29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé babinetky a babineťáci rekonstruujeme starší domeček a velice nás zaujaly zděné kuchyně. Tak pátráme všude možně po inspiracích, fotkách a zkušenostech. Pokud s touto problematikou máte někdo zkušenosti, nebo zděnou kuchyň doma máte a můžete se pochlubit fotečkami, moc prosím, prosím, napište do témátka, chci posbírat co nejvíc informací. Děkuji předem
Iveta.
Není tady
http://forum.living.cz/viewtopic.php?f=35&t=1673254
dole jsou fotky. Líbí se mi ta druhá.
Kamarádka také kdysi chtěla od manžela navrhnout zděnou kuchyni. Vypadá to dobře, ale je to náročnější na prostor. Pokud máš velkou kuchyni, proč ne..
Upravil(a) laminanonte (12. 4. 2010 21:17)
Není tady
Díky moc za odkazy....musím říct, že mi to nedalo a zadala jsem návrh firmě....vypadá to nádherně, nemá chybu na obrázku, jako 3D návrh, snad se nám jí i tak podaří zrealizovat.
Pán se dokonce přiznal, že takový návrh ještě nedělal a že se na tom vyřádil
Není tady
Známý to má doma, docela levná záležitost, vyzděné fochy a pak do nich koupit košíčky. Foto bohužel nemám. Včera dávali na Primě pořad o vaření s celebritami jako je prostřeno, vařila tam Agáta Hanychová a ta to doma měla, třeba to najdeš někde nastreamované.
Není tady