6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemůe tu odpověď, prosím, někdo trochu rozvést? ........jako bez něj to nejde? A proč je 5 eurový? Co s tím zbytkem? A kdy mi ho Evajsek koupí tak jak s ním dál?
Není tady
Jé, Andrejko jsi zlatá
Lenky dotazy jsou teda taky na místě, jestli jetě můe.
Není tady
Ufff, jde o to, e pomocí dárkového certifikátu je to jediná legitimná cesta, jak se dostat k zahraničnímu kitu, kdy nemá někdo paypal. Pouít se musí najednou, co vím, a kadý shop to má nastavené jinak, někde se dá určit přesně, na kolik to chci, někde je nejméně 5 euro (dolarů), záleí v čem je platba...take je nevýhoda, e pokud chci kit za 5,30 euro, tak asi musím mít kupon na est, jinak nevím, doplatit to nemá Kindle jak, kdy nemá paypal, take ti nějaká ta korunka jakoby propadne. Snad to říkám dobře
Není tady
Jinak Sía to popsala tady..... http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=3386
Není tady
Andrejko děkujeme moc..... máte to tady s náma těký co??????
Není tady
Andrejko doma děti, tady my... má ty ale trpělivosti si zlatá
Není tady
Holky klídek, od toho jsem tu
Není tady
Také osobně děkuji , je to tam napsané vyčerpávajícím způsobem.
Já účet s moností platby v zahr. mám, kupovala jsem na německém netu kočárek, tak pak kouknu jetě na ten odkaz s Paypalem.
Není tady
Kindle nejdou mi na tvém blogu galerie.
Není tady
ahooj, tak i já zdravím do nového...
jsem tu nebyla, od oběda jsem měla na návtěvě kamarádku a pak jsme byli venku a u vagrovky, přijela jsem v půl devátý, děti hodila do postelí a tak mám chvilku... ufff. mana dneska je v Plzni a vrátí se a později.. ale u mi přiveze CD s fotkama od té fotografky, tak jsem ukrutně zvědavá na ně... tak Ti, Silwi, taky přeju a je v ten pátek opravdu má... určitě budou super a bude z nich mít radost.
musím pochválit malinové LO Gabky jetě v předchozím domku.. je parádní
Spirulko - slaďoučké ovocné dílko se mi líbí moc
těpánko - no krása čokoládová
jinak jsem to zkouela taky ke Ginger, ale napsala mi, e shání zahraniční holky... take nic.
Není tady
hojte zlatíčka,
teda holky, kdykoliv sem nakouknu tak u vám vůbec nerozumím o čem tu mlváíte. Jste tak straně daleko přede mnou, nejsem schopna an idodělat ten blog,nejde mi to,neorumím tomu,nemám na to náladu a hlavně čas.
Jste ikulky!!
Duiiiiiii pomooooooc,potřebuju rozířit notebooku pamě, jde to nějak??Co k tomu potřebuju,kolik to asi stojí???
Nemůu moc tvořit jsem plná tady v no´tasu a jde to tak straně pmalu e na to nemám nervy!!!!!!Děkuji
Není tady
Ahoj děvčata,
nestíhám, dělám do uplíku a těch kitů je najednou straně moc. Jen Azur má teď tři najednou ....
Dneska jsme byli v Plzni ve kolce, u to máme ofiko, e nás nepřijmou Ale to jsem věděla dopředu. Mami dneska operovali kyčel. Jetě půl hodiny před operací mi volala vechny PINy, co doma mají. Kdyby něco Máme si zavolat zítra. Pak jsem se stavěla v práci, jestli tam mám jetě idličku. Mám. A děti teda dneska íleně zlobily. Jetě e u leí
Kindle, já bych ten nočník nechala být. Kadý dítě je jiný. Vojta vzal nočník na milost a ve 2,5. Vechny srpňátka u chodily a my nic. No a pak najednou během dvou dnů začal a od té doby v pohodě. Jen na spaní mu jetě dávám plíny. Ale větinou je sucho.
No a a se nám v novém domečku daří
Není tady
malinkej napsal(a):
hojte zlatíčka,
teda holky, kdykoliv sem nakouknu tak u vám vůbec nerozumím o čem tu mlváíte. Jste tak straně daleko přede mnou, nejsem schopna an idodělat ten blog,nejde mi to,neorumím tomu,nemám na to náladu a hlavně čas.
Jste ikulky!!
Duiiiiiii pomooooooc,potřebuju rozířit notebooku pamě, jde to nějak??Co k tomu potřebuju,kolik to asi stojí???
Nemůu moc tvořit jsem plná tady v no´tasu a jde to tak straně pmalu e na to nemám nervy!!!!!!Děkuji
jestli můu... já jsem pamě zvýila novým hard diskem s pamětí 500 GB kolem 2000,- je to taková malá krabička připojená přes USB kabel
Není tady
Matýsek do nočníčku hezky čůrá, umí si sundat punčochy a plínu a sednout si. Ale bobek zatím neudělal.
Není tady
Mali, nezoufej. To se srovná. Vdy ti to jde. A kdybys chtěla pomoc s blogem, tak dej vědět a já ti pomůu. To není problém.
Jirus, ta fotografka je z Plzně ?
Upravil(a) annave (13. 4. 2010 21:33)
Není tady
jé holky mě taky poslala Magic of blue. LO jí i poslat nebo jen vloit do galerií?
my na nočník teprve začínáme chodit, ale malý je z něj nadený, ukáe na něj a říká ´máma ee´ tak mu sundám plenku, hačne si a rudne jak tlačí. Nebo si na něj sedá jen tak, asi se mu tam líbí
Není tady
Není tady
annave napsal(a):
Mali, nezoufej. To se srovná. Vdy ti to jde. A kdybys chtěla pomoc s blogem, tak dej vědět a já ti pomůu. To není problém.
Jirus, ta fotografka je z Plzně ?
Ani, ne je z Karlových Varů... ale v Plzni mám jinou kamarádku, ale ta si ateliér teprve buduje... fotí skvěle, ale ve si teprve chystá a to rozjede...
Není tady
Tak a bude chtít modely, tak se hlásíme No já teda ne, tak dobrá fotografka, abych já byla ke koukání, to asi ani ona nebude.
Máte někdo tuhle galerii? Doporučovala nám ji Azur. http://www.enchantedstudioscraps.com/xcart/
Není tady
já bych taky chtěla mít fotoateliér...
Svary ... díky za radu a prosím tě, můe mi dát odkaz na to jak se to jmenuje....pod čím to mám hledat???
Annave ty jsi tak hodná,děkuju!!!
Není tady
RAK pro Clare a přeji dobrou noc.....
Upravil(a) těpánka. (13. 4. 2010 21:46)
Není tady
ahoj babuky
Měla jsem návtěvu take nestíhám
Leni,má mailíka Ali, ráčka jsem zkusila poslat podruhý, Topi,jdu na to, PAci, ty se ozvi co a jak
Krásný dílka, moc se mi líbí Spirulky ovocný
andrejko,díky za osvětlení, se zlato
Není tady
Evajsku, prosím, můe mi koupit 10 eurový kuponek? 5 euro je na dva kity málo a nic mezi nemají.
Tak a jsou ztráty minimální.
Jetě jdu pochválit:
Andrejko, pěkná ločka!
Spirul, parádní ovocný (u se taky těím a ho budu mít)
těpánko, pěkný ráček! Ale přemýlím proč jsou Ti kluci tak flekatí, to jsou tak zapatlaní?
Není tady
svarapaja napsal(a):
malinkej napsal(a):
hojte zlatíčka,
Jste ikulky!!
Nemůu moc tvořit jsem plná tady v no´tasu a jde to tak straně pmalu e na to nemám nervy!!!!!!Děkujijestli můu... já jsem pamě zvýila novým hard diskem s pamětí 500 GB kolem 2000,- je to taková malá krabička připojená přes USB kabel
Svajo - mám takový pocit, e Mali potřebuje zvětit operační pamět.
Mali - napi mi, kolik čeho má - najdi si ikonku - tento počítač /měla by si jí mít na ploe/ a klikni na ni pravým tlačítkem a zkopíruj sem.
Já mám toto:
Je tak mě to nejde zkopírovat
Procesor - Intel Pentium Dual 2.20Ghz
Pamět /RAM/ -4GB
hardisk tam není - ten není na pomalost a rychlost ničím závislej - čím větí, tím se ti tam víc vejde.
Tak napi
Jo a být tebou , tak bud si najdu nějaký lidi, co tomu rozuměj a dělaj do toho, ty ti řeknou víc, co dokoupit, protoe ty Ramky - (na ty tam má 2 nebo čtyři řady) ale jsou různý značky - take to ti fakt neporadím, sama bych se bála koupit sama.
Procesor - taky záleí - taky jich je plno,Pentium ,Athlon - k tomu musí sedět grafická karta.
Nebo do nějakýho servisu , aby ti poradili?
Není tady
dusička napsal(a):
svarapaja napsal(a):
malinkej napsal(a):
hojte zlatíčka,
Jste ikulky!!
Nemůu moc tvořit jsem plná tady v no´tasu a jde to tak straně pmalu e na to nemám nervy!!!!!!Děkujijestli můu... já jsem pamě zvýila novým hard diskem s pamětí 500 GB kolem 2000,- je to taková malá krabička připojená přes USB kabel
Svajo - mám takový pocit, e Mali potřebuje zvětit operační pamět.
Mali - napi mi, kolik čeho má - najdi si ikonku - tento počítač /měla by si jí mít na ploe/ a klikni na ni pravým tlačítkem a zkopíruj sem.
Já mám toto:
Je tak mě to nejde zkopírovat
Procesor - Intel Pentium Dual 2.20Ghz
Pamět /RAM/ -4GB
hardisk tam není - ten není na pomalost a rychlost ničím závislej - čím větí, tím se ti tam víc vejde.
Tak napi
Jo a být tebou , tak bud si najdu nějaký lidi, co tomu rozuměj a dělaj do toho, ty ti řeknou víc, co dokoupit, protoe ty Ramky - (na ty tam má 2 nebo čtyři řady) ale jsou různý značky - take to ti fakt neporadím, sama bych se bála koupit sama.
Procesor - taky záleí - taky jich je plno,Pentium ,Athlon - k tomu musí sedět grafická karta.
Nebo do nějakýho servisu , aby ti poradili?
aha, jsem doma
Není tady