6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
rejka napsal(a):
nakonec i sama Daniela připoští,že něco není úplně v pořádku...nez se takto hystericky stresovat, zahy po osmnactinach jsem se v klidu odstehovala.
No, tys napsala, ze to byla hystericka reakce na stres, ja predpokladam, ze mas pro takovou definici duvody, proto jsem to pouzila v dalsi odpovedi. Samozrejme to adekvatni reakce nebyla, ja to vim, ale delat s tim neco uz asi tezko. Neco jako kdyz ti nekdo rika "neboj se".
rejka napsal(a):
opravdu bude muset čelit nějaké krizovce nedej bože tragédii...
No, pak jsem zahy v rychlem sledu prosla jak nasilnou ztratou one nevinnosti, tak bratrovou sebevrazdou, a ziju a v kolektivu jsem oblibena.
Není tady
mě je to teda hodně hodně nepříjemný. a co ej na tom, že někomu může být vyloženě nevolno?já se ani nedivím. já sem srozuměná už od mala s tím, že rodiče to dělají. nevadilo mi, když sem blbě otevřela dveře na dovolené a nachytala tatíka s přítelkyní-a dostala sem vynadaný, že se klepe:-) ale máma, to je jaksi něco jinýho, tu když slyším přes zed, tak si cpu polštář na hlavu a je až na tu nevolnost. mě totiž absolutně nezajímá, jak zní, když mojí mámě někdo dělá to a ono a jak zní její orgasmus. navíc ty zvuky sou fakt divný, tohle si myslím fakt nepatří do vztahu rodič-dítě. je fakt, že když sem se nesměle ozvala, tak už to je v pohodě, asi taky proto, že jezdim domů jen občas.
zajímavý ale je, že třeba ségra mi až tak nevadila. a třeba kámoška by mi nevadila vůbec. asi by to prekérní situace, ale smála bych se tomu.
Není tady
Jestli to nebude tím, že rodiče má člověk proste zafixované jinak než kamarádky, sourozence, příbuzné a podobně
Danielo, nic si z toho nedělej - čteš tady přece, že Tvoje reakce zase nebyly tak "mimo" a že tak, jak jsi to vnímala to tady vnímá víc lidí
Není tady
že rodiče má člověk proste zafixované jinak než kamarádky, sourozence, příbuzné a podobně
Někdy nejen rodiče... vzpomínám na prcka z příbuzenstva, který nemohl pochopit a neustále se vyptával, jestli paní učitelka v mateřince "taky chodí čůrat a kakat?"
Někteří lidé jsou holt v našich očích éterické bytosti, které se živí ranní rosou a zpěvem ptactva...
Není tady
Heleno, to znám.
Když jsem po krachu manželství začala uvažovat o tom, že bych si mohla eventuelně najít přítele, řešila jsem to v první řadě pořízením antikoncepčních pilulí. Protože mi bylo žinantní nechat je v lékárně, kam měly přístup děti, uschovala jsem je na místo, kde jsem si myslela, že antiko nikdo nenajde (ha ha ha).
Nikdy nezapomenu na pohled mého tehdy osmnáctiletého syna, který jako napotvoru pilule vylovil a když držel krabičku v ruce, ve vteřině se mu rozplynul sen o éterické bytosti, živící se ranní rosou a zpěvem ptactva Ale vzhledem k tomu, že už mu bylo zmíněných osmnáct, tak to vzal. Navíc - já svoje sexuální aktivity naplňuji v přítelově bytě 40 km od místa našeho bydliště, takže být přistiženi od dětí nám opravdu nehrozí
Zase na druhou stranu si dovedu představit, že existují dětičky, chápající své rodiče jako zbytnělé fosílie pomalu bez nároku na kyslík a jediná soulož, kterou jim jsou schopni tolerovat je ta, která předcházela před devíti měsíci jejich narození
Upravil(a) Kiara (15. 4. 2010 12:38)
Není tady
Jak tak čtu, nabývám dojmu, že rodiče jsou k intimnímu životu svých děti MNOHEM tolerantnější než opačně - pokud jim tedy nezaberou vlastní postel...
Není tady
Ono je to asi trochu spojené s nádejou, že raz AJ kvôli tým smiešnym pohybom detičky vypadnú z domu, budú mať partnerov, urobia z rodičov starých rodičov.... Čo naopak asi neplatí.
Není tady