6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak vás vítám v novém domečku a abych jen nekecala, odkládám dvě šuplíčkové ločka, kredit u mě na blogu
Není tady
a já to tady trošku do nového domečku osladím ovocným kitem
Andrej, super dílka
Není tady
Alenak.... vítám tě zas mezi námi..... a přeji už jen pohodu....
Andrejko... krása...!!
Spirul....bomba....!!
Krásná malinová dílka......!!
Dagi... kalendář se mi moc líbí....
Jiruš.... nádherný ráček..!!
Evajs krásný ráček pro Jirušku....
Hani... tak nádherné fotečce nešlo odolat.....
a tady další fotka, které se nedalo odolat....
Upravil(a) Štěpánka.Š (13. 4. 2010 14:09)
Není tady
to je krása holky,
Andrejko koukám, že máš chlapečka zrzounka, já jsem taky, to je krááásný
Není tady
Evajsku, musím vyčistit schránku ....jinak alalak zavináč seznam.cz...ale mám plnou schránku..sorry
Není tady
alenak napsal(a):
Evajsku, musím vyčistit schránku ....jinak alalak zavináč seznam.cz...ale mám plnou schránku..sorry
Ali moc Vás vítám a přeju zdraví a zdraví a zdraví .
A jak vidím, jsi na seznamu, tak tam jde dát schránku neomezenou. Sjedeš úplně dolů na stránku a tam bude někde napsané , že máš někam poslat SMS a oni ti zapnou tu neomezenou, a to já ani nemažu a nevysypávám koš, prostě jedu furt pryč.
myslím na tebe moc, ať to všechno zvládneš , ať vyleze sluníčko a vše se v dobré obrátí.
Není tady
Holčiny to je zase krásy.
Andrejko, to jsou Hynčice u Broumova? Měla jsem odtramtud spoustu žáčků, z nichž někteří by třeba mohli být vrstevníci. jen jak mě tak napadají příjmení Labuťová, Kučerová, Černá, kluci Miloš a zděněk Rain a Šanovec. Super děcka. Neříká Ti to nic?
Učili se pro Meoptu Hynčice u nás v Přerově
Není tady
Ahoj holky!
Jdu poprat hodne kreativity do noveho domecku a Alikovi poprat hodne sil, neb si dokazu predstavit, co ji ted doma ceka... My ani nebyli v nemocnici a nejak se z toho bince porad nemuzu vyhrabat, porad se nabaluje dalsi a dalsi... A to jsem si v duchu rikala, nez jsem lehla s tou anginou, ze jsem docela sikovna Ha, ha, jak dobry vtip to byl
O foceni nebo scrapovani se mi jen zda A to radeji ani nejdu psat patalie s profi fotkama V patek si pro ne konecne jdu, ale podle vseho to "proficka" zmastila pres noc na muj dotaz, jak to vypada...Z nasi konverzace by se jeden slusny clovek normalne poblil
Venku pocasi na nic, takze nalada na bodu mrazu
Tvorite krasne, ja uz si zrejme ani neskrtnu Dany spi od 12ti, Tomi od 14ti, takze nic Uz nespi zaraz...
A Dusi, tobe gratuluji k brigade... Ja myslim, ze to by byla docela dobra prace, ne?
Není tady
Ahojkyholky, já než se vrátilaoddoktora,takjste se prokecaly do nového domečku
Byla jsem s Kubíkemnaalergologii a je prý alergik,roztoče trávy. no myslím, kdyby dělalitest imě, tak budu taky a to nemám žádné pžíznaky. Jenže Kuba taky ne Poslala nás tam doktorka,jak v zimě hodně marodil, ale ted už je dva měsíce klid a nemocný není. Dala mu sprej do nosu, každý den, a četla jsem, že u dětí prý zpomaluje růst a on chronickou rýmu nemá (Avamys) a ještě tabletky, jsem z toho nějak rozpačitá
Dočítala jsem a už si nepamatuju, koho jsem chtěla chválit. Takže všechny to máte moc hezký, jste moc šikovný
Není tady
Evajsku . Děkuji, že mi koupíš kuponek, na nový kit od Lily designs už se moc těším, je totiž mořský .
Není tady
Chválím všechna dílka .
U nás je pod mrakem, ale neprší.
Alenak to je dobře, že už jste doma .
Gratuluji vám k novým CT, mě minule Cali uháněla do CT, ale nešla jsem tam. Tak ať se vám tam daří .
Není tady
me se spolupracovalo s Cali celkem dobre, ale chcrlila jeden kit za druhym a nekdy to bylo uz moc "goticno", tak jsem tohle CT zrusila.
Vidim, Topi, ze se treses na novy morsky kit Uz aby bylo leto, ja se tresu na dovolenou
Není tady
Já mám u Cali hostovačku v létě, tak mě neděste
A nějaký to ct asi zruším, to brzo, že jo... ale ted třeba za 2 dny šlo do shopu 5 kitů a to je na mě už trošku moc... a akorát pak zahlcuju mmb
Není tady
zdravím v novém domečku ale pěkně vám to kecá
vítám Alenku zpět, snad je všechno zažehnáno a bude jen líp
Holky dík za rady a ještě k tomu OKC, mám si ho stáhnout z jejího fóra, ale za ten kit se musí platit že?
A gratuluju všem co mají našlápnuto do nových CT, jste šikulky
Upravil(a) svarapaja (13. 4. 2010 18:23)
Není tady
Pájo nechápu dotaz, ano kity jsou placené, ale pokud jsi v CT, tak ty máš kit zdarma, ty platíš tím, že děláš reklamu.
Není tady
Floranka napsal(a):
Holčiny to je zase krásy.
Andrejko, to jsou Hynčice u Broumova? Měla jsem odtramtud spoustu žáčků, z nichž někteří by třeba mohli být vrstevníci. jen jak mě tak napadají příjmení Labuťová, Kučerová, Černá, kluci Miloš a zděněk Rain a Šanovec. Super děcka. Neříká Ti to nic?
Učili se pro Meoptu Hynčice u nás v Přerově
Floranko, ne ne, to jsou Hynčice pod Sušinou, oblast pod Kralickým Sněžníkem, tudíž Jeseníky...nádherné místo, loni jsme tam byli na dovolené.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Pájo nechápu dotaz, ano kity jsou placené, ale pokud jsi v CT, tak ty máš kit zdarma, ty platíš tím, že děláš reklamu.
Andrejko myslím to že když někomu odepíšu třeba na CT call a tam má 2 LO z kitu, ale žádné free nemá, tak z jakého kitu, holky říkaly, že si ten kit mám stáhnout u ní na fóru, ale nevím kde a jestli bývá placený.
Já to ještě nedělala
Upravil(a) svarapaja (13. 4. 2010 18:45)
Není tady
Svájo, děláš 2 Lo až pokud si tě vybere do týmu...
Není tady
spirula napsal(a):
Svájo, děláš 2 Lo až pokud si tě vybere do týmu...
ju spirulko dík
a když má v CTcall:
- 3 galerie
- 2 LO z kitu
- něco o sobě
- odkaz na blog...
tak ty LOčka dělám až mě napíše, nebo jak?
Omlouvám že že tu tak otravuju
Není tady
Pájo, to jsou její požadavky, až si tě vybere - to znamená, že pak musíš z každého kitu, které jsou pak k dispozici na CT fóru, udělat 2 ločka a dát do tří galerií (DST většinou povinné všude) a asi i k sobě na blog. A něco o sobě a odkaz na blog, to je součástí toho mejlu, co ji budeš psát, že máš zájem...jsou to vlastně dvě různé věci, co jsi dala dohromady - nejprve napíšeš, ona udělá výběr a to další - to jest ty 2 ločka do 3 galerek - až pokud Tě vybere do svého týmu.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Pájo, to jsou její požadavky, až si tě vybere - to znamená, že pak musíš z každého kitu, které jsou pak k dispozici na CT fóru, udělat 2 ločka a dát do tří galerií (DST většinou povinné všude) a asi i k sobě na blog. A něco o sobě a odkaz na blog, to je součástí toho mejlu, co ji budeš psát, že máš zájem...jsou to vlastně dvě různé věci, co jsi dala dohromady - nejprve napíšeš, ona udělá výběr a to další - to jest ty 2 ločka do 3 galerek - až pokud Tě vybere do svého týmu.
jééé děkuju Andrejko, sjem to pěkně popletla sem si říkala že je to nějaké divné
děkujuuu
Není tady
topazio napsal(a):
Evajsku . Děkuji, že mi koupíš kuponek, na nový kit od Lily designs už se moc těším, je totiž mořský .
Topi, nebo někdo můžete mi, prosím, vysvětlit to s tím kuponkem?
Není tady
Lenka_35 napsal(a):
topazio napsal(a):
Topi, nebo někdo můžete mi, prosím, vysvětlit to s tím kuponkem?
Použiješ ho na koupi kitu.
Není tady
Leni, ta, která má paypal, Ti zakoupí v daném shopu, ve kterým se Ti líbí nějaký kit a sama nemáš paypal, tzv. dárkový certifikát na částku, kterou si určíš, Tobě to pak příjde na mejl jako takový jakoby kód, to je ten kupon...a ty se v daném shopu klasicky přihlásíš, nakoupíš, co se ti líbí, takže naházíš do košíků, jen už neplatíš paypalem, ale právě tím kupónem, dáš platba certifikátem, nebo jak to tam je, a už stahuješ kit. Dotyčné pak jen klasicky převedeš české peníze na její účet. Ufff, je to krapet srozumitelně?
Není tady
ahojky,
tak jsem se sem konečně dostala. Já to Leni taky nechápu s tím kuponkem, jako kde se kupuje, jak se platí, do kdy platí ten kupon a zda se musí vybrat najednou a co když budu chtít dva kity dohormady za 5.30 euro, tak to doplatím?
Není tady