Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#926 10. 10. 2010 21:24

DaVa1959
♥♥-----

Re: Co vám dnes udělalo radost - č. 14

" Cesky vikend" vcera setkani s jednemi ceskymi prateli,  prisli k nam na cerstve upeceny jablecny kolac a kavu a dnes  vylet s dalsimi ceskymi prateli do Freiburgu..nadherne teple pocasi, slunce, posezeni  u jezera  v letni zahradce ...bylo to BEZVA:-)

Není tady

#927 11. 10. 2010 18:58

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

No, dneska kazdopadne nova verze MacOSX 10.04 smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#928 12. 10. 2010 14:45

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Blossom napsal(a):

Nádherný víkend + skvělý výlet.
Tyhle slunečné barevné podzimní dny miluju.

A tak vám sem napíšu jednu svou básničku z dávných let, psala jsem ji asi na patnácti letech, tak buďte shovívaví... wink  smile
Ale mé pocity z dnů, jako byl ten dnešní, vystihuje pořád:

Vůně podzimu

Že podzim má vůni?
Ano, ten zlatavý.
A za prvního mrazíku
nám všechny barvy kovů nataví:

Ráno oděje se do stříbrné krajky,
jindy zas javorově zlatě.
A večerní buky jsou z mědi.

Na polích bramborové natě
skví se v sežehlé hnědi.

A země dýchá.
Lehce již.
Že podzim má vůni?
Zavři oči, uvěříš.

Radost mi udělala tahle podzimní básnička tummenupp

Out from the dark into the light !

Není tady

#929 12. 10. 2010 16:44

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Podařilo se mi koupit 1/2 kg čerstvých vyloupaných vlašských ořechů za 90 Kč. Jsem ráda, protože nám se (ani v okolí) neurodilo.
Omlouvám se za moji "přízemní" radost  - po té básničce smile

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#930 12. 10. 2010 19:11

morpheus
Babinet Klub
Web

Judyna : Jak prizemni, vsak je to super, nee ? tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#931 13. 10. 2010 9:40

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

To je, jsou naprosto vynikajícístolt

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#932 13. 10. 2010 11:12

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

morpheus napsal(a):

To je, jsou naprosto vynikajícístolt

A nejlepší na nich asi je, že je nemusíš louskat, že? tummenupp

Není tady

#933 13. 10. 2010 14:51

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Velkou radost mi udělaly dvě nezávisle na sobě pracovní pochvaly od klientů za ochotu,vstřícnost a...cituji: "perfektně odvedenou práci." Tak přesně tohle a tomu podobné jsou dobíječe mých baterií......

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#934 14. 10. 2010 16:19

morpheus
Babinet Klub
Web

Skvely den s moji holcinou smile Ten den dovolene za to stal, to teda jo smile

Není tady

#935 16. 10. 2010 9:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Privielzi mi práčku...! A dnes mám radosť z orientálnych tanečkov - mimoriadnych... aj radosť je mimoriadna.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#936 16. 10. 2010 20:44

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

Privielzi mi práčku...!

Tak to teda uprimnou soustrast. Bez legrace. Jaky typ pracky to je ? Ja mam Indesit a byla v ni trikrat ( slovy 3 x ) vymenena zakladni deska, proste dnesni pracky jsou smejdy hmm Ale vis jak, preji Ti, aby to byl kus, ktery Ti bude dlouho slouzit bez zavad.

Není tady

#937 16. 10. 2010 20:46

morpheus
Babinet Klub
Web

No a abych nebyl Offtopic, tak skvele 2 dny s moji holkou smile To je proste moje sladka Marjam a pece ty nejuzasnejsi palacinky, ja ji vazne miluju ! hjarta

Není tady

#938 16. 10. 2010 20:51

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Oslava narozenin mojí mamky....storstark

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#939 24. 10. 2010 19:29

morpheus
Babinet Klub
Web

Nadherna mse v kostele sv. Ursuly.

Není tady

#940 24. 10. 2010 19:51

Vanda
♥♥♥♥---

Včerejší akce-opékání čuníka s kamarády a dokonce i počasíčko vyšlo.

Jo, jo život není peříčko..

Není tady

#941 28. 10. 2010 23:34

morpheus
Babinet Klub
Web

Dnes ma moje holcina narozeniny a jelikoz jsou pekne kulate, vzal jsem ji na Velky Sneznik a tam - nahore na rozhledne -  ji dal darecek smile Kdyz jsme sestoupili do Decina, vzal jsem ji na svatou msi a jelikoz ona je nepokrtena a neumi se modlit, v kostele jsem ji drzel za ruku a modlil se i za ni smile Byl to prekrasny den ! Miluju ji ! hjarta
Neverici, prosim nekomentovat smile

Není tady

#942 29. 10. 2010 8:40

Blossom
Host

Teď ráno jsem musela něco vyřídit služebně autem. Jela, jsem, kolem mě nádherná podzimní barevná příroda, v údolíčkách mlhy, a na obzoru vycházelo oranžově-rudé slunce. Paráda. Do toho mi hrála z repráčků v autě má oblíbená muzika. tummenupp
Takže i když dneska musím být v práci (raděj bych tedy někam na hory !), tak jsem si aspoň trochu užila krásného podzimního dne. Mám z toho radost. smile

#943 29. 10. 2010 10:43

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Blossom napsal(a):

Teď ráno jsem musela něco vyřídit služebně autem. Jela, jsem, kolem mě nádherná podzimní barevná příroda, v údolíčkách mlhy, a na obzoru vycházelo oranžově-rudé slunce. Paráda. Do toho mi hrála z repráčků v autě má oblíbená muzika. tummenupp
Takže i když dneska musím být v práci (raděj bych tedy někam na hory !), tak jsem si aspoň trochu užila krásného podzimního dne. Mám z toho radost. smile

Bloss, to ranní sluníčko jsem viděla taky, z vlaku. Nastartovalo mi to báječný den big_smile Kéž by takových (aspoň ze začátku wink ) bylo víc...

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#944 29. 10. 2010 13:25

morpheus
Babinet Klub
Web

Blos : Ja zase nekdy tento tyden videl krasny zapad slunce, nadherna hra barev, z budovy, kde sidli nase firma. Nez jsem dobehnul z kuchynky ke stolu a vytahl fotak, objevil se mrak, ktera slunicko vic zahalil a bylo po parade. Litoval jsem toho, ze ve snaze vyfotit tu krasu jsem tu nadheru vlastne obetoval hmm

Není tady

#945 29. 10. 2010 13:29

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Já když jela do práce, tak ještě byla celkem tma, ale teď mi dělá radost to sluníčko a pak ještě něco, co souvisí s lékárnou, ale to napíšu až bude ruka v rukávě, abych to zase nezakřikla. smile

Není tady

#946 30. 10. 2010 13:58

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

Mně dnes udělala radost moje vypalovačka v notebooku. Ona je to trochu problémová holčina, totiž rádá se skrejvá a já nevím proč. Ale dneska vidím ve složce Tento počítač písmenko D. No paráda! Udělala mi radost, potřebuju totiž vypálit 6x DVD-R DL. Bohužel jen dvourychlostně, takže se ven asi nedostanu, ale sluníčko tam svítí hezky, to jo. smile

Upravil(a) giorgino (30. 10. 2010 13:59)

Není tady

#947 30. 10. 2010 23:05

morpheus
Babinet Klub
Web

giorgino napsal(a):

Mně dnes udělala radost moje vypalovačka v notebooku. Ona je to trochu problémová holčina, totiž rádá se skrejvá a já nevím proč. Ale dneska vidím ve složce Tento počítač písmenko D. No paráda! Udělala mi radost, potřebuju totiž vypálit 6x DVD-R DL. Bohužel jen dvourychlostně, takže se ven asi nedostanu, ale sluníčko tam svítí hezky, to jo. smile

Tak tohleto me pobavilo smile Jak skrejva ? big_smile Pismeno D: znaci pravdepodobne MS Win disk. Ve Win je radost pracovat, protoze nikdy nevis, co se kde deje a zazijes s nimi spoustu legrace tummenupp Ja si zase ted posledni dobou hraju s FreeBSD, jeste musim upravit kod pro WiFi, bo ten ovladac nejak blbne v jadre, ale jinak pohoda, vse jede na prvni naslapnuti.

Není tady

#948 31. 10. 2010 14:50

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

giorgino napsal(a):

Tak tohleto me pobavilo smile Jak skrejva ? big_smile Pismeno D: znaci pravdepodobne MS Win disk. Ve Win je radost pracovat, protoze nikdy nevis, co se kde deje a zazijes s nimi spoustu legrace tummenupp Ja si zase ted posledni dobou hraju s FreeBSD, jeste musim upravit kod pro WiFi, bo ten ovladac nejak blbne v jadre, ale jinak pohoda, vse jede na prvni naslapnuti.

Hele Morphí, to vytučněné to bude asi něco jako sado-maso, né? big_smile

Není tady

#949 31. 10. 2010 16:04

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

Rosamunda napsal(a):

morpheus napsal(a):

giorgino napsal(a):

Hele Morphí, to vytučněné to bude asi něco jako sado-maso, né? big_smile

To Rosamunda- FreeBSD = Free Babinet Superb Discussion. A taky že ano, Babinet je prima diskuzní fórum. wink

To morpheus- Jak se ta mechanika skrejva? No já mám notebook od Aceru s CULV platformou, jenže ono to pro větší výdrž na baterii skoro furt dokonce odpojuje i mechaniku, asi to dělá nějakej software, nic jsem nenašel, jenže ikdyž připojím adaptér ze sítě, tak ji často nemůžu ani vysunout... Já už to moc neřeším, příští rok asi koupím Z13ku od Sony (snad jedinej ultramobilní book, kterej je dokonalej), totiž tenhle brouček už dosluhuje - nefunguje klávesa D a T, špatná baterie a tak...

Upravil(a) giorgino (31. 10. 2010 16:08)

Není tady

#950 31. 10. 2010 18:04

seewa
♥♥-----

Me udelal dnes radost vylet na kole, uzasne slunecne pocasi, modre nebe, zmrzlina u Itala....parada....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí