29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
rejka: Tak koláč,ten bych si dala....to vám závidím,já se včera blejskla jen štrůdlíkem a už je taky sežraný... A už dobrou hodinu mě honí mlsná....bydlíš daleko?
Vzdám se všech koláčů ve Tvůj prospěch, když mi dovezeš čabajskou klobásu
Není tady
jenže Ty bys mi zas vynadala, že připomínám věkovité zkušenosti
Mně... mně pocit viny neimplantuješ... jak tomu odolávat mám věkovité zkušenosti
Není tady
Tercila napsal(a):
rejka: Tak koláč,ten bych si dala....to vám závidím,já se včera blejskla jen štrůdlíkem a už je taky sežraný... A už dobrou hodinu mě honí mlsná....bydlíš daleko?
Vzdám se všech koláčů ve Tvůj prospěch, když mi dovezeš čabajskou klobásu![]()
![]()
Máme jenom Zábřežskou . Jinak já jsem taky víc masová-ovárek,jelítka,tlačenka......
ale občas mě přepadne chuť na koláče,buchty,palačinky.Klika,že mám dobrý spalování a netloustnu
Není tady
helena: Mně... mně pocit viny neimplantuješ... jak tomu odolávat mám věkovité zkušenosti
Teda já jsem tady dnes tak intenzivně "nařčívána" , nějaká VINA mě zase ani nenapadla
.
Ale aspoň jsem se dost zasmála!
Není tady
já jsem tady dnes tak intenzivně "nařčívána"
Kvituju, žes nepoužila jiné, podobně znějící slovíčko...
Ale máš pravdu - taky se směju a dělá mi to radost.
Není tady
Dnes večer se narodil můj první vnouček. : Jsem tak šťastná.
Gratuluju, Majkafo !
Není tady
Majkafo, taky gratuluji a přeji Ti radost z vnoučka. Jemu do života hodně zdraví a štěstí!
Není tady
majkafa napsal(a):
Dnes večer se narodil můj první vnouček.
: Jsem tak šťastná.
Vítej v řadách prarodičů...
Není tady
majkafa napsal(a):
Gratuluji babicko ;-)
Není tady
majkafa napsal(a):
Blahopřeji ze srdce a přeji Ti, aby jsi byla šťastnou babičkou, tak bude i on šťastným vnoučkem.
Není tady
Me udelala radost jedna zajimava debata se zajimavou zenou, ktera me za posledni mesic u po nekolikrat presvedcila o tom, ze moje volba je spravna a ze nemam cist urcity druh literatury, pac to pro me neni dobre, ba co vic, je to velice nebezpecne :-)
Není tady
Morfí, já jsem si až teď všimla toho obrázku Tvé kočky, se tu chechtám nahlas... to je fakt povedený obrázek!
Není tady
Dnes večer se narodil můj první vnouček. Jsem tak šťastná.
Vítej do klubu, majko
Tři kila štěstí... a zcela spolehlivě chlap, kterej tě bude dělat šťastnou už pořád.
Není tady
Majkafo, i já se přidávám ke gratulantům. Ať máš z vnoučka jen samou radost!
A mě udělal radost uplynulý víkend - pracovní. Byl obchodně velmi úspěšný a jsem nabitá novými nápady, ke kterým mě inspiroval přímý kontakt s našimi zákazníky.
A taky mi dělá radoast, že bylo o víkendu hnusně, tudíž mě nemrzelo, že ho trávím pracovně, a ne na kole...
majkafa napsal(a):
tak paráda užívej si to
...mě udělal radost uplynulý víkend. Báječnej film Ženy v pokušení / vřele doporučuju všem opustěnejm / pak večer u šampusu s jahodovým džusem a taneček na starý ploužáčky do rána. Byl to snad nejhezčí večer za uplynulých deset let. Málokdy se to tak pěkně sejde.
Není tady
majkafa napsal(a):
Taky gratuluju, Majko
Není tady
tina napsal(a):
co nemáš číst, noviny?
já mám radost, že mám radost
Možno Babinet...
Není tady
Mne urobil radosť uplynulý víkend, dosť náročný, ale zároveň super nabíjací. A počasie tiež nejako nevadilo...
Není tady
Toto: (omlouvám se, nějak to nešlo načíst... tak jenom...) Alexander Rybak
Upravil(a) EK (12. 4. 2010 11:34)
Není tady
Děkuji všem za přání.
majkafa napsal(a):
Také se přidávám ke gratulantům. Tak ať Vám všem přináší je samé radosti...
Není tady
majkafa napsal(a):
Majko, obrovská gratulace
Není tady