6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky, přeji hezký den .
U nás je pod mrakem a vypadá to na déšť .
Není tady
pěkné ráno, holky
Pacinko - moc díky.. a do toho focení určitě jdi... uvidíš, že z toho budeš nadšená, čas od času to není špatný takhle se nechat vyfotit... a přesně jak píšeš, dají se z toho udělat pěkné dárečky pro rodinu... a krásný LOčka jsi vložila... paráda, šikulka
Není tady
ahojky,
tak už díky Evičce mám ten kit od Marty, je naprosto boží.
Sváho na ty galerie se mrknu, já nevím, že to zlobí. Ach jooooo, te%d musíme ven, ale až se vrátím tak se na to vrhnu.
K Ginger jsem se taky hlásila, ale nikdo se neozval, takže nejspíše smolík.
GT má opět nový kit? No to se jdu mrknout.
Není tady
tak galerie opravený, nedalo mi to.
Leni35, už ti přišly znovu ty linky na ten vyhranej kit? Mě ještě ne a to jsem jí psala na DST i zprávu na blogu. Zrovna takovej pěknej modrej kit by se mi hodil a ono to zrovna nejde stáhnout. Ach joooo.
Není tady
Ahojki,
zdravim z uprsaneho Brna... Dnes by sme mali ist do hudobky, ale od rana leje a nevyzera, ze by to preslo... Takze pravdepodobne ostaneme doma, este uplne fit nie sme, tak nejdem pokusat...
Jirusko, fotky su uzasne!!! Tak nejak som si to predstavovala, ozaj krasne! Ste suprova rodinka, krasne deti a sympaticky manzel. Mate krasne svetielka v ociach vsetci. Co ta americka vlajka?
Dusi, ty vykroc pravou a som zvedava, ako sa ti to bude pacit
Paci, krasne maliarske locka
Debi, tak sa dari...? A co praca, nasli ste nieco?
Musim pozmyvat dlazku, zas ktosi cosi porozlieval a lepim sa kade chodim Ako to tie deti robia...
Hodim jednu nasu a idem si este objednat dake knihy, dnes je akcia bez postovneho Tak zatial
Upravil(a) sillwan (14. 4. 2010 8:50)
Není tady
Ahojenky holky, přeji krásný den,
no a hned po ránu na mě vykoukne taková krása Paci úžasný ločka
mám druhý OKC a pro jistotu se ubezpečím, že to chápu správně
* 1-2 layout udělat s ním
* Nahrál na mé designer galerie v Enchanted Kosťo zde: http://enchantedstudioscraps.com/galler … hp?cat=710
* Nahrál do DST galerie a další otevřené galerii
* S odkazem na to v obchodě: http://enchantedstudioscraps.com/xcart/ … amp;page=1
* Plus, příspěvek na svůj blog.
Za to, že kdybyste mi prosím pošlete mi odkazy na všechny výše uvedené do So. Dubna, 17..
udělám ločka(linky poslala) a do její galerie do 17.4 a až napíše tak dám na blog a do galerií po 17.4
Omlouvám se, že s tím pořád otravuju, jen bych nechtěla hned na začátku udělat nějakou botu
Není tady
Holky Evajs, Pacina a Silwan u mě mají ráčky. Chcete je na mejlíka?
Není tady
A ještě noční pokus o ráček pro Kindle
Není tady
Lentilko, urcite: sillwan(@)yahoo.com
Není tady
sillwan napsal(a):
Lentilko, urcite: sillwan(@)yahoo.com
Silwi nejde to odeslat je správně ten meil nebo nemáš plnou schránku?
Není tady
Jiruš..... no tak těmihle fotečkami jsi mi vyrazila dech...... Úplně mě ta vaše úžasná rodinka dojímá.....
Jste všichni tak milí.... usměvaví......
Sillwan.... i vám to mocmocmoc sluší..... Ty jsi jak rusalka.... říkám to pořád..... kluci jsou nádherní rošťáci na první pohled..... a manžel je fakt sympaťák..!
A ještě chci pochválit Lentil.... jsi čím dál lepší Leni.... Jde ti to skvěle.....
Kousky od GT.... Mimochodem...kit nemá chybu...... Děvčata jste skvělá...a originální..!!
Upravil(a) Štěpánka.Š (14. 4. 2010 9:19)
Není tady
Mail je spravne a schranka ma neomezenou velikost. Tak zkus na rajecs(@)klikni.cz Dekuji, Lemtilko.
Není tady
Silwi - děkuji za pochvalu... ty společné fotky jsou světlejší, ale to byl podle mě záměr... a taky možná jsme ty bilý trika neměli stejně.. jako že jsem je možná měla vybělit předtím, protože to triko Roberta už bylo trochu zaprané a s nádechem šedivé... což pro příště udělám, namočim do Sava... ta vaše společná je skvělá! v ten pátek je budeš teda mít? To jsem zvědavá na ně moc. jinak na americká vlajka je naše, já to chtěla, protože prostě jsme takový proamerický a tak nějak to k nám patří... a líbí se mi, že to tak jako barevně pěkně oživilo...
Lentil - hezký rak, zelenou já můžu
Není tady
sillwan napsal(a):
Mail je spravne a schranka ma neomezenou velikost. Tak zkus na rajecs(@)klikni.cz Dekuji, Lemtilko.
No nejde mi to ani na ten druhý píše: nebyl zadán příjemce neboje zadán chybně . ale napsanou adresu tam mám. no asi je to u mě ještě zkusím.
Není tady
Ten malirsky kit je od GT? Je uzasny, moc se mi libi Holky GT, moc krasny kit!!!!!
Stepanko, paradni LOcka Krasne si pohrala... Lentilko, ten racek pro Kindle je super, bude mit urcite radost!!!
Dany uz spi, chudak, lezou mu 4 petky naraz Jedna uz je z poloviny venku, druha cerstve prorizla a dve spodni vybulene A to pry lezou az po druhem roce No, jeste to muzou byt i ctyrky, ale to potom chudak bude mit takove mezery mezi zoubkama jako koly v plotu...
kazdopadne, zitra prijede mamka, tak snad nebudu jen spamova, ale i neco tvoriveho prihodim... Leda bych se pokusila vyfotit nejakou kresbu z pondelka... Konecne jsem neco prinesla i doum, Tomasek prosil, at mu neco prinesu a mi zrovna kreslili zensky akt Nastesti na to zapomel a tak jsem to ani nevytahla z batohu
Není tady
Štěpánko, Jiruško děkujiiii
Štěpánko to je nádherné ten kit asibudu muset omrknout
Není tady
Lentilko, pises tam tu adresu bez tech zavorek kolem zavinace, ze? Jen se ujistuji, nekdy si to clovek v kvaltu nevsimne...
Není tady
sillwan napsal(a):
Silwi už se zadařilo na ten první. Předtím jsem zkopírovala tu adresu a nic a ted ručně vypsala a šlo
Není tady
sillwan napsal(a):
Lentilko, pises tam tu adresu bez tech zavorek kolem zavinace, ze? Jen se ujistuji, nekdy si to clovek v kvaltu nevsimne...
jééééééé tak to bylo ono
Není tady
holky, Matýsek dneska hrozně zlobí, poslední dva dny je hodně uplakaný, a já nevím co s ním nebo co by mu mohlo být,
Není tady
Důchodkyně co bydlí pode mnou mi říkala, že furt řve, a že před tím nad nimi s dítětem nikdo nebydlel. Minule tu někdo pouštěl nahlas techno hudbu. A ona říkala, že jsme to určitě my. A já jí říkala, že my si žádnou hudbu nahlas nepouštíme, že to musí někdo pouštět kdo bydlí pod ní.
A to, že její pes celý dny někdy proštěká, tak to jí nevadí. Taky za ní nechodím a neříkám jí, že její pes celé dny jenom štěká, když není doma.
Matýsek má asi nějaké špatné období. Teď je nastydlý, tak ani moc nemůžeme ven. Včera jsem s ním byla venku, protože mi neustále nosil boty a oblečení. Tak jsem s ním na chvilku šla ven.
Není tady
Kousky od Corinne - zatím zde zadara - http://www.boutique-digiscrap.com/boutique.php
Není tady
Štěpánko - děkuji Ti, moje dobrá vílo... to se tak krásně čte.. my máme teď moc krásný období, tak jsem ráda, že to je aspoň i navenek poznat... jinak chválím tvá originální pastelková LOčka... hodně nápadité
Silwi - vy jste moc fotogenická rodina, všichni krásní... to se pak fotí jedna radost.... Ty jsi krásná ženská s dokonalou postavou... tohle já mít, tak se nechám nafotit i odvážně...
Není tady
Hezký den.Tak já jsem po 4 měsících sama doma.Můj muž ráno vyrazil do nové práce tak jsem zvědavá co bude večer říkat.
Silwan krásné fotky.
A já jdu vložit moje z GT zatím první.
Není tady
Až bych zapomněla pozdravit, jak sem unešená z těch krásných fotek. Asi nechám vyfotit alespoň děti
Tady je moje první lo od GT. Ten kit je fakt boží. Děvčata jsou pořád lepší a lepší
Topi, to je teda radost s takovouhle babou. To mu jako máš dát roubík nebo ho zavřít do skříně, aby jí nerušil. Je smutný jak některý ženský rychle zapomenou, že taky měly malé děti. Pusť babu z hlavy, ale vím, že to dokáže otrávit.
Není tady