočky .
hrozně kecáte, takže jsem to spíše proletěla .
spirulko, to mě moc mrzí, jaké ti ta bývala šéfová dělá problémy.. tohle je víc než trapné.. pokud k tobě něco měla, měla to řešit třeba přes sz a ne to rozmazávat veřejně.. nedej se!
bohužel to u těch francouzek ale tak bývá, že jsou jedna u druhé v týmu .
jiruško.. co k tomu napsat.. pokud je to známá, věřím, že se takové věci řeší těžko, taky to pořádně neumím.. ale ten "vzkaz" na fb zní docela slibně, to by se v ní svědomí hnout mohlo .
jo a moc a moc ještě jednou děkuju za nádherného ráčka - je nádherný, prostě moje krevní skupina .
Topi, tak to moc gratuluju, to se bude scrapovat
Není tady
Topi gratuluji a tiše závidím jednou možná někdy......
Není tady
Topi.... gratuluji k pěknému CT....
.... i všem ostatním, kdo mají něco nového....
RAK pro Kindle
Není tady
Paci, tak jí zkus také napsat, vždyť máš nádherná ločka .
Svarapaja, klikni na ten odkaz a poděkuj jí .
Není tady
Topi, jak to děláš, že máš na DST tolik komentářů u každé fotky? Mi neříkej že je to tím ve vhodný čas udělat praise game nebo tam máš tolik známých nebo jak je to?
Já jsem měla u jednoho 20 komentářu max. a to ty máš minimálně
Není tady
Zdravím a hlásím, že pokud se neozvu delší dobu, tak mě šlehlo... Adam má opět horečku...
už fakt nevím, co to má znamenat?
Není tady
Ali, dej si panáka... a snad to nic nebude, tý jo, slušně se v tom plácáte...
Není tady
spirula napsal(a):
Topi, jak to děláš, že máš na DST tolik komentářů u každé fotky? Mi neříkej že je to tím ve vhodný čas udělat praise game nebo tam máš tolik známých nebo jak je to?
Já jsem měla u jednoho 20 komentářu max. a to ty máš minimálně
Většinou ráno tam vlezu a zde je tak 120 loček a hodím tak 70 komentářů. Komentáře jdou teď dávat dobře, server dobře jede, tak těch 70 komentářů dokážu naklikat tak za 8.minut. Zde jsou ločka: http://www.digishoptalk.com/gallery/, a dáváš komentínky, pak klikneš na 1 day a zobrazí se další, a pak komentuješ ty co se ti líbí.
Upravil(a) topazio (22. 4. 2010 20:14)
Není tady
topazio napsal(a):
Tak jsem v CT u Cucciola designs.
Kindle zkus jít do tohoto CT, mají tam i ruský chat: http://www.digishoptalk.com/boards/call … ns-238038/ , já už tam jsem také.
Ahojky, zdravííím, Matěj konečně usnul, manža už je v Německu a já jsem tu sama.
Topi, teď jsem jí poslala mail, ale nevím nevím jestli mám u ní šanci, ale za zkoušku nic nedám, že?
Jééé od Štěpánky mám ráčka!!!! Jsi zlatíčko. Je kouzelnej, prosím na mailíka, díky moc
Spirulko já mám u jednoho 12 a u některých ani jeden a Topi má asi 11 stránek přátel
Upravil(a) kindle (22. 4. 2010 20:22)
Není tady
Topi, gratuluji k novemu CT A 70 komentaru za 8 minut, to tedy fakt nevim... Internet mame tedy super rychly, ale 70 komentaru bych psala minimalne pul hodiny. No, ale kdo umi, ten umi
Není tady
spirula napsal(a):
Ali, dej si panáka... a snad to nic nebude, tý jo, slušně se v tom plácáte...
já už uvažuju o lexuarinu
panáka ale zkusím taky...snad nebudeme muset jet na pohotovost
Není tady
ali .
odkládám si jedno šuplíčkové.. je to nádherná klučičí novinka od annabv designs a pro dnešek se loučím.. snad se sem zítra ještě dostanu a jestli ne, tak určitě nakouknu v neděli na soutěžní ločka. mějte se fajn a nezlobte tady .
evajs napsal(a):
lentilko,tak různě,je spousta blogů,který stahujou jen freebka,třeba vrtulka apod.
Tuhle dala do odkazů krásný freebko dagi a já ti najdu blog holčiny,co jich má spousty,jen až bude čas...zatím papa
Evajsku dííííky mooc
Není tady
sillwan napsal(a):
Topi, gratuluji k novemu CT
A 70 komentaru za 8 minut, to tedy fakt nevim... Internet mame tedy super rychly, ale 70 komentaru bych psala minimalne pul hodiny. No, ale kdo umi, ten umi
![]()
Sillwan, nic psát nemusíš, já třeba napíši beautiful Lo pak to co jsem napsala zkopíruji a vkládám to ke každému ločku, které se mi líbí, takhle to dělá plno holek
Upravil(a) topazio (22. 4. 2010 21:02)
Není tady
Topi a jaky to ma smysl?JAa se snazim vzdy napsat,co me na tom locku zaujalo,jinak mi to prijde uprimne receno uchylnx,psat komenty hlava nehlava,jen aby bylo okomentovano:(
Není tady
sillwan napsal(a):
Topi a jaky to ma smysl?JAa se snazim vzdy napsat,co me na tom locku zaujalo,jinak mi to prijde uprimne receno uchylnx,psat komenty hlava nehlava,jen aby bylo okomentovano:(
Sillwan, ale takhle komentuje každý. A navíc já anglicky moc neumím, a psát nějaké věty navíc zabere moc času.
Není tady