18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ITAR napsal(a):
Mě udělal radost syn hned po ránu. Dal mi pusinku a pohladil mě s proslovem máma nyny .
a to je co
Není tady
No a me udelal radost vylet do minulosti, malem jsem o nem zapomel napsat. Na podrobnosti se neptejte
Sv. Helena : Trosky ? Neee, to bych nerekl, ani nikoho tady nepovazuju za trosku, ale jsme lide, kteri hledaji svet jinde, nez tam, kde opravdeu existuje. Tim se verejne priznavam k tomu, ze jsem jednim z vas ! Jsem tu proto, ze je tu neskutecna zabava. Ppavlaa Ti to vysvetli
Zejo Pavli
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ITAR napsal(a):
Mě udělal radost syn hned po ránu. Dal mi pusinku a pohladil mě s proslovem máma nyny .
a to je co
V detske reci Maminko, mam Te rad
Není tady
morfe, kdy ti tak leím v aludku, co si na mě prostě dát ignor. nebo tě tohle dětinský chování, kdy jsi schopnej mě pořád někde řeit fakt baví ?
Není tady
Pavli, udělej to opačně, hoď si na Morpha ignore .
Morphe, na můj vkus moc paualizuje a rád se schovává za davy ála vichni to tak mají blabla
Není tady
A s tím výletem do minulosti, pořeil sis tam něco, co tě ovlivňuje v současnosti? Jestli ano, pak .
On ten virtuální můe být docela dobře propojen s tím skutečným (viz tvoje setkání se Selimou )
Není tady
Pavli : Vis co se rika : Co se skadliva, to se rado miva
Sv. Helena : taxe podiv, s tim pausalizovanim to me docela zajima co mi poradis. To mam jako vyjmenovat konkretne ty, na ktere to plati a ty na ktere to neplati ?
Takze opravuji : Plati to na VSECHNY a ty na ktere to neplati, at se laskave zde prihlasi, ze neplati Prvni je ISTAR, kdo je dalsi at zvedne ruku. Nikdo ? Nu vida
A s tim vyletem do minulosti, je to tak jak to pisu. Vylet zde nebudu popisovat, ale bylo to tuuuuze zajimave
Není tady
Ale kdepak milý Morfíku, ono stačí mluvit sám za sebe . Poradit? Pro tebe cokoliv, stačí říci: Já to mám tak nastavené, já to tak cítím, jájájá .
A kdo s výe uvedeným nesouhlasí, a zvedne ruku. Nikdo? Podívejme se . Tak vichni souhlasí.
Tyhle výlety bývají zajímavé a hodně pomohou. Ale nesmí člověk v minulosti uvíznout. To u moc zajímavé není .
Upravil(a) ITAR (7. 11. 2010 16:21)
Není tady
Udelal jsem si radost dracenou. Mam je rad, ale pocitam ze pri tech mych potvorach bude mit zivotnost dva ( slovy 2 ) dny Uvidime, zda najsou zpusob, jak se k ni dostat
Není tady
ITAR napsal(a):
Pro tebe cokoliv, stačí říci: Já to mám tak nastavené
Ty se ale naotravujes ... Nu dobra no ! Mam to tak nastavene, spokojena ?
Mam spoustu veci nasatevno po svem, delam uplne jine veci, nez dela spousta jinych lidi. Spouste mych znamych a pratel to vyhovuje, ba co vic, me kvuli tomu i obdivuji
...a ja jsem happy
Upravil(a) morpheus (7. 11. 2010 17:35)
Není tady
No konečně z tebe něco vypadlo ne e vichni to tady tak máme . nb-.,m ti vzkazuje můj syn
Není tady
Ani jsi me nemusela mucit, vid ? Tak vidis. Co je to NBM ? Ja znam jen NBM1 ale asyk to neni totez Nevim proc ale Tvoje ja, ja, ja mi nejak silne pripomina jednu zabanovanou Babinetku Majkafu, ale mozna se mylim
Není tady
A co bych se asi teprve dověděla na mučidlech . To vůbec není patný nápad . Já ti nevím, kdy jsem se ho zeptala, e se ptá strejda z Babi, tak prohlásil gaga dudu. Předpokládám, e tomu bude rozumět .
Nojo, tak to u jsem Blossom, Majkafa . Ale zklamu tě, jsem úplně někdo jiný . Tvoje intuice jde ejdrem .
Není tady
Istar : U me intuice nehrozi Takze bud v klidu
Není tady
Večerní procházka a dnení počasíčko.
Není tady
DA: Tak to je koda. S intuicí je to mnohem zábavnějí .
Není tady
ITAR napsal(a):
DA: Tak to je koda. S intuicí je to mnohem zábavnějí .
Njn, to je problem, pouzivam vsechny vune od Old Spice, protoze nejsem zena a tim padem jsem s intuici vis kde... nemuzu sproste, bo by me zabanovali
Není tady