Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 5. 2013 23:10

elilly
♥------

Re: inkontinence v těhotenství

Ahoj .. tak ja som tiez pred porodom musela pouzivat vlozky (pouzivala som obyc menstruacne az kym mi gynekologicka nedala vzorky od Molimed, myslim ze to boli Premium Ultra Mini alebo tak nejak .. no kazdopadne vyzerali ako slipovky .. a zacala som aj cvicit a je pravda, ze teraz uz problem nemam. Mate ale skusenost ako dlho treba cvicit? mna lekarka strasi, ze budem musiet cvcit uz stale ..

Není tady

#27 30. 5. 2013 17:53

longbery
♥------

Dobrý den,
pokud můžu doporučit, tak dobré a opravdu komfortní pomůcky na únik moči jsou od Teny. Viz.http://www.tenacz.cz/inkontinencni-pomucky/.

Není tady

#28 14. 7. 2013 11:15

Lucka30
♥------

ahoj. Já také měla problémy s únikem moče, bylo  mi 32, takže mě to taky překvapilo a bylo to nepříjemné. Řešila jsem to vložkami. Pak jsem začala hledat na internetu a našla jsem různé cviky na posílení pánevního dna. Ty jsem začala cvičit. Pak jsem vyhledala ještě nějaké tabletky dýňové, o kterých jsem předtím vůbec neslyšela. Zkusila jsem je. Tyto dvě věci mi opravdu pomohly. Kdyby už tohle nezabralo, navštívila bych lékaře.

Není tady

#29 17. 12. 2013 10:40

gabriela 3
♥------

ahoj maminky, těhotenství je krásná věc, jsem za to tak ráda, ale když na mě chodí častá malá potřeba kdekoli a podmínky venku jsou někdy na toaletách tragické... mám balení kapesních hygienických prkének a řeknu Vám skvělá věc, mrkněte na nepovolená reklama je to ted můj věrný společních v kabelce:)

Upravil(a) tina (17. 12. 2013 13:31)

Není tady

#30 12. 1. 2014 19:54

Kamilkaka
♥♥-----

Už jsem to tu někde psala, že se u mě inkontinence také objevila během těhotenství. Nijak velký význam jsem tomu nepřikládala, měla jsem za to, že mi prostě miminko tlačí na močák smile Ale tyhle problémy mi zůstaly bohužel i po porodu, takže jsem to musela začít řešit. Hledala jsem na internetu všechny možný informace, nakonec jsem si našla správné cviky a na radu lidí z fór koupila dýňové tablety a inkontinence jsem se zbavila, ale myslím, že obrovský podíl na tom má právě to správné cvičení.

Není tady

#31 5. 3. 2014 10:39

clare01
♥------

Inkontinence v těhotenství je opravdu častý jev, taky mě to postihlo.
Naštěstí to po porodu časem odeznělo, snažila jsem se pro jistotu cvičit na posílení pánevního dna a moc jsem tomu sice nedala, ale přece to pomohlo.
Ale když mám kašel a někdy docela úpo*ný, tak se přece jen stane malá nehoda smile
Tak doufám, že se to věkem nebude zhoršovat.
Asi budu přece jen cvičit, je to taky dobrá prevence.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí