|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Rosamunda napsal(a):
morpheus napsal(a):
Tak tohleto me pobavilo
Jak skrejva ?
Pismeno D: znaci pravdepodobne MS Win disk. Ve Win je radost pracovat, protoze nikdy nevis, co se kde deje a zazijes s nimi spoustu legrace
Ja si zase ted posledni dobou hraju s FreeBSD, jeste musim upravit kod pro WiFi, bo ten ovladac nejak blbne v jadre, ale jinak pohoda, vse jede na prvni naslapnuti.
Hele Morphí, to vytučněné to bude asi něco jako sado-maso, né?
Ne 
"BDSM je pojem obecně užívaný pro širokou škálu sexuálních praktik a orientací založených na představě, že je jeden z partnerů nadřazen druhému. Patří sem zejména erotický sadismus, masochismus a různé formy fetišismu."
"FreeBSD je svobodný unixový operační systém, který vznikl z BSD verze Unixu vyvinutého na Kalifornské Univerzitě v Berkeley."
Není tady
A ted co mi dnes udelalo radost : A vite ze ani nevim ??? ... 

Není tady
To bylo dobrý, Morphe! 
Skoro něco jako ve smyslu: "Nehraj si s programátorem
nebo ti zaviruje počítač, kdy bude chtít.
A pak se nedostaneš ven vůbec." 
Není tady
morpheus napsal(a):
Jo tak pohrát si s FreeBSD ? Hm 
Není tady
dusička napsal(a):
morpheus napsal(a):
Juuu, to je ale krasna Babinetka
Jo, pohrat si s FreeBSD
Vysvetlim osobne, budes-li chtit 
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
morpheus napsal(a):
Jo, pohrat si s FreeBSD
Jasně že chci
- kdy,kde,jak ? hm.... 
Není tady
dusička napsal(a):
morpheus napsal(a):
Jo, pohrat si s FreeBSD
Jasně že chci
- kdy,kde,jak ? hm....
V sobotu mezi 2 a 3 odpoledne na rozhledne. Poslu Ti souradnice do SZ
Pozn. Notebooky s "FUNKCNI" DVD sebou ! 
Není tady
Radost mi udělal včerejší výlet na Milešovku. Mávala jsem vám z vršku, nepřehlídli jste to? 
A i dnešní procházka podzimní přírodou byla skvělá: Brouzdání se šustícím zlatým listím, červené šípky a jeřabiny....
A velkou radost a pocit naplnění mi přináší blížící se realizace jednoho mého nápadu.
A přineslo mi to i množství úžasných zkušeností a nečekaně silných zážitků při setkávání s bezva tvůrčími lidmi.

Blossom napsal(a):
Radost mi udělal včerejší výlet na Milešovku. Mávala jsem vám z vršku, nepřehlídli jste to?
A i dnešní procházka podzimní přírodou byla skvělá: Brouzdání se šustícím zlatým listím, červené šípky a jeřabiny....
A velkou radost a pocit naplnění mi přináší blížící se realizace jednoho mého nápadu.![]()
A přineslo mi to i množství úžasných zkušeností a nečekaně silných zážitků při setkávání s bezva tvůrčími lidmi.![]()
![]()
Blossom - byla jsem na rozhledně o které mluví Morf ve čtvrtek, ale byla mlha, takže jsem Tě mávat neviděla, bohužel
Jinak za jasných podmínek je vidět z našeho kraje až na Milešovku,na Ještěd, na Říp, na Dresden. 
Morfe - jasně budu tam 
Upravil(a) dusička (31. 10. 2010 23:04)
Není tady

Celý krásny dušičkový weekend - bolo nádherné počasie, okrem horobov sme stihli urobiť kus práce na oprave drevárne na chalupe... jesenný les je krásny... A včerajšie upratovanie, podvečerné výstavy, pečené gaštany: mala som nádhernú baboletnú náladu, vôbec nie smutnú, ale skôr nostalgicko-šťastnú a radostnú. Asi je to tým slnkom a teplom. 
Není tady

morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
Privielzi mi práčku...!
Tak to teda uprimnou soustrast. Bez legrace. Jaky typ pracky to je ? Ja mam Indesit a byla v ni trikrat ( slovy 3 x ) vymenena zakladni deska, proste dnesni pracky jsou smejdy
Ale vis jak, preji Ti, aby to byl kus, ktery Ti bude dlouho slouzit bez zavad.
Neviem, musím sa doma pozrieť.... naši majú práčku Intuition
- tak tá by mala prať už úplne intuitívne.

Není tady

odměnila jsem se dnes za odvedenou práci a koupila si nový svetr,na který jsem se 14 dní chodila dívat.....
Upravil(a) rejka (1. 11. 2010 19:38)
Není tady
Dnes večer, snad fakt po několika měsících, jsem se doma sešla s oběma svými dospělými dětmi. To je u nás vážně už malý svátek, být všichni 3 chvíli spolu.
Povečeřeli jsme společně a pak jsme odjeli na hřbitov, zapálit svíčku na hrob mému bývalému manželovi, jejich tátovi....
Takže se dá vlastně říct, že jsme se po dlouhé době na chvilku sešli svým způsobem všichni....

Blossom napsal(a):
Dnes večer, snad fakt po několika měsících, jsem se doma sešla s oběma svými dospělými dětmi. To je u nás vážně už malý svátek, být všichni 3 chvíli spolu.
Povečeřeli jsme společně a pak jsme odjeli na hřbitov, zapálit svíčku na hrob mému bývalému manželovi, jejich tátovi....
Takže se dá vlastně říct, že jsme se po dlouhé době na chvilku sešli svým způsobem všichni....
Bloss,tak to je hezký začátek nového týdne a nového měsíce zároveň. Moc ti to přeji. Miluju ty chvíle,kdy se RODINA sejde celá.Miluju je a vážím si jich,protože jich bývá poskromnu....
Není tady

Nečakaná krásna grécko-katolícka liturgia na Všechsvätých pri spoločnom kríži, celá spievaná v nejakej staroslovienčine...
Aj taká pohanka ako ja z toho mala zážitok.
Není tady

Setkani s prateli, nadherne teple pocasi, legrace, a posledni 4 dny cyklisticke vylety.....
Není tady
Já jsem dnes po hodně letech potkala kominíka a zrovna jsem měla na sobě oblečení s velkými knoflíky, takže očekávám velké štěstí, heč!
Není tady

To moje chlupatý a ušatý antidepresivum
(=králičí mimino)
Není tady

Dnes mám spoustu důvodů k radosti. Jako první a pro mě nejdůležitější v současné době fakt,že mi dnes tolik očekávané ( a zaroveň obávané ) lékařské vyšetření přineslo jenom samé dobré zprávy..
Další zpráva,která mě potěšila,že jedna moje kamarádka bude mít miminko ( v pořadí čtvrté
)a protože už jí táhne na " 40 ", tak ví,že to bude holčička
- to si zase zklidním své mateřské pudy 
No a další kamarádka přijala mé pozvání na odreagovávající posezení u sklénky dobrého vína.
A nakonec jsem si ještě udělala radost a koupila si v Ikee hrnečky na kávu i s podšálkama za celých 199kč za 6 kusů,respektive 12......
Prostě prima den 
Není tady

Celý týždeň krásne jesenné počasie, slnko, teplo....

Není tady
Me prave udelala radost rypava Ppavlaa, na duchovnim. Opet nezklamala
Je to porad ta sama holka

Není tady
teda morfe, tobě ale musím ležet v žaludku 

nejsi nějákej nevyrovnanej nebo tak 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
teda morfe, tobě ale musím ležet v žaludku
nejsi nějákej nevyrovnanej nebo tak
Ty jo holka, ted jsi na to kapla. To vis ze JSEM nevyrovnanej
Ale to jsme ostatne vsichni zde na BBN, jinak bychom tu nebyli, ze ? 
Není tady

A já si myslím, že se tady pohybují i jedinci celkem vyrovnaní. A jsou tu, protože si tříbí názory, hledají inspiraci a blabla. Jestli si myslíš, že jsou tady jen trosky světem se klátící, tož to jsi na omylu.
Není tady

Mě udělal radost syn hned po ránu. Dal mi pusinku a pohladil mě s proslovem máma nyny
.
Není tady