|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
no asi nejsou jen pro holčičky, vždyť kluci se nosí i v růžových, ale mě by se víc líbily na holčičce ( musím si najít nějaký důvod , proč po nich neskočit, že
)
Lischi a co pistácie ? jak se ti nosí ?
Není tady
Jani, no ja jsem po vybaleni tveho balicku vedela, ze pistacie musi k nam a je tu. Nosi se nam suprove, je tenka a rychle navazana, sice pruzi, ale dotahuju az v ni praska a dlouho v ni nenosim a na zadech jsem taky jeste nezkousela a ani nevim, jestli to z 5kou zmaknu(DH), kdyz ty jsi takovy chvistek a mas to na knap 
Není tady
Lischi já nevím, určo to zkus, zarvé jsem zjistila, že s 5 mi zbývá stejný kus šátku jako s 6
- že by ten len a tenší šátek ? no nevím
a taky já jsem nějaý atyp, tady holky všechny vážou DH s 5 v pohodě
takže nebát se toho a vyzkoušet
já teda pořád nosím dost na břiše, ale třeba výšlap byl mnohem pohodlnější s DH a taky jsem viděla na kameny pod nohy 
Není tady
Holky ja bych teda ptacky brala i na chlapecka
Jsem zvedava, na kolik se vysplhaji..
Jani-uz jsi zkousela se sovickama DH?
Není tady
Pauli jojo , zkoušela a dobrý , ale s nevypraným a nevyžehleným . tak byl trochu tužší, teď je vypráno a vyžehlíno
tak zítra testnem DH zase
Není tady
Jani-treba Veronika na ND psala, ze delka satku muze byt plus minus i 30cm! Jenze nikdy nevis, ktery zrovna dostanes..
Není tady
Jani, no prave, ja nosim stale na brichu, ale kdyz chci neco udelat uz nemam dostatecny vyhled, takze me to Lul musi naucit, naucim se kliodne sama, ale od profika neni spatny co? A vyjit mi s pistacii musi, ale kdyz vazu KsK tak vazu uzel na cipech 
Není tady
Lischi-ja mam z ptacku prave jenom RS a ucarovali me...
Jani-po vyprani mi satek vzdycky hur klouze a prijde mi trosinku kratsi. Chce to zase trochu zanosit.
Holky brou noc 
Není tady
no já je zkusím přeměřit, protože je mi to fakt nějaké podezřelé
Lischi normálně jsem byla v šoku jak jsem dovázala, že zbyl skoro stejný kus soviček jako ohnivek
mě furt leží v hlavě ten světlý šátek, jedeme v září do itálie a musím v něčem na procházku pompejema a v sovách i ohnivkách se uvaříme, ikdyby bylo jen 20 st a svítilo sluníčko
Není tady

Co je to tu za reci ,ptacky pro holcicky
U nas Ptacci i na vnoucata
jakehokoliv pohlavi
Pokud mi je kocour mezitim nestihne zlikvidovat
Holky ten malej chlupatej hajzlik se mi dostal do skrinky a ustlal si na nich!!!!Vytazeny 3 oka ,ja myslela ze me omejou

Jani sovicky vam, velmi pristanou
Holky co se deje ,zadny novy satek na ceste?Nejaka nova limitka?

Není tady
Pauli, Infinity je ready to ship.
A neprovokuj na ND s tím mořem, zrovna mám krizi, už je na mě tý krbový šumavský romantiky trochu moc
Jdu si aspoň vybrat plavky na netu. Holky Samovi v tomhle věku asi spíš ten overálek, co? Nebude se v tom ale zase pařit? A brejličky prej teda ne, mi říkala naše dětská. Radši klobouk s přikrytým krkem á la Pampalini.
Jani já myslím že byli ptáci i v modrý
Zuzko, vidíš jakýho máš šikovnýho kočičáka, rozenej lovec. Ryby, ptáci, motýli a moli se přece loví
Doufám žes ho pochválila 
Není tady
No já jsem koupila pro Jakuba na batoh přírodní len v 5ce a je to bez pár cm (asi 6cm) 6ka jak vyšitá.. Takže buď prodávající prodala blbě a nebo je to prostě hodně dlouhá 5ka 
Hele, řekněte, kdo se vrhne na ty ptáky
Ať se tam netlučem navzájem
Já klidně vycouvám, jestli je chcete někdo jinej 
Není tady
Fi-ja jsem na leto koupila Filikovi vlneno-hedvabne body + spodky od Cosilany. Body ma s dlouhym rukavem, chrani aspon pokozku pred slunickem, a kdyz budu chtit, tak ho jen ohrnu. Klouboucek a la Emil Holub (jak rika tatinek) jsem koupila v H&M. A na Infinity jsem zvedava, jestli me chutne touha mit doma Zaru....
Luli-ja ted na ptaky nemam, takze jsou tvoji 
Není tady
Jdu se pochlubit svým prvním počinem
http://www.plenkovani.cz/placka-to-by-k … l?cPath=25
Prosím, nevšímejte si toho, že hlavní obrázek nejde zvětšit, někde se něco pooo, ostatní se zvětšují normálně.
Doufám, že se vám bude líbit 
Není tady
Ty jo Defi
Smekám
Před tvojí akčností, nápaditostí a realizací 
Mimochodem jsem si právě vzpomněla, na co jsem předtím zapomněla, ale vidím, že už jsi to vyřešila 
Paráda, jen co se mi podaří přemluvit terdu aspoň k 5ti minutám spánku, tak to prošmejdím 
Není tady
def? pri tej plienke AIO je tá cena 49 kč správna? 
Není tady
Adri, to je iba požičovné 
Def, skvělá práce!

promiň že jsem se ještě neozvala s těma připomínkama, zkusím to dát nějak dohromady. A nad plenama též popřemýšlím, teď zrovna teda neprotekly už asi tejden, tak to snad bylo jen období, uvidím ještě pár dní a kdyžtak se domluvíme.
Není tady
Adri - sakra, ty mají bejt vyplý
oni se mrchy zobrazují v nových produktech
Cena je správná, jelikož se jedná o půjčovné 
Jdu to vypnout...
Není tady
Fido - možná bych od tebe potřebovala i help v oblasti nájeních smluv. Zas mě teď kámoš vystrašil, že prý mi nikdo určitě nedá zálohu
A nechci to koncipovat stylem "kupte si plenku, používejte jí a pak jí vraťte - vrátím část peněz".
Já si stojím za tím, že lidi normálka vratnou zálohu dají, ne?
Co vy na to holky? Daly byste neznámýmu eshopu vratnou zálohu, kdybyste si u nich chtěly něco půjčit?
Není tady
Def, nevím proč by VZ nechtěli dát, zvlášť u plen.
Co jsem tak viděla, tak eshopy normálně dávaj k půjčení nosítka oproti záloze v plný ceně nosítka a nemají s tím evidentně potíž, přitom jde o částky kolem 2500Kč.
Fotky budou zítra, já šátek ještě nemám, je v Práglu u ségry, zítra se vracíme na pár dní. Podle ségry je pěknej, ale je prej tvrdej jak jutovej pytel
Ještě tam čeká Girasol 05, ten jsem koupila mužíkovi a ten je prej nádhernej, že je to přesně ta moje tyrkysová (tak tentokrát snad fotky nezkreslovaly, tyrkysovej Leo mě totiž strašně zklamal, Zara Ocean i Niiké taky, tak snad konečně budu mít klid, nebo budu muset jít do těch akvamarínových ryb
)
Upravil(a) Fidorka (25. 5. 2010 21:14)
Není tady
Fi já vím, že byli ptáci i v modré, dokonce byli nedávno i na ebay.de akorát nevím jetli byli hedvábní a cena byla přes 200 euro a několik dnů do konce aukce, tak se to ještě asi vyšplhalo a to je jaksi mimo mé finanční možnosti
Upravil(a) janabas (25. 5. 2010 21:28)
Není tady