|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Milé nosící maminky, do novýho chlívku přeju (u)spokojené nosnice
a hlavně spokojené a spolupracující nošenečky 

PS: za fotku děkuji Zuzance a jejím třem africkým kamarádkám

Není tady
Tak holky, pojďte poreferovat, jak jste si omakaly šátky na srazu
jsem zvědavá, kdo se do čeho zamiloval nebo co nechalo koho chladným 
Není tady
Happy nošení
Hlásím se s nošencem na pupku 
A dojmy ze srazu? Já ošahávala hlavně Zuzku (
). Hedvábní vóglové jsou něco úplně jinýho než hedvábný elipsy. Je fakt, že elipsy mám barvený, takže můžou být ovlivněný, ovšem ptáci - fantazie. Lesknou se senzačně, jeˇmnounký jak dětská pr..., a od pohledu bych řekla, že budou klouzat jak prase
Ovšem Zuze sedí jak pr... na hrnec 
Překvapila mě měkkost Tisu
čekala jsem, že bude jak fošna a ono ani náhodou
Polovina mých šátků mi přijde prknenější. Jo, holt je vidět, kde se nosí a nosí a zanáší 
Pistácie je moc hezká barvička
Akorá bych vypadala jak vytažená z rybníka 
Od Nenunky Leo - viděla jsem poprvé na živo a myslím, že o šátku na batoh je rozhodnuto, bude to zkrátka nějaký Leo 
Ověřila jsem si, že jsem Zarová a ne Jadeová 
A víc teď nevím 
Není tady
no dojmy ze šátků- jsem ráda, že jsem nekoupila kobalt rouge - uzlík malý, ale barva ve skutečnosti by mi neseděla, ptáci se mi nelíbili vůbec , ale v hedvábném provedení jsou opravdu krásní a Zuzce a Sofince opravdu sednou
Tis už jsem viděla a omakal mockrát, takže žádné překvápko, kašmírek je krásně heboučký stejně jako girasol. sice hutný, ale hebký
a nějak jsem se na druhý pohled zamilovala do svého yondera. takže z domu nepůjde, asi mi nakonec ty pastelové barvy sedí, ikdyž by mi měly sedět výrazné
teď se jen rozhodnout , které ryby začít shánět
a pak je ještě sehnat 
Není tady
Jé, já chci taky vidět fógly aspoň na fotce
Kde se touláš Zuzi?
Jinak teda moje počáteční euforie ze zisku flaminga byla na chvilku zkažená - připadala jsem si, jak kdybych se ujala týranýho pejska
Ten šátek byl tak ušmudlanej, samej tmavej žmolek, stopro vypranej v nějakým hnusu, protože byl úplně slizkej...přitom paní říkala, že je ve velmi zánovním stavu
tak jsem čekala teda zánovní a podle toho taky při aukci sypala, že 
No ale věnovala jsem mu 2 večery a už je krásnej, čisťounkej, měkkoučkej, bez žmolečků
Takže jsem nakonec spokojená
Ale tu šmudlu bych teda nakopala do řiti 
Byla to moje první negativní zkušenost z ebay - všechny ostatní šátky jsou teda velmi zánovní, jak prodávající psaly...
Mám jí to tam napsat do hodnocení? Asi jo ne?
Není tady
Luli - zcela určitě byh to napsala
Mě takhle přišle jeden z MMB
Hrůza hrůzoucí, kdybych nevěděla co v krabici čekat, tak to vyhodím jak hadr na podlahu
Nějaký fleky nejdou vyprat dodnes
Naštěstí je to Amazonas za 400,- na barvení, takže nic hroznýho, ale fascinuje mě drzost těch lidí, jak dokážou napsat, že je v super stavu
Tehdy mě ještě navíc sprudilo, že MMB dovolí jen krátkej počet znaků., tak jsem se nemohla dostatečně vyběsnit :Lol:
Není tady
Tak jí tam večer teda něco napíšu pěkně od plic 
Defi, na ND v bazáči je teď batoháč leo za dobře 
Není tady
Luli - enže červeneeeeeeej
Já bych chtěla něco do barvy...asi
Když mi Jana prozradila, že ta mandarinka se dražila, tak jsem málem vzteky rozkousala židly
Nechápu, jak mi mohla utýct 
Není tady
ježiš a šla za strašně málo
Tys bys jí chtěla? to je škody!!!
Není tady
Hlavně si jí přesně takovou můžeš vyrobit 
Není tady
čáu holky, já nemám nošenečka sice, ale na srazu jsem se totálně zamilovala do šátečků a šátkování, takže asi ani nebudu kupovat kočárek, až budem mít mimíska
takže už si tady objednávám místo na neurčito, jen abyste věděly 

Není tady

Ahoj ,
Luli tak jak,dala jsi to negativni hodnoceni?
Fotka ptacku hned tak asi nebude.Dnes nestiham a chtela bych je vyfotit na slunicku a to taky nejak neni
Ale Def ma pravdu ,jsou klouzavejsi ,ale ne nejak prehnane a ja se bala ,ze budou vylozene tenoucci ,ale zdaji se mi fajn
Myslim,ze v lete bude opravdu frekventovany ,jak ja se tesim
Jinak je videt myslim castecne na fotkach od Lischi
Me se libil moc kasmirek ,takovy lehounky satecek
jeste ,ze neni ve nejake do ruzova ,nebo jine me prijemne barvicce ,protoze bych asi neodolala.
Ten Kobalt je krasne menavy a Def sedi paradne
Ale taky jsem koukala jak je tenounky
No na leto taky super :goldike:
Leo ma hezky vzorecek a mozna ze neodolam zelene na batuzek
Candy od Lischi je takova pekna jahudkova a ne preslazena barvicka a holkam moooc slusi
a Yonder je prijemna pastelka a taky majitelce i Tobimu slusi
.
Konopi je teda jak prkno
Lischi pujde do barvicky?
Girasol od Gall se mi libil,takove zemite(?) barvicky,proste me napada jen tohle slovo
ale nevykoumaly jsme jestli je to stejny Girasol jako Cherry pie,protoze jeho mekosti a sametovosti nedosahl.Ale mozna Gall musi vic zanaset
.
Kerstin a ze jsem te nevidela omakavat
Jsi mela rict a my bychom te namotaly
Juu a mandarinka ,mnam
Def to by konecne byl kominek trochu vyvazenejsi a ladeny i do holciciho 
Není tady
Ahoj holky, tak koukám že sraz se povedl, to je skvělý. Moc se těším na fotky šátků a komínků, aspoň doufám, že jste fotily hlavně je a ne ty svoje komíny
Teď jsem vás trochu zanedbávala, páč jsem měla napilno, ale jinak jsem nezahálela a tak jsem cvakla první plody svého úsilí a dala na ND. Zuzko, konečně mám srovnání Tis vs. Ficus, není to totéž jak by se mohlo zdát! Kromě mě tam Tis a Fika vyblejskl ještě někdo, teďka o kvíkendu. Ficus vypadá malinko tlumenější než Tis.
Není tady
Dnes jsem zkusila pro zajimavost navazat DH s Indio Jade ve vel.4 a v pohode
Sice pro jeho tenkost neni idealne nosne, ale myslim, ze v parnem letnim dni vyzkousime.
Není tady
Fi-mohla bys jeste udelat srovnavacku Tise a Fikuse vedle sebe rozprostrene? Tis mi prijde z nahledu smrncly do zluta... A ta Zara Chocco odpovida? Mi prijde nejaka moc svetla
Kazdopadne krasna policka 
Není tady

Fi fotek satku az tak moc neni ,ale prave jsem premyslela jak ten sraz byl fajn.Navazat satek mi tam prislo tak hrozne prirozeny a vsedni,ze vcera na vychazce(uz zase doma) jsem chvili premyslela ,kde mi co couha ,ze na me ty lidi tak koukaji
Kominek mas krasny
Ta choco me taky zajima ,jaka je?Nemas foto navazane?
Tis a Ficus jsem uz zkoukla prave o vikendu na ND a i podle tvych fotek mi prijde Tis takovy ...hm, jak to rict?Rdostnejsi zelena ?Takova svezejsi?A Ficus spis malicko do seda?No jak pises ,tlumenejsi
Jo a s tou Niike jsi me zmatla ,ja zase myslela ,ze je to Ocean
Pauli a ty uz vazes DH s rukama ven ,nebo si je jeste Filda necha schovat?
Jo a porad mi to nejde navazat tak ,aby Sofinka pak nemela cerveny krcek
Asi to mam stale povolene ,nebo nevim
Nemela bych ten okraj satku mit teda niz,ne primo na krcku?
Není tady
Ano, Tis je opravdu neznatelně víc žluto-zelenej, víc fresh, radiant, vibrant
bych řekla. Naproti tomu fíkus je takovej tlumenější, odstín víc do zelena. Když se nad tím člověk zamyslí, tak to mají oba šátky i v názvu - Tis má v sobě žlutou (vespod jehliček), fíkus zelenou. Odpoledne blejsknu.
Chocco neodpovídá, blesk z toho udělal psí hovínko, akorát to drbem na ND.
Není tady
Zuzi já taky právě řeším červený krček- včera jsem dotáhla celkem dost a dobrý a dnes jsem to nějak řešila, jestli utáhnout víc či míň a tak jsem utáhla méně a červený krk byl 
Není tady
Jdu si postěžovat 
Od tý doby, co jsme se vrátili ze srazu se ta malá bestie nechce nechat navázat na záda. Prkní jako blázen, chechtá se u toho a vždycky mi pozvrací vlasy. I když je třebas dvě a půl hodiny po jídle, tak tam má něco nasysleno, co mi může hodit za krk
Nechápu.
A mě navíc bolí záda tak strašně, jaklo když jsem byla těhotná. Jakmile se předkloním, tak po patnácti vteřinách omdlívám bolestí
To je teda kombinace...
Politujte mě někdo
Pěkně prosím 
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Jo a kde je komin Luli
???
Zuzi
tak velkej monitor nemáš, aby se ti tam můj komín vešel 
Dočkej času, ještě se mi něco pere a suší 
Kerstin, jasná věc, držíme fleka 
Definko, já tě teda lituju
Něco je určitě ve vzduchu, mě se totiž ozývá 2 roky starej epidurál, píchli mi ho tenkrát nějak blbě a čas od času mě bolí záda tak, že se nemůžu hnout
Ještě že nemusím nosit na břiše, to bych asi nedala...
Jinak jsem za šátky (šátek) neskutečně vděčná, je to totiž jediná doba, kdy mám dítě plně pod kontrolou a na tuty se mi při svých chodících pokusech nikde neotříská
Za dnešek už jsem málem šedivá a Terulinka otlučená jak píšťala a to jsem jí fuuuuuurt v patách
Jednou jsem si došla na záchod a ta potvora mi vylezla z ohrádky (!), kam jsem jí umístila v domění, že bude v bezpečí, na postel a odsud žuchla na dlažbu, málem jsem umřela strachy, jsem vylítla, že jsem si ani pr.... neutřela
Naštěstí se jí nic nestalo
Nejradši bych jí měla v tom šátku furt, teď mi zrovna hajinká ve flamingu 
Není tady