29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
Děkuji všem za přání.
Jak se jmenuje?
Není tady
Tercila napsal(a):
Morfí, já jsem si až teď všimla toho obrázku Tvé kočky, se tu chechtám nahlas... to je fakt povedený obrázek!
![]()
![]()
Ano. Je to velice povedene, ja jsem velmi hravy a jednou jsem nemel co delat, byl dlouhy zimni vecer a tak jsem zhasnul v byte vsechny svetla, a snazil se najit schovane kocky jen pomoci blesku :-) No a jak vidis, toto z toho vylezlo ;-) A jako ze na Babi kecam, az to praska dverma, tak toto je pravda pravdouci ;-)
Není tady
Salaam aleikum vespolek.
Jiste si mile damy - Babinetky vpominate na moji jedinou a posledni vyhlasenou soutez, vymyslet dalsi romska vyjmenovana slova, kterou tenkrat vyhrala nase mila moderatorka Tina a dostala ode me hezky darek.
Dnes, asi po 2, nebo mozna uz 3 letech mate jedinecnou prilezitost ziskat opet malou pozornost. Letosni soutez by mela byt o doplneni spojeni Stat ( ostrov ) = psychicky stav ( vlastnost, nemoc.. ) cloveka. Melo by to byt vtipne. Vyhrava ten, kdo vytvori nejvtipnejsi kombinaci, nebo vytvori kombinaci nejvice :
DarkAngel:
Kreta = Na Ktere zije nejvic kretenu
Pakistan = je to same pako
Lesbos = sama lesba
Prosim soutezici, aby pridaval dalsi okopirovanim jiz vlozeneho
Prijemnou zabavu Vam preje DA
Není tady
DA, jestli jsi to myslel vážně, neměla by SOUTĚŽ mít vlastní vlákno?
Ale, jen tak pro legraci: Kdopak asi bydlí v téhle republice? *** Republic of the Marshall Islands ***
Není tady
Ve čtvrtek jdu na reflexní masáž. Dvě hodiny slasti.Už se těším....
Není tady
rejka napsal(a):
Užij si to , já jsem si dneska uvědomila, že mám ještě na poukázce jednu ajurvédskou masáž, musím se objednat .
Není tady
rejka napsal(a):
Co je reflexni masaz ? Prijde mi to jako masaz pres reflexni obleceni = nemyslis - zaplatis ...
... nebo masaz toho reflexniho obleceni ??? ...
...nebo masaz reflexnim oblecenim ??? ...
...Jsem z toho ( blondyna ) ...
Upravil(a) DarkAngel (13. 4. 2010 17:40)
Není tady
EK napsal(a):
DA, jestli jsi to myslel vážně, neměla by SOUTĚŽ mít vlastní vlákno?
Ale, jen tak pro legraci: Kdopak asi bydlí v téhle republice? *** Republic of the Marshall Islands ***
Hele, hele EK,nezda se Ti ze se opicis po mem nicku DA ? A mmch ne MYSLE-L ale MYSLE-LA !
Jasne ze jsem tu soutez MYSLEL-A vazne, jinach bych to sem NEDAVAL-A
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Salaam aleikum vespolek.
Jiste si mile damy - Babinetky vpominate na moji jedinou a posledni vyhlasenou soutez, vymyslet dalsi romska vyjmenovana slova, kterou tenkrat vyhrala nase mila moderatorka Tina a dostala ode me hezky darek.
Dnes, asi po 2, nebo mozna uz 3 letech mate jedinecnou prilezitost ziskat opet malou pozornost. Letosni soutez by mela byt o doplneni spojeni Stat ( ostrov ) = psychicky stav ( vlastnost, nemoc.. ) cloveka. Melo by to byt vtipne. Vyhrava ten, kdo vytvori nejvtipnejsi kombinaci, nebo vytvori kombinaci nejvice :
DarkAngel:
Kreta = Na Ktere zije nejvic kretenu
Pakistan = je to same pako
Lesbos = sama lesba
Prosim soutezici, aby pridaval dalsi okopirovanim jiz vlozeneho
Prijemnou zabavu Vam prejeDA
Fakt vám TOHLE vytučněné přijde někomu vtipné??
No, kdyby mi bylo 12, tak bych se tomu ještě možná i pousmála...ale spíš i v těch 12ti by mi to přišlo jako trapárna...
Mám velkou radost. Přišla nám dost velká a nečekaně lukrativní zakázka. Pámbu nás má rád.
Hele Blossom, te holce je 20 a mentalne je tak na 14 tak ses az tak moc nesekla, bud v klidu a kdyz nechces nesoutez me se to libi a vis proc ? Protoze mohu neco vyhrat ! A vis co muzu vyhrat ? Radeji se neptej, bo budu za nejvetsi prase na Babi
hehe
Jinak ale ... k te zakazce, drzim palce at to vyjde A kdyby jsi se jeste opravdu modlila a neplacala nesmysly o Panu Bohu jen tu na Babi, urcite by jsi tech zakazek mela jeste vis
Není tady
DarkAngel napsal(a):
rejka napsal(a):
Co je reflexni masaz ? Prijde mi to jako masaz pres reflexni obleceni = nemyslis - zaplatis ...
... nebo masaz toho reflexniho obleceni ??? ...
...nebo masaz reflexnim oblecenim ??? ...
...Jsem z toho ( blondyna ) ...
Pro blondýnu
http://www.drnatur.cz/reflexni-masaz.html
Není tady
rejka napsal(a):
Pro blondýnu
http://www.drnatur.cz/reflexni-masaz.html
Juuu, "Dakujem Ti ho tam velmi pekne" ( sorry, melo byt dekuji za link ) a jeste se zeptam...co je to ten interaktivni displej chodidla ? ...
Není tady
DarkAngel napsal(a):
rejka napsal(a):
Pro blondýnu
http://www.drnatur.cz/reflexni-masaz.htmlJuuu, "Dakujem Ti ho tam velmi pekne"
( sorry, melo byt dekuji za link ) a jeste se zeptam...co je to ten interaktivni displej chodidla ? ...
http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/s … chart.html
Laicky bych řekla,že je to popis,kde najdeš reflexní body na konkrétní potíže. S případnými dalšími otázkami bude nejlépe se obrátit na profesionála. Já nejsem ten,kdo reflexní masáže provádí já jsem pouhý konzument této slasti...
P.S. Po té reflexce bude následovat celková masáž na uvolnění svalových spasmů ( křečí, sevření)....
Není tady
majkafa napsal(a):
Dnes večer se narodil můj první vnouček.
: Jsem tak šťastná.
Majka, tak ja až dnes, ale o to viac zo srdca, blahoželám
Není tady
Zejtra budu 20 let ženatej, akorát nevím, jestli mi to má udělat radost...
Není tady
Mikeši, ač tak či tak, každopádně gratuluju k zítřejšímu výročí
A mě udělalo před chvílí velkou radost, že se moje ločko, se kterým jsem se fakt nadřela, ve světové galerce dostalo do GSO (no já vím, že to skoro není česky, a asi si někteří budou ťukat na hlavu, o čem to vlastně píšu, ale to neva, hlavně že mám radost no ne )
Není tady
[/b]Zejtra budu 20 let ženatej, akorát nevím, jestli mi to má udělat radost...[/b]
Když jsem tohle výročí měla já, hleděly na mě některé dámy jak na vyvrhele. Prohlásila jsem, že kdybych ho tehdy místo veselky zabila, akorát jsem mohla bejt zas na svobodě
Mikeši - to se takhle potkají dva a ten jeden říká "Slyšel jsem, že už jsi ženatej, to musíš bejt šťastnej, viď?" no a druhej tak pokejvá hlavou "Jo, kamaráde, musim..."
Není tady
Mikeš napsal(a):
![]()
![]()
Nezapomeň manželce koupit dárek, za to, že to s tebou tak dlouho vydržela .
Není tady
aprill napsal(a):
Mikeš napsal(a):
![]()
![]()
Nezapomeň manželce koupit dárek, za to, že to s tebou tak dlouho vydržela
.
Reknu Ti tajemstvi Mikesova dlouholeteho vztahu - a ne jen jeho :
sex, zradlo, domov
Pokud tyto tri atributy zena adekvatne muzi da a uspokoji, nikdy ji neopusti.
Chlap je zvykove a líne zviratko, dej mu, co chce a potrebuje, a mas ho jisteho, nedej mu to nebo odepri a mas jiste, ze te kopne do Tveho sexi zadecku a najde si jinou (v libovolnem poradi dle charakteru).
A co víc, zradlo a domov zasadne spolurozhoduji o muzove vykonnosti v posteli.
A jedna rada pro ty mene chapave, o cem tu je rec :
Bud chlapova i sama sebou, bud jeho ženou, otrokyni, cub.kou, partnerkou, oporou, rohozkou, dev.kou, pannou, sluzkou, vladkyni, jedina i zosobneni vsech zasadnich zen jeho zivota, vsím co chce a zasadne ne tim, co nechce, a nikdy jinak na veky veku, amen
A bude s Tebou manzel tak dlouho, jak je Mikes se svoji zenuskou
Ze ano Mikesku ?
Není tady
Mikeši gratuluji a hodně štěstí do další " 20 " !!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Morpheus: sex, zradlo, domov
Pokud tyto tri atributy zena adekvatne muzi da a uspokoji, nikdy ji neopusti.
Tak já, Mikeši, gratuluji, máš mě co dohánět - vedu o pár let... (jaké zlato jsi manželce koupil?)
Tudíž si (částečně z legrace) můžu dovolit polemizovat s Morpheovým názorem a k jeho třem věcem říkám: Tak to zdaleka nemusí být pravidlem (naštěstí pro mě)
Morpheus: Chlap je zvykove a líne zviratko, dej mu, co chce a potrebuje, a mas ho jisteho,
Nějak mě nenapadá, proč zrovna o tohle by v dnešní době vlastně měla žena stát
Upravil(a) Tercila (13. 4. 2010 22:07)
Není tady
Tercila napsal(a):
...Morpheus: Chlap je zvykove a líne zviratko, dej mu, co chce a potrebuje, a mas ho jisteho,
Nějak mě nenapadá, proč zrovna o tohle by v dnešní době vlastně měla žena stát![]()
![]()
![]()
Me jo.
Není tady
EK: Me jo.
Vážně? A mohla bys to sem vypsat? (Snad se administrátorky nebudou zlobit)
Tedy, poprosím Tě, bezmeznou a bezpodmínečnou lásku vynech, jo?
To bych v tomhle případě (co "chce" a "potřebuje" chlap) nazvala spíš hloupostí té ženy.
Není tady
... sex, zradlo, domov. Pokud tyto tri atributy zena adekvatne muzi da a uspokoji, nikdy ji neopusti.
Ne nutně v tomto pořadí
Ostatně některá "zvířátka" netrvají ani na splnění všech třech podmínek...
Není tady