|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Tak já se Mikešovi nedivím,mě,kdyby chtěli odstranit taky bych byla rasista...

Není tady
Mikeš napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Hele, Mikeši, a nejsi Ty tak trochu rasista?
Já klidně přiznám, že rasista jsem... zrovna dneska jsem projížděl čtvrtí, kde jsem bydlel jako malý kluk... taková to bývala hezká čtvrť, a dnes je z ní cikánské ghetto...
Jakýpak rasista? Pouhopouhý spořádaný občan, který má kolem sebe rád pořádek a řád, jak ostatně zákon káže, copak je na tom rasisitického?
Že se to ale vyžaduje jen po jedněch, to už rasismus je, akorát že tak nějak naopak... 
Není tady

EK napsal(a):
Salaam aleikum EK. To je skratka pro Eric Klapton ?
A jeste muzu mit dotaz ? Mas u jmena ruzovou smajlu, podle ktere jsi zena, ale v podpisu mas "... co jsem napsal, napsal jsem ..." to zni jako muz. Jsi tedy muz ? A nechtel by sis se mnou psat ?
Není tady

DarkAngel napsal(a):
... EK. To je skratka pro Eric Klapton ?
A jeste muzu mit dotaz ? Mas u jmena ruzovou smajlu, podle ktere jsi zena, ale v podpisu mas "... co jsem napsal, napsal jsem ..." to zni jako muz. Jsi tedy muz ? A nechtel by sis se mnou psat ?
Chtel... ac jsem BABA kazdym coulem...
EK neni Eric Klapton, ten ma snad "C", jako Clapton, ne?
Jo, a k memu "podpisu"... To od "Pilata Pontskeho", (recky Πόντιος Πιλᾶτος) jsem ten historicky vyrok "vokoukala"..., neni snad genialni???
Není tady

mia napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Hele, Mikeši, a nejsi Ty tak trochu rasista?
Já klidně přiznám, že rasista jsem... zrovna dneska jsem projížděl čtvrtí, kde jsem bydlel jako malý kluk... taková to bývala hezká čtvrť, a dnes je z ní cikánské ghetto...
Jakýpak rasista? Pouhopouhý spořádaný občan, který má kolem sebe rád pořádek a řád, jak ostatně zákon káže, copak je na tom rasisitického?
Že se to ale vyžaduje jen po jedněch, to už rasismus je, akorát že tak nějak naopak...
Není tady
Mám radost z celého tohoto týdne. Byl nabitý akcemi a setkáními s několika zajímavými lidmi na stejné vlně jako já - takoví prdlí akční blázni, co pořád něco vymýšlejí. Vzájemně jsme se nesmírně inspirovali a budeme realizovat několik společných akcí. Moc se na to těším.
Od minulého úterka jedu pracovně nadoraz den co den od rána do večera, i přes celý víkend.
Na jednu stranu se cítím už jako vyždímaný citrón, na druhou (díky výše uvedeným věcem) jako energií nabitý vystřelený šíp. 

I já měla dobrý týden!!! Ale dnešek je přece jen o něco lepší,protože je pátek a víkend ( volný ) před námi.Zítra,vyjde-li počásko,budeme pracovat na zahradě,chci si konečně osadit truhlíky surfiniemi a vysadit předpěstovanou povíjnici. Snad to není moc brzy a nepomrzne to v noci.....
Není tady
Dnes mi udelala radost jedna velice podivna vec
Jedna moje pritelka velmi touzi nosit moje jmeno, aby se mohla podepisovat na sve prekrasne obrazy. Tak si rikam, udelam neco pro ni, pac ona mi za to stoji, nabidnul jsem ji ze smi volne pouzivat sve rodne jmeno a me prijmeni na svych obrazech, nemusi se za me vdavat, ani si moje jmeno draze kupovat. Myslim, ze je dnes pekne happy 
Není tady
Morfe, a proč se bojíš svatby?
Máš nějaký dobrý důvod? 
Tak my jsme dnes s rodinkou vyjeli na výlet, který se zdařil a o němž se dá se prohlásit, že byl vlastně totálně úspěšný. No a to počasí - jedním slovem náááádhera. 
Hezká sobota to byla.
Není tady

...krásný výlet na zámek Frýdlant, dobrý oběd v restauraci a večer ještě lepší špekáčky u ohýnku - letos první 
Není tady
Tercila napsal(a):
Morfe, a proč se bojíš svatby?
![]()
Máš nějaký dobrý důvod?
Tak my jsme dnes s rodinkou vyjeli na výlet, který se zdařil a o němž se dá se prohlásit, že byl vlastně totálně úspěšný. No a to počasí - jedním slovem náááádhera.
Hezká sobota to byla.
Terc, ja uz jednou zenat byl a podruhe, leda bych se predafkoval nejakym svinstvem a na uradu rekl ano, aniz bych o sobe vedel
Jiste si ten obrazek umis predstavit, Morf se kymaci, nevesta ho podepira, z koutku mu tece slina a rikan a-n-o

Není tady
Anděl pro Anetu za skladbu roku V bezvětří.
Pěkné počasí, a dlouhá procházka se synem
.
Není tady
xxxx:...krásný výlet na zámek Frýdlant, dobrý oběd v restauraci a večer ještě lepší špekáčky u ohýnku - letos první 
Jůůů, a já jsem letos poprvé konečně naložila špekáčky na utopence 
Teda včera.
Není tady
Kamarádovi se dnes narodila dcera.
Není tady

Jeden hacker, ktereho miluju...
Není tady

majkafa napsal(a):
Anděl pro Anetu za skladbu roku V bezvětří.
Diky, Majko... http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ … tri-126554
Není tady
Me udelala radost nedelni mse a na konci pisen z roku 1661, "Vesel se nebes Kralovno", ktera se hraje vlastne uz od 1. velikonocni nedele. Lepit ji sem nebudu, stejnak by jste to nepochnapkaly 
Není tady
Romča napsal(a):
Kamarádovi se dnes narodila dcera.
Nevim, nejaka asociace, nebo co. S tou dcerou me napadla vec s narozenim syna a pokracovanim rodu. Dnes rano jsem se tak nejak popijel kavu a hledal na facebooku lidi s mym prijmenim. Neni jich mnoho, nasel jsem jich asik jen 80 a to jsou rozhazeni po celem svete. vetsina zije v Polsku a v Americe, v CR nas zije tri, slovy 3 kusy
( nebo kusani ? ;-) ) = ja + dva moji synove, exmanzelku nepocitam, bo je pipina uz opet vdana a navic jmeno pouze prijala a nevazila si ho ! 
Není tady
morpheus: bo je pipina uz opet vdana a navic jmeno pouze prijala a nevazila si ho
ježišikriste, morfe, a co když se s Tebou úplně prachobyčejně "nedalo žít"?
Tuto možnost sis vůbec nepřipustil?

Já jsem věděla, že se tu zase něčemu zasměju 
Není tady
krásná kytka, jen tak bezdůvodu (doufám
)
Není tady
navic jmeno pouze prijala
Někdy je těžší přijmout, než dát.
Není tady
morpheus napsal(a):
[;-) ) = ja + dva moji synove, exmanzelku nepocitam, bo je pipina uz opet vdana a navic jmeno pouze prijala a nevazila si ho !
Prosím o definici, co znamená - vážit si jméno. 
Tercila napsal(a):
morpheus: bo je pipina uz opet vdana a navic jmeno pouze prijala a nevazila si ho
![]()
ježišikriste, morfe, a co když se s Tebou úplně prachobyčejně "nedalo žít"?
Tuto možnost sis vůbec nepřipustil?
![]()
![]()
![]()
Já jsem věděla, že se tu zase něčemu zasměju
Terc, ale to ses trefila, bo se mnou je velice tezke vyjit a to ted vazne nekecam
Musi to byt svata zena, aby dokazala vedle me fungovat a tech moc neni. Ba jo, jednu znam, jeste neni uplne svata, ale brzy bude
Jako v manzelstvi jsem byl hovado na entou a ona pi*a jak vrata do stodoly
, zaplatpanbu ze to skoncilo jak pro me, tak pro ni ...

Upravil(a) morpheus (18. 4. 2010 17:11)
Není tady

Co mi dnes udělalo radost? Projížďka na kole
Není tady