27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, byla jsem zadat v Ge money bance o konsolidaci mych dvou uveru, kreditni karty a kontokorentu. Po prineseni vsech dokladu(potvrzeni o prijmu atd) me pracovnik zadal do pocitace a rekl mi ze skoringem jsem prosla a ze ted musime pockat jestli se udaje overi v Praze, ze se mi druhy den ozve. Co to znamena te skoring? Ja ze se mi podobna vec kdysi stala v ceske, kde mi pote zdelili, ze pujcka poskytnuta nebude, nevite nekdo podle ceho to posuzuji, kdyz se to poprve schvali a pote se musi dale cekat?
Diky Kelinka
Není tady
Scoring je program jeho cílem je prověření klienta, zda je schopen zatíení úvěrem vzhledem k jeho finančním monostem. V Ge Money jsi prola, ale v Praze můou zjistit, e jsi v registru dluníků třeba proto, e jsi párkrát zaplatila něco po datu splatnosti a hned jsi nedůvěryhodná...nebo třeba zjistí, e platí navíc něco (pojistku,spoření..), co jsi neuvedla
Upravil(a) laminanonte (8. 4. 2010 22:01)
Není tady
misha88 napsal(a):
ale do registru by se měli podivat prave pri skoringu....online...to je divny ze je to do zitra
ano, ale na pobočce se, myslím, podívají pouze do do svého registru. pak to odesílají k odsouhlasení na vedení a tam si to znovu prověřují. A nejspí důkladněji
Není tady
misha88 napsal(a):
Máme to u nás v bance jinak, ale nedělám v této.....
v bance nepracuji, pouze se domnívám, e to tak je. Proč by jednou prola a jednou ne...
Není tady
Pokud prosla skoringem, tak v registru neni... ted uz si banka jenom overi udaje u zamestnavatele, a konsolidaci muze podepsat... my jsme to vyrizovali pred mesicem, pritel prosel, pak to dosel jen podepsat.... a ja, protoze jsem v registru, tak mi to zamitli hned.. takze tak.....
a proc by jednou prosla, jednou ne, tot otazka... v GE mi pujcit nechteli kvuli registru, a Reiffeisen by mi pujcila 60tis....
Upravil(a) clavel (9. 4. 2010 8:26)
Není tady