27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobré ráno,
dnes jsem vstávala v 8h, Kačenka jetě spinká , tak jsem psala dědovi, a raději přijede v 9,30 to u snad bude vzhůru a přichystaná.
Sudi, děkuju za optání. Je to lepí, nepohybuju se moc rychle, večer u mě v podbřiku po celém tom dni píchá, ale jinak dobrý. Hodně odpočívám během dne, ale i chodím, musí začít pracovat střeva, občas jsou to křeče a prodýchávám je jak porodní bolesti.
Renatka je na jihu, jak mi psala, ale nevím do kdy tam bude. Ve kolkách jsou dovolené větinou měsíc.
U nás krásně svítí, tak snad bude hezký den.
Není tady
Ahojky holky.
Simčo, a říkali, jak douho by tě to takhle mělo trápit?? Je dobře, e ti takhle rodinka pomáhá, aspoň si můe pořádně odpočinout. A kdy bude ve vědět co a jak? Moje kamarádka, která tohle podstoupila před 4roky, tak říkala, e má pořád v době kdy by měla menstruovat pocity, jako kdyby opravdu měla menstruace přijít. Prostě ty hormony pracují dál. Moc na tebe myslíme.
Renči, Dandík byl oivovaný, neb mu u pak netlouklo srdíčko. A ve prý má od toho. Kdy byl miminko, moc nespal a přestával nám dýchat, pak nastoupili afektové záchvaty a noční děsy a teď teprve je moné zjistit co to je, neb si mysleli, e je to začínající epilepsie. Ale zatím se natěstí nic takového nepotvrdilo. Od narození navtěvujeme neurologii a teď psychologa a oni nás poslali na identifikaci problému k dětskému psychiatrovi. Tak jsem zvědavá. Jsem ale ráda, neb u konečně budeme vědět co a jak s ním máme dělat, jak máme pracovat, aby to mělo co nejmení následky v jeho ivotě. Ale stejně si pořád na tu mylenku, e něco se děje nemůu zvyknout a do toho to druhé mimi.....Já jsem chtěla počkat, ale asi bych u pak do toho nela, u takto budou od sebe 5let, ale dříve jsem si to opravdu nemohla dovolit s těmito problémy. Ale jsem ráda, e je zdravoučký a e není postiený, tak si nemám na co stěovat. Říkali mi, e čekali, e tam bude nějaký postiení, tak jsme vichni rádi, e není.
A co vy??? Jak zlatíčka??? Neví náhodou, kdy je u vás tento rok Pohádkový Jičín?
Jdeme pro maso a pak přijede taka a jdeme na zahrádku. Musíme to tam zarovnat na větí bazén a dojet pro tůjky. A já hlavně porovnat zahrádku, neb jsme tam teď dlouho nebyli. Jsem to ale ostuda.
¨
Tak vem moc krásný den přeji.
Pá,pá
Není tady
AHOJKÝÝÝ ZLATÍČKA
JDU JEN NA SKOK.. mám tu práce
Renčí-sudi...
AHOJKÝÝ
jsem doma u od neděle ....
to tu má z toho nejhorího postavené ..ale něco se mi nelíbilo.. (kdy jsem se vrátila)..take musel opravovat..
no jeho chyba..já to nedělala !!
Take kadý den dodělávky..vude se práí..večer vytřu..ráno vytřu..a stále dokola..
Kuchyn´ je u zaplacená ..schovaná na prodejně..stará kuchyn´a se vybourá a bude vymalováno..jedeme pro ni.. snad nám zbyde jetě na sporák..jak jsme ho vytahli z linky..fuj tajbl..ten půjde !!!! Přes 20let stál u linky..ten humus!! Dám ho k popelnici po tmě....
nebo kam se to vozí
Jetě sehnat truhláře..na to prkno na bar..a jetě pár litiček na ten výkroj okolo .. no rpáce dost...
Do toho veho od neděle peru po nás po dovče.. a dnes navečer jedeme k rodičům toho kluka co chodí s Míou pro okurky a meruňky..take budu mít co dělat...mám toho myslím málo !!!
U naich bylo fajn.. kdyby tedy občas děda neblbnul ..no holt starý člověk a nemocný... take občas mamka vypěnila.. ale bylo stále co dělat.. tak jsem si třeba zalezla ke dřevu a típala dříví na zimu.. taková práce mi tu v paneláku chybí.. tak se pak vyřádím..
Na dva dny jsem jela s Veru k ségře.. podívat se na tatínka..ten co má tu rakovinu.. no není to s ním moc dobré.. střídá se v nemocnici a na LDN..píchají mu injkece proti bolesti..a krvinky se mu nějak ztrácejí..a nevědí od kud..má občas černou stolici...
Mají u nich nový akvapark.. tři bazény-tobogán..tam byla i Veru..vůbec se nebála.. pak jsme byli u Elis ..nakoupila jsem ji zásoby do spíky a něco na sebe .. u nich v klidu...
No uteklo to..oslavili jsme u mamky i Veru 4roky.. ted´o víkendu jedeme jetě ke tchánům.. má 4.srpna 45
Jo..co jsem byla u naich.. tak a bráchové jeli společně navtívit jejich tatínka..před nedávnem tam byl Romča sám.. na tom srazu ze koly se tam s ním potkal.. prý byl tatínek moc rád e přijeli vichni....a řekl,e můe spokojeně umřít..e u si myslel ,e je neuvidí.. má silnou cukrovku,hrozí mu amputace nohy..kvůli embólii..
a co vy tady zlatíčka ???
Koukám BLANIČKA se nám vrátila... tak Blani..dr se..nedej se a bojuj.. bude lépe..uvidí !!! Chce to čas..a někdy ho je třeba na takovou nemoc více..
tak vydr !!!
VEM TĚM ..CO MAJÍ NĚJAKÁ TA TRÁPENÍ,BOLEST A NEMOCI ...DRÍM PALEČKY V UZDRAVENÍ...
Není tady
AHOJKY ZLATÍČKA..
pozdravuje vás Silvinka..jsou u maminky.. klucí byly opět nemocní..vichni antibiotika..
No a jen nakukuji..a jdu si dnes také u chvilku sednout...
dopo jsem vařila ..je tu Míi něco jsme tu poklidili ..po tom stálém budování..po obědě jsme jeli do města okouknout nový sporák..no mám vybraný..
zítra s ním seznámím
.. dojedeme se na něj spolu podívat..snad mi kývne
dám sem pak na něj odkaz..
Ted´ zkončil s brouením zdí..no mám toho plné oči..
take u jen vybílit.. a můeme pokračovat dál........
Není tady
Není tady
ahoj reni ,
no tu práci s kuchyní ti nezávidím,ale pak ten výsledek....
marcel-to jsem nevěděla s danečkem.....no tak snad u to bude dobrý a budete vědět co dál ,kámoky kluk právě má epilepsii
-ted byli v nemocnici-ale já s ní jetě nemluvila,ale prej to u maj diagnostikovaný....áách jo
-tohle nemám ráda.....
jinak jičín město pohádky-
http://www.pohadka.cz/
zrovna jsem včera koukala na program a jupííííí-znáte-kapárek v rohlíku-tak budou mít koncert-to bude bomba.....
a o hlavním programu bude vystupovat.............miro majda -to duuuuuu
Není tady
Dobré ránko,
Kačenka u jela k tchánům. Včera se prajcla a e chce být se mnou doma.
No tak jsme si hrály.
Dnes jedou na Jetěd, tak chtěla svačinu, jako kdy jeli se kolkou. Chudinka to měla těký. Vzala si i dalekohled, aby naly s Aný i ná domeček.
Dnes jim budu balit v sobotu pojedou s manou na dovču do toho pindlu, bohuel sami. Máme to napůl zaplacený, tak jsme to nechtěli ruit.
Renatko, já bych do nerez sporáku nela. Je na něm vidět nepořádek víc ne na bílým. Vím to od naich. Stačí, e mají nerez mikrovlnku jo a my máme nerez ko a je to děs. pořád tam jsou nějaké čmouhy, ikdy je to umytý.
Jinak vypadá moc hezky.
Sylvu na dálku zdravím.
Tak si jdu dát kapitolku a balit.
Není tady
AHoj holky, díky za podporu, no já sice v hlavě pořádek mám, ale kdy se něco vyskytne co mě rozhodí, je i to uplně k prdu v uterý jsem si la pro nějaký věco do nemocnice, co jsme tam vyráběli a sela jsem se se spolupacienty a sestřičkama.Večer jsem měla silnej záchvat, zase hrůza ěs a muela jsem si vzít i ten silnej práek
celou středu mi bylo patně a zase jsem zhubla
v nemocnici jsem měla 56 kg a teď mám 56,5 to u jsem měla i 57,5 ale stačí jeden den a je to dole
Danýskovi drím palečky a jsou to jen úzkosti, deprese jsou fakt hrozný, ale léky na to jsou taky.
Já mám tu Panickou ataku-poruchu s úzkostí a strachem, tak já léky brát taky musím a jetě musím sama sebe přesvědčovat , e se nemám čeho bát, e o nic nejde! Dnes jsem zruila i hraní, protoe by to bylo teď v pátek a to je na mě moc rychle a hlvně daleko! No moc mě to mrzelo, ale nechci si udělat zase paniku i z hraní, kdy by to za 14 dní mohlo být uplně v poho a pak bych se tam zase bála jet! No není to sranda, ale já se z toho chci dostat a snaím se, dnes mi dr řekla, e jsem to v to uterý vlastně zvládla, protoe jsem zůstala doma a dostala jsem se z toho bez dr. No kdy to ale příjde, holky to jsou mylenky a pocity, chudák Danýsek jestli to má nějak podobně, to musí pro dítě být hrozný a to pak potřebuje někoho, u koho je ti dobře, kdo ti pomůe se z toho dostat a v případě danýska to bude Marcelka já mám na to vechno manela a je mi velikánskou oporou, máme jasno a čistej stůl, tak je nám dobře a moc nás to dalo dohromady
PETRUKO ani neví, jak je mi dobře e jsem si s ním mohla vechno vyříkat a ulevit si na srdíčku, vybrala jsem si toho nejlepího chlapa a přesvědčila jsem se o tom kdy mi bylo nejhůř
ty ví viď o čem mluvím
SIMONKO děkuji, a to půjde ozvu se a přijeu s dětma třeba k vám jo, vyzkouím si alespoň cestu tranvají
Vem vám přeji hezký zbytek týdne
Není tady
ahojky ZLATÍČKA
tak jdu jetě na chvilku za vámi..a pak do hajan..mám toho za dneek opět dost
..a ráno do práce...
Dopo jsem vařila.. pak přila na chvilku ta kolnice ze kolky..k 15.srpnu chce končit.. tak uvidím o bude
něco jsem pobalila na zítřejí cestu ke tchánům..vybílila kus kuchyně.. pak kdy přiel z práce..pustil se do stěny z obýváku...té vyřízlé..a ono se mu to začalo loupat..ta stará malba..tak to musel okrabat..take opět bordel a prach.. a to jsem si myslela,e u je bordel za mnou
zítra to tu Míi
dobílí
Jeli jsme se jetě podívat na ten sporák.. se líbil ten s tou deskou.. ten druhý bez ní..měl ten nerez takový víc matnějí..a drely se na něm stopy prstů.. tak asi troku jiný povrch...není problém ho objednat a budeme potřebovat..
Simčo...
kdy já si neumím představit jakou barvu sporáku do té nové kuchyně.. ten nerez se mi zdá takový moderní..je kombinovaný s černou..tak toho nerezu tam tolik není..nebo opravdu vzít klasický bílý ??
O víkendu se vichni na cestách moc opatrujte..a ty se snaí jetě odpočívat vid´??
Blaničko...ahojkýýý
je fajn,e nakoukne
není to ono..se troku tady z toho veho vypovídat..ale i to je
.. moc mi ta nemoc neříká.. vím něco od Marcelky..kdy o tom povídala..kdy jsme se setkali na srazíku..tak jsem ani nevěděla...e to můe mít dospělý člověk...no určitě to není nic příjemného.. ale u kvůli
e vás to tak sblíilo..
se musí snait bojovat.. ale aspon´si ted´poznala ,e takový
jako si tu kolikrát psala není..jen jsou chlapi takový- jiní..divní..jeitní
ne ve kolem nás pochopí...
ale bez nich to prostě nejde e ???
TAK SE DR .. snad nám brzy zazpívá ..
kdybych u zítra nenakoukla..přeji pěkný sluníčkový víkend
snad si Veru přivezeme zpět..
mě připravoval na to..e tcháni si tam budou chtít Veru nechat
Není tady
Ahojky zlatinečka tak jdeme zase poblahopřát vem novým oslavencům
nějak nám ti nai 4letý drobečkové utíkají z dětičkových let hrooozně rychle
Jinak zdravím i ostatní moooc Já u mám za sebou týden v práci a a na poslední 1,5 týdne v srpnu mě čeká dovolená
a snad u se zdravým Dádulkou, netovičky u se ztrácí, ale ven u přes týden můeme a jeliko jsem si první krásné teplé dny uila s Davídkem doma, tak jsme se rozhodli, e si za teplíčkem zaletíme
manílek nám naplánoval leteckou dovču, sice to bude na půjčku, ale jinak bychom se nikam nedostali, take si to uijeme v Řecku na Rhodosu, objednali jsme ve středu a a v pondělí letíme, tak tu máme krásný chaůzek
Blaničko, moc na Tebe myslíme a dr se beruko nae je fajn, e jsi zjistila, jakého má doma super
ono ne nadarmo se říká, e v nouzi pozná opravdové přátele- tedy super chlapa
Renatko, koukám, e u Vás se řádí ale ono to stojí za to
ten výsldek kdy pak přijde do bytečku, kde se Ti líbí a je v tom kus Tebe
tedy Vás
jinak my máme doma vechny spotřebiče v nerezu, nakonec i ledničku a já jsem spokojená
jen jsem se naučila, e to umeju klasicky- teda nějak odmastím
a pak mám pořád při ruce védskou utěrku a clin na sklo, tím to jednou přetřu a je po mouhách, nijak zatěující
bílé u bych nechtěla, tam mi přijde ten doplňující plast takový zaloutávací, co u nerezu není a kdy u je někde nějaká mapka vezmu si larrin tekutý krém na nerez a je po mapkách, take já spokojenost 100%
Simonko, alespoň si to uijete ve dvou, to je také potřeba
jinak smekám před Tebou jsi prostě čupr
zvládá na 1* vůbec si tohle nedovedu představit.
... tak letím zase něco pobalit a poklidit pak jetě nějaké nákupy s sebou a na potu no jetě toho máme dost
nějak mě chytá cestovní horečka, navíc letadlo pro mě poprvéééé
Není tady
Ahojky,
Reni, k moderní lince se určo ten nerez bude hodit, jen bych se bála toho věčného uklízení, protoe ti ty čmouhy na tom nedají, ale jak píe Lucinka, dá se to.
Luci tebe moc zdravím, krásně si to na dovolené uijte a astný let. Take hospůdku zas někomu na chvíli předáte a budete spolu.
Renatko, tobě taky hezký výlet o víkendu.
Já nikam nemůu, nebo jsem na neschopence. Na kontrolu jdu k OG a za skoro měsíc. Nechtěla jsem to nějak hrotit, aby mi přepsal pro sociálku jiný místo pobytu. Nedá se nic dělat, budu doma sama, ale nae mám 10 kroků od sebe, tak je to fajn. U to tu vypadá hezky, mají i fasádu a zahrada je srovnaná, tak si uívají.
Babi teď u nás vaří, uděláme jim něco dobrýho na cestu, a nemusí pořád někam na jídlo chodit, je to těí, kdy chlap jede sám s dětma.
Není tady
Jé Simi, já mám neomezený vycházky to bych asi nezvládala někam na čas
Není tady
Hezké dopoledne,
holky jsou zbalené, teď jeli s manelem nakupovat. U se moc těí. Bude se mi stýskat, ale bude jim tam lépe ne doma.
Venku je nádherně, tak snad jim počasí vyjde. V nejhorím tam mají ten aquapark.
Blani, ale kdy je člověk nemocný, tak přece v noci nikam nemusí, proč by měl mít vycházky. To je mám jetě hezký od 9 - 16h. V nemocnici v červnu mi je dali od 9-11 a od 13-15, to bylo horí, ale nedalo by se nic dělat, co bych se kde měla poflakovat e.
U nás ve zařizuje manel.
Můj pan doktor mi je takhle hezky změnil, ale nezneuívám to. Ptala jsem se ho, co by se stalo, kdybych to nezvládla z důvodu dokotra se vrátit, tak to je pochopitelný, e to sociálka uzná.
Tak hezký víkend vem.
Není tady
Jo jo, s těma vycházkama to je individuální, já to napsala spí jako e bych nezvládla asi o vycházkách vechno, protoe kdy je mi zle, musím třeba čekat a proto mám ty neomezený, kam bych v noci chodila já jsem ráda kdy usnu, furt nemůu správn spát
Hlavně aby si byla u v pořádku, čert vem nějaký vycházky
jo a na mě by se prý přila podívat jen moje zaměstnavatelka
tak jsem ji řekla e jsem stejně furt doma a kdybych jela s dětma k rodičům, ví e tam oprvdu budu
Jdu upéct druhý dort, zítra budeme slavit několik narozenin, tak se mi do toho nějak nechce, není mi nej, ale budu muset tak pá
Není tady
Blani, 1. 14 dnů nemoce jsi pod zaměstnavatelem a pak u jsi pod sociálkou, jen dává ke konci měsíce zaměstnavateli papír na peníze, který dá sociálce. Ty kontroly určo chodí od státu ( města ) , protoe oni nám ty peníze dávají, tak si to hlídají, aby je někdo neočůrával. Ptala jsem se sestry a fakt chodí. Ale 7 hodin na vycházky bohatě stačí.
Jen jsem si říkala, kdyby se mě nedozvonili, co by se jako dělo. Jsem hodně na zahradě.
Dobrou. a hezký pečení.
Není tady
Ahojky holky.
Vem oslavenečkům PŘEJEME VECHNO NEJLEPÍ, HODNĚ ZDRAVÍČKA A TĚSTÍČKA A MOOOC DÁREČKŮ!!!
Ode dneka nastupuji do práce a jsem z toho hodně rozhozená, neb se netěím, nemám dobrý pocit z vedení, ale je to na chvilku (doufám), tak musím zkousnout ve, e?! O víkendu jsem z toho musela i vymalovat pokojíček:supr: a v neděli jsem to celé poklidila. Víkend jsem měla také celý pracovní, neb u nás tu byl největí turnaj v ČR, tak toho bylo dost. Ale v neděli odjídíme na dovču, na 5dní do Jeseníků, jetě se známými, tak se moc těím. Musíme jetě vymyslet soutěe a výpety pro děti. U máme připravené odměny a diplomy:supr:
Volala jsem Reny, jak to ve je s tou prací a s mateřskou, tak mi hodně pomohla a poradila a domluvily jsme se , e se navtívíme, tak doufám, e to dopadne!
Simčo, je mi smutno s tebou. To je mi líto, e nemůete jet vichni. Jsi fakt skvělá maminka a manelka. A manílek je také úasný, e jede s holkama sám, neb můj manel by asi ani nejel s jedním dítkem nato s dvěma.
Tak a si to holky hezky uijí a brzy se ti vrátí s manílkem!
Blani, ty má odpočívat a pořádá oslavy?? Holka nae, hezky se uvolni a odpočívej. Mám spoluačku, která bere práky na deprese a je to hrozné. Vdy kdy se s ní vidím, tak mi vypráví, jaký to je, kdy to není OK. Opravdu to asi trvá, ne se člověk , ale i okolí, naučí s nemocnou duičkou ít.
Tak nám hezky odpočívej a uívej rodinky!!
Luci, hezkou cestou a nádhernou dovolenou vám přejeme! My jedeme a v září k moři, tak snad to také dopadne. Hlavně a se vám tam líbí!!
Renčo, tak to se těím na fotečky nové kuchyně! To je super! A nechali si tcháni Verunku? Já bych celkem i občas byla ráda, kdyby Dandík el k naim takto na déle. Neb si člověk taky potřebuje odpočinout a něco udělat, e?! Tak a vám jde práce rychle od rukou!
Renči a děkuju za odkaz!! Je mi líto kamarádky, tedy jejího dítka, to musí být hrozné, epilepsii.
Tak jdu, jedeme koupit holínky, neb nám jsou nějak malé a pak něco vymyslet, a pak půjdu do práce. Ach jo.
Tak zatím pá,pá a vem krásný den. Pá
Není tady
Marcelko, já nemám deprese ! to je něco zase jinýho, já mám panické ataky s úzkostí, deprese jsou u od rána patná nálada, nebo spí ádná, ale mě to přepadá kdy chce , jen z pocitu e se třeba budu bát jestli někde je záchod, kdybych potřebovala no i kvůli kravině, dnes jsem se lekla e nemám mobil a jsem u dr dlouho a u se to o mě pokouelo, ale pak jsem si řekla e kdyby něco manel je doma a holt k dr přijede co se mnou je a on fakt chudák přijel
ale já tam dnes čekala 3 hodiny
Patričkovi dnes sundali sádru, měl tam pod ní snad 30 netovic, ale u jen stroupky, to ho muselo svědit chudáka, tolik jich snad neměl ani na celých zádech
No oslava dopadla dobře, ádný shon, ve v klidu, to mám ráda a dětičky si hrály na zahradě
Jen mě troku trápí Andrejka na začátku prázdnin se nám zamilovala a po rozhovoru s tatínkem otočila o 180 stupňů
prý ádnýho kluka nechce,kluk nechápal chudák co provedl a ona nám říká e to na ni je moc rychle a e on kamarád být nechce, on se ale snaí, jen Andrejka u za vím vidí svádění
je mi ho líto, je to moc hodnej a zodpovědnej kluk, teď vyel základku a pomáhá mamince v obchodě, hlídá 3 letýho bráku, ale jak hezky, to ani Andrea se tak hezky k Pátíkovi nechová, maminka ho moc chválila jetě ne si spolu začali, tak vím e to jen nehraje, ale hol nae Ajule ho u nechce, jen si to vyzkouela, dala si s ním francouzáka
a hotovo, u má o čem s holkama ve kole asi kecat tak ho odkopla, alespoň to tak vypadá, ale třeba ji křivdím, jen kdyby mi nebylo líto jeho
byl tu s brákou na tý oslavě a moc hezlky si kluci hráli a ty dárky co Pátíkovi koupil, no a nae náfučka se urazila, e ji koupil tak za 200 kytici, e prý se to mezi kamarádama nedělá a on chudák za ni jetě utrácel
fakt to patně nesu
ach jo, jsem pratěná co
tak jdu něco dělat
Upravil(a) Blanka LBC (2. 8. 2010 16:34)
Není tady
Ahojda zlatíčka!!!
Jdu juknout, co nového. a koukám, e Marcelka má před sebou první pracovní den ... tak a rychle uteče a "dá se to"
Brzy bude
, tak hlavu vzhůru, to zmákne - stačí jen na to pomyslet a hned Ti bude líp!
Simonko , tak výletníci Ti odcestují, viď ... to je moc dobře, e manel s holčičkama jede, to ho obdivuji!
Je moc fajn, e má teď rodiče tak blízko, aspoň nebude moc smutnit
A doufám, e u je Ti líp?!
Blani, ahoj, jsem ráda, e ses ozvala, kolikrát jsem si vzpomněla. Není to prča, vím to moc dobře, a jetě víc drím
a je jen líp a líp a jde to zvládat na minimu práků
Téda, chůdě Patriček, s těma netovicema pod sádrou, to teda muselo típat! A dodatečně ve nej nej nej k narozeninkám!!!!!!!! A vůbec ... to přejeme s Adámkem vem naim oslavenečkům!!!!!!!!!!§
My u přes týden nemáme Adámka doma ... byl u naich a ode dneka je zas u druhé babičky a dědy. Je to zvlátní, e je v kuse takhle dlouho pryč, chjo, u to není miminko, e mě to překvapuje, e?! Je fakt, e si doma udělám co potřebuju a hlavně e se vypravíme tam, kam bychom s naím chlapečkem nevyrazili...celodenní lezení po horách apod. ... taky kino, večeře atd., no má to něco do sebe, ale ...
Jetě pořád vymýlíme dovču
Pojedeme za brákou a jeho rodinkou a na Slovensko, ale co dál nějak tak necháváme plynout. A chtěli bychom do Jičína na pohádku, tak snad to letos vyjde!
Jdu jetě něco dělat ... mám si dělat přípravu na angličtinu, učím jednoho kolegu z práce ...
Renatka je na jihu a třeba Peulka, ta je kde, taky na dovče? Jééé a Lucinka letí na dovču, tak a se vydaří, Luci!!!
Tak zatím papa a vem krásné léto!
PS: Holkýýý, a jaký jste dětičkám letos dělali dortík? Pochlubte se fotečkou! ... inspirace se vdycky hodí
Upravil(a) Gabčulka (2. 8. 2010 20:10)
Není tady
Ahojky ,
jdu vás taky konečně pozdravit a přidat pár řádků
V práci je to poslední dobou zase sloitějí , ale věřím , e bude zase lépe . Dělám tam u rok a kadou chvíli musím řeit nějaké kraviny
Tak jsem vám tu ani nepsala , nebo nějak nebyla nálada nebo co
Blaničko , úplně tě chápu s tou Ajou , ale ona na to přijde ,neboj . Ale mě by toh chlapce bylo taky líto .
I kdy já bývala mrcha
S manílkem jsem straně ráda, u to bylo u vás potřeba a s tím jak se ted cítí , myslím na tebe jsi ikulka ,ty to prostě dá
Gabčul ,není to patné jednou bez dětí tedy ,vi , my byly 10 dní bez obou a Ondráek 18dní , a i kdy jsme malovali ,uili jsme si ,e jsme sami a moc se i tak těili na děti .
Simonko , ikulka manel a skvělá jsi ty , dá se těď sama doma pěkně dohromady
Marcelko , Danískovi drím palce, a to u něj není nic sloitého a vy se pěkně naučítě zvládat situace
Lucinko , tak si dovolenou ve středu krásně uijte
Není tady
AHOJKY ZLATÍČKA
U jsem musela i za vámi nakouknout..z toho domácího nepořádku
Dnes tu byl plynař..udělat novou hadici a ventil k novému sporáku.. jetě ho tedy nemám.. stále nevím jaký
....
to tam nějak vymyslel ,aby nebyly vidět ty kohouty okolo..jako u starého sporáku..no vyplácli jsme 1500.-kč..a bylo
..byla tu s ním dopo Mía s tím jejím
.. mi byli v práci... tak to s ním zvládli..
Zdreli jsme se s prací přes víkend..byli jsme u tchánů.. MACKU..
to ví ,e si tcháni chtěli Veru nechat tam...ale zbytečně ..kdy nemarodí ..ji tam nechávat nechci..at´odpočívají
Pár foteček na stránkách.. .. prázdniny.. Kubíček..Verča 4roky.. nějak se mi tam stránky hly..tak to musím předělat..
Jo..lučník zatím dobrý..na dalí kontrolu v září..pak se uvidí co se mnou ..ale občas mě to tedy chytne ..schoulím se do klubíčka..a za chvilku je no a co se přes dovču přidalo..bolest nohou.. a v lýtku se mi zdá e mě něco bolí..jako sraená krev..nebo prasklá ilka..ach jo
mít aspon´těch 20...
Petruko..
vydr..on se to nějak v práci vychytá..to jsou začátky..mi stále něco řeíme..to ví samé baby !!
Gabčí..ahojkýý
utíká to utíká..ale je fajn ,e je malý také s někým jiným..a vy si můete udělat čas pro sebe
.. občas to s dětmi tak nejde ,,zkloubit" ..pak to stojí za prd !!
Dortík jsme měli u mamky..slavili jsme tam.. koupila korpus..upekla jetě jeden navrch.. a byl patrový dort..a promazala krémem.. no a tchýně udělala jako knihu.. na jedné půlce bylo 45
a na druhé 4
bylo horko.. tak ádné prdění s dortíkama
Blani..
jak tě tak čtu..snaí se ve zvládat dobře..
S Andrejkou si nedělej hlavu..holky jsou v tomto takové velijaké..rády si s klukama hrají.. baví je to.. ale pozor.. at´to Ája nepřeene ,aby se to neotočilo proti ní.. Mía v tomto věku byla stejná
i ted´občas řeíme
Mackůůů..
tak co práce..moná to, e si se na ní necítila..bylo dobré znamení
Simčo..
tak co ..není smutno
..asi jen dlouhá chvíle vid´??? Al ona ta samota někdy prospěje..
Lucinko..
tak co ,,chaůzek" stupńuje se před cestou ???
Ale u moře bude fajn.. mylenky pak budou jinde..
Díky za rady jak udrovat nerez stále váhám..
zatím papáá
Není tady
Tak já se jdu pochválit včera jsem zvládla výlet na celý den v Německu
Jeli jsme parním vláčkem kouknout se do motýlýho domu
dětem se to moc líbilo, motýli jim seděli na tričkách, rukách a hlavách
dám fotky, ale nevím kdy , tak pak písnu
Není tady
Já to věděla Blani, e se " rozchodí ". Nebyli jste ram náhodou loni, mám v hlavě, e o tom u někdo vyprávěl.
Volala jsem do Prahy, u tam mám vysledky, ale musím si pro ně dojet a bude se mnou jetě mluvit doktor.
Renatko, to jsem na tu vyi kuchyňku zvědavá. A co ten sporák jaký vyhrál?
Já teď řeím ehličku. Ona mi ta moje piní prádlo. A to jsem jí i vydrbala, je to asi tím, jak je ta malá kvírka. Přemýlím, e bych si ji nechala jen na utěrky a koupila bych si úplně obyč jak byla za časů naich maminek bez napařování. Na trička to není a tak potřeba a určo by nemohla pinit.
Není tady
HOLKY DĚKUJU MOC JSEM TAKY RÁDA, KDO TO NEZAIL NEVÍ O ČEM MLUVÍM, ALE VY MI ROZUMÍTE
ZNALI JSTE MĚ VESELOU A TAKOVÁ CHCI ZASE BÝT
DÍKY ZA PODPORU
MÁM VÁS RÁDA
Není tady