27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky . Jdu vás omrknout
Renčo , u zubaře nic , nebo jsme tam přili a na dveřích napsáno dovolená
koda, e jsme byly objednaní
A Ondráek ráno přiel do lonice před půl 7 u oblečený , e jdeme k tomu zubaři
. vůbec nebyl nervozní
Sudí , jo jo do kempu http://www.peckasport.cz/koupaliste_kemp.php?sekce=1
Není tady
ahojky zlatíčka
Mi jsme jetě doma.. Veru po obědě bolelo bříko..kadila ..tak si la chvilku lehnout.. jo..ucho je zatím v poho..kdy nebolí..tak asi kapat nemám e ..ten peroxid ??
Mía je u na pouti s jeli vlakem..tak je pak vezmeme domů.. aspon´budou mít čas na sebe ..a nebudou se nudit s námi..
Petruko..
to je nemilé s tím zubařem....kdy u se člověk odhodlá
u nás volají..kdy jim dotoho něco přijde..
pěknou sobotu..u nás je zatím slunečno..a teploučko..
Není tady
Zdravím
Jo ,Renčo ,taky jsem čekala ,e mi od zubaře zavolají
Zítra jdu také do práce. A v pondělí jedu hned ráno do Prahy na předpremiéru muzikálu Je třeba zabít Davida ,hraje tam třeba Suchánek ,Genzer. Tak se moc těím .
Není tady
ahojky ZLATÍČKA...
KOUKÁM..PETRUKO..E TU ZASE HLÍDÁME ..MI DVĚ VID´
SLÁVA NAZDAR VÝLETU..u jsme doma..odjíděli jsme něco před 15hod..a vrátili se ucapkaný ve 20.30 hod..
Ted´jsme si udělali domácí pořádnou kávičku..a né tu pouovou bundu a jdeme si dát noky hore..!!!
Nabíjejí se mi baterky..tak pak něco hodím do albíčka.. no Veru si to uila..hafo kolotočů a atrakcí.. zali jsme i po cestě na techno.. minulý rok tam byla Dáda ..no a jak malá viděla omladinu sedět.. sedla si také..houpala se tělem poslouchala hudbu..a čínské nudle mezi kolenama.. měla u zase takový hlad..ne jsme dolezli pod horu-Říp..ta umí vegetit..
.. no vypadala pěkně mezi těmi
..ani nevím co to je..skáče to na hudbu..a dělají skřeky..
no kadý je jiný znalec hudby ..neberu jim to..lepí ne někde něco vyvádět nekalého
Jdu na to kafčo.. ted´u nic dělat nebudu.. doenu to zítra ..
si vezme malou ..ona kolo a on brusle..a dojedou autem dolu k Labi..na tu stezku.. a budou jezdit ..at´mám chvilku pro sebe..
Jo..jetě se Veru fotila s opičkou..měla ji v náruči.. nejdraí fotka v ivotě... ale co
.. pak ji nechtěla pustit..a chtěla ji domů..pak začala přemlouvat i Mía ..no na
jdu na to kafčo..papááá..zlatíčka
Není tady
ahojky ZLATÍČKA
...a pěknou slunečnou neděli..
Ve to tu lo po obědě do klidu.. na odpo jsem je vyhnala ven k tomu Labi ..tak se pustím do úklidu..vytřít..prach..atd..vdyt´to znáte
no a od rána jsem vyprala opět dvě pračky..věci po zimě atd.. snad u zima nenastane !!!
Na oběd byly obal.ampíky a mleté řízky se sýrem (holandský řízek) s hranolkama
Není tady
ahojky zlatíčka..tak kdepak jste..
celé odpo jsem uklízela.. tedy s pomocí..Mía byla doma a pomáhala mi..
byl s Veru u Labe.. a přijeli a kolem 17hod..
Holky u jsou spolu v postýlce a já asi také půjdu ..je mi nějak těko.. ..tedy asi jen k telce na gauč..bude pojiovna
Není tady
Ahojky.
Děti spinkají a chlapy jsou na noční. A ten můj mi poslední dobou trochu sejří a to není doma
. Ale zítra ráno jedu na ten muzikál a tak si tam zlepím náladu
Není tady
Holky, jdu jen na skok.
U dr mi zatím nic nenala, u enskýho jsem uplně v pořádku, dělal mi i sono, u obvodní jsem měla první test moči patnej, po 4 dnech u v pořádku, z krve ve ok, ale brala mi zase krev, tak uvidím asi v týdnu není mi nic moc, ale RENATKO tu NOSPU, mám taky, vůbec mi nezabírá, já zase nemůu přesvědčit moji dr, e to mám z nervů
to je dobrý, ale můj táta mi řekl, e celá nae rodina trpěla na lučník a a si nechám napsat HELICID 20 jeden ráno a bude mi fajn, ségra měla něco podobnýho jako já a nechala si ho napsat, nechala mi tu 3 tabletky, zkouela jsem to přez víken a opravdu v pohodě, dávám si sice pozor, ale jím to co ostatní v mením mnoství a zatím jsem ten pocit na zvracení neměla, ale já mám problém e mě furt bolí celý břicho, jako střevní chřipka, ale nemám průjem nic, jen se mi udělá patně na zvracení a na omdlení, pak mě to víc bolí na pravé str. i vzadu i v boku i vpředu, no připadám si jako debil, protoe mi nic nenali a já nemůu nikam jet, protoe pak volám manelovi aby pro mě přijel, e je mi zase zle.Ve středu mě vezl brácha domů z hyperalbeta, jen jsem vystoupila z autobusu a zase jsem jela domů
nevím, já si u v autobuse říkala jestli se namám otočit, ale říkala jsem si e se odreaguju obchodama, tak nevim jestli nervy u z toho, e nikam nedojedu a je mi zle, je to straný, nemůu ani do města!!!!! Jsem doma zavřená a u mi to leze na mozek
Občas to zkouím jet a vydret ve městě.
No nic trak jsem se taky vykecala
BUĎTE VECHNY ZDRAVÉ I VAE ZLATÍČKA I RODINKY A VATE SI TOHO já si připadám jako bych u měla zůstat někde zavřená, začnu se bát jezdit autobusem a chodit mezi lidi
snad zvládnu hraní
Pa pa zlatíčka
Není tady
Hezké pondělní ránko,
Koukám víkend byl skoro vude hezký.
Teda Blaničko, ty to má asi fakt od nervů, zkus být v klidu a říkej si, e ti nic není. Já si myslím, e hodně nemocí je věc psychiky. Kdy je tak hezky vyrate celá rodinka někam na výlet a bude ti fajn.
My se měli taky krásně. Anetka v sobotu jela s turisákem na Malou skálu a my s Kačí a manelem jeli na Jetěd, dolu jsme li pěky, Kačí u nechtěla lapat, tak jsme jí slibovali nanuky a v ádné hospodě a ani stánku je neměli. Ale statečně dola a domu. Je to docela treka.
Včera jsme zase jeli na výlet na kole, dojeli jsme ke známým, něco málo jsme ogrilovali a jeli zase dom, ale to bylo u i s Anetkou.
Ráno se mi teda ani nechtělo do práce. No nic, ale nepřipotím si to a jdu makat.
Hezký slunečný den.
Upravil(a) Simka (26. 4. 2010 8:03)
Není tady
Simi, já se snaím, kdy jsem doma, tak mi patně není v sobotu jsme byli na přehradě, jezdilo se na lodčkách s rosvícenýma lampionkama, bylo tam hooodně dětiček a pak jsme si na zahradě pustli lampionky těstí
v neděli jsme grilovali na zahrádce, to je mi dobře
fakt se snaím
Taky jste si to uili hezky
Dnas mi ale Pátik přiel ze kolky e ho bolí bříko, měl jednou průjem
a up, horečka 38,6 tak zase budu v noci vzhůru
Tak pa, jdeme do postýlky
Není tady
Blaní, nemůe to mít z toho, jak ses drela kvůli váze a má z toho rozházený aludek?
Není tady
ahojky ZLATÍČKA..
jakpak se asi vechna nae ZLATÍČKA mají.. je nás tu poslední dobou nějak pomálu..
odjel na kulečník..Mía za chvilku přijde od
a Veru je u v pelíku.. jinak u nás nic nového není.. v práci s pomocnou nic moc..
po jejím ,,koberečku" byla zakřiknutá.. práci dělala tak jak má..a u opět pookřela !!! Ráno bude asi nafučená..
dovolila jsem si ji odpo sluně říci s úsměvem na tváři..,at´jde zpět umýt sklad..vzala ho hadrem jen okolo beden a pod nima co bylo ..no hrůza !!
Prý myslela jen okolo..........
Blani..
jeiíí..co ti můe být..
to mi hlava nebere.. ale mě ve dr. přisuzuje nervům.. jak mi je..e se nervuji.. ale já nevím..tolik si toho do hlavy zase moc neberu.. nejvíce cítím to břicho-aludek ráno ,kdy vstanu..a to jsem v klidu
tak nevím..ty mé práky fakt nezabírají..dala mi největí hnus..jen aby se mě něčím zbavila..nejraději bych la jinam.. břicho mám jak v 6.měsíci.. moná za chvíli porodím a bude klid..
tobě je divně i během dne ne ,kdy někam jde ??? Doma píe e ..nepadá tam něco na tebe ??? To vypadá i od zad..co popisuje...
Co malej..dobrej u ted´večer ???
Simčo..
vy jste si uili víkend ..jako vdy na 1*
Petruko...
tak co..
u je to lepí..moná jen u vás erupce na slunci..to přejde
Není tady
Ahojky.
Tak jdu nahlásit ,e Ondraek u má také netovice. No jsem moná divná ,ale jsem ráda. 15.5 jede do koly v přírodě a tak se stihne hezky uzdravit . A Ondraek je rád ,nebo si prý odpočine od koly
.
Renčo ,neboj na kadého jednou dojde. I já si to říkám v práci .
S manelem pohoda ,on je poslední dobou problém ve mě a prudím .
Není tady
ahojky ZLATÍČKA
jen nakukuji a pak u jdu do hajan..jetě tedy vyfoukat hlavinku..jetě jsem si ji myla..
není mi dnes nějak dobře.. únava..tetka..do toho ten můj břuch..a vůbec jsem nějak bez nálady..
Jinak u nás nic nového není.. dnes odpo jsem se zbavila obou kočárků(hluboký i sporák) po Verče..té paní co zastupovala pomocnou..pro její snachu a malé tak máme ve sklepě troku k hnutí..
Holky u spinkají.. byly spolu a s Míi odpo venku.. Verča na kole..tak pak byli unavení vichni..
Petruko..
tak to je fajn..netovice z ,,jedné vody "
to je dobrý..e si Ondráek odpočine.. kam na to chodí.. ??
Není tady
Ahojky vem.
Jdu vás zkontrolovat
Dnes jsem doma u od 12h. Ale věnovala jsem se jednou vaření
Ondraek má netovice v poho ,u se mu to hojí .
Není tady
ahojky ZLATÍČKA
jdu nakouknout.. jsem nějak posmutnělá
..včera mamka volala ,e děda doma spadnul .. asi to bylo horí,ne mi říkala..a dnes ho raději odvezla.. po vyetření ji řekli,e má slabé srdíčko a je hodně zavodněný.. víc zatím neví..
proto byl stále unavený a pospával třeba 4x za den..kdy jsme tam ted´byli..nezdálo se mi to
no uvidíme..snad mu aspon´troku pomůou..
Veru je u v pelíku.. Mía se za chvilku vrátí od a
jel na kulečník
Zítra odpo jsou u Labe čarodejnice..tak tam jedeme ..bereme sebou Pepíčka s maminkou ..a buřtíka do batůku
PETRUKO..OPĚT TO TU HLÍDÁME VID´???
Není tady
holky mohla bych vas poprosit o podporu v soutěi,zasláním 5hvezdiček tady http://www.hracky-fisher-price.cz/soute … indlerova/ předem díky
Není tady
Ahojky
Miel já jsem dětičkám bodíky u poslala ,jak jsi psala
Renčo ,drím s dědou moc moc palce
.
Jo jo ,my to tu pěkně hlídáme
Zítra jdu do práce a pak mám volný víkend .
Není tady
ahojky ZLATÍČKA
kdepak jste vechny..snad se v pořádku vrátíte z léééétáááánííí
já to zvládla
Před chvilkou jsem se vrátila .. od Labe jela výletní mainka tak jsem se s Veru svezla z čarodejnic..
chtěl pro nás jet..tak jsem mu uetřila cestu
Veru si zatančila s čarodejnicema.. a jeli jsme domů..zvedá se tu vítr..asi bude pret..
Mía je u grilují na zahradě... no a na mě to opět padá
ahojky Miko..
chtěla jsem kouknout na dětičky jak rostou..ale nějak se to nedá otevřít..
Petruko..díky
zatím pa..jdu na kafíčko..snad chvilku jetě vydrím..
Není tady
AHOJKY ZLATÍČKA
PŘEJI KRÁSNOU MÁJOVOU SOBOTU
A HODNĚ PUSINEK POD ROZKVETLOU TŘENÍ..
Veru u spinká a také..jako obvykle v křesle..
Čekám a se mi dopere pračka.. pak tam dám dalí prádlo.. stále dokola..ty víkendy..ach jo..pak jdu dělat mrkvovou bábovku..s nádivkou z lučiny ,másla a oříků ..je mňamková ..taková dlouho vlhká s tou mrkví.. no dlouho..dokud ji někdo nezakrojí
Snad zbyde na zítra.. na odpo je ohláená Petra s malou Barunkou
..mám tu zase plno malých věcí po Verče..tak jestli si něco vybere ...
Volala jsem mamce..odpo jede za dědou.. jak stále spal..měl patně naordinované léky..,, mlátilo" se mu to ..na mamku je tam toho prý moc..zítra mají dovézt dřevo..budu ji jetě dnes volat jak to vypadá s .. tak ji musím navrhnout..at´dřevo nechá na přítí týden na víkend..e přijedeme a pořeeme to....budeme muset...
ZATÍM PA A PĚKNÝ ZBYTEK MÁJOVÉ SOBOTY
Není tady
Tak já jsem právě doila Ondrákovi kovbojský kostým a tady byla naposled Renatka .
Není tady
Ahojky, koukám, teda moc toho tu nenakecáte. Já teďka taky teda extra často nechodím, jak je hezky, tak jsme pořád venku, včera jsme byli s klukama v leteckém muzeu, bylo to super, a na to, e Patrik chtěl okouknout vechny letadla za pět minut, take jsem za ním sprintila s Ondrou v kočárku, síla , ani jsem nestihla fotit.
Tak netovice u Péti? Mía jetě neměl nic, ani jeden z kluků, take to u nás potom bude teda síla, a to propukne při mým těstí vechno najednou.
Blani, ty má teda trápení. Já musím zaklepat, od operace u je to úplně v pohodě, sice před ní mi bylo hodně ouvej, ale teď u je to jak předtím, super.
Na čarodějnicích jsme ani nebyli, byli tu od osmi, a jeliko jsme bez hlídání neměli, tak smolík.
Není tady
Ahojky.
Sylví ,já jsem moc ráda ,e u nás jsou netovice za námi. Jen koda ,e to neměli oba najednou . Ale to bych toho chtěla moc
Manela mám na ranní ,brácha teď odeel na návtěvu a já odpol půjdu s dětma ,konečně s oběma ven. Zajdu si na nehty a děti půjdou za odměnu do dětského koutku
Kde jste vichni ostatní
Není tady