|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jani - nemyslím
To by byla hodně velká kondomová náhoda
Je fakt, že Matu ej takový zlatíčko, že by mi to ani nevadilo (až na ty záda), ale přeci jen bych radši nechala tu jizvu odpočinout. I když ta americká frajerka, co má teď devatenáctý dítě, s početím bezprostředně po císaři evidentně problém neměla
A to tuším ještě navíc dvakrát potratila
Jo a zároveň už je z ní i babička
No mazec
http://www.duggarfamily.com/
Není tady
Definitiv napsal(a):
Jani - nemyslím
Je fakt, že Matu ej takový zlatíčko, že by mi to ani nevadilo (až na ty záda), ale přeci jen bych radši nechala tu jizvu odpočinout. I když ta americká frajerka, co má teď devatenáctý dítě, s početím bezprostředně po císaři evidentně problém neměla
No mazec
Velká kondomová náhoda? Něco jako můj synovec Jakub, důvěrně též nazývaný Gumídek? 
Ta emerická frajerka je koza. Můj doktor je teda sice trochu ze starý školy, a doporučuje odfrk mezi dvouma fyziologickýma těhotenstvíma a přirozenýma porodama 2 roky a mezi CS dokonce 3, což si myslím není úplně nutný, ale odstup určitě smysl má, by se asi divila, kdyby jí někdy v 30tt vyhřezly střeva do klína, pipina jedna 
Není tady
Definitiv napsal(a):
Jani - nemyslím
No mazec
ty brďo, tak to je fakt mazec...
takovýhle skóre nemají ani některé naše národnostní menšiny...
Není tady
Holky dnes jsou nejake erekce na slunce
U nas se dnes pobekavalo, pri vareni byl Filda v batohu, kousal a skrabal me, latka mu tak tak drzela na zadecku, nozky jak v klokance
Na tech zadech ho nejak nemuzu preprat
, ma ze me horolezeckou stenu
Def-soucitim 
Zuzi-ja uz vazu jenom s rukama ven, jinak by mi Filda ten satek prorval, tak se muze aspon poradne vyradit na mych vlasech, krku..Jo a s tim otlacenym krckem, jeste se doporucuje nedotahovat na fest lem satku, ale az latku za lemem. Jako ze lem sice pritahnes, ale jen jemne a vic zaberes a dotahnes az latku za lemem.
Není tady
Fidorko - ovšem gumídek je luxusní přezdívka

Jak dlouhou pauzu plánujete vy? Já se o tom bavila se svojí Dr, která to pojala stylem že po roce zkontrolujem jizvu a pokud bude dostatečně silná, tak můžem snažit. Plus samo celý těhu monitorovat stav jizvy.
Vyprávěla mi o tom, jak se to všechno pořád mění, že dřív se doporučovalo tři roky, apk prý dva a teď že jsou na jednom roce a nikdo už netvrdí, že jeden císař = navždy císař...
Není tady
Holky, koukám na didy a vidim ve stálý nabídce gekony maccia 
Není tady
Pauli a ty s tou 4 dáváš DH s uzlem pod zadečkem? A propos už to chápu, jak jsi to tenkrát myslela s tím uzlem vzadu u mýho trojkovýho batohu 
Není tady
Definitiv napsal(a):
Fidorko - ovšem gumídek je luxusní přezdívka
![]()
Jak dlouhou pauzu plánujete vy? Já se o tom bavila se svojí Dr, která to pojala stylem že po roce zkontrolujem jizvu a pokud bude dostatečně silná, tak můžem snažit. Plus samo celý těhu monitorovat stav jizvy.
Vyprávěla mi o tom, jak se to všechno pořád mění, že dřív se doporučovalo tři roky, apk prý dva a teď že jsou na jednom roce a nikdo už netvrdí, že jeden císař = navždy císař...
Jo to přesně říkal mě, když jsem mu řekla, že tři roky čekat nechci. Že se na to po roce před KETem podíváme a uvidíme, ale žádal mě, ať si v tomhle ohledu nedělám co chci, protože jsem měla velkej plod i obrovský břicho.
A taky uznal že dneska je úplně jiná situace, už se ty řezy vedou jinak a bezpečněji a jsou i jiný šicí materiály a techniky, ale on má rád jistotu a radši doporučí pro sicher odklad o rok navíc, než řešit hrozící rupturu, zvlášť když má člověk doma další malý dítě, o který je potřeba se starat, zvedat ho atd.
A dál taky preferuje další porod vaginálně pokud to bude možný, ale na rovinu mi řekl že když u nás došlo k SC pro nepostupující porod, tak že žádnej porodník ani vzhledem k velikosti plodu u prvního porodu už nebude chtít riskovat a radši řízne dřív, aby se to neopakovalo, protože to s sebou nese komplikace.
Tož takhle
Fakt je, že buď ať mě odrodí přirozeně, anebo ať mi udělají plánovanej CS. Ale ať už mě laskavě ušetří toho luxusu vyzkoušet si oba porody v jednom a po celonoční šichtě mě fiknout
Co tobě budu vyprávět, že?

Jsme off-topic, abysme nedostaly důtku
zvlášť když už nemáme v názvu že to je CHAT 
Není tady
Nechápu, proč by to mělo být OT??? Copak maminky nošenečků nemůžou rodit císařem a pak si o tom povídat
Chápu tvojí potřebu si rejpnout za každou cenu, ale už jsi trapná
(na smajlíku jsem se nepřehmátla, ale radši ti jeho význam - tak jak ho pojímám a používám já - vysvětlím, abych ti ušetřila čas s rozborem mojí lability na jiných četech
. Při jeho použití mám danou osobu či věc či téma apod. celkem na háku, ale s úsměvem na rtech, tak jako má právě tento smajlík. Takže opravdu mi neujíždí nervy, tak jak si myslíš
) 
EDIT: stý edit slova off-topic 
Upravil(a) lulana (14. 4. 2010 10:50)
Není tady
Tak Jani, už jsem je našla a líbí se mi teda strašně moc, ale vůbec nevím, jaký to jsou a kdy se dělaly a jestli by šly sehnat 

Není tady
Luli-nejak mi to nedochazi, komu jsi to psala....s tim OT
Jinak s tema rybama ti covece nevim, hod foto na ND, jednou sem cetla o nejake americance, ktera musela mit vsechny ryby a Didy ji jedny takove cervene vyrobil, jen pro ni. Jako ted si nejsem jista, zda to byly presne tyhle cervene, ale tusim, ze by to tak mohlo byt..no popatrej. Jo a DH s Jade vel.4 udelam uzel normalka vepredu, i kdyz na koncich. Taky to chci zkusit i s tim lnem, protoze nevim, jestli budeme batohovi, ale moc tomu neverim, protoze ten len je fakt dost tlusty, tak jestli se mi podari dobre dotahnout.
Není tady
Pauli, tak to musím taky zkusit DH s nějakou čtyřkou
To by mi měl taky jít
Tak to si pak ani nemusíme kupovat delší šátky než 4
Jani, to by i mohly být obarvený sienny
Ale myslím, že jsem je tam viděla na více lidech, takže by si museli všichni nabarvit sienny stejně
A to asi ne.. Ale popátrám
Jako nedělám si iluze, že by se daly splašit, ale jen tak ze zvědavosti 
Není tady
Nova limitka, bavlnene Aare, asi doprodej ze stale nabidky..
Luli-zase zalezi, na cem budes vazat. V lete das uvaz na tilku s vel.4, ale v zime na bunde uz asi tezko...
Není tady
Jo, už jsem se nachytala, myslela jsem že nějaká krásná nová limitka a ony zbytky Aareho. Neflákají to letos nějak s těma limitkama?
Sorry Pauli ještě jsem se nedostala k tý srovnávací fotce Tisu a Ficuse, stejně nebylo dobrý denní světlo, snad zítra 
Není tady
lulana napsal(a):
Nechápu, proč by to mělo být OT??? Copak maminky nošenečků nemůžou rodit císařem a pak si o tom povídat
![]()
Chápu tvojí potřebu si rejpnout za každou cenu, ale už jsi trapná
![]()
(na smajlíku jsem se nepřehmátla, ale radši ti jeho význam - tak jak ho pojímám a používám já - vysvětlím, abych ti ušetřila čas s rozborem mojí lability na jiných četech. Při jeho použití mám danou osobu či věc či téma apod. celkem na háku, ale s úsměvem na rtech, tak jako má právě tento smajlík. Takže opravdu mi neujíždí nervy, tak jak si myslíš
)
EDIT: stý edit slova off-topic
Asi nevidíš nebo nechápeš rozdíl mezi normálním tématem a CHATem, viď? Tak si o tom popovídej s nějakým místním moderátorem.
Laskavě si mě dej do ignore listu a neemocuj se furt, zvlášť když máš nějaký stíhy a trpíš nějakou představou že mám potřebu si konkrétně do tebe rejpnout 
(Výklad mýho použití gesta - použito na BB za celou cca dvakrát a vždycky jenom když chci někoho poslat přímo do pr.dele).
Není tady

Ehm, nebudeme se tu prece jen bavit hlavne o satcich
?
Holky prosim jak se pere a vubec se stara o hedvabny satek?O vikendu ho asi provetrame na vitani obcanku
Tyjo mala ma 7 mesicu a UZ ji jdeme vitat 
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Ehm, nebudeme se tu prece jen bavit hlavne o satcich vissla gloria ?
Holky prosim jak se pere a vubec se stara o hedvabny satek?O vikendu ho asi provetrame na vitani obcankuTyjo mala ma 7 mesicu a UZ ji jdeme vitat
No jasně že se tu budem bavit jen hlavně o šátcích jako doposud, ne? Proto se tady soustředíme a proto Heri tohle téma asi založila. Když jdu sem tak očekávám debatu hlavně o šátcích, možností kde probírat císaře, blitíčka a další radosti je přece zrovna tady na BB tolik, že není potřeba tím zanášet specifický témata, který jsou navíc mnohem zajímavější
My byli pozvaní na 9.března, tj. 11 měsíců a 3 týdny 
A péče o hedvábí, stejně jako o další materiály je dobře popsaná na českém didy: http://didymos.cz/nabidka/pece-o-satek.html
Není tady
Toz devcata
Ja si na nosenecky chodim vylozene zarelaxovat, takova pohoda tady vladne..
Zuzi-hedvabicko sem prala jednou v pracce v programu na rucni prani
Není tady
Tak jsem zas obejvila toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33063636&tab=1 a uvažuju, jestli si mám po ránu trochu zvednout tlak a vyžadovat po prodejci atest nezávadnosti... Nebo to mám prostě nechat být a spolknout to, že se tak několik maminek nachytá, bude nosit v šátku, který je nepohodlný a kvůli tomu šátkování zavrhne? Co radíte? Mám se kousat do jazyka? 
Není tady
Definitiv napsal(a):
Tak jsem zas obejvila toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33063636&tab=1 a uvažuju, jestli si mám po ránu trochu zvednout tlak a vyžadovat po prodejci atest nezávadnosti... Nebo to mám prostě nechat být a spolknout to, že se tak několik maminek nachytá, bude nosit v šátku, který je nepohodlný a kvůli tomu šátkování zavrhne? Co radíte? Mám se kousat do jazyka?
Ježiš... Mapiry je zas co?
Jestlipak má vůbec na to živnost? Ať už tak nebo tak, nemá ani to nejzákladnější a nejlevnější komerční členství na MMB.
Holky nevíte jak vůbec dopadla VěrKa s testováním toho Baby-Doo? Takový ty český pruhovaný se vzorkem opajcnutým od Storchu. Nepsala někde? V témátku na ND ne, tam to skončilo nezodpovězeným dotazem Mauglinky s jakým dalším šátkem může Anonym srovnávat, když je tak vychvaluje

Upravil(a) Fidorka (15. 4. 2010 10:13)
Není tady
holky, nevite kde najdu odkaz na ty americke nositka, o kterych probehla ta reportaz ze jsou spatne?
myslim ze ho kamaradka ma, tak bych ji rada rekla at radsi koupi satek. ale nevim jaka to byla znacka at ji nerikam kravinu.
Není tady
Holky, na ND je k prodeji Lila azzuro
docela o něm uvažuju
Že těch fialových šátků máme málo, co?
Bych nikdy nevěřila, že se mi fialová líbí 
Není tady
zuzacka napsal(a):
holky, nevite kde najdu odkaz na ty americke nositka, o kterych probehla ta reportaz ze jsou spatne?
myslim ze ho kamaradka ma, tak bych ji rada rekla at radsi koupi satek. ale nevim jaka to byla znacka at ji nerikam kravinu.
Infantino SlingRider® & Wendy Bellissimo Sling
http://service.infantino.com/UnitedStatesRecalls.html
http://www.novinky.cz/ekonomika/195681- … mrela.html
Není tady
Definitiv napsal(a):
Holky, na ND je k prodeji Lila azzuro
docela o něm uvažuju
Že těch fialových šátků máme málo, co?
Bych nikdy nevěřila, že se mi fialová líbí
no je krásnej, se ti nedivím, taky jsem na chvíli uvažovala
škoda že je v 6, jinak bych do něj šla.
třeba mě se víc líbí než cobalt/rouge.