18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, boe, viděli jste tohle? http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik … -dite.html
Mě je toho dítěte tak líto, úplně lituju, e jsem se na to koukala. A se mi z toho chce brečet.....
A úplně jsem zapomněla, co jsem chtěla napsat. Snad jen, e jsme byli asi tři hodinky venku, je tam nádherně a teplo. S těkým srdcem jsem otočila sporák zády k sobě. Terezka byla nadená, celou dobu byla straně hodná, výskala na vechno okolo. A dokonce na hřiti ula i pár krůčků za ruce
Není tady
Čau holky,
tak nevím co se stalo, ale Vojtín u vypil druhou flaku kae, normálně venku vyhládnul, a to se cpal vím , co ,u kdo nabízel. Byly jsme s kámokama celý odpo venku, take loudil od Sáry a Monči, co měly ony, take se najedli vichni vecho. Jinak písek je skvělá věc, Vojtín tam seděl a seděl a hrál si s lopatkou a bagrem , fakt pohodička, končeně jsem si uila krásnej den.
U nás nic novýho, vechno při starém.
Jinak mamča jde k tomu dr. a přítí pátek, nějak jsem to blbě pochopila, tak si nějak myslím, e třeba vyly blbě ty snímky, a zase to tak nespěchalo, kdy dnes měla volno a on jí nabídnul a přítí týden ( se chytám vecho, co by to mohlo oddálit, tak snad to nebude TO, co si myslím). Jinak:dumbom:
Beru - drím palce z odstavením dravé zvěře, ale Vojtín v noci ječí vzteky taky, tak si z toho nic nedělej, jsou to malý vyčůránci, jak můou, tak pruděj .
Zuzi - i ty????? Normálně obdivuju, e u jdete do dalího prcka. Dnes jsem viděla maminu a měla "pupek" skoro na kolenou a k tomu ročního mudlu, a lítala za ním jak blázen, take neee, měla toho chudák plný kecky, ale to nechci nikoho odrazovat, to ne, ale dobře si to rozmyslet a promyslet, ale zase pokud to nelo předtím, tak proč ne, e.
Cass - co Verču posadit na nočník a pak to přelít, to by nelo???? Dríme palce, a brzo přijdou na to,co jí je. A co zítra k dr. aby vzala krev z prstíku, to se zjistí rychle , jestli je tam nějakej zánět.
Jdu se nadlábnout a koukat na Ordinaci, tedy jestli nevytuhnu, jak jsem lítala s Vojtínem.
Není tady
Marti - to je fajn, e jste si uili bezva den!
Cassi - taky na vás s malou moc myslím a chápu, e to musí být na bednu, kdy má pořád ty teploty střídavé ach jo, to je trápení . A chytat moč, to si taky prakticky neumím představit. My jetě nečůrali ani do nočníku ...
Já právě jetě nevím, jestli to zvládnu, abych mu v noci nedala najíst. Uvidíme, jaká bude ta dnení noc...
Dneska měl taky spoustu záitků - viděl u naich v dědině na procházce plno zvířátek, včetně koní a oveček, tak byl nadenej! Snad z toho ale bude klidně spát
a taky se mi zdá, e čím dál líp jí abych to teda nezakřikla..
Není tady
Abby21 napsal(a):
Holky, boe, viděli jste tohle? http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik … -dite.html
Mě je toho dítěte tak líto, úplně lituju, e jsem se na to koukala. A se mi z toho chce brečet.....
Ahoj Abby, asi to je to, na co mi manel výslovně zakázal se dívat a já to respektuju a nekoukám Jeliko jsem mírně hysterická po kadé reportái typu upálení kočiček v přepravce, týrání nemocné babičky pečovatelkou apod., tak vidět jak někdo mlátí malý dítě jako je třeba ná Sam, tak bych se asi fakt sloila.
Jakýkoli utrpení, bezpráví a nepravosti páchaný na malých dětech, hendikepovaných a starých lidech a zvířátkách vůbec nedávám a nezvládám.
Je mi úplně zle z toho, co si z toho to nebohý dítě odnese do ivota Jetěe se to stalo v USA, tu zrůdu zavřou a zčerná.
A proto já Samíka nikomu nikdy nesvěřím, ani kdybysme měli louskat váby!
Jinak holky se omlouvám za mizernou docházku, Samík má teploty, rýmu, kael a tak sice nakukuju, ale pořádně napíu a bude doma a zastane mě.
Jo a Zuzanečko vítej zpátky a a se vám v novém krásně ije a máte v něm jen krásný časy a záitky a děkuju za smsku a zároveň promiň e jsem jetě neodepsala
papapa
Není tady
Tak já jsem se na to koukla, ale nějak nevím, co napsat, je to mudla vě věku naich prcků a radi jsem neměla putěnej zvuk. A hlavně je mi divný, e ta rodina, co si to točila, tak prostě nezasáhla hned, já bych to asi nevydrela čekat, a to třeba dokoná...... Jediný "těstí " pro chůvu, e je v Americe, tam jí to pěkně osladěj, u nás by tak dostala podmínku.
Radi jdu na chirurgy a pak chrnět.
Není tady
Taky na tyhle videa nebo zprávy nekoukám.. hned bych bulela a je mi na blití z těch lidí, jak to můou udělat.. ani to nečtu. Taky se s tím neumím nějak poprat
Fi - přeju, aby byl vá marodek brzo fit zase!
Marti - taky koukám na Chirurgy a pak valím na kutě... jsem zvědavá na noc.
Není tady
...a jetě honem popřeju Verunce od Luci k 13. měsícům ve nej!
a u na zítra přeju ikovnému těpánkovi k 1. roku - hodně zdraví a veselých dní a málo proplakaných nocí a krásné těení se na sourozenečka
Není tady
Pěkné ráno
Tak u nás se u nespí, manel je doma tak toho vyuívám a jsem tady včera jsem měli den blbec, byla jsem ve městě to bylo OK pořídila jsem co jsem chtěla. Pak kdy jsme jeli domu se poto trolejbus take jsem kočár vláčela domů ne 20 min ale hodinu. No hlavně e se mám etřit no a pak nám volali z realitky e zájemce o byt nedostane hypotéku my ten blbej byt snad nikdy neprodáme a to jsme cenou hluboko pod normálem..... no ale nechci vám tu fňukat.
Tak dneska bude oslava musím tu vechno nychystat a připravit. Dort dělá mamka. Přijde nám asi 15 lidí, těím se.
Na týrání jakýhokoliv druhu koukat nebudu, jsme na tom podobně jako Fi...
Botky má těpula 19, bačkorky na doma 18tky, koukám, e i nohu má malou. Jsem zvědavá k doktorce v pondělí na roční prohlídku kolik váí a měří.
Já jsem včera volala k doktorce abych se objednala a přemlouvala sestřičku aby to bylo co nejdýl, no a nic, jdu 15.4. prý kdyby náhodou to bylo mimoděl. a podobně, bla bla bla.....
Není tady
Ahojky kočky.
Marti mana byy mě jetě zarazil.Jetě o druhým nechce slyet.Ale u mě to začíná lákat fakt!
S mamčou to fakt nebude snad tak váné,to by ji hned hnali na dalí vyetřa a kdy to počká........
Pavli tohle čekání před kontrolou je nekonečné co?!
A těpulkovi ve nej nej nej k ročku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No včera jsem odpadla o půl osmé s malou.Byla jsem uplně grogy.Nějak to na mě dolehlo.A jetě jsem chytla migrénu,tak jsem se pozvracela a zavrtala do postele.No nai mě i malou chodili kontrolovat snad 10krát za noc,jestli jsme ok.:vissla:Manel zůstal spát u tchýně,protoe dělali do noci,tak aby nás nebudil.Ale dobrý jsem vyspaná a připravená na dalí zátahový den.Natěstí vepřo knedlo zelo jsem uvařila u včera navrčer,take dnes jim budu jen přihřívat.
Nelinka u tady řádí a vytahuje vařečky a vechno moné.:DZapoMněla jsem Vám vzkázat od Nelinky moooooooooc pozdravů.
Za těch posledních 14 dní se naučila např. dávat pusinky,dělat vařila myička....,říkat děda,a spostu dalího co mi přijde u tak automatické,e si ani nevzpomenu.
Fiduko ahoooooooj!Nevadí e jsi neodepsala,chápu,e toho má moc!
Není tady
Dobré ránko,
včera jsme byli a do večeře venku, zato koukám dnes je tam hnusně, ale potřebuju do města se podívat Ondrovi po bundě, nějakou na teď, mírně zateplenou, mám jednu take něco sehnat. Sbalím plátěnku a detník pro Patrika a vyrazíme.
Na odkaz jsem koukla, ale teda jen jsem si to přečetla, video jsem po přečtení neměla odvahu si pustit. Fi, to má pravdu, já taky děcka jen tak hlídat nenechám, kdy to shrnu tak jen rodičům, ale převáně jen moje mami, jinak mám taky nějaký výhrady ale to je no comment.
Pavli, to je smůla s tím bytem, snad se nějak pohnete.
A taky nemocní tak nějak napůl, zase příerně chroptí a u druhý den nechce pořádně nic k jídlu, vechno si vyndává z pusy a zavírá jí, abych se mu tam nedostala se ličkou, take je nemoný do něj cokoli dostat.
Není tady
Zuzi, ahoooj. Tak Nelča to koukám nese nejlíp viď, to je fajn. Tak u taky ti to začíná lákat?
Já mám kluky 2 roky a pět měsíců a dalo se to v klidu, samozřejmě 4.5 mezi staríma bylo lepích, ale jak na co. Třeba ti dva nejmení si za chvilku suprově vyhrajou.
Jo holky, to já se teda nakazit nenechám "ani za zlatý prase" , u takhle tu mám práce dost a tak nějak u mi to fakt netáhne, jako mi to táhlo jetě na Ondráe. Tak a je to.
Není tady
Brý ránko,
tak u nás uplakaná obloha, zatím neprí, ale asi to přijde. Vyrazíme s Votínem na vele nákup, to zas bude na hodinu. Jedu autíčkem, abych se neutahala, e.
Jo, k tomu nočnímu kojení, tak se přidávám s jídlem, Vojtín včera r.al jak nezavřenej, v noci jsem 3x dávala flaku a jaksi to vypadalo, e měl málo, tak nevím, co to je. Asi potřebuje dohnat, jak nejedl.
Pipinovi vechno NEJ k ročku a tu sestřičku u bude brzo mít, a mamince pevné a silné ruce a nervy. Bude to třeba.
Zuzí, já bych včera taky odpadla, ale předrela jsem to a pak tady čumákovala do 2, jsem trdlo, kdy můu spát, tak nejdu, a pak tady ráno koukám jak sůva z nudlí, ráno pro mě katastrofa, ne dostanu tělo tam, kam by mělo jít a nějak mi k tomu neslouí hlava, v práci u věděli, e do 9 na mě nemaj mluvit, ale jaksi Vojtín to nechápe. Dnes jsme vstávali v 8, co je super.
Marodům u je snad líp, copak Verunka od Cass, u je to lepí???
Tak a u nic nevím.
Jo, tak jsem včera psala mejla , jak jsem objednávala to odstrkovadlo a zatím nic, jsem jim jasně napsala , jestli ho nemaj skladem, tak to ruím, no uvidíme, jak se pochlapěj.
Mějte se, Vojtín tu řve papat, papat, tak jdeme.
Není tady
Holky mně se zdá,e Nelince přestává chutnat mlíko.
Sní ho větinou jen na noc.A teď ráno jsem jí vdycky dávala mlíko jako snídani a to mi dnes třeba sněedla s hrůzou 125ml.
Jinak ostatní jídlo jí vyloeně jede.
Tak jsem se chtěla zeptat,jak se pozná,e u nemusíme dávat mlíko tohle dětské ale třeba obyč.s kakaem a tak.........
Není tady
holky moc díky vem za povzbuzení, u jsem tu fakt chvílema solila klávesnici, Fidorko, Ty vdycky tak krásně vystihne slovy, co já jen cítím, a vyjádřit těko dokáu, díky moc, a Samík a se brzy uzdraví bobek malej taky na něj myslím teď
my jsme ve 4 vstali, manel podrel Verunku (Marti, ona sedět na nočníku nechce, ne nechce, ona se na něj nechce ani posadit, take tudy cesta pro moč nevedla) a já jsem lavírovala s kelímkem od jogurtu, a jsme dosáhli kýeného výsledku, hned ráno jsme valily s Verunkou k Dr. na krev ze íly (CRP z prstíčku ji brala ji 2x, s výsledkem vdy 0) a potom s krví a močí předat na vyetření, aby byly brzy výsledky ... ve ukázkové a v normálu ... te u nás jsou to snad fakt zuby (vepředu a stoličky nalité k prasknutí)
vem marůdkům a jetě jendou dík
Není tady
Ahojda vem tak u nás se chrupká jak malá tak i přiel v 10:00 po dvanáctce a večír jde znovu .
Cass tak to je bezva, e jsou výsledky dobré a jsou to snad jenom ty zoubky tak posíláme pofoukání a to co nejdříve prořízne chudince .
Fidu tak koukám, e vy se těm nemocem nemůete nějak vyhnout .
TĚPÁNKOVI přejem ve nej k 1.roku hlavně zdravíčko mnoho bezbolestných poznání okolí a hodné rodiče posíláme s Elikou A samozřejmě přejeme tu sestřičku jak píe Martinka
Na to video jsem radi nekoukala je to po*né jak můe někdo ublíit někomu bezbrannému.
Sylviku nemáte náhodou teď o víkendu u vás ten tankodrom tu vojenskou přehlídku nebo to jsou jiné Milovice???
Není tady
Zuzi mě malá pije mlíčko asi 2.měsíce jen ráno a to nejprve pila cca 120ml a teď se zas rozjela a dneska mi dokonce vypila i 270ml, ale jinak za celý den si nedá. A myslím si, e kravské mléko by jetě neměli pít jsme se ptala dr zda to vadí, e mi ho pije jen jednou denně a ona prej, kdy jí jogurty, sýry a kae tak to nevadí.
Není tady
Ahoj holky,
prejeme dalsimu jednorocakovi Stepankovi vse nej, nej, nej. At je spokojeny a zdravy!!!
Fi, tak vy zase marodite... Ach jo. Tak alespon at vam to brzo prejde.
Cassi, to si oddechnte, az ty zubiska budou venku
Není tady
Cassi chuderka Verunka!Tak hlavně e jsou to "jen" ty zubáky.
Tááák nai dělníci jsou komplet po obědě.Ten jsem upla nádobí do myčky a jdu mamce poutírat prach.Nelinka konečně od 7 od rána vytuhla.
Jo víte co jsem jetě stihla?Normálně jssem hraboila u naich na půdě a nala tam panenky a dětskou postýlku pro panenky jetě po mně.Tak jsem to umývala a sprchovala a teď se to suí na zahradě.No některé jsou jako nové a některé budou alespoň na tu zahradu.Tak jsem zavzpomínala na své dětství!
Není tady
Ahoj holky,
dočítám vás, ale včera nějak nebyl čas napsat!
Take těpánkovi vechno nejlepí k prvním narozeninám
Pavko tobě přeju a oslava dopadne podle očekávání, no a hlavně ti moc drím palce na kontrolu k dr.
Cassi chudák Verunka, ale aspoň, e u ví od čeho to má. Ty zuby teda ale dokáou potrápit
Fí taky se brzo uzdravte!
Na odkaz od Abby jsem taky nekoukala, mám to tak jak píe Fidorka a ostatní, tyhle věci na mě íleně působí, napřed bych taky řvala a pak bych nad tím jetě 14dní přemýlela. Doufám e to daj americký soudy té svini pěkně vyrat! Omlouvám se e jsem sprostá, ale mě někdo áhnout na Terinku na místě ho zabiju
Jinak mi dneska přily věci z laclíku a jsou krásný, sice teda se mi zdá, e troku podraili ale stejně se to furt vyplatí!
Jo holky (teda spí mamči od holčiček) doly mi nějaký příze na čepičky, jene jsem podle fotek neodhadla barvičky a teď se nám nejspí nebudou k ničemu hodit, kdyby jste některá chtěla udělat čepinu do zelena nebo luta ráda vám ji udělám! Terka u má ke kadé mikině do barvy čepinu, teď u nemám do čeho moc píchnout, take budu ráda aspoň nebudu furt brouzdat po netu a fakt mě to nezdruje ani neobtěuje - baví mě to!
Tak se kdytak ozvěte, ju?
Není tady
Yvetko ty jsi tak ikovná!!!!!!!!!!
Tááááák u nás okna nasazeny i stavební práce kolem toho ukončeny.S manelem jsme probrali barvy na stěny,odpol.je byl koupit a zítra se začíná malovat.
My byli s Nelinkou v lesoparku na houpačkách.To je super,jak je teď ze veho nadená!Fakt si to teď s ní děsně uívám.Např.tam byl takový mostek přes jeírko a Nelince se straně líbilo přes něj přecházet.No la snad 9krát sem tam.:lol:Je zlatá!
Tak se pro dneek loučím.
Přeju hezký večer!Klidnou noc a marodům a se uleví!Hlavně Verunka a u se netrápí!
Není tady
Jéé Yvettko, a jaké čepičky dělá?
Nám by se moná nějaká zelená hodila...
těpánkovi přejeme taky ve nej nej k narozeninám!!
Venku dneska pěkně fouká, ale zase jsme byli tři hodinky. Je to super, kdy tak hezky svítí sluníčko
Zuzi, to je fajn e si tak uíváte! Terezce se taky venku straně líbí, ale vechno chce zkoumat po čtyřech a na to větinou jetě takové teplo není
Není tady
Abby tohle je můj poslední výtvor a vedle ty dvě nový klubíčka, pokud by se ti taková zelená hodila není problém něco stvořit!
Kdybys chtěla vidět jetě nějaký čepičky tak ti polu fotky
Není tady
Dotaz> Nosi kluci hackovane cepicky?
Není tady
Yvett, ta zelená je dost výrazná, tak nevím...ale taková lutá čepička se zelenou kytičkou...... Ta by se mi asi líbila
Silwi, jetě jsem ádného nepotlkala. Ale třeba kdyby ti z toho Yvettka uháčkovala kiltovku
Upravil(a) Abby21 (9. 4. 2010 18:43)
Není tady