27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím, jmenuji se dejme tomu Honza, za pár dní mi bude 15 let. A mam problém se svojí 15ti-letou kamarádkou ,,říkejme jí třeba Mía,, Míou. Chci u ní jen dosáhnout toho, aby si mě začala víc vímat,nemluvila hrubě,neuráela mě,a aby si mě konečně začala víc váit. Problém tam bude, avak já nevim jaký. Dokázali byste mi poradit ? Já mam nutkání se s ní mazlit a prostě se k ní nějak přitulovat. Být s ní co nejvíc. Vak znáte ,,kamarád taky rád,, ) Ale 98,8%ně se nejedná o dětskou lásku
Jenom chci být jejím dobrým kamarádem. Dělam pro ní první poslední. Zahraju jí v rádiu, na pařbě promluvim s DJem aby řekl její jméno, e ten song je pro ní, udělam fotky s jejím jménem, napíu jí do novin, dokonce pro ní skládam skladbu na klavír, a spoustu dalích věcí, které mě stojí docela čas, úsilí a někdy i odvahu. Ale ona jakoby se nic nestalo, jen řekne e jsem hodný,děkuju, toď ve,ona sama pro mě nic takového neudělala, a já prostě cítím, jak mě nemusí (zřejmě jen kvůli vzhledu). Ona Mía je taková náladová, někdy mě pohladí za to e jí zahraju, a druhý den je mrzutá a vůbec si mě nevímá, nechce se mazlit, vymlouvá se, apod. Jeden den po pařbě, jsem uvaoval celou noc, e k ní zajdu (jetě za jednou kámokou), ona to nevěděla e tam příjdu, ale jak jsem veel do místnosti, jen se na mě podívala, řekla ahoj, ani se neusmála, a sklopila oči, nebyla vůbec překvapená, čím to ? Ale ona byla asi tak před měsícem jiná, chtěla se se mnou mazlit, a starala se o mě pěkně, např. říkala e kdy si nechám opsat úkol, e za to chce obejmout, a to se mi líbilo, ale to jí asi u omrzelo. Jak mam udělat to, a si mě konečně začně vímat, váit a bude mě mít ráda ? Ta holka je takový typ, co si myslí e můete milovat i na cca měsíc, ale mi to nevadí. Uvítal bych jakoukoli radu, co bych měl udělat či otázku, protoe já jsem fakt u v nesnázích, celej den na ní myslim
...
Upravil(a) Dean (6. 4. 2010 19:22)
Není tady
Mono len reaguje ináč ako ty... alebo aj cíti ináč ako ty a si pre ňu proste nzaozaj len kamarát. To ti tu asi nevyvetíme, to by ti musela poveda ona.
Není tady
Selima napsal(a):
.............. To ti tu asi nevyvetíme, to by ti musela poveda ona.
Jasné, ale uvítal bych rady, jak to děláte vy, zkusil bych udělat cokoliv, abych na ní zapůsobil.
Není tady
Dean napsal(a):
zkusil bych udělat cokoliv
myslím e jsi toho udělal u a moc,tak teď zkus pro změnu nedělat vůbec nic, to jí zaručeně začne vrtat hlavou...
Není tady
Honzo ,myslim si,ze ta holka o tebe zajem nema a mozna ses ji protivnej,ze se ji tak vnucujes.Spise bys mel hodit zpatecku a kouknout po jine holce.Tady tu urcite neziskas, ta si te nevazi a sama nevi jak te to rist.Drzim te palce at najdes holcinu co za to bude stat.
Není tady
Navic laska nejde vynutit
Není tady
Bety napsal(a):
Dean napsal(a):
zkusil bych udělat cokoliv
myslím e jsi toho udělal u a moc,tak teď zkus pro změnu nedělat vůbec nic, to jí zaručeně začne vrtat hlavou...
taky mám pocit, e moc tlačí na pilu.
Není tady
To je zase nějaké vtipné vlákno?
Dalí pohádka ovčí babičky.
Deane, nepi mi SZ. Dám krk na to, e ti není 15.
eremuruss napsal(a):
Honzo ,myslim si,ze .................................. ta si te nevazi a sama nevi jak te to rist.Drzim te palce at najdes holcinu co za to bude stat.
Ale ona si mě asi tak před tím měsícem váila, chtěla se mazlit a tak, nebyla moc protivná, smáli jsme se spolu. Ted nic z toho Ted se zasměje málokdy, prostě den po jedné akci, kdy byla taková přitulná (ani moc nepila), jsem jí chtěl ráno překvapit, ale ona prostě nic. A od té doby u je taková, vůbec si mě nevímá, sotva mi řekne ahoj, provokuje, dělá naschvály, ''směně'' bonzuje, ikdy mě to moc směně nepřipadá, atp. Trvá to u naky tyden, a mě to pěkně ere. Jinak jmenuju se Daniel, a nemám rád, kdy se mi tak říká
Upravil(a) Dean (6. 4. 2010 19:36)
Není tady
Brzdi, hochu. Zaila jsem v 16 letech přesně to, co proívá ty. Jinak velmi milý, pohledný a přátelský kluk tak tlačil na pilu, a to přestalo být příjemné. Taky mě stále "překvapoval", chtěl se mazlit a být mi stále na blízku.
A mi to začalo být natolik nepříjemné, e jsem mu musela říct, e nemám zájem se s ním stýkat. V tomhle věku člověk teprve hledá sebe mezi ostatními... má spoustu zájmů a spoustu přátel. Náklonnosti se mění jako aprílové počasí. Na nějakou velkou lásku s velkým L má patnáctiletý jetě málo zkueností. Ty zkuenosti teprve nasbírá s kadým novým kontaktem a přátelstvím s opačným pohlavím. Čím dřív na to příjde, tím dřív se ti uleví a přestane se trápit pro jedno jediné kvítečko..
Tak to mezi lidmi je a vdycky bude. Nelze předbíhat, vechno má svůj čas a věř nebo ne i svůj půvab v určité fázi ivota, i to trápení kvůli zamilovanosti.
Upravil(a) Johana50 (6. 4. 2010 20:54)
Není tady
Chci u ní jen dosáhnout toho, aby si mě začala víc vímat,nemluvila hrubě,neuráela mě,a aby si mě konečně začala víc váit.
A proč by to dělala?
Vdy ty se přesto můe přetrhnout, aby ses jí "zalíbil" a ona nemusí hnout malíčkem. Navíc je to taková báječná hra přece (teda pro takovou holčičku) - zkouet, co vechno si můe dovolit a co ty skousne.
Taky ti zkusím dát radu, co jsem kdysi někde vyčetla "Dělej co funguje, nedělej co nefunguje. Kdy to nefunguje, dělej něco jiného.
Není tady
Johana50 napsal(a):
.................Na nějakou velkou lásku s velkým L má patnáctiletý jetě málo zkueností.................... i to trápení kvůli zamilovanosti.
Děkuju moc, pomohla si mi A má pravdu, asi dokáe vyčíst holku, kdy ti jí tady popíu, a je nejspí přesně taková, jak říká
... Jen, zamilovaný do ní nejsem, a vím e ''Miluju Tě'' se neříká nadarmo, ani na týden, ani na 3 měsíce, 5 ..
Není tady
Deane, o tvé kamarádce jsem nepsala ničeho nic. To jak se chová a jak reaguje ty nic nevypovídá o skutečném charakteru. Můe být skvělá holka bude třeba později i skvělá partnerka, zrovna jako ty.
Jen vy dva jste si vzájemně TEĎ "nesedli" a to je naprosto normální. To se běně stává a pravděpodobné je , e si to oba jetě zopakujete s mnohými jinými lidmi, jak v osobních vztazích, tak třeba v těch pracovních.
Není tady
Zdravim chtel bich poradit s přitelkyni čekame dali miminko ale pořad semi vichiba kdi ji neco řeknu je namne hnusna a vubec simne nevai porad te prosim co delat budu rad za kadou odpoved
Není tady
a má důvod se ti vyhýbat a být hnusná ?
Není tady