|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Fido - tak zítra, to už si slintáš na triko, viď?
Jako tuhoň to je, taková ta klasická škrábavka, ale zanáší se celkem fofrem. A ty navíc zanášení zbožňuješ, nepopírej 
Já o těch zálohách uvažuju taky v ceně nový plenky, plus mínus autobus. Jen to nějak naimplementovat do eshopu, aby mi to chudák schroustal 
Jani - jsem ráda, že se líbí
Blbý je, že kvůli jedný placce nebude nikdo platit poštovný
Ale až pojede někdo vaším směrem, tak mu je nabalím a bude 
Jo a bude je mít i Věrka, tak kdybyste kupovaly něco u ní, nezapomeňte si pořídit placku 
Není tady
Def no popravdě s tím zanášením ti nevím, Ficus mě s tím štval, ale zase je fakt, že když ti to pak taje pod rukama, tak to je pocit... dneska se s nim mazlím a už si jen matně vybavuju jak se mi zpočátku blbě navazoval a jak drhl. Infinity dtto.
Jinak budeš nabízet i možnost odkupu? Že pokud se zákaznici plena zalíbí, že si ji může nechat? Pokud ano, tak bych vybírala zálohu v plný výši PC, pokud tu možnost nabízet nebudeš, tak bych osobně vybírala jen v hodnotě 2/3 PC.
Není tady
Fido - nebudu. To by vyžadovalo, aby plenky byly nový a nepoužitý, což by pro mě jednak představovalo poměrně dřinu, jednak na to zcela určitě nemám arzenál a druhak, pro ty, co by o koupi neuvažovaly, by to bylo spíš mínus, jelikož by plenka přišla nepřepraná, s nízkou sací schopností... 2/3 PC vpadají vcelku reálně...
Není tady
No a hlavně 2/3PC už nebudou taková rána, u starších plen pak už můžeš jít i do 1/2 PC, takže do toho půjdou i maminky, který jinak otáčej každou kačku a záloha za dvě nový pleny by jim už narušila cash flow (prostě ty co nemaj paypalový konto s rezervou na 3 nový limitky
).
Hlavně ať se ti daří!

Není tady
Def-super napad s plackou
Jeste bych ten text napsala v english treba drobneji, at delame osvetu i za hranicemi 
Není tady
Pauli - že ty bys to chtěla ve španělštině?
Až budu dělat další várku, klidně se na englickejch můžeme dohodnout, není problém 
Není tady

Nazdar
Fi co ze ti to prislo?Zacinam mit trochu zmatek v tech limitkach,takze tobe dosla Rosalinda ,nebo GR ??? A ten Girasolek je moc pekny
Def parada
!!!
Není tady

Holky prosim o radu
Premyslim,ze bych prodala manducu a koupila nejake jine nositko.Jde mi o to ,ze mam pocit,ze v manduce na zadech neni dite moc vysoko,kouka jen do zad
.At popruhy stahnu jak nejvic to jde ,stejne nejde vys.Je to u kazdeho nositka ,nebo jen u manducy???A co do pohodlnosti ,ani nemam pocit,ze by manduca byla nejak extra v tomhle.Muzete mi nekdo prosim poradit jine nositko?Uz spis na rocni dite?Je to pro segru ,zatim jeste v manduce nosi na brise ,ale verim ze na zadech uz by se ji skoro 11 mesicni Miska nosila lip.Jenez je proste moc dole..
Není tady
Zuzko, obávám se, že se ségra bude muset naučit vázat na záda. Manduca a další podobný nosítka s bederákem vysoko nosit nelze, ale zase jak Miška poporoste, tak začne koukat přes ramínko, mě už Sam taky vykukuje, dokud mi koukal "do zad" tak se aspoň natahoval do strany a koukal mi přes loket. Což byla sranda, když jsem třeba vařila, tak mi šťouchal do pravýho lokte, ať mu uhnu a nezacláním :) A krájej zeleninu levou rukou, když jsi pravák :lol:
Jinak já mám Gold Rubin.
Není tady

Fid diky
ale ona me i segre prijde manduca takova mirne nepohodlna
Satek vazat nebude,to vim jiste
jsem rada ,ez aspon tu manducu vetra obcas
A cetla jsem ,ze snad Bondolino by mohlo byt pohodlnejsi?Podle fotek se mi zdaly i deti na zadech vys.. je to mozny?
Jo a uz ho mas doma? 
Není tady
Taky jdu s dotazem
Dneska jsme poprvé vydržely dýl v 2H, sjíždějící pruhy jsem vcelku pořešila, ALE zas se mi burtálně odkrvují ruce
Pokud mám ruce před sebou (mytí nádobí, žehlení a podobné), tak se mi zhruba po minutě začnou odkrvovat, za pět minut už necítím konečky prstů a za sedm minut je čas přestat
Je to hodně nepříjemný a dost to bolí.
Takže jak to je?
a) Máte to tak všechy, tiše trpíte a nestěžujete si
b) Mám to jenom já, páč jsem anatomicky divná
c) Měly jste to všechny, ale je to o zvyku
d) Prasím úvaz
Prosím o zodpovězení mojí malé anketky 
Jinak vázání na záda dneska bylo v pohodě, už mě ani ty záda v tom předklonu tolik nebolí, tak snad se to nevrátí 
Není tady
Nejsi divná, mně se to taky někdy stává, hlavně u bočních úvazů, co jsem tak zaregistrovala. U 2H se mi to nestalo, zatím. Problémem je přiskřípnutí nějaký žíly, pomůže převázání, nebo někdy stačí líp rozložit pruhy na ramenou, dál od krku - to prostě musíš zjistit, kde si přetínáš ten oběh. 
Není tady
Fido - no mě to právě přestřihne pod rukama, podpaží. Je to úplně krásně cítit. Jakmile dám ruce dozadu, nebo je alespoň spustím podél těla, citelně se mi uleví. No, budu koumat, snad to nějak vypiluju...
Není tady
No tak to ti držim palce, to by fakt byla škoda
Mě to zas překáží u krku, třeba u koníka na bok, nebo RS, když mi sjede víc ke krku, pak mi pravá ruka úplně "odchází", musím látku stáhnout úplně na rameno, skoro na paži.
Není tady
Zuzko, Bondolino jsem teď viděla v galerii na ND a nepřijde mi výš než Manduca, holt to budete muset vyzkoušet, myslím, že probíhá testování Pandy, tak se přihlaš, možná by někdo půjčil i Kangu nebo Lili, koukni se a poptej..
Musím říct, že mně je Manduca teda dost pohodlná, já s ní potíž nemám, ale tak pohodlná jako šátek není, prostě není nad to si navázat úplně napevno a vysoko, člověk pak necítí vůbec nic, u Manduky i jiných nosítek je přece jenom to těžiště - aspoň podle mýho názoru - trochu jinde a člověk to tím pádem vždycky asi trochu cítí..
Není tady
Def-tak o placku v english ev.espanol se hlasim
A teda s DH- ruce se mi neodkrvuji, ani tise netrpim..Neutahujes prilis? Ja si pri konecnem vazani pruhy lehce pritahnu, poskocim, ale nepretahuju-tim vyzdvihujes nahoru moc pr..., tudiz vaha neni spravne rozlozena a vic to reze do ramen.
Není tady
Def - ja za sebe mohu rict, ze DH je nejnepohodlnejsi uvaz na zada, jaky jsem kdy vazala
asi jsem taky nejak anatomicky nenormalni
ale me proste vubec nevyhovuje.....

Není tady
Baji - a ty vážeš nejvíc batoh? Nebo zpevněný? Mě zatím 2H vyhovuje jednak z důvodu dvojité vrstvy, ale taky proto, že při troše snahy že dá zajistit hlavička přímo šátkem. Teda, ne že by mi Maty na zádech stihla usnout, během tý chvilky 
Není tady
Jani - že by to bylo fakt tím?
Zítra to otestuju, možná je to ono... Asi to tak bude, taky jsem si všimla, jak mi ten Hammock pěkně táhne ramena dozadu 
Matylda právě odhalila kouzlo rozebírání pěnového puzzle (a to jsem ho rafinovaně schovala po deku
). Už se neomezuje jan na ty krajní díly, ale vrhla se na to odprostředka
To bude večer skládací brigáda 
Není tady
Definitiv napsal(a):
Baji - a ty vážeš nejvíc batoh? Nebo zpevněný? Mě zatím 2H vyhovuje jednak z důvodu dvojité vrstvy, ale taky proto, že při troše snahy že dá zajistit hlavička přímo šátkem. Teda, ne že by mi Maty na zádech stihla usnout, během tý chvilky
copa, nechce spát? Mě Sam ještě furt v úvazu usíná, hlavně když třeba vykládám myčku nebo pračku, jak se u toho hodně houpu nahoru dolů, za chvíli je tuhej a překládám ho do postele
Dokonce mám obavy, jestli vůbec někdy bude schopnej usínat přes den normálně. Tak neklesej na mysli, až začne Mateska běhat, tak bude víc unavená a taky si bude znovu dopřávat šlofíčky na zádech 
Jinak už se tu tulím a mazlím s novýma šátečkama
GR je přesně takovej, jako jsem čekala. Nádhernej zlatej šátek, ta červená nitka je fakt rubínová, jsem moc spokojená, je to přesně to, co jsem čekala. Mimochodem je jinačí než SR, je zářivější. Přitom to není takovej ten glamour jako třeba red ivory nebo ptáčci (ty jsem teda v ruce neměla, ale působí tak na mě), přijde mi takovej univerzální, nebude vypadat nepatřičně nebo snobsky kolem chalupy, ani na slavnostní ponošení. Myslím, že práve GR si vezmu na vítání občánků, kam jdu ségře se synovci udělat doprovod 
Dost mě nadchl Girasol. Je to odstín 05, http://www.sasaslings.co.uk/images/attr … l%2005.jpg, několik odstínů tyrkysový barvy, od azurově modrý, až po nádherně světlounce tyrkysovou, je to jako přechod z mělčiny do hloubky někde v Karibiku. Barva se teda opravdu moc vyvedla a velmi příjemně mě překvapila i struktura šátku, je krásně utkanej a pevnej, indiáni maj za 1 s hvězdou. Je to velikost 5 a mám ji pro M. jako dárek, ale nevydržím to a dostane ho už teď 
Jo ale fotky až zítra, sorry 
Není tady
Fido - ona spí celkem v podohě. No, v pohodě je dost relativní pojem
U nás jsou tak čtyři (někdy tři) spánky do dne, každý po půl hodince. Žádnej zázrak a člověk vůbec nic nestihne, ale co. Upozorňuju že doba spánku je naprosto nezávislá na místě spaní. Šátek, postýlka, kočík - všechno půl hodinky. Jinak usíná sama v postýlce, to jí jde moc pěkně.
Na zádech ještě usnout nestihla, nosím jí tam jen chviličku... Jo a přeložení u nás naprosto nehrozí
A to mě trochu mrzí, občas by se to fakt hodilo 
Ten Girasol vypadá hodně zajímavě
Těším se na dokumentaci 
Mě na těch Girasolech trochu mrzí, že těm šátkům nedávají jména
Jsem divná?

Není tady
Def - vazu batoh, tibetana, kapsu, batohokapsu a rebozo, a vsechno v pohode. Az na ten DH, celej me jaksi tlaci a skrti a proste to neni ono....
uz nam taky dorazila Rosalinda, peknej tuhon, ale libi se mi moc 

Není tady
Jani, gratuluju k saharákům, koukala jsem, že si doma vytváříš takovou menší ZOO
Def, mě to u DH taky nedělá
Ale poslední dobou mě DH nějak sejří, prostě mi z ničehonic nejde navázat k mojí spokojenosti.. Nemám Terinku tak hezky podsazenou jako dřív.. Asi jsem jí začala vázat až příliš vysoko
Nebo nevím, protože jinak všechno dělám furt stejně...
Baji, já se bojím, že na nás bude málo růžová
Ale těším se na ní obrovsky 
Není tady