Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#951 31. 10. 2010 18:17

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Co vám dnes udělalo radost - č. 14

Rosamunda napsal(a):

morpheus napsal(a):

Tak tohleto me pobavilo smile Jak skrejva ? big_smile Pismeno D: znaci pravdepodobne MS Win disk. Ve Win je radost pracovat, protoze nikdy nevis, co se kde deje a zazijes s nimi spoustu legrace tummenupp Ja si zase ted posledni dobou hraju s FreeBSD, jeste musim upravit kod pro WiFi, bo ten ovladac nejak blbne v jadre, ale jinak pohoda, vse jede na prvni naslapnuti.

Hele Morphí, to vytučněné to bude asi něco jako sado-maso, né? big_smile

Ne smile
"BDSM je pojem obecně užívaný pro širokou škálu sexuálních praktik a orientací založených na představě, že je jeden z partnerů nadřazen druhému. Patří sem zejména erotický sadismus, masochismus a různé formy fetišismu."
"FreeBSD je svobodný unixový operační systém, který vznikl z BSD verze Unixu vyvinutého na Kalifornské Univerzitě v Berkeley."
wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#952 31. 10. 2010 18:21

morpheus
Babinet Klub
Web

A ted co mi dnes udelalo radost : A vite ze ani nevim ??? ... visslavisslavisslavisslavissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#953 31. 10. 2010 18:34

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory

tummenupp To bylo dobrý, Morphe! tummenupp
Skoro něco jako ve smyslu: "Nehraj si s programátorem
nebo ti zaviruje počítač, kdy bude chtít.
A pak se nedostaneš ven vůbec." godlike

Crabat

Není tady

#954 31. 10. 2010 19:41

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

morpheus napsal(a):

A ted co mi dnes udelalo radost : A vite ze ani nevim ??? ... visslavisslavisslavisslavissla

Jo tak pohrát si s FreeBSD ? Hm stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#955 31. 10. 2010 20:21

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

morpheus napsal(a):

Juuu, to je ale krasna Babinetka hjarta Jo, pohrat si s FreeBSD smile Vysvetlim osobne, budes-li chtit wink

Není tady

#956 31. 10. 2010 21:08

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

dusička napsal(a):

morpheus napsal(a):

Juuu, to je ale krasna Babinetka hjarta Jo, pohrat si s FreeBSD smile Vysvetlim osobne, budes-li chtit wink

Jasně že chci  cool- kdy,kde,jak ? hm.... stolt

Není tady

#957 31. 10. 2010 22:00

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

morpheus napsal(a):

Jasně že chci  cool- kdy,kde,jak ? hm.... stolt

V sobotu mezi 2 a 3 odpoledne na rozhledne. Poslu Ti souradnice do SZ wink Pozn. Notebooky s "FUNKCNI" DVD sebou ! wink

Není tady

#958 31. 10. 2010 22:42

Blossom
Host

Radost mi udělal včerejší výlet na Milešovku. Mávala jsem vám z vršku, nepřehlídli jste to? big_smile
A i dnešní procházka podzimní přírodou byla skvělá: Brouzdání se šustícím zlatým listím, červené šípky a jeřabiny....

A velkou radost a pocit naplnění mi přináší blížící se realizace jednoho mého nápadu. smile
A přineslo mi to i množství úžasných zkušeností a nečekaně silných zážitků při setkávání s bezva tvůrčími lidmi.smile tummenupp godlike

#959 31. 10. 2010 22:50

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Radost mi udělal včerejší výlet na Milešovku. Mávala jsem vám z vršku, nepřehlídli jste to? big_smile
A i dnešní procházka podzimní přírodou byla skvělá: Brouzdání se šustícím zlatým listím, červené šípky a jeřabiny....

A velkou radost a pocit naplnění mi přináší blížící se realizace jednoho mého nápadu. smile
A přineslo mi to i množství úžasných zkušeností a nečekaně silných zážitků při setkávání s bezva tvůrčími lidmi.smile tummenupp godlike

Blossom - byla jsem na rozhledně o které mluví Morf ve čtvrtek, ale byla mlha, takže jsem Tě mávat neviděla, bohužel smile Jinak za jasných podmínek je vidět z našeho kraje až na Milešovku,na Ještěd, na Říp, na Dresden. stolt
Morfe - jasně budu tam reta

Upravil(a) dusička (31. 10. 2010 23:04)

Není tady

#960 1. 11. 2010 16:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Celý krásny dušičkový weekend - bolo nádherné počasie, okrem horobov sme stihli urobiť kus práce na oprave drevárne na chalupe... jesenný les je krásny... A včerajšie upratovanie, podvečerné výstavy, pečené gaštany: mala som nádhernú baboletnú náladu, vôbec nie smutnú, ale skôr nostalgicko-šťastnú a radostnú. Asi je to tým slnkom a teplom. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#961 1. 11. 2010 17:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Selima napsal(a):

Privielzi mi práčku...!

Tak to teda uprimnou soustrast. Bez legrace. Jaky typ pracky to je ? Ja mam Indesit a byla v ni trikrat ( slovy 3 x ) vymenena zakladni deska, proste dnesni pracky jsou smejdy hmm Ale vis jak, preji Ti, aby to byl kus, ktery Ti bude dlouho slouzit bez zavad.

Neviem, musím sa doma pozrieť.... naši majú práčku Intuition lol - tak tá by mala prať už úplne intuitívne. tummenupp godlike

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#962 1. 11. 2010 19:38

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

odměnila jsem se dnes za odvedenou práci a koupila si nový svetr,na který jsem se 14 dní chodila dívat.....big_smile

Upravil(a) rejka (1. 11. 2010 19:38)

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#963 1. 11. 2010 19:56

Blossom
Host

Dnes večer, snad fakt po několika měsících, jsem se doma sešla s oběma svými dospělými dětmi. To je u nás vážně už malý svátek, být všichni 3 chvíli spolu.
Povečeřeli jsme společně a pak jsme odjeli na hřbitov, zapálit svíčku na hrob mému bývalému manželovi, jejich  tátovi....
Takže se dá vlastně říct, že jsme se po dlouhé době na chvilku sešli svým způsobem všichni....

#964 1. 11. 2010 20:21

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Dnes večer, snad fakt po několika měsících, jsem se doma sešla s oběma svými dospělými dětmi. To je u nás vážně už malý svátek, být všichni 3 chvíli spolu.
Povečeřeli jsme společně a pak jsme odjeli na hřbitov, zapálit svíčku na hrob mému bývalému manželovi, jejich  tátovi....
Takže se dá vlastně říct, že jsme se po dlouhé době na chvilku sešli svým způsobem všichni....

Bloss,tak to je hezký začátek nového týdne a nového měsíce zároveň. Moc ti to přeji. Miluju ty chvíle,kdy se RODINA sejde celá.Miluju je a vážím si jich,protože jich bývá poskromnu....

Seneca

Není tady

#965 1. 11. 2010 20:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nečakaná krásna grécko-katolícka liturgia na Všechsvätých pri spoločnom kríži, celá spievaná v nejakej staroslovienčine... godlike Aj taká pohanka ako ja z toho mala zážitok.

Brita

Není tady

#966 1. 11. 2010 20:55

seewa
♥♥-----

Setkani s prateli, nadherne teple pocasi, legrace, a posledni 4 dny cyklisticke vylety.....

Není tady

#967 2. 11. 2010 18:21

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem dnes po hodně letech potkala kominíka a zrovna jsem měla na sobě oblečení s velkými knoflíky, takže očekávám velké štěstí, heč!

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#968 4. 11. 2010 15:09

koniklec
♥♥♥♥---

To moje chlupatý a ušatý antidepresivum smile (=králičí mimino)

Není tady

#969 4. 11. 2010 15:12

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Dnes mám spoustu důvodů k radosti. Jako první a pro mě nejdůležitější v současné době fakt,že mi dnes tolik očekávané ( a zaroveň obávané ) lékařské vyšetření přineslo jenom samé dobré zprávy..tummenupp
Další zpráva,která mě potěšila,že jedna moje kamarádka bude mít miminko ( v pořadí čtvrté big_smile )a protože už jí táhne na " 40 ", tak ví,že to bude holčička dudlik - to si zase zklidním své mateřské pudy wink
No a další kamarádka přijala mé  pozvání na odreagovávající posezení u sklénky dobrého vína.storstark
A nakonec jsem si ještě udělala radost a koupila si v Ikee hrnečky na kávu i s podšálkama za celých 199kč za 6 kusů,respektive 12......lol Prostě prima den stolt

Seneca

Není tady

#970 4. 11. 2010 15:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Celý týždeň krásne jesenné počasie, slnko, teplo.... rock stolt

Brita

Není tady

#971 7. 11. 2010 10:57

morpheus
Babinet Klub
Web

Me prave udelala radost rypava Ppavlaa, na duchovnim. Opet nezklamala smile Je to porad ta sama holka smile tummenupp

Není tady

#972 7. 11. 2010 11:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

teda morfe, tobě ale musím ležet v žaludku hmmvissla
nejsi nějákej nevyrovnanej nebo tak wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#973 7. 11. 2010 11:46

morpheus
Babinet Klub
Web

PPavlaa napsal(a):

teda morfe, tobě ale musím ležet v žaludku hmmvissla
nejsi nějákej nevyrovnanej nebo tak wink

Ty jo holka, ted jsi na to kapla. To vis ze JSEM nevyrovnanej smile Ale to jsme ostatne vsichni zde na BBN, jinak bychom tu nebyli, ze ? smile

Není tady

#974 7. 11. 2010 11:51

IŠTAR
♥♥♥♥---

A já si myslím, že se tady pohybují i jedinci celkem vyrovnaní. A jsou tu, protože si tříbí názory, hledají inspiraci a blabla. Jestli si myslíš, že jsou tady jen trosky světem se klátící, tož to jsi na omylu.

Není tady

#975 7. 11. 2010 11:52

IŠTAR
♥♥♥♥---

Mě udělal radost syn hned po ránu. Dal mi pusinku a pohladil mě s proslovem máma nyny hjarta.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí