|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
LuLi,ze byl nedavno na ND mi ani nerikej,ja zacla shanet az tenhle tyden
Dneska se me muj polovicak ptal jestli to specha..ja mu rikam:neee nespecha,kdyz to bude zitra tak je to v pohode
Zacinam chapat ty vase kominy..u nas ale nebudou 
A je to hezky,ze byste na me myslely,kdyby se nekde objevila Violka 
Není tady
lulana napsal(a):
už to máš v názvu opravené
Takže můžeš četovat jak prorvaná, aniž by ses obávala zásahu moderátorů
Na ostatní reagovat nebudu, abych tu nekazila příjemnou atmosféru
Snad jen tolik, že jsi mi nadále opravdu natolik volná (navzdory tvému pozdravu z rána), že si tě nepotřebuju ani dávat na ignore list
No já myslím že jsi líp svůj totální nezájem demonstrovat nemohla 
Tak snad už dáš pokoj 
Upravil(a) Fidorka (15. 4. 2010 20:57)
Není tady
Jé, já chodila taky na vodáka
Jezdili jsme s oddílem po závodech a na výlety, zrovna nedávno jsem na to vzpomínala, jak jsi někde říkala, kde že to leží Cerekev
Tam jsme totiž jezdili na závody skoro nejčastěji 
Tanko, no fakt, asi dva dny po sobě.. Mě se líbí moc.. Líbí se mi i lila royal, ale violka víc
Pauli, kam na to chodím.. Začala jsem se "kamarádit" s nějakou maminou z ND, kontaktovala mě kvůli redivory a začly jsem si psát víc a víc až jsme upekly todle 
Komín bude moooc brzy, jenže ještě zas na něco čekám a to už je teda fakt poslední. Možná teda ještě ty ryby, ale ty by byly pro Jakuba, když mu odmítám sehnat šneky
Protože teď jsem se dozvěděla, že jestli budou, tak leda v 6
No jsem napnutá, jestli to klapne 
Není tady
Doprkna Luli - ty toho už musíš mít kotel
Proti tobě jsem úplněj žabař
Teď jsem zas otevřela ND a jsou tam ohnivky na RS
Ale jak jsem řekla, jeden šátkek denně stačí 
Jo, já jsem jezdívala...dávno tomu jest
Teď už jsem jen rozhodčí raftingu 
Hele, tak poraďte mi někdo s tou národností 
Není tady
Def-tak me napadlo to stejne co Fi
nebo nejake jine indiany no
Luli-ja sem kupovala ryby v CR za 3100,-kc, tak mi to prijde dobra cena..
Není tady
Lu myslíš zlaté rybky se lnem ? no ty bych brala všema deseti , odkud jsou ? na ebay jsem je neviděla , my jsme byli pryč- na ohnivky jsem až 3 v pořadí, když tak mi prosím napiš víc o těch zlatých do SZ
jinak nová limitka se mi líbí moc, ale já už další indio nemůžu, chvi ty rybky nějaké
Není tady
Dovolím si některé požádat o zklidnění emocí bez ohledu na to, jedná-li se o chat nebo diskuzi. Díky
Není tady

Tanko kdyz zahlidnu nejakou violku ,pisu sz jo
Luli ja takhle prisla k ptackum i vicemene k Tisu ,ale tam to bylo slozitejsi ,zejo Def
Sakra to je divny nebazit ted po zadnym satku
potrebuju nejaky novy cil
Nevite nekdo o necem?
Fi a jakto ze mas dva zelenace?Ten druhy je kratasek?
Tyhle RS me nastesti miji ,protoze po uvazech na bok i na kratsi dobu se nemuzu se svoji pateri druhy den absolutne domluvit
Def s narodnosti neporadim ,ale napad od Fi je

Není tady
No uže se vidím, jak se tu producíruju polonahá
Stačí, že už takhle jsem za divnou
Ještě kdybych vytasila svoje jezevči (je to přídavný jméno od jezevčíka, nebo od jezevce?
) uši.
Já projíždím tuhle galerku a zkoumám, co by bylo to nej http://www.flickr.com/groups/ethnicbaby … pool/show/
Fakt nemáte někdo nějakou tradiční věc, kterou bych mohla využít?
Já mám tuším jen jednu peruánskou Hamaku 
Není tady
Holky, zas vám sem lezu pro radu ... došel mi v pondělí šátek, ale je tkaný, nějak jsem to nedočetla když jsem dražila, ale to neva, hodí se na později ... V úterý jsem objednala elastický, který zatím nedošel. Včera jsme zkoušeli uvázat kolíbku v tom tkaném ... a sice to šlo, ale malej v tom byl zkroucenej jak paragraf. Sice se mu tam očividně líbilo, ale příjde mi že měl zádíčka moc vyhnutá do boku. Poraďte v čem děláme chybu? A která kolíbka je nejlepší pro začátek? Vázali jsme kolíbku v kříži s kapsou venku, podle videa na YT.
Def, já můžu, jestli můžu poradit Indii, tam se taky váže a měla bych na půjčení sárí i punjabí (salwar kameez)
Není tady
Definitiv napsal(a):
No uže se vidím, jak se tu producíruju polonahá
Stačí, že už takhle jsem za divnou
Ještě kdybych vytasila svoje jezevči (je to přídavný jméno od jezevčíka, nebo od jezevce?
) uši.
Já projíždím tuhle galerku a zkoumám, co by bylo to nej http://www.flickr.com/groups/ethnicbaby … pool/show/
Fakt nemáte někdo nějakou tradiční věc, kterou bych mohla využít?Já mám tuším jen jednu peruánskou Hamaku
Na Barrandově je normálně půjčovna kostýmů a rekvizit, někde měli i svoje stránky, zkus pohledat, já teď odjíždím a nemám čas. Ale určitě se to dá vymyslet i jinak, abys vypadala dobře. Tak třeba jsem viděla prodávat za hubičku paruky a příčesy, kvalita šílená, chemlon, ale když koupíš havraní černou a z toho upleteš dva copy, tak super. A v Ethnu se daj koupit krásný věci a doplňky, s oblečením určitě nebude problém, stačí jednobarevný šaty, tam gros toho dojmu bude stejně dělat rebozzo nebo DH z nějakýho pěknýho etno šátku a šátek nebo čelenka na hlavě, ne? 
A samozřejmě sárí je úžasný, to bych si moc užila 
Není tady
Sita napsal(a):
Včera jsme zkoušeli uvázat kolíbku v tom tkaném ... a sice to šlo, ale malej v tom byl zkroucenej jak paragraf. Sice se mu tam očividně líbilo, ale příjde mi že měl zádíčka moc vyhnutá do boku. Poraďte v čem děláme chybu?
A fotku bys neměla?
Není tady
Sárí stojí za úvahu---to bych si taky užila
Myslím že Indie bude prímová. I proto, že kamarád dlouhá leta vlastnil obchod s peruánským zbožím, takže je jasný, za co půjdou oni 
Sito - to ej zcela normální. Ono, než se pdaří ta kolíbka vychytat, tak to chvilku trvá. Za sebe doporučuju zkoušet vázat co nejčastěji. Klidně třeba osmkrát, desetkrát denně, ale jenom na chviličku. Za chvíli se to upraví.
Co je podle ěm velký problém při kolíbkách, je úzký hrudník a velký prsa (jako já). To vystrčí dítě moc dopředu a zároveň tah šátku ho nutí k ohnutí podél hrudníku. To je velký neštěstí a chce ot hodně cviku. Taková nejjednodušší finat je "bříško bříško" . Vážeš tak, abyste se s prcíkem vzájemně dotýkali bříškama. Takže v šátku vlastně neleží na zádech, ale na boku 
Chce to trénink. nech se od chlapa vyfotit a my to zkouknem 
Není tady
Ahaaa, takže problém jsou moje ko.zy jako vozy
proto je tak do boku ... ?
No zkusím to natrénovat a poprosím manžu ať mě blýskne, i když se asi budu stydět vám sem dát fotku
jsem dost při kosti 
Def, jestli bys chtěla půjčit sárí, tak napiš, já fotnu,vybereš si a pošlu.
Není tady
Sito - to jich máš jako víc? Tyjofka...já vždycky nějaká chtěla a nikdy sjem si netroufla
Hele, tak já tě poprosím
(email máš v sz) Ještě bduu muset nějak domyslet toho chlapa
a najít něco, čím si udělám těčku na čelo. Henny mám spoustu, tak se pěkně pomaluju
Jen nevím, jak do toho zapadne to naše blonďatý dítě 
Jo a jestli máš užší hrudník, tak to fakt může být tím. Já proto kolíbky poměrně brzo vzdala. Třeba Luli, tam nacpe Terku ješt dneska, já to s Matu ozkouším, ale nedělám si iluze. Ty prsiska jí prostě tlačí tělo dopředu, zatímco šátek jí po stranách rve hlavu a nohy doazu. Těžký, no 
Není tady
No jo, když luli má prsa po tatínkovi
To se jí to pak váže kolíbka
Sito, ale taky se mi to občas udělalo, těžko říct, asi k tomu přispěje i třeba neakorátní dotažení
Ale neboj, to vychytáš
Já se tsrašně těším na dalšího mimouška, abych zkusila tu KsK vevnitř 
Defi, a máš pravdu, že toho mám kotel, ale už jsem jeden včera rychlostí blesku prodala
Nejlepší je, že si mě ty lidi nachází sami, protože já bych nebyla schopná se rozhoupat a dát inzerát do bazoše
Takhle když mě někdo osloví, tak je to tak nějak jednodušší či co
takže jsem momentálně na čísle 13
Ježiš není to nešťastný? 
Jani, no tak to je paráda, gratuluju, k nám zase přibydou teda asi nakonec ty zlatý se lnem pro tatínka
Pauli a ty je máš v jaký velikosti za těch 3.100,-? Teda to je docela raketa 
Zuzi, takže někdo zareagoval na tvý ISO s těma ptáčkama? 
Jinak už jsme teda vozkoušely rumělku, nekouše nác vůbec, ale je v ní teda sakra horko 
Není tady
Jo ja zapomela na konopi, prislo den pred srazem 
Nevim, nevim, jestli u nas pobyde, pac se mi zda nejake drsne, ale to tak asi je, ne? Jinak je to drzacek a drzi a drzi a nosne je taky dost akorat mi chybi Mein Mittekpunkt
to znamena, ze to bude asi ze starsi edice
a jdou znat uz i zahyby na satku
ale musim se skamaradit a jestli ne tak Luli, konopi jeste nemas, ne?
Zuzi, kdy ze prodavas tu Pistacii? 
A gratuluju k rybam holky, uz se tesim jak budou vypadat v akci 
Luli jen 13? A ty asi dalsich 13 tajis, co?
Není tady
Jani - já taky netajnůstkařím
Takže vyřvávám do světal, že snad v úterý se vydá na cestu Lila azzurro (mimochodem, paní mi psala, že na něj bylo přes deset zájemců
díky bohu za tu rychlost
)
Luli - 13 je rozhodně nešťastná, budeš muset jeden přikoupit
Hele, já všude četla, jak vlna v pohodě i do léta 
Tyjo a mě jste se smály, jak nakupuju jak o život a koukejte na ní, syslice jedna 
Není tady
Holky, já mám hrudník spíš objemnější , vůbec celá jsem kapku objemná
,ale asi máte pravdu i v tom, že to může být i volnějším úvazem. Těším se jak mi dojde elastický, s tím to bude určitě lepší.
Def, sárí mám asi 10 a 3 punjábí a rozhodně na tomto čísle nekončím

Není tady