|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Fido - no právě, mě jako živnostníka, řádně platícího daně, toto nadzvedává za židle
Ještě navíc teda když jde o děti
Kdyby frajerka věděla, že nakaždou věc různé barvy je třeba míti atest (Zlín je dělá cca za 19 000 kus
), to by se jí asi pěkně protočily panenky 
A ohledně babyDoo nevím...zkus to tam oživit, někdo psal, že snad posílají vzorky, či co... Bylo by dorbý vědět, jak to dopadlo.
Zuzac - jedná se o firmu Infantino LLC, konrétně výrobky Sling Rider a Wendy Belissimo Sling.
Není tady
maminky nosnice, hádžem otázku do pléna 
keď mám dieťa v šatke, nezobudí sa na rozhovor? mienim šatkovať najmä vonku, keď pôjdem so psom, nech mám voľné ruky, ale chodí nás viacero, tak či dieťa normálne spinká keď ja kvákam
tak blízko neho
a ešte... keď som si to skúšala uväzovať s bábikou, tak som ju do tej kapsy musela tak nešetrno narvať
manžel zhrozený... dúfam že so skutočným dieťaťom to pôjde lepšie 
Není tady
Tak sjem napsala
Na obé
Takže nejspíš sprudím jednu maminku, ale druhou zas potěším, jelikož sio od ní asi koupím šátek :d
Nemátě někdo nějaký zaručený rady, jak se citově oprostit do šátků? Že bych si jako namluvila, že cesta do světa jim neuškodí 
Adri - jak kdy, někdy ho probudí, někdy ho neprobudí :d Matu za rozhovoru klidně usne, není problém. Ale někdy, když usne při mý práci (na kompu, takže je ticho) a já pak telefonuju, tak jí to probudí. Čistě proto, že je to změna, když usnula v tichu 
Ad rvaní do kapsy - pokud jsi vázalqa KsK vevnitř, tak si kapsu shrň, že ti vytvoří takový jakoby pásek okolo pasu. Bábiku si polož na rameno a jednou rukou jí přidržuj. Druhou rukou šáhni zespoda pod pásek (tj od rozkroku, ruka jede po břiše, podvleče se pod páskem ze šátku) a nahmátni nohy bábiky. Přidržuj je a bábiku pomaličku spouštěj, aby jí pásek zůstal pod kolínky. Buď pěkně zakloněná, hlídej si hlavičku mimíska. Pak jen roztáhni kapsu. A dávej si pozor, aby kapsa nevyklouzla zpod zadečku
To vychytáš 
Crrrrrrr a teď mi to došlo
Tys nejspíš myslela kolíbku, viď?
No, tam je potřeba trochu praxe a tím, jak má být šátek povolen či dotažen. Vázala jsi Kvk venku?
Není tady
zatiaľ som trénovala len kolísku...
Není tady
s kapsou vonku
Není tady
Adri ono je každé dítko v tomhle jiné - Tobík při usínání chce spíš klid a svou mravenčí ukolébavku a když už sopí tak je mu to jedno, to můžu sedět ve společnosti 10 lidí, kteří se poměrně nahlas baví a jeho to nevzbudí
Není tady
Definitiv napsal(a):
Jani - nemyslím
To by byla hodně velká kondomová náhoda
Je fakt, že Matu ej takový zlatíčko, že by mi to ani nevadilo (až na ty záda), ale přeci jen bych radši nechala tu jizvu odpočinout. I když ta americká frajerka, co má teď devatenáctý dítě, s početím bezprostředně po císaři evidentně problém neměla
A to tuším ještě navíc dvakrát potratila
Jo a zároveň už je z ní i babička
No mazec
http://www.duggarfamily.com/
tak to je bozi a ty pokoje maji ty holky nadhernee.
ja zas nasla http://www.wilkinsonquints.org/
kouknete na to
a def ten test by sis mela udelaaat.. skoda ze na srazu nikto zadny navyse nemel 
Není tady
Marti84 napsal(a):
Definitiv napsal(a):
Jani - nemyslím
To by byla hodně velká kondomová náhoda
Je fakt, že Matu ej takový zlatíčko, že by mi to ani nevadilo (až na ty záda), ale přeci jen bych radši nechala tu jizvu odpočinout. I když ta americká frajerka, co má teď devatenáctý dítě, s početím bezprostředně po císaři evidentně problém neměla
A to tuším ještě navíc dvakrát potratila
Jo a zároveň už je z ní i babička
No mazec
http://www.duggarfamily.com/
tak to je bozi a ty pokoje maji ty holky nadhernee.
ja zas nasla http://www.wilkinsonquints.org/
kouknete na toa def ten test by sis mela udelaaat.. skoda ze na srazu nikto zadny navyse nemel
Def, tys to ještě furt nedostala? 
tak jsem koukla kvůli těm pokojíčkům na ten odkaz a koukám jak puk že to je ještě úplně jiná ženská než jsem myslela já, tam je to asi nějaká móda nebo co?
a pěkný, akorát nevím jestli by mě bavilo ve 14ti psát domácí úkoly se ségrou v Ergu a pak muset pomáhat s dalšíma sourozencema.
Adri, Samovi to nevadilo do určitýho věku, teĎ už se budí, ožije a chce dolů. Naproti tomu v kočárku se otočí na druhej bok a spí dál.
U novoška bych se ale vůbec nebála, myslím že aspoň půl roku budeš mít s šátkem naprostou havaj!
Není tady
Definitiv napsal(a):
Tak sjem napsala
Na obé
Takže nejspíš sprudím jednu maminku, ale druhou zas potěším, jelikož sio od ní asi koupím šátek :d
Nemátě někdo nějaký zaručený rady, jak se citově oprostit do šátků? Že bych si jako namluvila, že cesta do světa jim neuškodí
a kterej si chceš koupit?
jinak rady nemám, snad jen jedině prostě udělat pravidlo "jeden dovnitř, druhej ven"
nejhorší je, že mě už do toho kecá i manžel, když jsem chtěla niiké poslat dál, tak nechtěl, Moritze si taky chtěl nechat 
Není tady
Fidor - tu lila azzuro
Fakt bych nikdy neřekla, že budu na fialovou 
No a nedostala jsem to...a ani vlastně nevím, kdy to jako čekat 
Hele a takový striktní pravidlo asi nedám, na to jsem hroznej měkejš 
Není tady
nejhorší je, že i když se člověku doma ocitne něco, co není úplně ono, tak mu ten šátek stejně přiroste k srdci, protože třeba má jiný skvělý vlastnosti. 
Pauli, tak jsem blejskla ty dva zelenáče a i když to není ono, tak aspoň pro představu no... stejně máme každá jinej monitor, takže to každá vidíme jinak. Tady blesk hodně zdůraznil ten rozdíl, pro oko není tak markantní. 
Upravil(a) Fidorka (15. 4. 2010 13:31)
Není tady
Definitiv napsal(a):
Fidor - tu lila azzuro
Fakt bych nikdy neřekla, že budu na fialovou
No a nedostala jsem to...a ani vlastně nevím, kdy to jako čekat
Hele a takový striktní pravidlo asi nedám, na to jsem hroznej měkejš
Def, tak to zkus... vis jakej je ted babyboom 
Není tady
Definitiv...ja to Lila Azzurro chtela taky..ovsem uz pozde az treti v rade
ach ach...Je tvoje?
Není tady

Defi kdyby jsi chtěla poslat do světa třeba ty hnědé elipsy, tak já bych se ti o ně mooooc dobře postarala

Není tady
Tanko - rezervačka je moje
A už jsem rozhodnutá do nich jít. V případě, že bych se jich zbavovala, budu na tebe pamatovat 
Peti - tak hnědých elips se ti zachtělo, ju? No, uvidíme, uvidíme... ZKdybych se rozhodla, tak jsi první an řadě 
Mě teď, po návratu ze srazu, přijde, že mám všechny šátky jak prkno (kromě čb india, který jsem barvila
). Myslela jsem si, jakej nebude Zuzančin Tis prkeňák, ale většina mých šátků je snad prkenější
A to se na nich válím téměř neustále - naprosto nechápu
Zuza má všechno tak strašně sametový....
No, zatím udělám pokus na Cobalt Rouge a půjde do pračky, snad ho to naučí poslouchat 
Není tady
Fi-diky
kdybych si mela jeden vybrat, tak...nevim nevim, kazdy ma neco do sebe 
Tak jsem zkousela hledat (jen pro zajimavost) to Indio Lila Azzurro a nenasla jsem..muzete mi nekdo hodit odkaz na foto?
Ja sem ted docela dodrzovala pravidlo jeden tam-druhy ven, akorat ted tedy nevim, ktery bych pustila dal...
Dnes jsem uvazala DH se lnem ve vel.4-nebylo to nejhorsi, ale fakt drhne a blbe se dotahuje. Vyhoda je, ze staci jeden uzel. Akorat kdyz jsem zkousela zakoncit uzel pod zadeckem, tak jsem nebyla schopna uzel dotahnout, jsem nemela na to silu.
Není tady
Jako ta limitka, to jsou moje barvicky, ale nepostihla me "indiomanie" a je to jenom bavlna..
Není tady
Tak Idiománie mě postihla
Ale je to jen bavlna...chmmm, i když, když si vezmu, jak pěkný jena dotek čb indio...no cni, jeden šátek denně by mohl stačit
Jestli jsi an TBW, tak here http://www.thebabywearer.com/forum/show … amp;page=7
Není tady
Def,tak to gratuluju ke krasnymu satku
a ja bych stejne radsi Indio Viola,tak treba to je znameni,ze si na nej mam pockat (aspon se tim budu uklidnovat
)
Není tady
Def-to tedy paradni ulovek a se lnem...hmm to bych si mozna dala rict
vlastnosti jsem teda na TBW necetla, ale fotky krasny
Jak teda nejsem na ty India, tak tahle fotka se mi mooc libi 
http://www.mein-kleiderschrank.de/index … ;Itemid=18
A jeden satek denne staci jo?

Není tady
už to máš v názvu opravené
Takže můžeš četovat jak prorvaná, aniž by ses obávala zásahu moderátorů 
Na ostatní reagovat nebudu, abych tu nekazila příjemnou atmosféru 
Snad jen tolik, že jsi mi nadále opravdu natolik volná (navzdory tvému pozdravu z rána), že si tě nepotřebuju ani dávat na ignore list 
Pauli, tak jsem dneska navázala DH se 4 rumělicí a teda máš recht, že přes více oblečení bych to nedala
Limitka jde naštěstí mimo mě, ufffff, to jsem si oddechla 
Def, gratuluju k parádnímu úlovku
Teda Tanky je mi ale líto
Ale mě se taky víc líbí viola, nedávno byly hned 2 na ND, ale ani jednu jsem nestihla a už mám náhradu, tak až jí někde objevím, tak ti dán Tanko vědět 
Jani, co ty ohnivky? Už je dala i do bazoše... Koukalas? Mám možnost mít za 109 euro nový 5 zlatý se lnem. Nechtěla bys?
Upravil(a) lulana (15. 4. 2010 22:04)
Není tady
Luli-ty brdo zlate za 109e to je super cena!!! Kurna kdybych doma jedny nemela...nase nej no
Teda kde na to chodis? A co ze mas za nahradu za Violu? Uz se v tech tvych hadrach ztracim
A co ten tvuj nebesky komin? 
Není tady
Pauli - taky se mi líbí, myslím, že jim to u nás bude slušet, klukům jedněm fialovejm 
Tanko - tak hlavně že máš v záloze jinýho favorita
Určitě na tebe čeká za rohem. Kdybych ho někde zahlídla, posílám SZ 
A pro všechny otázka
1.5. máme Vánoce s oddílem a tématem letošních převleků jsou Národnosti (musím se pochlubit, že jsem to vymyslela
). Že musíme s O. vybrat národnost, kde se nosí, je celkem jasné. Takže: co dporučujete? případně nemáte doma něco vyloženě cizokrajného k zapůjčení? Nejsem si teda jistá, jestli bych uvázala kanga 
Není tady
Fakt Pauli??? a mě se to zdálo dost
a víš, že jsou ze Španěl?
No jo, máte tam holt levno 
Defi, s jakým oddílem?
Popřemýšlím, teď letím koupat atp. 
Není tady