Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 15. 4. 2010 18:34

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Re: Co vám dnes udělalo radost - č. 14

Tak já se Mikešovi nedivím,mě,kdyby chtěli odstranit taky bych byla rasista...big_smile stolt big_smile

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#77 15. 4. 2010 20:48

mia
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Hele, Mikeši, a nejsi Ty tak trochu rasista?

Já klidně přiznám, že rasista jsem... zrovna dneska jsem projížděl čtvrtí, kde jsem bydlel jako malý kluk... taková to bývala hezká čtvrť, a dnes je z ní cikánské ghetto... sad

Jakýpak rasista? Pouhopouhý spořádaný občan, který má kolem sebe rád pořádek a řád, jak ostatně zákon káže, copak je na tom rasisitického?
Že se to ale vyžaduje jen po jedněch, to už rasismus je, akorát že tak nějak naopak...  butter

Není tady

#78 15. 4. 2010 22:45

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Salaam aleikum EK. To je skratka pro Eric Klapton ? va A jeste muzu mit dotaz ? Mas u jmena ruzovou smajlu, podle ktere jsi zena, ale v podpisu mas "... co jsem napsal, napsal jsem ..."  to zni jako muz. Jsi tedy muz ? A nechtel by sis se mnou psat ?

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#79 15. 4. 2010 23:31

EK
♥♥-----

DarkAngel napsal(a):

... EK. To je skratka pro Eric Klapton ? va A jeste muzu mit dotaz ? Mas u jmena ruzovou smajlu, podle ktere jsi zena, ale v podpisu mas "... co jsem napsal, napsal jsem ..."  to zni jako muz. Jsi tedy muz ? A nechtel by sis se mnou psat ?

Chtel... ac jsem BABA kazdym coulem...
EK neni Eric Klapton, ten ma snad "C", jako Clapton, ne?
Jo, a k memu "podpisu"... To od "Pilata Pontskeho", (recky Πόντιος Πιλᾶτος) jsem ten historicky vyrok "vokoukala"..., neni snad genialni???

...co jsem napsal, napsal jsem...

Není tady

#80 15. 4. 2010 23:54

EK
♥♥-----

mia napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Hele, Mikeši, a nejsi Ty tak trochu rasista?

Já klidně přiznám, že rasista jsem... zrovna dneska jsem projížděl čtvrtí, kde jsem bydlel jako malý kluk... taková to bývala hezká čtvrť, a dnes je z ní cikánské ghetto... sad

Jakýpak rasista? Pouhopouhý spořádaný občan, který má kolem sebe rád pořádek a řád, jak ostatně zákon káže, copak je na tom rasisitického?
Že se to ale vyžaduje jen po jedněch, to už rasismus je, akorát že tak nějak naopak...  butter

http://www.webmagazin.cz/index.php?styp … mp;id=1694

Není tady

#81 16. 4. 2010 16:39

Blossom
Host

Mám radost z celého tohoto týdne. Byl nabitý akcemi a setkáními s několika zajímavými lidmi na stejné vlně jako já - takoví prdlí akční blázni, co pořád něco vymýšlejí. Vzájemně jsme se nesmírně inspirovali a budeme realizovat  několik společných akcí. Moc se na to těším.
Od minulého úterka jedu pracovně nadoraz den co den od rána  do večera, i přes celý víkend.
Na jednu stranu se cítím už jako vyždímaný citrón, na druhou (díky výše uvedeným věcem) jako energií nabitý vystřelený šíp. smile

#82 16. 4. 2010 19:22

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

I já měla dobrý týden!!! Ale dnešek je přece jen o něco lepší,protože je pátek a víkend ( volný ) před námi.Zítra,vyjde-li počásko,budeme pracovat na zahradě,chci si konečně osadit truhlíky surfiniemi a vysadit předpěstovanou povíjnici. Snad to není moc brzy a nepomrzne to v noci.....

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#83 17. 4. 2010 20:00

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Dnes mi udelala radost jedna velice podivna vec smile Jedna moje pritelka velmi touzi nosit moje jmeno, aby se mohla podepisovat na sve prekrasne obrazy. Tak si rikam, udelam neco pro ni, pac ona mi za to stoji, nabidnul jsem ji ze smi volne pouzivat sve rodne jmeno a me prijmeni na svych obrazech, nemusi se za me vdavat, ani si moje jmeno draze kupovat. Myslim, ze je dnes pekne happy tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#84 17. 4. 2010 20:08

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Morfe, a proč se bojíš svatby? big_smile big_smile Máš nějaký dobrý důvod? big_smile

Tak my jsme dnes s rodinkou vyjeli na výlet, který se zdařil a o němž se dá se prohlásit, že byl vlastně totálně úspěšný. No a to počasí - jedním slovem náááádhera. smile
Hezká sobota to byla.

Není tady

#85 17. 4. 2010 21:39

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...krásný výlet na zámek Frýdlant, dobrý oběd v restauraci a večer ještě lepší špekáčky u ohýnku - letos první tummenupp

dum spiro spero

Není tady

#86 17. 4. 2010 21:45

morpheus
Babinet Klub
Web

Tercila napsal(a):

Morfe, a proč se bojíš svatby? big_smile big_smile Máš nějaký dobrý důvod? big_smile

Tak my jsme dnes s rodinkou vyjeli na výlet, který se zdařil a o němž se dá se prohlásit, že byl vlastně totálně úspěšný. No a to počasí - jedním slovem náááádhera. smile
Hezká sobota to byla.

Terc, ja uz jednou zenat byl a podruhe, leda bych se predafkoval nejakym svinstvem a na uradu rekl ano, aniz bych o sobe vedel smile Jiste si ten obrazek umis predstavit, Morf se kymaci, nevesta ho podepira, z koutku mu tece slina a rikan a-n-o hmm big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#87 17. 4. 2010 22:10

majkafa
Host

Anděl pro Anetu za skladbu roku V bezvětří.

#88 17. 4. 2010 23:15

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pěkné počasí, a dlouhá procházka se synem smile.

Není tady

#89 18. 4. 2010 0:01

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx:...krásný výlet na zámek Frýdlant, dobrý oběd v restauraci a večer ještě lepší špekáčky u ohýnku - letos první tummenupp

Jůůů, a já jsem letos poprvé konečně naložila špekáčky na utopence tummenupp
Teda včera.

Není tady

#90 18. 4. 2010 11:18

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Kamarádovi se dnes narodila dcera.

Není tady

#91 18. 4. 2010 11:20

EK
♥♥-----

Jeden hacker, ktereho miluju...

Není tady

#92 18. 4. 2010 11:29

EK
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Anděl pro Anetu za skladbu roku V bezvětří.

Diky, Majko... http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ … tri-126554

Není tady

#93 18. 4. 2010 12:38

morpheus
Babinet Klub
Web

Me udelala radost nedelni mse a na konci pisen z roku 1661, "Vesel se nebes Kralovno", ktera se hraje vlastne uz od 1. velikonocni nedele. Lepit ji sem nebudu, stejnak by jste to nepochnapkaly smile

Není tady

#94 18. 4. 2010 12:42

morpheus
Babinet Klub
Web

Romča napsal(a):

Kamarádovi se dnes narodila dcera.

Nevim, nejaka asociace, nebo co. S tou dcerou me napadla vec s narozenim syna a pokracovanim rodu. Dnes rano jsem se tak nejak popijel kavu a hledal na facebooku lidi s mym prijmenim. Neni jich mnoho, nasel jsem jich asik jen 80 a to jsou rozhazeni po celem svete. vetsina zije v Polsku a v Americe, v CR nas zije tri, slovy 3 kusy smile ( nebo kusani ? ;-) ) = ja + dva moji synove, exmanzelku nepocitam, bo je pipina uz opet vdana a navic jmeno pouze prijala a nevazila si ho ! dumbom

Není tady

#95 18. 4. 2010 15:46

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus: bo je pipina uz opet vdana a navic jmeno pouze prijala a nevazila si ho

big_smile big_smile ježišikriste, morfe, a co když se s Tebou úplně prachobyčejně "nedalo žít"? big_smile Tuto možnost sis vůbec nepřipustil? va dumbom big_smile big_smile
Já jsem věděla, že se tu zase něčemu zasměju tummenupp

Není tady

#96 18. 4. 2010 16:02

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

krásná kytka, jen tak bezdůvodu (doufám wink )

Není tady

#97 18. 4. 2010 16:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

navic jmeno pouze prijala
Někdy je těžší přijmout, než dát.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#98 18. 4. 2010 16:46

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

[;-) ) = ja + dva moji synove, exmanzelku nepocitam, bo je pipina uz opet vdana a navic jmeno pouze prijala a nevazila si ho ! dumbom

Prosím o definici, co znamená - vážit si jméno. va

#99 18. 4. 2010 17:05

morpheus
Babinet Klub
Web

Tercila napsal(a):

morpheus: bo je pipina uz opet vdana a navic jmeno pouze prijala a nevazila si ho

big_smile big_smile ježišikriste, morfe, a co když se s Tebou úplně prachobyčejně "nedalo žít"? big_smile Tuto možnost sis vůbec nepřipustil? va dumbom big_smile big_smile
Já jsem věděla, že se tu zase něčemu zasměju tummenupp

Terc, ale to ses trefila, bo se mnou je velice tezke vyjit a to ted vazne nekecam big_smile Musi to byt svata zena, aby dokazala vedle me fungovat a tech moc neni. Ba jo, jednu znam, jeste neni uplne svata, ale brzy bude big_smile Jako v manzelstvi jsem byl hovado na entou a ona pi*a jak vrata do stodoly big_smile, zaplatpanbu ze to skoncilo jak pro me, tak pro ni ... tummenupp dumbom lol visslavisslavisslavisslavissla

Upravil(a) morpheus (18. 4. 2010 17:11)

Není tady

#100 18. 4. 2010 17:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Co mi dnes udělalo radost? Projížďka na kole

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí