6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A přeji krásný večer
bohužel ta pošta je jen brigáda, ani nevím za kolik, na jak dlouho, hned jsem to čapla, zítra se dozvím víc. Takže už tam musím být v půl sedmý a Marky bude prvně zítra po ve školce spát.
Holky chválím ločka nádherně tvoříte
U Cali jsem tento měsíc na hostovačce a je pravda, jeden kit za druhým, ze začátku mě první kity bavili, ale ted co jsou nový, samý cu
Azur má zase nový kity? O tom ani nevím, mám hotový ten co psala linky v sz. No jdu mrknout na forum. Budu fakt už asi dělat u ní jen jedno lo.
A Jsem ráda, že mám hostovačku u Goldensun - ta taky jede - jeden kit za druhým. Už mi to posledním dobou přijde na jedno brdo -
když je zima - všichni maj zimní se stejnýma cuelošema, ted tu bylo jaro, za chvilku všichni vylezou s létem. A originální kit se málokdy najde. Mě přijde, že maj všichni stejná témata. Jenže taky co pořád vymejšlet.
Tak to třeba Síta - že si od ní kity kupuju, je originál
Není tady
Jo ještějsem chtěla sem hodit odkazy
když si budete hrát s blogem a budete chtít jinou barvičku, která v nabídce není - potřebujete html kod barvičky, kterou chcete - zkuste tady http://rady-html.wgz.cz/html-barvy-hexa-kody nebo http://www.html-kodiky.estranky.cz/stranka/barvy
a pro inspiraci - hlavičky blogu, které si můžete i stáhnout a dát na svůj http://translate.googleusercontent.com/ … MdkEJCEWow
Není tady
Štěpánko, nádherný ráček pro Clare.
Paci, moooc díky za milíky
Holky a prosím můžete mi ještě poradit? Nějak si nejsem jistá překladem.... netuším jestli mám Ločko vložit do pátku, nebo v pátek
*Please have layouts in the galleries by Friday of this
week. *
Není tady
Topi, díky za odkazy na CT .
Není tady
Jani,já bych řekla,že je to fuk..teda, podle mě,jestli je to na forum, jde o to,aby tam Lo nejp. v pátek bylo,ale nepřipadá mi logický vkládat v konkrétní den Ale nepřipadá mi to anglicky úplně dobře, v pátek by každopádně bylo ON friday a do pátku TILL friday..ale nic moc na tom taky s AJ nejsem
Jo a kdu se chlubnout,vyhrála jsem chlapeckej kit u Damayanti
http://www.twolittlepixels.com/shoppe/p … amp;page=1
Není tady
Špuntíku, vložíš to, až budeš mít od ní link na shop, ne? Pokud ještě v shopu není, tak tipuju v pátek... pokud už ho v shopu má, tak by to mohlo být do pátku... no tak nevím, zda jsem poradila.
Není tady
Spirulko, to je jen to OKC .
O posílání linku na shop nebyla zmínka....
Celé mi napsala toto :
You are welcome! *Please have layouts in the galleries by Friday of this
week. *
*When you have them, please email the gallery links back to me.*
*Have fun!!!*
*Links for Key to My Imagination*
*Papers 1* ..................
Teď jsem koukla a ona už to na digiscrapaganza má v shopu.....
Tak by to asi mělo být do pátku, ne?
Není tady
Holky poradte prosím, mám OKC, kit stáhnutý, v zadání bylo tohle, přeložil Google :
Potřebuju nějaký talentovaný scrappers, kteří se 1-2 úžasné layout pomocí tohoto kitu. Zde je požadavky:
provést 1-2 rozložení do 17. dubna.
publikovat své stránky všude
Kdy to mám publikovat? Až 17.4. nebo i dřív? A kde všude-moje galerie, blog a kde ještě?
Není tady
Ahojky holky, my jsme teď měli náročný dny a ještě máme, pucovali jsme naše autí, chystali jsme jej na prodej, no nakonec jsme si koupili nádherný autíčko... woooow, no koupili, vyměnili za naše kus za kus No a teď zas pucujeme to "nový" Chodíme s prckama ven, učí se jezdit na kole, máme takový akční dny. Jinak mezi mnou a mužíčkem je to skvělý, den ode dne lepší... tak jsem taková spokojená... v rámci možností.... akorát nestíhám vůbec vás holky moje zlatý, ani scrap, tak se některý den na to budu muset zase vrhnout Zase nakouknu, krásně tvoříte zlatíčka!!!
Není tady
lentilkayes napsal(a):
Holky poradte prosím, mám OKC, kit stáhnutý, v zadání bylo tohle, přeložil Google :
Potřebuju nějaký talentovaný scrappers, kteří se 1-2 úžasné layout pomocí tohoto kitu. Zde je požadavky:
provést 1-2 rozložení do 17. dubna.
publikovat své stránky všude
Kdy to mám publikovat? Až 17.4. nebo i dřív? A kde všude-moje galerie, blog a kde ještě?
Lentilko - uděláš ločka, nahraješ je k ní do fora a pak počkáš, až ti přijde meilík, kdy bude kit v shopu, může to být 17 nebo i dřív nebo později, a když bude v shopu tak nahrát na blog a do galerek
Není tady
tady mám fotky od té NikStar... se tu celý večer tetelím z nich, jsem nadšená... víc mám na Facebooku
Není tady
Duši, OKC ale nemaj myslím přístup do fóra.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Duši, OKC ale nemaj myslím přístup do fóra.
Jo aha, tak já jsem ještě OKC nedělala. Tak holky co maj OKC určo poradí. Hlavně tedy nevylejzat dřív, než dostaneš echo od šéfové.
Není tady
Jirusko - fotky bombastický, nádherný, to se bude ráčkovat.
Není tady
Evajs, díky za kuponek .
Ve čtvrtek má vydat mořský kit i Kimla . První si koupím od Lily, a pak uvidím jak bude vypadat ten od Kimly .
Není tady
Jiruško nádheraaaaaty fotečky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Špuntíku, pokud už to má v shopu, tak to mylsí do pátku... a link potřebuješ, až budeš psát kredit, tak tam dáš link na shop, to je uplně jedno, že je to jen OKC.
Lentil ,u tebe to půjde do shopu 17. takže ona ti určitě dá echo, že to můžeš vložit a odkaz na shop a ty pak na blogu a galerkách uvedeš kredit a ten link na shop.
A já to při OKC posílala v PM jako direct link z imageshack.
Není tady
Jiruš, to je bombááá ty fotky...
Není tady
Jiruško, moc pěkné fotky .
Není tady
Jiruško, máte parádní fotky!
Není tady
Tak jsem si říkala dneska dočítat jen dvě stránky a ejhle už je zase novej domek.
Ali konečně doma,tak ať už je jen lépe
Malinové LO je nádherný,krásně barevný no bomba ostatní také skvělé
Jiruško nádherné fotky opravdu to stálo za to
Duši ráno vykroč pravou nohou a ať to zvládneš a Marky si zvykne
Není tady
holky, moc děkuji... ty fotky mě nadchly... ještě půjdem jednou na focení ven až bude hezky a budou kytičky kvést... to se taky těšim, venku je to prostě jiný...
jinak na 24printu je akce na velké fotky, kdo byste chtěl.. já to určitě využiju http://shop.24print.eu/no_modul.php?staticke_baliky=8
Není tady
spirula napsal(a):
Špuntíku, pokud už to má v shopu, tak to mylsí do pátku... a link potřebuješ, až budeš psát kredit, tak tam dáš link na shop, to je uplně jedno, že je to jen OKC.
Lentil ,u tebe to půjde do shopu 17. takže ona ti určitě dá echo, že to můžeš vložit a odkaz na shop a ty pak na blogu a galerkách uvedeš kredit a ten link na shop.
A já to při OKC posílala v PM jako direct link z imageshack.
Spirulko a co je PM našla jsem imageshack.cz a musím se registrovat?
Není tady
Dobré ranko!Přeji hezký den.
Holky k tomu OKC já to dělám tak,že jak mi pošle do PM na DST linky,stáhnu,udělám lóčka,když je designerka chce vidět buď jí do PM pošlu odkazy,nebo jí je pošlu emailem.Většinou mi napíše kdy vyjde kit v shopu a ten den kdy je v shopu vkládám na blog a do galerek.Potom jí písnu zas do PM ny DST odkazy s linkama kam jsem vložila.Jinak Andrea má pravdu že OKC nemají přístup do fóra.No doufám,že jsem to popsala srozumitelně
Spunti nemáš zač,hlavně že se líbily,druhou cácorku mám taky v plánu tak neboj:D
Jirusko krásné fotky,mně se moc líbí,technickou stránku já moc posoudit nedokážu.Hodně jste mne se Silwan nahlodaly jít se vyfotit profi,byl by to pěkný dárek a ještě bych měla pěkný fotky do scrapu.No uvidím co na to manžel,asi nebude moc nadšenej.vidím to na amatérské focení doma:D
Andrej prosím ještě k těm kuponum,mi kupovala evajs na digital crea certifikát a ten si vybírám postupně,vždycky když je nějaká akce za 1 euro atp.Máš jinou zkušenost v shopech,že se musí certifikát vybrat hned celej??
Lentil PM je soukromá zpráva na DST.
Duši a bylas u Viktorie,má novej kit,takový nezvyklý já to nakonec zvládla:D
Upravil(a) pacina1 (14. 4. 2010 7:34)
Není tady
Vkládám svoje pro GT designs,kit doporučuju móóóc je úúúúžasnýýý
Není tady