|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno

Mihule (TP 13.6.2010)
32 let, o první dítko se snaží od prosince 2007, má za sebou 2x spontánní potrat, ale v září 2009 se konečně zadařilo. 
poslední MS - 6.9.2009, // na testu - 5.10.2009,
21.10.2009
NT, tripple, UZT - 
OGTT -
první pohyby 17+0tt
vybraná jména
Eva4444 (TP 15.6.2010) bude to holčička 
něco málo přes 30 let, doma se raduje z pětiletého dítka. O druhé mimi se snaží 5 měsíců. Žijí momentálně každý v jiné zemi a tak tulení bylo málo, přesto se zadařilo - o dovolené v září. V prosinci se vrací do Čech, bydlí na malé vesnici ve středních Čechách.
S potvrzením srdíčka nalezen i hematom.
poslední MS - , // na testu - ,
7tt
NT, tripple, UZT - 
OGTT -
první pohyby -
vybraná jména - Anička
Janulina (TP 17.6.2010) bude to chlapeček 
30 let, bydlí v Praze, doma má dcerku Janičku narozenou v květnu 2008.
poslední MS - 10.9.2009, // na testu - 10.10.2009,
23.11.2009
NT, tripple, UZT - 
OGTT -
první pohyby -
vybraná jména - Jiří, Eva
oskárka25 (TP 19.6.2010) bude to ASI holčička
- není to stoprocentní
28 let, vdaná, bydlí na Jižní Moravě - Tišnovsko. Doma jí dělá radost tříletý syn Jakub (nar. 16.2.2007).
[poslední MS - 12.9.2009, // na testu - 19.10.2009,
5.11.2009
NT, tripple, UZT - 
OGTT - 1.3.2010 - potvrzena těhotenská cukrovka, dieta
první pohyby - 19tt
vybraná jména - David, jméno pro holčičku je boj!
DENNY9 (TP 20.6.2010) bude to chlapeček 
40 let, o miminko se snažili 4,5roku, prodělala 3 samovolné potraty (poslední byl 04/2009). Potom podstoupila 1.IVF s ISCI a hned se zadařilo. Doma už má dospělé děti - Romanu 20let a Jakuba 16let.
poslední MS - 20.9.2009, // na testu - 24.10.2009,
3.11.2009
NT, tripple - špatný, UZT a amnio - 
OGTT - 
první pohyby - 16tt
vybraná jména - Vašek, Vojta
Blava (TP 27.6.2010) budou to chlapečci

31 let, bydlí ve Středních Čechách. O miminko se začali snažit od 8/2007. Od ledna do června nic nebylo, protože byl manžel (tehdy ještě přítel) služebně mimo republiku. V květnu 2009 1x IUI - bohužel bylo neúspěšné a nakonec se rozhodli nečekat a jít rovnou do IVF a zadařilo se. 
Srdíčko bylo zjištěno při gyn. kontrole 11.11., na utz nebyla jistota jsou-li miminka 2 nebo 1. 16.11. potvrzeno na utz v nemocnici, že čekají dvojčata. 
poslední MS - 26.9.2009, // na testu - 22.10.2009,
11.11.2009, 
16.11.2009
NT, tripple, UZT - 
OGTT - 
první pohyby - 18tt
vybraná jména
Adriana1 (TP 28.6.2010) bude to holčička 
26 let, o první děťátko se snaží od dubna 2007, problémem byly anovulační cykly. V prosinci 2007 se zadařilo, bohužel ji v únoru čekal zamlklý potrat ve 12tt a revize.
2.10.2009 doktor nadšený z výsledku stimulace, 3 folikuly, sliznice po kontryhelu a estrofemu 10mm, 15.10.2009 pozitivní beta HCG, o dva dny nato // na testu. 26.10.2009 na UTZ dve fazolky, 5.9mm a 7.7mm, 23.11.2009 zjištěno, že se vyvíjí pouze jedna, ale všichni jsme rádi i za ni. 
poslední MS - 21.9.2009, // na testu - 17.10.2009,
23.11.2009
NT, tripple, UZT - 
OGTT - 7.4.2010
první pohyby - 18tt
vybraná jména
Rustynka (TP 30.6.2010) bude to chlapeček 
26 let, bydlí v Olomouci, doma dělá radost 20timěsíční syn Patrik.
V září se s manželem rozhodli pořídit Patričkovi sourozence a jako zázrakem se povedlo otěhotnět okamžitě. Zatím těhotenství bez problémů kromě dvou nachlazení, zatím vypadá, že to mrňousek zvládnul. 
aktuality:
poslední MS - 23.9.2009, // na testu - 18.10.2009,
10.11.2009
NT, tripple -
, UZT - 23.2.2010
OGTT -
první pohyby 18tt
vybraná jména - Lukášek
Kavicka (TP 13.7.2010) bude to chlapeček 
31 let, bydlí v Pardubicích. Doma jí dělá radost 3,5letá dcera Adinka. O druhé miminko se snažili 2 měsíce.
poslední MS - 13.10.2009, // na testu - ,
NT, tripple, UZT - 
OGTT - 6.4.2010
první pohyby - 16tt
vybraná jména - Nina, Vojta
Sakura (TP 16.7.2010) bude to holčička 
26 let, žije v Japonsku. Doma se raduje s tříletým synem Ryu (nar. 17.6.2006).
HA vysazena v srpnu 2009, snažilkování nechali na říjen a okamžitě se zadařilo (dokonce se neví, jestli ne hned dvakrát).
Aktuality: Miminko je jen jedno, TP po kontrole 7.1. posunut na z 11.7. na 16.7.
poslední MS - 4.10.2009, // na testu - 6.11.2009,
16.12.2009
NT, tripple -
UZT 4.3.2010
OGTT -
první pohyby
vybraná jména - Erika
Slniečko(TP 16.7.2010) bude to chlapeček 
poslední MS - 9.10.2009, // na testu - 12.11.2009,
NT, tripple, UZT - 
OGTT -
první pohyby - 17tt
vybraná jména - Ondrášek
misa.joskova(TP 16.7.2010) bude to chlapeček 
poslední MS - 9.10.2009, // na testu - 12.11.2009,
8.12.2009
NT - špatný, amnio
UTZ - 
OGTT -
první pohyby - 21tt
vybraná jména - Jakub
Camelia (TP 18.7.2010) bude to chlapeček 
29 let, vdaná, bydlí v Jablonci nad Nisou. Doma jí dělá radost 20timěsíční syn Míša (nar. 28.3.2008), který se povedl až po dvou letech urputného snažení.
Od září byl nasazen utrogestan na podporu růstu vajíček, jeden vaječník špatný, nedorůstají vajíčka, ofiko snažení od října, zadařilo se na poprvé, ze špatného vaječníku a ještě k tomu dvojčata.
9.12. zjištěno, že se vyvíjí pouze jedno embryjko, srdíčko mu ale bije jako zvon a je to velký bojovník. 
poslední MS - 11.10.2009, // na testu - 6.11.2009,
23.11.2009
NT, tripple, UZT - 
OGTT - 
první pohyby - 19tt
vybraná jména - David, Lucie
JohankaS (TP 18.7.2010) bude to holčička 
29 let, bydlí v Praze, antikoncepci jsem vysadila v srpnu, aby se pročistilo tělo a "opravdu snažit se" plánovali až po novém roce. Takže to bylo veliké překvapení, když si 13.11. udělala test a byl pozitivní. 
poslední MS - 13.10.2009, // na testu - 13.11.2009,
2.112.2009
NT, tripple, UZT - 
OGTT - 2.4.2010
první pohyby - 18tt
vybraná jména - Veronika, Krystýnka, Matěj, Matyáš
Karal (TP 21. 7. 2010) bude to holčička 
Čeká druhé dítko, doma má tří a půlletého Honzíka.
aktuality: 22.12. mimi má 2,96 cm; 26.12. hematom
poslední MS - 14.10.2009, // na testu - 11.11.2009,
3.12.2009
NT, tripple, UZT - 
OGTT -
první pohyby
vybraná jména - Barborka
77.Evca (TP 3.8.2010) bude to holčička 
Evče je 32 let, je z Oseku u Teplic, bude mít druhé dítě, doma má už 13ti letého syna. Při tomto těhotenství je přeřazena do riziové poradny.
poslední MS - 31.10.2009, // na testu - 2.12.2009,
NT, tripple - :supr UZT - 17.3.2010
OGTT -
první pohyby - 17tt
vybraná jména - Lucinka
cieska (TP 5.8.2010) bude to holčička 
23 let, bydlí v Teplicích, snažení od března 2009, dítko to bude první
poslední MS - 28.10.2009, // na testu - 30.11.2009,
5.1.2010
NT, tripple -
UZT - 16.3.2010 ok
OGTT - 
první pohyby -
vybraná jména - Jaroslava, Stella, Leoš
MEGAN2(TP 22.8.2010 ) bude to holčička 
26 let, domá má syna Kubíčka narozeného 07/2007, o druhé miminko se snaží od 09/2009.
poslední MS - 15.11.2009, // na testu - 11.12.2009,
28.12.2009
NT, tripple -
UZT - 6.4.2010
OGTT -
první pohyby - 17tt
vybraná jména -
Papsinka(TP 22.8.2010 )
31 let.
poslední MS - 15.11.2009, // na testu - 
NT, tripple, UZT -
OGTT -
první pohyby -
vybraná jména -
Oliii (TP 23.8.2010) bude to holčička 
32 let o mimi se snaží přes 6 let 2xIVF,1xIUI, 03/09 přirozeně otěhotněla - spontání potrat v 17tt O7/09 , nyní opět otěhu přirozeně
poslední MS - 16.11.2009, // na testu - 7.12..2009,
29.12.2009
NT -
tripple, UZT -
OGTT -
první pohyby
vybraná jména Magdlénka, Honzík
Hofmanka(TP 28.8.2010) bude to chlapeček 
28 let, první syn je naroz. v červnu 2007 po roce a půl snažení a po IUI. Další těhu bylo v létě 2009, ale bohužel skončilo na počátku 7tt samovolným potratem.
poslední MS - 21.11.2009, // na testu - 18.12.2009,
27.1.2010
NT -
tripple - 10.3.2010 UZT - 6.4.2010
OGTT -
první pohyby - 16tt
vybraná jména - Tomášek
Li.lik(TP )
29 let, první dcera Karolína je narozena po roce. Další těhu bylo v létě 2009, ale bohužel skončilo zamlklým těhotenstvím. Naštěstí se hned zase zadařilo.
poslední MS - 6.12.2009, // na testu - 4.1.2010,
28.1.2010
NT, tripple, UZT -
OGTT -
první pohyby -
vybraná jména - Tomášek, Adélka

Dannylla
věk 26 let, bydlí blízko Olomouce, doma už má 2 letou dcerku Elišku. Po vysazení HA v červnu 2009 nechala snažení volný průběh. Narodila se jí předčasně císařem holčička
ADÉLKA
datum narození - 25. 4. 2010
měřila - 40 cm
vážila - 1490 g

http://www.rozmery-velikosti.cz/velikost-plodu.htm
http://krestni-jmena.cz/clanky/?clname=detskajmena
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/pe … nstvi.html
http://zena.centrum.cz/rodicovstvi/teho … ak-vypada/
http://www.bonella.cz/prubeh-tehotenstv … nstvi.html
http://zena.centrum.cz/rodicovstvi/deni … ho-briska/
http://www.azrodina.cz/2678-10-kroku-k- … -porodnice
http://www.kacule.cz/co-s-sebou-do-porodnice
http://www.medabeda.cz/clanky/vybavicka … nko-seznam
http://www.mamajainfo.cz/8-mytu-o-latkovych-plenach/
http://www.branakdetem.cz/brana-k-detem/prebalovani
http://www.nosime.sk/sk/vsetko-o-noseni/
http://www.kojeni.net/databaze.php
www.babyonline.cz
AKTUALIZACE: OSKÁRKA
GRAFIKA: CIESKA
Upravil(a) letnatka2010 (12. 5. 2010 11:50)
Není tady
Ahoj Letňátka
doufám, že se vám všem daří dobře 
Omlouvám se, že sem vpadávám a dokonce ještě jako první v tomhle chlívku, ale já jdu jen rychle popřát na dnešní velký UTZ hodně štěstí Oliii - držím moc palce a těším se na dobré zprávy o Magdalence 
Není tady

Ahoj holky,
dnes jsem měla veselý oběd s 2 kolegyněmi v obchoďáku. Nějaká zjevně sjetá "dáma" nás okukovala a pak se přímo zeptala (ve frontě u pokladny), jestli jsme bisexuálky. Divila se, že ne (a asi nevěřila), prý tak vypadáme a představila nám svoji partnerku :-), nevím, jestli to měl být vtip.
Docela by mě zajímalo, jak vypadá bisexuálka. My jsme byly každá oblečená jinak, naším společným znakem by snad mohla být jen výška kolem 160 cm.
Není tady
Ahoj holky, prosím vás, dotaz - v posledních dnech pociťuju takový mírný tlak(tah) nebo jak to nazvat, spíš na jedné straně víc, bolest to není..je to normální? měly jste to třeba také tak začátkem 2.trimestru? díky 
Není tady
Miri, ja to mivam obcas doted, obcas je to pri zmene polohy takova prudka ostra bolest vpravo ktera hned povoli nebo tah kdyz si sednu a vystrcim bruch..podle toho co jsem cetla, to je napinani vazu..

Není tady

Pěkné odpolko,
tak zas po čase nakukuji. Především přeji všem těhulím hodně dobrých zpráviček z ko a sil do nového domečku.
Olii, držím palce na utz.
Karal, gratulace k cukrovce.
Není tady
Karal paráda, že nemáš cukrovku 
Evi fakt zajímavý zážitek 

Na Oliii samo taky myslím
a Miri nejspíš je to jak říká Karal, napínání vazů...já to taky porůznu cítila 
Jo a musím se vám pochlubit, už mě přišla zásilka kojících a těhu nočních košil a obdivuji tedy rychlost dodání. A jsem ráda, že jsem si objednala větší, teď tam mám ještě rezervu (především v prsou) 
Ahoj Janulinko, jak je ti po těle a duši??? 
Upravil(a) Blava (12. 4. 2010 15:27)

Není tady

U nás celkem nic nového, jen malá se dost rozpovídala a mele ostošest a její nejoblíbenějsí je míča pi.ča. Je to jako míša a to druhé teda fakt nevím, co má jako znamenat a ani kde to vzala.
Taky říká na všechno ba, to je chleba, houba a spousta dalších věcí, co končí ba. A místo není říká jen ííííííí. Proč by to vyslovovala celé, si to může pohodlně zkrátit. Furt dokola mi dělá, jak dělají různá zvířata, zvlášť v krámu je to super, když ostatní čumí jak puci, co se to ozývá z kočáru. 
Zbláznila se do krmení koz u hájenky tady u nás a kdykoliv jdem ven, tak bere směr les a já ji naháním, že jdem třeba opačným směrem. Nechápe to a ječí jak na lesy, pak skončí v kočáru, protože je schopná se mi vyválet v loužích před barákem. No idylka s tím mým pupkem
A furt by trhala trávu, protože mé papají. No je to sranda s ní, ale taky dost náročné. Souhlásím s vámi, jak jste tu psali, že si teprve těch odrostlejších dětí začínáte užívat. U mě je to stejné.
Není tady
Janulina napsal(a):
U nás celkem nic nového, jen malá se dost rozpovídala a mele ostošest a její nejoblíbenějsí je míča pi.ča. Je to jako míša a to druhé teda fakt nevím, co má jako znamenat a ani kde to vzala.
Taky říká na všechno ba, to je chleba, houba a spousta dalších věcí, co končí ba. A místo není říká jen ííííííí. Proč by to vyslovovala celé, si to může pohodlně zkrátit. Furt dokola mi dělá, jak dělají různá zvířata, zvlášť v krámu je to super, když ostatní čumí jak puci, co se to ozývá z kočáru.
Zbláznila se do krmení koz u hájenky tady u nás a kdykoliv jdem ven, tak bere směr les a já ji naháním, že jdem třeba opačným směrem. Nechápe to a ječí jak na lesy, pak skončí v kočáru, protože je schopná se mi vyválet v loužích před barákem. No idylka s tím mým pupkemA furt by trhala trávu, protože mé papají. No je to sranda s ní, ale taky dost náročné. Souhlásím s vámi, jak jste tu psali, že si teprve těch odrostlejších dětí začínáte užívat. U mě je to stejné.
koukám, že máš o zábavu max postaráno
ale je krááásný, že chce krmit kozičky travičkou 
a že umí předvést jak dělá kravička a pes
já si zrovna říkala, že smekám před každou co už doma má jedno malé dítko a čeká druhé...musí to být náááročné, já jsem ráda, že tu jsem jen já, manža a činčila
a i tak je toho někdy dost 

Není tady

Jo a teď jsem si četla zprávy na netu a poslechla jsem si rozhovor dispečerky záchranky s docela arogantní dr. z porodnice na Bulovce, jak tam ve čt. odmítli rodící ženskou a ona pak rodila před nemocnicí v sanitce a z nemocnice k ní nikoho pomalu nechtěli poslat.
Fuj fuj fuj, je mi z těch pražských porodnic na blé, takové arogantní jednání. Holt nejde o jejich život ani život nikoho z jejich blízkých, tak co by se obtěžovali. Naštěstí to byl porod bez komplikací. Toto mě fakt dokáže nas...... grrrrrrrrrrr.
Není tady

No a musím ještě pochválit nástěnku, je krásná,
A už letím vypnout sušičku a makat. Tak se tu mějte.
Není tady
Janulina napsal(a):
Jo a teď jsem si četla zprávy na netu a poslechla jsem si rozhovor dispečerky záchranky s docela arogantní dr. z porodnice na Bulovce, jak tam ve čt. odmítli rodící ženskou a ona pak rodila před nemocnicí v sanitce a z nemocnice k ní nikoho pomalu nechtěli poslat.
Fuj fuj fuj, je mi z těch pražských porodnic na blé, takové arogantní jednání. Holt nejde o jejich život ani život nikoho z jejich blízkých, tak co by se obtěžovali. Naštěstí to byl porod bez komplikací. Toto mě fakt dokáže nas...... grrrrrrrrrrr.
taky jsem si to poslechla a vážně šílenost....to jejich "mnoooo, tak my tam někoho pošleme...třeba....sestru..."

Není tady

Ahoj, holky, nástěnka je fakt úžasná!!! 
No z takových lékařů je mi fakt zle, proč si to povolání vybrali, když se pak takhle chovají?!
Naše mrně - Kája - je pěkně umíněné a včera jsme si užili pořádný záchvat vzteku, tak doufám, že to budeme zvládat čím dál lépe... bylo mi z toho na nic, ale ustáli jsme to.
Jinak triply mám ok a screening mám koncem dubna, tak se těším. Pak jdu na kardio utz.
Jak se jinak cítíte?
Já měla už první pohyby, tak jsem šťastná, že s mrňouskem už můžeme líp komunikovat.
Není tady
Ahojky holky tak jsem doma po tom maratonu lítaní po dr a zpravy mám dobré jen na půl Magdalénka je opravdu holčička je velká jak má byt vše má co má mít ale dr se zdalo malo plodové vody takže mi napsal naznačen oligohydramnion no a ještě mám nějak ztluštěnou stěnu placenty charakteru hematomu tak nevím co si o tom myslet takže za 14 dní znovu na KO ultrazvuk k paní dr tento dr mě při prvním těhu postrašil jak mi vyšli špatně NT triple a v prediku to bylo OK tak snad i tentokrát je to jen plašení ale nervy mám v prd... no prostě já nebudu mít klid dokud neporodím a doufám že se toho dočkám. Jinak mám foto 4D ale mála tam má přes obliček pupečník a ruku takže nic moc fotka ale mám i dvd ale popravdě malá se mlela takže jsme s manželem málo kdy viděli kde co má
pak dám na youtube a fotku až vyfotí taky ukážu
Není tady
Oliii, verim, ze doktor je jen prehnane opatrny nebo si nevidi do huby, i ve svem okoli mam dost kamaradek ktere jeden doktor vydesil k smrti a druhy rekl ze vse je naprosto v poradku..takze budu drzet palecky aby te pani mudra uklidnila!!!! Jinak gratuluju k potvrzene holcicce Magdalance..Uz by to chtelo klidek, vid? 

Není tady

Olii, nenech se rozhodit, jim kolikrát nedochází, že už jen nějké jejich zaváhání nástolik děsí. Jsou všichni přehnaně opatrní a na triply kašli, jejich věrohodnost je kolem 60%, což je pěkná bída. Dr. mi říkala, že všem maminkám říká, ať ty výsledky neberou přehnaně vážně. Mně poslala na utz srdíčka, který mám absolvovat po velkém v nemocnici s tím, že tam nic nevidí (já už se děsila, že srdíčko není ok), že se chce jen ujistit, když to máme hrazené, abychom to věděli jistě. Tak jsem z toho taky taková vyvalená.
Uvidíš, že Magdalenka tě z těch starostí vyvede, jen se k tobě prvně přitulí a koukne na tebe! 
Není tady
Dobre si pamatuju od nas z maminek, jak jedne rekli nekdy ve 30tt, ze nevidi krizeni velkych cev na srdicku..Holka skoro skoncila na psychine, nakonec ji manzel sehnal kardiologa, ten ji vysetril a vse bylo ok. Nejvetsi "for" bylo ze pak se jeji doktor divil, proc se nechala vysetrit a ona mu ukazovala jeho poznamku v prukazce..A on na to koukal a povida: Aha, ja to ale ani tak nemyslel..

Není tady
Opět se potvrzuje co doktor to originál... Olii věř, že to bude dobré, pokud bys nebyla v něčem jistá, tak raději zajdi ke své Dr ať ti to vysvětlí!
Není tady
Oliii tak jsem se šla juknout na tvoje zprávičky a chápu, že jsi z toho tak trochu "divá"
Ale myslím, že se skutečně nemusíš ničeho bát... sice to nemáš bez problémů, ale určo bude vše ok a spolu to vy dvě kočky zvládnete tzv. levou zadní 

Není tady
Téma zavřeno