|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj všem, neděláte tu někdo reiki? Byla jsem na zasvěcení prvního stupně a hledám nějaké podobné dušičky na výměnu zkušeností...
Není tady
kolik to stalo? 
Citis ted nejakou zmenu?

Není tady

Stalo to 1500,- a je mi fajn 
Není tady
Nikiniki26 napsal(a):

Není tady

No to jste mi toho holky moc nepověděly
Má tu taky někdo reiki kurz? Chtěla bych mít nějakýho parťáka. Abych pravdu řekla, možná půjdu ještě na jiný I. stupeň, s nikým z osazenstva z kurzu nejsem v kontaktu, většina lidí tam měla už nějaké zkušenosti a připadala jsem si tam jak pako
Paní co nás školila mi neodpověděla ani na poslední e-mail.
Není tady
Nikiniki26 napsal(a):
ja jsem tou otazkou jak se citis spis myslela jako jestli citis proudit ted na vlastni kuzi nejake energie, jestli jsi je citila v momente zasvecovani a jake to bylo. Ctu o tom zrovna totiz knizku, kde je presne popsano co, kde a jak by melo byt, ale chtela jsem znat primou zkusenost.

Není tady
Nikiniki26 napsal(a):
No to jste mi toho holky moc nepověděly
Má tu taky někdo reiki kurz? Chtěla bych mít nějakýho parťáka. Abych pravdu řekla, možná půjdu ještě na jiný I. stupeň, s nikým z osazenstva z kurzu nejsem v kontaktu, většina lidí tam měla už nějaké zkušenosti a připadala jsem si tam jak pako
Paní co nás školila mi neodpověděla ani na poslední e-mail.
No ja ti toho vic nepovim, paaaac ten kurz nemam. Je mi lito penez
, ale na druhou stranu, jestli pak nastane nejaka viditelna zmena, mozna bych o tom zacala uvazovat.....

Není tady

Tak ono to u každého může vypadat jinak...např. někdo se při zasvěcení rozpláče, někdo se směje...na kurzu jsme měly různé případy. Jinak energii cítím, když si třeba zharmonizuju čakry, jsem pak dobře naladěná a spokojená...všechno se zdá jednoduchý a v pohodě. I na bolest kyčlí mi to částečně pomohlo...zatím jsem spokojená, ale člověk na sobě musí pořád dál pracovat. Určitě doporučuju.
Není tady

Nikiniki26 napsal(a):
Ahoj všem, neděláte tu někdo reiki? Byla jsem na zasvěcení prvního stupně a hledám nějaké podobné dušičky na výměnu zkušeností...
Každý máme v sobě možnost užívat energii. Reiki je o tom, uvědomit si tuto skutečnost.
Není tady
Nikiniki26: Tak ono to u každého může vypadat jinak...např. někdo se při zasvěcení rozpláče, někdo se směje...
To je zvláštní, asi jsem byla na kurzu s nějakou odolnou skupinou
, všichni byli v klidu. Slyšela jsem o projevu emocí zasvěcovaných už předem, takže jsem pak čekala, kdo se kdy rozpáče a - nic. Já osobně jsem vůbec nic duchovního ani energetického necítila, nějak jsem se tomu "neoddala", měla jsem totiž tehdy docela hlad
.
A lektorovy teplé ruce jsem reálně vnímala jen jako důsledek toho, že si je před každým podržením nad hlavou účastníků prostě o sebe otřel... Dokonce mě napadlo slovo "dobrý podvod a manipulace", ale protože jsem to prostě absolvovat chtěla, nijak mě to nepohoršovalo, vydaných peněz jsem nelitovala.
Dobrá nálada a pohoda na kurzu byla, sešli se tam prima lidi, to zase jo. 
Jinak energii cítím, když si třeba zharmonizuju čakry, jsem pak dobře naladěná a spokojená...všechno se zdá jednoduchý a v pohodě.
Pořád mám dojem, že to všechno si člověk jen vsugerovává.
Což je tedy dobře, pokud nám to připadá pozitivní.
O to zřejmě jde.
Není tady
Moje dcera má 2 stupně, hojně používá, dokonce ji občas požádali i něvěřící v nouzi- tedy např. s bolestí kolen a byli překvapeni, že bolest ustoupila, a z rukou šlo teplo až horko.
Vnučka dokonce vidí u kořene obočí na každé straně červený bod, když je dcera napojená na Reiki. Já nevidím nic, ale nemám důvod vnučce nevěřit, taky se často dívá na počínání matky s despektem, přestože při potížích si pro Reiki přijde.
Každý prostě na přísun energie a na otevření tohoto kanálu reaguje jinak. Jsem dost emoční typ, takže slzami reaguji na kde co.
Zpívání manter, kdy jsme my ženy seděly v kruhu a muži za námi, jako to bepečí a jistota, tak to mě dostalo absolutně, nemohla jsem chvílemi vydat hlas, natož zpívat.
Ale tohle ty asi , Tercilo, nemusíš řešit, protože máš dobrý partnerský vztah, tak by to s Tebou nic moc neudělalo, pravděpodobně by tě tam intuice ani nedovedla. A já jsem to v daném období potřebovala, jako koza drbání.
Bylo to něco úžasného a slza v oku se dala vidět i u jiných.
O sugesci to rozhodně nebylo.
Není tady
Heluško, díky.
Já jsem jela na ten kurz jen ze zvědavosti a kvůli kamarádce. Určitě se tomu věnovat nehodlám. Jako zajímavost dobrý, ale nepropadla jsem tomu a myslím si dodnes, že si to lidi fakt sugerují. I když nic proti tomu - pokud jim to v čemkoliv pomáhá...
A zrovna dnes (synchronicita?) jsem v rádiu zaslechla něco, co říkám pořád. Totiž taky bych ráda věřila na lepší "pozdější" následný život atd. Ale potvrdili, že lidi vidí při určitých stavech tuunel atd.... a je to pouze zvýšeným obsahem CO2 v těle... Myslela jsem si, že se to jednou vysvětlí, a už je to tu. Žádné nadpřirozeno není, jen tvrdá věda...
Není tady
Je bezva , že si můžeme každá ponechat svůj názor. 
Není tady
Heluška: Je bezva , že si můžeme každá ponechat svůj názor. 
Což o to, Heluško, já bych ráda věřila, ale pořád se přesvědčuji (zatím), že všechno se časem vysvětlí "jen" tou vědou - a říkám to smutně. Ne, že bych si chtěla něco prosazovat.
Není tady
Tercila napsal(a):
Což o to, Heluško, já bych ráda věřila, ale pořád se přesvědčuji (zatím), že všechno se časem vysvětlí "jen" tou vědou - a říkám to smutně. Ne, že bych si chtěla něco prosazovat.
A já smutně říkám, že nevysvětlí. Věda nevysvětlí. Nabídne spoustu pomůcek k částečnému uchopení zákonitostí tohoto světa, ale nevysvětlí jejich původ. Svět nebyl stvořen vědci. Kdoví kým nebo čím byl stvořen, ale vsadím se, že u toho nebyl žáden fyzik ani chemik ani matematik....
Není tady
Těch debat tady proběhlo už hrozně moc . Neumím o tom přes písmenka vést sáhodlouhé diskuse, ani nemám
v úmyslu někoho převědčovat, že je to tak a ne jinak.
Já v tom mám pro sebe jasno, tedy směr, který mi vyhovuje . Nikomu to nevnucuji.
Nemyslím si, že následný život bude nutně lepší, než je tento. Jak si to připravím teď, od toho se budou odvíjet lekce v dalším životě.
Občas zkysnu u Eza- karty, autom.kresba, léčitelství a další věci. Je to pozdě v noci, ale občas to potřebuji sledovat.
I na Primě jsou vykladačky. a je zajímavé, jak na dálku dovedou přes obrázky říct stav věcí. A kdyby říkaly totální nesmysly, které nemají co do minulosti pravdivou výpovědní hodnotu, jistě by přístě hříšné penízky utratili jinak. Ale ti lidi tam volají opakovaně a hlásí, jak se potvrdila předpovědˇ.
Tak na tom jistě něco bude. Odkud mají tyhle informace?
Alenka Pastelka je moc dobrá.
Vyzkoušela jsem si jinou věc, všechno to ale vychází z toho, že funguje informační pole, ze kterého si každý může stáhnout to, co potřebuje. Někomu napojení funguje výborně a jinému vůbec.
Co jsem si to vyzkoušela? Hru s hrníčky. Dva lidé, jeden si postaví hrníčky jako zástupce osob, protože potřebuje vědět, jak se ty osoby k sobě mají. Druhého požádá, aby hrníčky, které si v duchu přiřadí k lidem, postavil tak ,jak to cítí. Přičemž ucho představuje nos, aby bylo zřejmé, kam se osoba točí čelem a ke komu zády.
A to bys, Tercilo koukala, jak to fuguje.
S tou situací se pochopitelně pak dál pracuje, tohle je jen takový náhled situace. Pokud člověk uvěří, že info jsou pravdivé,má po ruce kdykoliv základní stav věcí např. v kolektivu.
Není tady
haiel: A já smutně říkám, že nevysvětlí. Věda nevysvětlí.
haiel, vzpomínáš, jak lidi nechápali, co je to blesk? 
haiel: Kdoví kým nebo čím byl stvořen, ale vsadím se, že u toho nebyl žáden fyzik ani chemik ani matematik....
Jojo, toť právě otázka, na kterou neznám odpověď ani já ani Ty. Můžeme se jen domnívat. (Dokud to věda nevysvětlí) 
Ale víra je v životě lidském důležitá, to zase ano.
Není tady
heluška: Hru s hrníčky. Dva lidé, jeden si postaví hrníčky jako zástupce osob, protože potřebuje vědět, jak se ty osoby k sobě mají. Druhého požádá, aby hrníčky, které si v duchu přiřadí k lidem, postavil tak ,jak to cítí. Přičemž ucho představuje nos, aby bylo zřejmé, kam se osoba točí čelem a ke komu zády.
A to bys, Tercilo koukala, jak to fuguje.
Heluško, a CO konkrétně funguje? Jestli by ses o tom mohla rozepsat.
Na ty kartářky v TV se musím někdy podívat líp, slyšela jsem je jen asi 2x krátce a připadalo mi to jako strašlivé camrání, obecné, nekonkrétní, dalo se na to našroubovat v podstatě cokoliv. Až mě to za ně skoro mrzelo. Ale možná jsem chytla jen nějakou "špatnou" část pořadu... Osobně mám s kartářkami docela dobrou zkušenost - i když taky se neodehrálo všechno tak, jak řekly. Když nic, tak v době duševní nouze člověku tím hodinovým pokecem pomůžou k nádechu (ty dobré).
Upravil(a) Tercila (11. 4. 2010 23:21)
Není tady
Byla to součást přednášky o konstelacích. Ty už jsem si prve nechala postavit a vlastně vícekrát,..tentokrát jsem byla jsem zvědavá, jak pracuje jiný terapeut a muž k tomu.
Tuto " hříčku" nám řekl asi jako příklad toho, že každý se může naladit a ty informace využít, nikoliv zneužít.
Takže to, CO funguje , je ta možnost získat informace pro svůj růst, pro pochopení problémů.
Přes písmenka to je to na dlouho popisovat, ale lepší je si to v praxi vyzkoušet.
Nepochopitelné, nereálné? Nevědecké?
A přesto to tak funguje.
Není tady

Tercila napsal(a):
Terci, zkus si sehnat DVD - Co my jen víme? Dost dobrý a k zamyšlení, právě i s vědeckým ne/vysvětlením 
Není tady
Tercila napsal(a):
haiel, vzpomínáš, jak lidi nechápali, co je to blesk?
Ano, ano, máš pravdu s tím bleskem. Bez vědců bychom vůbec nevěděli, co všechno se přitom děje, když Perun dělá blesky 
Není tady
haiel napsal(a):
Tercila napsal(a):
haiel, vzpomínáš, jak lidi nechápali, co je to blesk?Ano, ano, máš pravdu s tím bleskem. Bez vědců bychom vůbec nevěděli, co všechno se přitom děje, když Perun dělá blesky
Kdyz vedec vidi blesk, ma tendenci ho popsat. Popsat co se deje. Popise ale jen to na co jeho kapacita vedomosti staci, vedomosti, ktere uz ma pouzije k jeho popsani.
Co ale nedokaze je... vysvetlit proc se tak deje. Popise co se deje (silný přírodní elektrostatický výboj produkovaný během bouřky...), ale nedokaze rict, proc se to v prirode deje. Proc to je tak jak to je. Proc se to deje, tak jak se to deje 
Muj nazor 
Upravil(a) mariposa (12. 4. 2010 18:01)
Není tady