29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky . Jdu vás omrknout
Renčo , u zubaře nic , nebo jsme tam přišli a na dveřích napsáno dovolená
Škoda, že jsme byly objednaní
A Ondrášek ráno přišel do ložnice před půl 7 už oblečený , že jdeme k tomu zubaři
. vůbec nebyl nervozní
Sudí , jo jo do kempu http://www.peckasport.cz/koupaliste_kemp.php?sekce=1
Není tady
ahojky zlatíčka
Mi jsme ještě doma.. Veru po obědě bolelo bříško..kadila ..tak si šla chvilku lehnout.. jo..ucho je zatím v poho..když nebolí..tak asi kapat nemám že ..ten peroxid ??
Míša je už na pouti s jeli vlakem..tak je pak vezmeme domů.. aspon´budou mít čas na sebe ..a nebudou se nudit s námi..
Petruško..
to je nemilé s tím zubařem....když už se člověk odhodlá
u nás volají..když jim dotoho něco přijde..
pěknou sobotu..u nás je zatím slunečno..a teploučko..
Není tady
Zdravím
Jo ,Renčo ,taky jsem čekala ,že mi od zubaře zavolají
Zítra jdu také do práce. A v pondělí jedu hned ráno do Prahy na předpremiéru muzikálu Je třeba zabít Davida ,hraje tam třeba Suchánek ,Genzer. Tak se moc těším .
Není tady
ahojky ZLATÍČKA...
KOUKÁM..PETRUŠKO..ŽE TU ZASE HLÍDÁME ..MI DVĚ VID´
SLÁVA NAZDAR VÝLETU..už jsme doma..odjížděli jsme něco před 15hod..a vrátili se ucapkaný ve 20.30 hod..
Ted´jsme si udělali domácí pořádnou kávičku..a né tu pouťovou bžundu a jdeme si dát nožky hore..!!!
Nabíjejí se mi baterky..tak pak něco hodím do albíčka.. no Veru si to užila..hafo kolotočů a atrakcí.. zašli jsme i po cestě na techno.. minulý rok tam byla Dáda ..no a jak malá viděla omladinu sedět.. sedla si také..houpala se tělem poslouchala hudbu..a čínské nudle mezi kolenama.. měla už zase takový hlad..než jsme dolezli pod horu-Říp..ta umí vegetit..
.. no vypadala pěkně mezi těmi
..ani nevím co to je..skáče to na hudbu..a dělají skřeky..
no každý je jiný znalec hudby ..neberu jim to..lepší než někde něco vyvádět nekalého
Jdu na to kafčo.. ted´už nic dělat nebudu.. doženu to zítra ..
si vezme malou ..ona kolo a on brusle..a dojedou autem dolu k Labi..na tu stezku.. a budou jezdit ..at´mám chvilku pro sebe..
Jo..ještě se Veru fotila s opičkou..měla ji v náruči.. nejdražší fotka v životě... ale co
.. pak ji nechtěla pustit..a chtěla ji domů..pak začala přemlouvat i Míša ..no na
jdu na to kafčo..papááá..zlatíčka
Není tady
ahojky ZLATÍČKA
...a pěknou slunečnou neděli..
Vše to tu šlo po obědě do klidu.. na odpo jsem je vyhnala ven k tomu Labi ..tak se pustím do úklidu..vytřít..prach..atd..vždyt´to znáte
no a od rána jsem vyprala opět dvě pračky..věci po zimě atd.. snad už zima nenastane !!!
Na oběd byly obal.žampíky a mleté řízky se sýrem (holandský řízek) s hranolkama
Není tady
ahojky zlatíčka..tak kdepak jste..
celé odpo jsem uklízela.. tedy s pomocí..Míša byla doma a pomáhala mi..
byl s Veru u Labe.. a přijeli až kolem 17hod..
Holky už jsou spolu v postýlce a já asi také půjdu ..je mi nějak těžko.. ..tedy asi jen k telce na gauč..bude pojišťovna
Není tady
Ahojky.
Děti spinkají a chlapy jsou na noční. A ten můj mi poslední dobou trochu sejří a to není doma
. Ale zítra ráno jedu na ten muzikál a tak si tam zlepším náladu
Není tady
Holky, jdu jen na skok.
U dr mi zatím nic nenašla, u ženskýho jsem uplně v pořádku, dělal mi i sono, u obvodní jsem měla první test moči špatnej, po 4 dnech už v pořádku, z krve vše ok, ale brala mi zase krev, tak uvidím asi v týdnu není mi nic moc, ale RENATKO tu NOSPU, mám taky, vůbec mi nezabírá, já zase nemůžu přesvědčit moji dr, že to mám z nervů
to je dobrý, ale můj táta mi řekl, že celá naše rodina trpěla na žlučník a ať si nechám napsat HELICID 20 jeden ráno a bude mi fajn, ségra měla něco podobnýho jako já a nechala si ho napsat, nechala mi tu 3 tabletky, zkoušela jsem to přez víken a opravdu v pohodě, dávám si sice pozor, ale jím to co ostatní v menším množství a zatím jsem ten pocit na zvracení neměla, ale já mám problém že mě furt bolí celý břicho, jako střevní chřipka, ale nemám průjem nic, jen se mi udělá špatně na zvracení a na omdlení, pak mě to víc bolí na pravé str. i vzadu i v boku i vpředu, no připadám si jako debil, protože mi nic nenašli a já nemůžu nikam jet, protože pak volám manželovi aby pro mě přijel, že je mi zase zle.Ve středu mě vezl brácha domů z hyperalbeta, jen jsem vystoupila z autobusu a zase jsem jela domů
nevím, já si už v autobuse říkala jestli se namám otočit, ale říkala jsem si že se odreaguju obchodama, tak nevim jestli nervy už z toho, že nikam nedojedu a je mi zle, je to strašný, nemůžu ani do města!!!!! Jsem doma zavřená a už mi to leze na mozek
Občas to zkouším jet a vydržet ve městě.
No nic trak jsem se taky vykecala
BUĎTE VŠECHNY ZDRAVÉ I VAŠE ZLATÍČKA I RODINKY A VAŽTE SI TOHO já si připadám jako bych už měla zůstat někde zavřená, začnu se bát jezdit autobusem a chodit mezi lidi
snad zvládnu hraní
Pa pa zlatíčka
Není tady
Hezké pondělní ránko,
Koukám víkend byl skoro všude hezký.
Teda Blaničko, ty to máš asi fakt od nervů, zkus být v klidu a říkej si, že ti nic není. Já si myslím, že hodně nemocí je věc psychiky. Když je tak hezky vyražte celá rodinka někam na výlet a bude ti fajn.
My se měli taky krásně. Anetka v sobotu jela s turisťákem na Malou skálu a my s Kačí a manželem jeli na Ještěd, dolu jsme šli pěšky, Kačí už nechtěla šlapat, tak jsme jí slibovali nanuky a v žádné hospodě a ani stánku je neměli. Ale statečně došla až domu. Je to docela štreka.
Včera jsme zase jeli na výlet na kole, dojeli jsme ke známým, něco málo jsme ogrilovali a jeli zase dom, ale to bylo už i s Anetkou.
Ráno se mi teda ani nechtělo do práce. No nic, ale nepřipoštím si to a jdu makat.
Hezký slunečný den.
Upravil(a) Simka (26. 4. 2010 8:03)
Není tady
Simi, já se snažím, když jsem doma, tak mi špatně není v sobotu jsme byli na přehradě, jezdilo se na lodčkách s rosvícenýma lampionkama, bylo tam hooodně dětiček a pak jsme si na zahradě pustli lampionky štěstí
v neděli jsme grilovali na zahrádce, to je mi dobře
fakt se snažím
Taky jste si to užili hezky
Dnas mi ale Pátik přišel ze školky že ho bolí bříško, měl jednou průjem
a šup, horečka 38,6 tak zase budu v noci vzhůru
Tak pa, jdeme do postýlky
Není tady
Blaní, nemůžeš to mít z toho, jak ses držela kvůli váze a máš z toho rozházený žaludek?
Není tady
ahojky ZLATÍČKA..
jakpak se asi všechna naše ZLATÍČKA mají.. je nás tu poslední dobou nějak pomálu..
odjel na kulečník..Míša za chvilku přijde od
a Veru je už v pelíšku.. jinak u nás nic nového není.. v práci s pomocnou nic moc..
po jejím ,,koberečku" byla zakřiknutá.. práci dělala tak jak má..a už opět pookřela !!! Ráno bude asi nafučená..
dovolila jsem si ji odpo slušně říci s úsměvem na tváři..,at´jde zpět umýt sklad..vzala ho hadrem jen okolo beden a pod nima co bylo ..no hrůza !!
Prý myslela jen okolo..........
Blani..
ježišíí..co ti může být..
to mi hlava nebere.. ale mě vše dr. přisuzuje nervům.. jak mi je..že se nervuji.. ale já nevím..tolik si toho do hlavy zase moc neberu.. nejvíce cítím to břicho-žaludek ráno ,když vstanu..a to jsem v klidu
tak nevím..ty mé prášky fakt nezabírají..dala mi největší hnus..jen aby se mě něčím zbavila..nejraději bych šla jinam.. břicho mám jak v 6.měsíci.. možná za chvíli porodím a bude klid..
tobě je divně i během dne ne ,když někam jdeš ??? Doma píšeš že ..nepadá tam něco na tebe ??? To vypadá i od zad..co popisuješ...
Co malej..dobrej už ted´večer ???
Simčo..
vy jste si užili víkend ..jako vždy na 1*
Petruško...
tak co..
už je to lepší..možná jen u vás erupce na slunci..to přejde
Není tady
Ahojky.
Tak jdu nahlásit ,že Ondrašek už má také neštovice. No jsem možná divná ,ale jsem ráda. 15.5 jede do školy v přírodě a tak se stihne hezky uzdravit . A Ondrašek je rád ,nebo si prý odpočine od školy
.
Renčo ,neboj na každého jednou dojde. I já si to říkám v práci .
S manželem pohoda ,on je poslední dobou problém ve mě a prudím .
Není tady
ahojky ZLATÍČKA
jen nakukuji a pak už jdu do hajan..ještě tedy vyfoukat hlavinku..ještě jsem si ji myla..
není mi dnes nějak dobře.. únava..tetka..do toho ten můj břuch..a vůbec jsem nějak bez nálady..
Jinak u nás nic nového není.. dnes odpo jsem se zbavila obou kočárků(hluboký i sporťák) po Verče..té paní co zastupovala pomocnou..pro její snachu a malé tak máme ve sklepě trošku k hnutí..
Holky už spinkají.. byly spolu a s Míši odpo venku.. Verča na kole..tak pak byli unavení všichni..
Petruško..
tak to je fajn..neštovice z ,,jedné vody "
to je dobrý..že si Ondrášek odpočine.. kam na to chodí.. ??
Není tady
Ahojky všem.
Jdu vás zkontrolovat
Dnes jsem doma už od 12h. Ale věnovala jsem se jednou vaření
Ondrašek má neštovice v poho ,už se mu to hojí .
Není tady
ahojky ZLATÍČKA
jdu nakouknout.. jsem nějak posmutnělá
..včera mamka volala ,že děda doma spadnul .. asi to bylo horší,než mi říkala..a dnes ho raději odvezla.. po vyšetření ji řekli,že má slabé srdíčko a je hodně zavodněný.. víc zatím neví..
proto byl stále unavený a pospával třeba 4x za den..když jsme tam ted´byli..nezdálo se mi to
no uvidíme..snad mu aspon´trošku pomůžou..
Veru je už v pelíšku.. Míša se za chvilku vrátí od a
jel na kulečník
Zítra odpo jsou u Labe čarodejnice..tak tam jedeme ..bereme sebou Pepíčka s maminkou ..a buřtíka do batůžku
PETRUŠKO..OPĚT TO TU HLÍDÁME VID´???
Není tady
holky mohla bych vas poprosit o podporu v soutěži,zasláním 5hvezdiček tady http://www.hracky-fisher-price.cz/soute … indlerova/ předem díky
Není tady
Ahojky
Mišel já jsem dětičkám bodíky už poslala ,jak jsi psala
Renčo ,držím s dědou moc moc palce
.
Jo jo ,my to tu pěkně hlídáme
Zítra jdu do práce a pak mám volný víkend .
Není tady
ahojky ZLATÍČKA
kdepak jste všechny..snad se v pořádku vrátíte z léééétáááánííí
já to zvládla
Před chvilkou jsem se vrátila .. od Labe jela výletní mašinka tak jsem se s Veru svezla z čarodejnic..
chtěl pro nás jet..tak jsem mu ušetřila cestu
Veru si zatančila s čarodejnicema.. a jeli jsme domů..zvedá se tu vítr..asi bude pršet..
Míša je u grilují na zahradě... no a na mě to opět padá
ahojky Miško..
chtěla jsem kouknout na dětičky jak rostou..ale nějak se to nedá otevřít..
Petruško..díky
zatím pa..jdu na kafíčko..snad chvilku ještě vydržím..
Není tady
AHOJKY ZLATÍČKA
PŘEJI KRÁSNOU MÁJOVOU SOBOTU
A HODNĚ PUSINEK POD ROZKVETLOU TŘEŠNÍ..
Veru už spinká a také..jako obvykle v křesle..
Čekám až se mi dopere pračka.. pak tam dám další prádlo.. stále dokola..ty víkendy..ach jo..pak jdu dělat mrkvovou bábovku..s nádivkou z lučiny ,másla a oříšků ..je mňamková ..taková dlouho vlhká s tou mrkví.. no dlouho..dokud ji někdo nezakrojí
Snad zbyde na zítra.. na odpo je ohlášená Petra s malou Barunkou
..mám tu zase plno malých věcí po Verče..tak jestli si něco vybere ...
Volala jsem mamce..odpo jede za dědou.. jak stále spal..měl špatně naordinované léky..,, mlátilo" se mu to ..na mamku je tam toho prý moc..zítra mají dovézt dřevo..budu ji ještě dnes volat jak to vypadá s .. tak ji musím navrhnout..at´dřevo nechá na příští týden na víkend..že přijedeme a pořežeme to....budeme muset...
ZATÍM PA A PĚKNÝ ZBYTEK MÁJOVÉ SOBOTY
Není tady
Tak já jsem právě došila Ondráškovi kovbojský kostým a tady byla naposled Renatka .
Není tady
Ahojky, koukám, teda moc toho tu nenakecáte. Já teďka taky teda extra často nechodím, jak je hezky, tak jsme pořád venku, včera jsme byli s klukama v leteckém muzeu, bylo to super, až na to, že Patrik chtěl okouknout všechny letadla za pět minut, takže jsem za ním sprintila s Ondrou v kočárku, síla , ani jsem nestihla fotit.
Tak neštovice u Péti? Míša ještě neměl nic, ani jeden z kluků, takže to u nás potom bude teda síla, až to propukne při mým štěstí všechno najednou.
Blani, ty máš teda trápení. Já musím zaklepat, od operace už je to úplně v pohodě, sice před ní mi bylo hodně ouvej, ale teď už je to jak předtím, super.
Na čarodějnicích jsme ani nebyli, byli tu od osmi, a jelikož jsme bez hlídání neměli, tak smolík.
Není tady
Ahojky.
Sylví ,já jsem moc ráda ,že u nás jsou neštovice za námi. Jen škoda ,že to neměli oba najednou . Ale to bych toho chtěla moc
Manžela mám na ranní ,brácha teď odešel na návštěvu a já odpol půjdu s dětma ,konečně s oběma ven. Zajdu si na nehty a děti půjdou za odměnu do dětského koutku
Kde jste všichni ostatní
Není tady