27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
AHOJKY ZLATÍČKA
u také musím za vámi.. občas navečer sem nakouknu..přečtu jak je u vás..a jdu opět do toho naeho ,,domácího bordýlku" .. u mě to začíná tvát..
si dělá v klídku
Nechám to v klidu.. asi v tomto sami znáte chlapy..jak se něco řekne ...s prací vihnou..a je hotovo..a to já nechci .. tak u raději on ten konec přestavby musí přijít e ...
Jinak v práci klid..dětiček ted´o prázdniny chodí kolem 25.. Veru je drzá..asi ji chybí ten měsíc ve kolce...ale nemůe být stále hodná e ??
U Eliky je klid.. troku změnila barvu vlasů a myslím,e ji to prospělo..jetě ten nový ivot začít nějak v pohodě .. snad se mi podaří sem dát fotečku..jinak je na Facebooku kdo tam z vás chodí..
Mía ted´běhala po dr.. má časté bolení hlavy, nevolnost,řídké kakání .. na chirurgii je ve v pořádku..krev..jaterky atd. také v pořádku..tak ji čeká jetě gynda a sono.. při vyetření ji píchalo na pravé straně.. tak nevím...
Blaničko..
si ikula jen tak dál..je vidět..e CHCE !!
Holky co u vás voda..před obědem mi volal taka..e Chrastava je pod vodou.. kouká z okna co kolem plave.. prý přehrada to nevydrela.. u nás prí od včera..hrůza!!
Simčo..
no určitě ten nerez sporák....ale asi ten lacinějí..bez těch ve moných funkcí.. prý jsou dost poruchové..
S ehličkou jsem měla také stejný problém..byla vevnitř pinavá.. byla to jetě ta bez samo-čitění..ted´mám s...
Není tady
Není tady
No je to hrůůůza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Plno známých je pod vodou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Frýdlant, Mníek........i v Jablonci se to zvedlo !
Není tady
Ahojky,
včera se mi vrátili, tak jen peru a uklízím. Zas je plný barák. Manel to s holkama zvládl bezvadně, byli s ním moc spokojené. hodně chodili po výletech, take troku poznali Krkonoe.
Ale je vude hodně draho.
Ani jsem vám nepsala, e jsem tu bojovala s myí. Já ji zahlídla v obyváku ve čtvrtek pozdě večer. Tak jsem si pak i čistila zuby na stoličce a nahoře jsem se zabarikádovala. Druhý den v ten samý čas jsem otevřela kumbál a ona tam na mě mrcha čuměla, tak jsem ty dveře zabarikádovala a čekala, a se do ní pustí manel. Ten to celý vyklidil, nachytal ji, ale netrefil se , utekla mu. Tak jsme nastraili pastičku a dnes ráno byla hotovson.
Jetě se nám rozbil telefon pevná linka, tak ho manel včera sháněl, byl v globusu a prý vypínali světla, jel jen krám na jídlo na záloní zdroj.
My měli vodu ve sklepě po 2. schod, věci nám tam plavaly. Tak jsme odčerpávali. No nechtěla bych být potopená po obývák. Ty lidi jsou chudáci. vagrovi bydlí v Chrastavě a tak mi vagrová psala, jak to tam vypadá.
Chudáci lidi.
Renatko, určo jsi vybrala dobře - sporák. No a Elice je bez
líp viď. To je taky fajn.
Není tady
Nai taky odčerpávaj vodu ze sklepa na chatě několik známých má ale vodu i v obyváku, hlavně kamarádka z Bílého potoka, tam jsme jeli dotoho německa a zrovna tam stavěj silnici, bahno prý vude !!! Ona je na dovolený v Bulharsku a je tam jen její maminka, tak tam ségra dneska chce jet pomoct, včera je tam nepustili, nedalo se tam jet ! No hrůza!
SIMI my , to je prd já na zahradě měla potkana kousek od dětí, ulovila ho Ginuka a on byl v oku, musela jsem ji odvolat aby ji nepokousal, manel byl nahoře na chodbě, soused mi hodil přez plot vidle, ale já bych to nezvládla
manel přiběhl a bylo, la jsem ho hodit do popelnice a jetě jsme ho raději střelili vzduchovkou, aby se netrápil
no ale manel z toho byl patnej, e zabil zvířátko, e tak pitěl, tak jsem mu vysvětlila, e by mu bylo hůř, kdyby slyel někoho z nás křičet e ho potkan kousnul ! Tak to snad pochopil
Za dva dny jsme jednoho nali na chodníku mrtvýho, tak nevím co se to tu rozmnoilo
fuj !!!
Není tady
pěknou neděli ZLATÍČKA
u nás u také troku slunečnou..hlavně přestalo pret.. ale potok pod námi pěkně hučí a k nám k paneláku ..uvidím ..a půjdu odpo s Veru ven..jak to tam vypadá..
Tatínek večer psal sms ..e jsou v Chrastavě bez plynu,elektřiny.. silnice a chodníky jsou rozbité....take ani vyjít nikam nemůe..tedy zatím..ne se to nějak odklidí..má prý doma nějaké konzervy..a pečevo v mrazáku..tak snad to bude s hladem dobré.. takovou vodu tam nepamatuje..hrůza !!!
Tady to ve hajá..i po večerní oslavě narozenin..take opět práce stojí..ale já raději mlčím..
Simčo..
no jo..má
ikulu..se takto pustit do cestování s obouma holčičkama
No já bych snad ani z myi neusnula... brrrr
To ví e je bez P. Elis líp..ale jak bude tam nový ivot nezačne..bude ji trápit.. a sem se ji myslím u nechce..kdy vidí klid kolem sebe ..
Blani..
to si vysvětlila
dobře s potkanem ..fuj tajbl..
kdepak jste zlatíčka
Není tady
Tady dopoledne svítilo sluníčko, ale teĎ se to zase zatahuje
Andrejka mi odjela se spoluačkou a jejíma rodičema na Berounku tam prý je klid, tak snad si to holky uijou jen hezky
budou pod stanem a na raftu, tak dobrodrůo
Není tady
Ahojky .
Jd vás pozdravit .
Simí , to jsem se nasmála s myí
To já bych musela kvůli myim a potkanům stát na stoličce obden
Zrovna nedávno jsme s práci ráno zjistili , e nám utekli tři činčily ,máma -táta a syn .
Dva jsem nala mámu a syna a táta byl dva dny nezvěstnej . U jsem nedoufala a on nás miláček ani po dvou dnech neopustil a byl v krámě ve skladu
To je radosti s dětma a manou ,vit
Kdy jede do Prahy pro výsledky ?
Blani , já vím, vám tam běhal určitě jinej potkan , ne ty co já prodávám .
Ale jestli nebyl hned mrtví ,dobře jste udělali potom
Renčo , drím palce na dostavbu
Povodně jsou fat hrůza hrůza hrůza
Není tady
Ahojky,
no jo Petí, já si na tebe nevzpomněla, e jsi skoro celý den s myákama. No můu říct, e jsem ráda, e je pryč, fakt to můj nej kamarád není.
Moc u času na odpočinek není, ikdy je mana doma, tak mám co dělat. Ale já se cítím hodně dobře.
Petruko, byla jsem pro výsledky včera. Ve zprávě píí, e metastáze nikde nejsou - na uzlině a ani v děloze. Píí tam o nějakém zánětu, ale to uvidím a přítí pátek na kontrole u pana doktora.
Ale to u nic tak váného nebude.
Dnes tu byli známý, tak jsme si opekli maso, teď peru nádobí, ale jetě něco musím umýt. Holky ly s manelem k sousedům, jejich labradorka má malá měsíční těňátka, no je to něco nádhernýho.
Není tady
Ahojky
Simí , paráda , e u tam nic není
. Zánět u bude brnkačka ,vit
Jéé , maličký těnátka
Já mám zítra volno , ale ráno si zajdu k enskýmu , musím si nechat napsat nové práky
a taky zajdu na půlroční prohlídku
Není tady
SIMONKO mám z tvoji zprávy velkou radost tak jsi se bála a dopadlo to moc dobře, zánět je brnkačka
PETRUKO to jsem si tě představila jak v práci stojí na stoličce a ukazuje z tý idle lidem co kde máte, e se bojí jako myí a nemůe jim to jít ukázat
Tak se mějte kočky hezky já dnes jedu k rodičům, a tu nejsme s Patričkem sami doma tak dlouho
Není tady
Blani , jooo , to by bylo dobrý s tou stoličkou .
Ale já se myí a jiných hlodavců nebojím, jen se nima nemusím mazlit
Mám hotové francouzké brambory . Jdeme papat .
Jsou tu ted hodně s námi nai , dělají jim doma koupelnu a kuchyň .
A to vám je paráda ,kdy nemusím dělat ve
Jo a u vám se chci dlouho pochlubit , e nae Kačí jezdí na kole bez koleček
Jsem se u dlouho s ničím nechlubila ,tak jsem musela
Není tady
ahojkýý ZLATÍČKA
chvilku na vás juknu z toho naeho domácího bordelu..u jsem si na něj pomalu zvykla..
ale konec se blíí..přes nějaké dalí dodělávky a havárky s vodou u snad bude vemu konec..
zítra dovezou linku tak mohu uklízet nádobí atd.. no a pak pínu ,,načisto"
Ted´jsem si tu pohrála a dodělala zaregistrování na nový babinet... NEVÍM JESTLI JSTE TO TU O NĚM ČETLI..
zaregistrujete se tam stejně jako tady...
zatím pa a opatrujte se ZLATÍČKA
SIMČO...
super výsledky .. to má za to.. e si velká bojovnice
Upravil(a) salek (11. 8. 2010 20:29)
Není tady
Tak uz jsem taky na novem babinetu
Není tady
Já se v tom nevyznám jak se tam zaregistruju, díky za radu pro mírně iteligentní spoluobčanku
nějak mi to poslední dobou nepálí
Jdu dovařit kuře na paprice pa pa
Není tady
ahojky ZLATÍČKA..
BLANIČKO...
TAK JSEM NÁS (z dovolením za tebe ) ZALOILA V NOVÉM BABINETU
jsme na NAE DĚTI- KOLKÁČCI 2006 tak se tam holky také jukněte a zaregistrujte se
má to být snad do září
mana dává linku dohromady..u jsme nali krábanec na dvířkách..ale v prodejně to u nikdo nebral..tak snad nám to zítra uznají... jdu dělat nějakou véču..zatím pa ..
Upravil(a) salek (12. 8. 2010 22:19)
Není tady
Ahojky,
tak jsem taky přihláená, dalo mi to fuku to najít. Neumím tam dát foto a ani smajlíky. Budu si muset zvyknout.
Nemůu spát, nějak mě bolel aludek, tak jsem si la uvařit mátu.
Teda Renatko, to jsem zvědavá na tu vai novou kuchyňku.
Není tady
Tak u tam jsem taky Renatko díky
Není tady
Nazdárek kočky !!!!
Tak jsem přifrčela z práce a jdu vás zas zkontrolovat
SIMONKO supeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
Mám z toho obrovskou radost, jupííííí!!!!!
Nový babinet - netuím, o co jde, ale mrknu na to přes víkend, snad najdu chvilku. Dnes jedeme na noční prohlídku letohradského zámku, tak se těím. Na zítřek máme domluvený babinec a dětinec s kámokama. A v neděliiii ... já bych věděla, co ale nevím, co dřív .. chtělo by to dovčuuuuuu
PETI, tak to je Kačenka ikulka!!!! Adí jezdí bez u skoro ... ale teď jsme vůbec necvičili, protoe kdy jedeme někam na výlet, tak je na tané tyči. Ale je to u u ...
RENATKO, to budete mít krásný byteček, kuchyňku, jéééé ... ale u aby to bylo, viď? To ví, chlapi musí mezi prací taky troku odpočívat, to chce klíííííííííííííííd
BLANI, ahooj , zdá se, e u se má taky líp - to mám z tebe obr radost!
Holky, s těma povodněma to je hrůza ... kamarádka měla jet na dovču do Hřenska a říkala, kdy viděla ty vyplavený soutěsky, e jí bylo do breku. No ale co teprve ty lidi, co je ta voda postihla, hrůza hrůza hrůza
Letím na sváču a pak odvedeme Áďu k babičce na spinkání, kdy my rodičové si budeme po nocích venku Tak zatím pááááááááá a krásný víkend!!!!!!!!
Není tady
Tak jsem taky koukla na ten můj novej avatar a nějak se nevidím tak mi písněte, jestli tam mám koátko ju
Není tady
SUdi, já myslela na tom novém babinetu ale u jsem to tam změnila Andrejka mi napsala v čem to je
ale děkuji a koukej se tam taky přihlásit jo
Není tady
Ahojky, tak u jsme taky zpátky, akorát včera jsme dorazili, přijeli jsme odpoledne a Mía dnes u odjíděl se skautama na 14 dní na tábor, take vybalovat a balit, no bordel nad bordel.
Jinak ve při starém, přítí týden hodím pár foteček, jak jsme si uívali.
Není tady
AHOJKY ZLATÍČKA ...
TAK U MÁME HOLKY MOJE HOTOVO... jetě tedy takové dodělávky jako třeba nové lity okolo zdí u země , u truhláře jsou na dělání sokly-trámky na to vyřízlé ,,okénko"
a barová deska.. u sporáku mi to Romča jetě obkládá tou samou deskou jako je za linkou.. jetě koupit nový sporák a stůl se idlema.. no byly výdaje navíc.. s napojením plynu byly potíe, pak se hlo s vod.trubkama -tekla teplá voda vude okolo trubek.. a pak musel jetě Romča dělat nový odpad k vodě a prodluovat.. jak se hne se starým..je to vidět ..no ted´tu sedí a kouká.. teprve ted´to tu na něj padlo
e to nejhorí je hotovo...
stále jsme jezdili a dokupovali..
Ale byla to zkouka manelství..
Fotečky dám na stránky Verči- výtvory ...
Jinak u nás nic nového ..
SYLVI..
PROMIN´
ANI JSEM HOLKY NESTIHLA OD TEBE POZDRAVOVAT.. MAKALA JSEM
Není tady