29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tercila napsal(a):
... (jaké zlato jsi manželce koupil?)
Dvacetileté výročí se jmenuje porcelánová svatba. Takže co nějakou porcelánovou sošku, třeba jelena?
Není tady
... třeba jelena?
Myslíš v říji???
Není tady
morpheus napsal(a):
A bude s Tebou manzel tak dlouho, jak je Mikes se svoji zenuskou
Ze ano Mikesku ?
Ty snad žiješ s náma doma!
Není tady
Daphné napsal(a):
Dvacetileté výročí se jmenuje porcelánová svatba. Takže co nějakou porcelánovou sošku, třeba jelena?
Jelen by nebyl špatnej, ale musel bych mu urazit parohy, aby to nevypadalo jako provokace
Není tady
Mikeš napsal(a):
Daphné napsal(a):
Jelen by nebyl špatnej, ale musel bych mu urazit parohy, aby to nevypadalo jako provokace
No jasně, takže pak to tedy bude porcelánová laň, že...
pak to tedy bude porcelánová laň
Ne, pak to bude jelen bez samčí ozdoby...
Mikeši, to bys mu fakt udělal?
Není tady
helena napsal(a):
... sex, zradlo, domov. Pokud tyto tri atributy zena adekvatne muzi da a uspokoji, nikdy ji neopusti.
Ne nutně v tomto pořadí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ostatně některá "zvířátka" netrvají ani na splnění všech třech podmínek...
některá se dokonce plnění některé z podmínek brání zuby nehty
Není tady
Su ráda, že je středa a láme se týden a že už se pomalu sobotí
Není tady
Já jim dám, odstraňovat Mikeše!
Není tady
Neplaš... jenom ze škol a to už se tě netýká, ty už máš doštudováno
Není tady
helena napsal(a):
Neplaš... jenom ze škol a to už se tě netýká, ty už máš doštudováno
Ty jsi nikdy neslyšela o Univerzitách třetího věku?
Není tady
Nojo - tam se opakuje látka ze ZŠ, viď? Tak v tom případě ano
Za chvíli budou požadovat odstranění Cikanskýho barona z divadel Máchových Cikánů z knihoven a takových obrázků (Rousseau, Henri, Spící cikán) z galerií... co je proti tomu jeden Mikeš...
Není tady
A čo ešte naša výborná kapela Cigánski diabli?
(Ale tak sa nazvali oni sami... ).
Není tady
Přivezli mi nové gumy na auto.V pátek se jedu přezout....a zítra jdu na tu masáž...já se tak těším...2 hodiny relaxu
Není tady
Dcera na koncertě. Měla chudáček trému,protože před koncertem nebyla moc v lidovce a na zkouškách,byla nemocná. No a taky téměř necvičí.. doma.
A zahrála super a bez chybičky.
Ještě jeden koncert ze zpěvu a bude další rok lidovky pomalu za náma.
REŇAS napsal(a):
Dcera na koncertě.
Měla chudáček trému,protože před koncertem nebyla moc v lidovce a na zkouškách,byla nemocná. No a taky téměř necvičí.. doma.
A zahrála super a bez chybičky.
Ještě jeden koncert ze zpěvu a bude další rok lidovky pomalu za náma.
Reňas, dceři
a tobě
Se*u se tu s jednou veci, snad to do sesti dokoncim a pak pujdu konecne lehnout. Ted nevim, zda to neni spis na skuhraci, kurnik ...
Není tady
Týýý bláho, to mě by se nevyplatilo jít spát, já už dávno hákuju
Není tady
odstraňovat Mikeše
V téhle souvislosti mě potěšil název tématu na Zvěřinci Jak naučit koucoura na suchou stravu
Mikeši, to je reálnější než odstranění... že bych nenápadně upozornila paní M., že to lze?
Není tady
helena napsal(a):
odstraňovat Mikeše
V téhle souvislosti mě potěšil název tématu na Zvěřinci Jak naučit koucoura na suchou stravu http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Mikeši, to je reálnější než odstranění... že bych nenápadně upozornila paní M., že to lze? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Teď jsem se fakt musela upřímně a dlouze zasmát
Není tady
Není tady
Dvouhodinová masáž. Cítím se jak znovuzrozená,očištěná,uvolněná,prostě naprosto báječně. Je to pro mě antidepresivum v těchto deštivých dnech. Já asi funguju na solární panel. Jakmile nemám slunce,jsem bez energie a naopak,když jsem na slunci několik hodin "dobijí" se mé baterie na několik dní.....Masáž je takovou alternativou sluníčka....
Není tady
Mikeš napsal(a):
Já jim dám, odstraňovat Mikeše!
![]()
![]()
![]()
Hele, Mikeši, a nejsi Ty tak trochu rasista? Když v té knížce píšeš babičce takové hanlivé dopisy, jako že Tě ukradli cikáni!
Není tady
Jinak se těším na zítra, mám VOLNO!!! Tak doufám, že mi ho Munďák nezkazí, ale já si ho zkazit nenechám, tak! A pak mi taky udělalo radost, že o víkendu jedeme na oslavu bráchových narozenin a že brácha s tou hnusně zlomenou nohou už konečně po 9i měsících chodí jen o jedné berli a pak taky to, že snad o víkendu má být i sluníčko, tak si snad trochu nahřeju kosť.
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Hele, Mikeši, a nejsi Ty tak trochu rasista?
Já klidně přiznám, že rasista jsem... zrovna dneska jsem projížděl čtvrtí, kde jsem bydlel jako malý kluk... taková to bývala hezká čtvrť, a dnes je z ní cikánské ghetto...
Není tady