3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Milé nosící maminky, do novýho chlívku přeju (u)spokojené nosnice a hlavně spokojené a spolupracující noenečky
PS: za fotku děkuji Zuzance a jejím třem africkým kamarádkám
Není tady
Tak holky, pojďte poreferovat, jak jste si omakaly átky na srazu jsem zvědavá, kdo se do čeho zamiloval nebo co nechalo koho chladným
Není tady
Happy noení Hlásím se s noencem na pupku
A dojmy ze srazu? Já oahávala hlavně Zuzku (). Hedvábní vóglové jsou něco úplně jinýho ne hedvábný elipsy. Je fakt, e elipsy mám barvený, take můou být ovlivněný, ovem ptáci - fantazie. Lesknou se senzačně, jeĄmnounký jak dětská pr..., a od pohledu bych řekla, e budou klouzat jak prase
Ovem Zuze sedí jak pr... na hrnec
Překvapila mě měkkost Tisu čekala jsem, e bude jak fona a ono ani náhodou
Polovina mých átků mi přijde prknenějí. Jo, holt je vidět, kde se nosí a nosí a zanáí
Pistácie je moc hezká barvička Akorá bych vypadala jak vytaená z rybníka
Od Nenunky Leo - viděla jsem poprvé na ivo a myslím, e o átku na batoh je rozhodnuto, bude to zkrátka nějaký Leo
Ověřila jsem si, e jsem Zarová a ne Jadeová
A víc teď nevím
Není tady
no dojmy ze átků- jsem ráda, e jsem nekoupila kobalt rouge - uzlík malý, ale barva ve skutečnosti by mi neseděla, ptáci se mi nelíbili vůbec , ale v hedvábném provedení jsou opravdu krásní a Zuzce a Sofince opravdu sednou
Tis u jsem viděla a omakal mockrát, take ádné překvápko, kamírek je krásně heboučký stejně jako girasol. sice hutný, ale hebký
a nějak jsem se na druhý pohled zamilovala do svého yondera. take z domu nepůjde, asi mi nakonec ty pastelové barvy sedí, ikdy by mi měly sedět výrazné
teď se jen rozhodnout , které ryby začít shánět a pak je jetě sehnat
Není tady
Jé, já chci taky vidět fógly aspoň na fotce Kde se toulá Zuzi?
Jinak teda moje počáteční euforie ze zisku flaminga byla na chvilku zkaená - připadala jsem si, jak kdybych se ujala týranýho pejska Ten átek byl tak umudlanej, samej tmavej molek, stopro vypranej v nějakým hnusu, protoe byl úplně slizkej...přitom paní říkala, e je ve velmi zánovním stavu
tak jsem čekala teda zánovní a podle toho taky při aukci sypala, e
No ale věnovala jsem mu 2 večery a u je krásnej, čisounkej, měkkoučkej, bez molečků
Take jsem nakonec spokojená Ale tu mudlu bych teda nakopala do řiti
Byla to moje první negativní zkuenost z ebay - vechny ostatní átky jsou teda velmi zánovní, jak prodávající psaly...
Mám jí to tam napsat do hodnocení? Asi jo ne?
Není tady
Luli - zcela určitě byh to napsala Mě takhle přile jeden z MMB
Hrůza hrůzoucí, kdybych nevěděla co v krabici čekat, tak to vyhodím jak hadr na podlahu
Nějaký fleky nejdou vyprat dodnes
Natěstí je to Amazonas za 400,- na barvení, take nic hroznýho, ale fascinuje mě drzost těch lidí, jak dokáou napsat, e je v super stavu
Tehdy mě jetě navíc sprudilo, e MMB dovolí jen krátkej počet znaků., tak jsem se nemohla dostatečně vyběsnit :Lol:
Není tady
Tak jí tam večer teda něco napíu pěkně od plic
Defi, na ND v bazáči je teď batoháč leo za dobře
Není tady
Luli - ene červeneeeeeeej Já bych chtěla něco do barvy...asi
Kdy mi Jana prozradila, e ta mandarinka se draila, tak jsem málem vzteky rozkousala idly
Nechápu, jak mi mohla utýct
Není tady
jei a la za straně málo Tys bys jí chtěla? to je kody!!!
Není tady
Hlavně si jí přesně takovou můe vyrobit
Není tady
čáu holky, já nemám noenečka sice, ale na srazu jsem se totálně zamilovala do átečků a átkování, take asi ani nebudu kupovat kočárek, a budem mít mimíska take u si tady objednávám místo na neurčito, jen abyste věděly
Není tady
Ahoj ,
Luli tak jak,dala jsi to negativni hodnoceni?
Fotka ptacku hned tak asi nebude.Dnes nestiham a chtela bych je vyfotit na slunicku a to taky nejak neni Ale Def ma pravdu ,jsou klouzavejsi ,ale ne nejak prehnane a ja se bala ,ze budou vylozene tenoucci ,ale zdaji se mi fajn
Myslim,ze v lete bude opravdu frekventovany ,jak ja se tesim
Jinak je videt myslim castecne na fotkach od Lischi
Me se libil moc kasmirek ,takovy lehounky satecek jeste ,ze neni ve nejake do ruzova ,nebo jine me prijemne barvicce ,protoze bych asi neodolala.
Ten Kobalt je krasne menavy a Def sedi paradne Ale taky jsem koukala jak je tenounky
No na leto taky super :goldike:
Leo ma hezky vzorecek a mozna ze neodolam zelene na batuzek
Candy od Lischi je takova pekna jahudkova a ne preslazena barvicka a holkam moooc slusi a Yonder je prijemna pastelka a taky majitelce i Tobimu slusi
.
Konopi je teda jak prkno Lischi pujde do barvicky?
Girasol od Gall se mi libil,takove zemite(?) barvicky,proste me napada jen tohle slovo ale nevykoumaly jsme jestli je to stejny Girasol jako Cherry pie,protoze jeho mekosti a sametovosti nedosahl.Ale mozna Gall musi vic zanaset
.
Kerstin a ze jsem te nevidela omakavat Jsi mela rict a my bychom te namotaly
Juu a mandarinka ,mnam Def to by konecne byl kominek trochu vyvazenejsi a ladeny i do holciciho
Není tady
Ahoj holky, tak koukám e sraz se povedl, to je skvělý. Moc se těím na fotky átků a komínků, aspoň doufám, e jste fotily hlavně je a ne ty svoje komíny
Teď jsem vás trochu zanedbávala, páč jsem měla napilno, ale jinak jsem nezahálela a tak jsem cvakla první plody svého úsilí a dala na ND. Zuzko, konečně mám srovnání Tis vs. Ficus, není to toté jak by se mohlo zdát! Kromě mě tam Tis a Fika vyblejskl jetě někdo, teďka o kvíkendu. Ficus vypadá malinko tlumenějí ne Tis.
Není tady
Dnes jsem zkusila pro zajimavost navazat DH s Indio Jade ve vel.4 a v pohode Sice pro jeho tenkost neni idealne nosne, ale myslim, ze v parnem letnim dni vyzkousime.
Není tady
Fi-mohla bys jeste udelat srovnavacku Tise a Fikuse vedle sebe rozprostrene? Tis mi prijde z nahledu smrncly do zluta... A ta Zara Chocco odpovida? Mi prijde nejaka moc svetla Kazdopadne krasna policka
Není tady
Fi fotek satku az tak moc neni ,ale prave jsem premyslela jak ten sraz byl fajn.Navazat satek mi tam prislo tak hrozne prirozeny a vsedni,ze vcera na vychazce(uz zase doma) jsem chvili premyslela ,kde mi co couha ,ze na me ty lidi tak koukaji
Kominek mas krasny Ta choco me taky zajima ,jaka je?Nemas foto navazane?
Tis a Ficus jsem uz zkoukla prave o vikendu na ND a i podle tvych fotek mi prijde Tis takovy ...hm, jak to rict?Rdostnejsi zelena ?Takova svezejsi?A Ficus spis malicko do seda?No jak pises ,tlumenejsi
Jo a s tou Niike jsi me zmatla ,ja zase myslela ,ze je to Ocean
Pauli a ty uz vazes DH s rukama ven ,nebo si je jeste Filda necha schovat?
Jo a porad mi to nejde navazat tak ,aby Sofinka pak nemela cerveny krcek Asi to mam stale povolene ,nebo nevim
Nemela bych ten okraj satku mit teda niz,ne primo na krcku?
Není tady
Ano, Tis je opravdu neznatelně víc luto-zelenej, víc fresh, radiant, vibrant bych řekla. Naproti tomu fíkus je takovej tlumenějí, odstín víc do zelena. Kdy se nad tím člověk zamyslí, tak to mají oba átky i v názvu - Tis má v sobě lutou (vespod jehliček), fíkus zelenou. Odpoledne blejsknu.
Chocco neodpovídá, blesk z toho udělal psí hovínko, akorát to drbem na ND.
Není tady
Zuzi já taky právě řeím červený krček- včera jsem dotáhla celkem dost a dobrý a dnes jsem to nějak řeila, jestli utáhnout víc či míň a tak jsem utáhla méně a červený krk byl
Není tady
Jdu si postěovat
Od tý doby, co jsme se vrátili ze srazu se ta malá bestie nechce nechat navázat na záda. Prkní jako blázen, chechtá se u toho a vdycky mi pozvrací vlasy. I kdy je třebas dvě a půl hodiny po jídle, tak tam má něco nasysleno, co mi můe hodit za krk Nechápu.
A mě navíc bolí záda tak straně, jaklo kdy jsem byla těhotná. Jakmile se předkloním, tak po patnácti vteřinách omdlívám bolestí To je teda kombinace...
Politujte mě někdo Pěkně prosím
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Jo a kde je komin Luli
???
Zuzi tak velkej monitor nemá, aby se ti tam můj komín veel
Dočkej času, jetě se mi něco pere a suí
Kerstin, jasná věc, dríme fleka
Definko, já tě teda lituju Něco je určitě ve vzduchu, mě se toti ozývá 2 roky starej epidurál, píchli mi ho tenkrát nějak blbě a čas od času mě bolí záda tak, e se nemůu hnout
Jetě e nemusím nosit na břie, to bych asi nedala...
Jinak jsem za átky (átek) neskutečně vděčná, je to toti jediná doba, kdy mám dítě plně pod kontrolou a na tuty se mi při svých chodících pokusech nikde neotříská Za dneek u jsem málem edivá a Terulinka otlučená jak píala a to jsem jí fuuuuuurt v patách
Jednou jsem si dola na záchod a ta potvora mi vylezla z ohrádky (!), kam jsem jí umístila v domění, e bude v bezpečí, na postel a odsud uchla na dlabu, málem jsem umřela strachy, jsem vylítla, e jsem si ani pr.... neutřela
Natěstí se jí nic nestalo
Nejradi bych jí měla v tom átku furt, teď mi zrovna hajinká ve flamingu
Není tady