3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Jani - nemyslím To by byla hodně velká kondomová náhoda
Je fakt, e Matu ej takový zlatíčko, e by mi to ani nevadilo (a na ty záda), ale přeci jen bych radi nechala tu jizvu odpočinout. I kdy ta americká frajerka, co má teď devatenáctý dítě, s početím bezprostředně po císaři evidentně problém neměla
A to tuím jetě navíc dvakrát potratila
Jo a zároveň u je z ní i babička
No mazec
http://www.duggarfamily.com/
Není tady
Definitiv napsal(a):
Jani - nemyslím
To by byla hodně velká kondomová náhoda
Je fakt, e Matu ej takový zlatíčko, e by mi to ani nevadilo (a na ty záda), ale přeci jen bych radi nechala tu jizvu odpočinout. I kdy ta americká frajerka, co má teď devatenáctý dítě, s početím bezprostředně po císaři evidentně problém neměla
No mazec
Velká kondomová náhoda? Něco jako můj synovec Jakub, důvěrně té nazývaný Gumídek?
Ta emerická frajerka je koza. Můj doktor je teda sice trochu ze starý koly, a doporučuje odfrk mezi dvouma fyziologickýma těhotenstvíma a přirozenýma porodama 2 roky a mezi CS dokonce 3, co si myslím není úplně nutný, ale odstup určitě smysl má, by se asi divila, kdyby jí někdy v 30tt vyhřezly střeva do klína, pipina jedna
Není tady
Definitiv napsal(a):
Jani - nemyslím
To by byla hodně velká kondomová náhoda
No mazec
ty brďo, tak to je fakt mazec... takovýhle skóre nemají ani některé nae národnostní meniny...
Není tady
Holky dnes jsou nejake erekce na slunce U nas se dnes pobekavalo, pri vareni byl Filda v batohu, kousal a skrabal me, latka mu tak tak drzela na zadecku, nozky jak v klokance
Na tech zadech ho nejak nemuzu preprat
, ma ze me horolezeckou stenu
Def-soucitim
Zuzi-ja uz vazu jenom s rukama ven, jinak by mi Filda ten satek prorval, tak se muze aspon poradne vyradit na mych vlasech, krku..Jo a s tim otlacenym krckem, jeste se doporucuje nedotahovat na fest lem satku, ale az latku za lemem. Jako ze lem sice pritahnes, ale jen jemne a vic zaberes a dotahnes az latku za lemem.
Není tady
Fidorko - ovem gumídek je luxusní přezdívka
Jak dlouhou pauzu plánujete vy? Já se o tom bavila se svojí Dr, která to pojala stylem e po roce zkontrolujem jizvu a pokud bude dostatečně silná, tak můem snait. Plus samo celý těhu monitorovat stav jizvy.
Vyprávěla mi o tom, jak se to vechno pořád mění, e dřív se doporučovalo tři roky, apk prý dva a teď e jsou na jednom roce a nikdo u netvrdí, e jeden císař = navdy císař...
Není tady
Holky, koukám na didy a vidim ve stálý nabídce gekony maccia
Není tady
Pauli a ty s tou 4 dává DH s uzlem pod zadečkem? A propos u to chápu, jak jsi to tenkrát myslela s tím uzlem vzadu u mýho trojkovýho batohu
Není tady
Definitiv napsal(a):
Fidorko - ovem gumídek je luxusní přezdívka
![]()
Jak dlouhou pauzu plánujete vy? Já se o tom bavila se svojí Dr, která to pojala stylem e po roce zkontrolujem jizvu a pokud bude dostatečně silná, tak můem snait. Plus samo celý těhu monitorovat stav jizvy.
Vyprávěla mi o tom, jak se to vechno pořád mění, e dřív se doporučovalo tři roky, apk prý dva a teď e jsou na jednom roce a nikdo u netvrdí, e jeden císař = navdy císař...
Jo to přesně říkal mě, kdy jsem mu řekla, e tři roky čekat nechci. e se na to po roce před KETem podíváme a uvidíme, ale ádal mě, a si v tomhle ohledu nedělám co chci, protoe jsem měla velkej plod i obrovský břicho.
A taky uznal e dneska je úplně jiná situace, u se ty řezy vedou jinak a bezpečněji a jsou i jiný icí materiály a techniky, ale on má rád jistotu a radi doporučí pro sicher odklad o rok navíc, ne řeit hrozící rupturu, zvlá kdy má člověk doma dalí malý dítě, o který je potřeba se starat, zvedat ho atd.
A dál taky preferuje dalí porod vaginálně pokud to bude moný, ale na rovinu mi řekl e kdy u nás dolo k SC pro nepostupující porod, tak e ádnej porodník ani vzhledem k velikosti plodu u prvního porodu u nebude chtít riskovat a radi řízne dřív, aby se to neopakovalo, protoe to s sebou nese komplikace.
To takhle Fakt je, e buď a mě odrodí přirozeně, anebo a mi udělají plánovanej CS. Ale a u mě laskavě uetří toho luxusu vyzkouet si oba porody v jednom a po celonoční ichtě mě fiknout
Co tobě budu vyprávět, e?
Jsme off-topic, abysme nedostaly důtku zvlá kdy u nemáme v názvu e to je CHAT
Není tady
Nechápu, proč by to mělo být OT??? Copak maminky noenečků nemůou rodit císařem a pak si o tom povídat
Chápu tvojí potřebu si rejpnout za kadou cenu, ale u jsi trapná
(na smajlíku jsem se nepřehmátla, ale radi ti jeho význam - tak jak ho pojímám a pouívám já - vysvětlím, abych ti uetřila čas s rozborem mojí lability na jiných četech . Při jeho pouití mám danou osobu či věc či téma apod. celkem na háku, ale s úsměvem na rtech, tak jako má právě tento smajlík. Take opravdu mi neujídí nervy, tak jak si myslí
)
EDIT: stý edit slova off-topic
Upravil(a) lulana (14. 4. 2010 10:50)
Není tady
Tak Jani, u jsem je nala a líbí se mi teda straně moc, ale vůbec nevím, jaký to jsou a kdy se dělaly a jestli by ly sehnat
Není tady
Luli-nejak mi to nedochazi, komu jsi to psala....s tim OT Jinak s tema rybama ti covece nevim, hod foto na ND, jednou sem cetla o nejake americance, ktera musela mit vsechny ryby a Didy ji jedny takove cervene vyrobil, jen pro ni. Jako ted si nejsem jista, zda to byly presne tyhle cervene, ale tusim, ze by to tak mohlo byt..no popatrej. Jo a DH s Jade vel.4 udelam uzel normalka vepredu, i kdyz na koncich. Taky to chci zkusit i s tim lnem, protoze nevim, jestli budeme batohovi, ale moc tomu neverim, protoze ten len je fakt dost tlusty, tak jestli se mi podari dobre dotahnout.
Není tady
Pauli, tak to musím taky zkusit DH s nějakou čtyřkou To by mi měl taky jít
Tak to si pak ani nemusíme kupovat delí átky ne 4
Jani, to by i mohly být obarvený sienny Ale myslím, e jsem je tam viděla na více lidech, take by si museli vichni nabarvit sienny stejně
A to asi ne.. Ale popátrám
Jako nedělám si iluze, e by se daly splait, ale jen tak ze zvědavosti
Není tady
Nova limitka, bavlnene Aare, asi doprodej ze stale nabidky..
Luli-zase zalezi, na cem budes vazat. V lete das uvaz na tilku s vel.4, ale v zime na bunde uz asi tezko...
Není tady
Jo, u jsem se nachytala, myslela jsem e nějaká krásná nová limitka a ony zbytky Aareho. Neflákají to letos nějak s těma limitkama?
Sorry Pauli jetě jsem se nedostala k tý srovnávací fotce Tisu a Ficuse, stejně nebylo dobrý denní světlo, snad zítra
Není tady
lulana napsal(a):
Nechápu, proč by to mělo být OT??? Copak maminky noenečků nemůou rodit císařem a pak si o tom povídat
![]()
Chápu tvojí potřebu si rejpnout za kadou cenu, ale u jsi trapná
![]()
(na smajlíku jsem se nepřehmátla, ale radi ti jeho význam - tak jak ho pojímám a pouívám já - vysvětlím, abych ti uetřila čas s rozborem mojí lability na jiných četech. Při jeho pouití mám danou osobu či věc či téma apod. celkem na háku, ale s úsměvem na rtech, tak jako má právě tento smajlík. Take opravdu mi neujídí nervy, tak jak si myslí
)
EDIT: stý edit slova off-topic
Asi nevidí nebo nechápe rozdíl mezi normálním tématem a CHATem, viď? Tak si o tom popovídej s nějakým místním moderátorem.
Laskavě si mě dej do ignore listu a neemocuj se furt, zvlá kdy má nějaký stíhy a trpí nějakou představou e mám potřebu si konkrétně do tebe rejpnout
(Výklad mýho pouití gesta - pouito na BB za celou cca dvakrát a vdycky jenom kdy chci někoho poslat přímo do pr.dele).
Není tady
Ehm, nebudeme se tu prece jen bavit hlavne o satcich
?
Holky prosim jak se pere a vubec se stara o hedvabny satek?O vikendu ho asi provetrame na vitani obcanku Tyjo mala ma 7 mesicu a UZ ji jdeme vitat
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Ehm, nebudeme se tu prece jen bavit hlavne o satcich vissla gloria ?
Holky prosim jak se pere a vubec se stara o hedvabny satek?O vikendu ho asi provetrame na vitani obcankuTyjo mala ma 7 mesicu a UZ ji jdeme vitat
No jasně e se tu budem bavit jen hlavně o átcích jako doposud, ne? Proto se tady soustředíme a proto Heri tohle téma asi zaloila. Kdy jdu sem tak očekávám debatu hlavně o átcích, moností kde probírat císaře, blitíčka a dalí radosti je přece zrovna tady na BB tolik, e není potřeba tím zanáet specifický témata, který jsou navíc mnohem zajímavějí
My byli pozvaní na 9.března, tj. 11 měsíců a 3 týdny
A péče o hedvábí, stejně jako o dalí materiály je dobře popsaná na českém didy: http://didymos.cz/nabidka/pece-o-satek.html
Není tady
Toz devcata Ja si na nosenecky chodim vylozene zarelaxovat, takova pohoda tady vladne..
Zuzi-hedvabicko sem prala jednou v pracce v programu na rucni prani
Není tady
Tak jsem zas obejvila toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33063636&tab=1 a uvauju, jestli si mám po ránu trochu zvednout tlak a vyadovat po prodejci atest nezávadnosti... Nebo to mám prostě nechat být a spolknout to, e se tak několik maminek nachytá, bude nosit v átku, který je nepohodlný a kvůli tomu átkování zavrhne? Co radíte? Mám se kousat do jazyka?
Není tady
Definitiv napsal(a):
Tak jsem zas obejvila toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33063636&tab=1 a uvauju, jestli si mám po ránu trochu zvednout tlak a vyadovat po prodejci atest nezávadnosti... Nebo to mám prostě nechat být a spolknout to, e se tak několik maminek nachytá, bude nosit v átku, který je nepohodlný a kvůli tomu átkování zavrhne? Co radíte? Mám se kousat do jazyka?
Jei... Mapiry je zas co? Jestlipak má vůbec na to ivnost? A u tak nebo tak, nemá ani to nejzákladnějí a nejlevnějí komerční členství na MMB.
Holky nevíte jak vůbec dopadla VěrKa s testováním toho Baby-Doo? Takový ty český pruhovaný se vzorkem opajcnutým od Storchu. Nepsala někde? V témátku na ND ne, tam to skončilo nezodpovězeným dotazem Mauglinky s jakým dalím átkem můe Anonym srovnávat, kdy je tak vychvaluje
Upravil(a) Fidorka (15. 4. 2010 10:13)
Není tady
holky, nevite kde najdu odkaz na ty americke nositka, o kterych probehla ta reportaz ze jsou spatne?
myslim ze ho kamaradka ma, tak bych ji rada rekla at radsi koupi satek. ale nevim jaka to byla znacka at ji nerikam kravinu.
Není tady
Holky, na ND je k prodeji Lila azzuro docela o něm uvauju
e těch fialových átků máme málo, co?
Bych nikdy nevěřila, e se mi fialová líbí
Není tady
zuzacka napsal(a):
holky, nevite kde najdu odkaz na ty americke nositka, o kterych probehla ta reportaz ze jsou spatne?
myslim ze ho kamaradka ma, tak bych ji rada rekla at radsi koupi satek. ale nevim jaka to byla znacka at ji nerikam kravinu.
Infantino SlingRiderŽ & Wendy Bellissimo Sling
http://service.infantino.com/UnitedStatesRecalls.html
http://www.novinky.cz/ekonomika/195681- … mrela.html
Není tady
Definitiv napsal(a):
Holky, na ND je k prodeji Lila azzuro
docela o něm uvauju
e těch fialových átků máme málo, co?
Bych nikdy nevěřila, e se mi fialová líbí
no je krásnej, se ti nedivím, taky jsem na chvíli uvaovala koda e je v 6, jinak bych do něj la.
třeba mě se víc líbí ne cobalt/rouge.
Upravil(a) Fidorka (15. 4. 2010 10:22)
Není tady