6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holčiny já to balim, jdeme do postýlky zkouknout aspoň jeden film celej . Tak pa pa a doubrou
Není tady
Kotrmelímko a Berko - ráda Vás slyím :-)
Já bych fotky moc ráda hodila, ale jetě jsem to jaksi nestihla pochopit.
Maximálně tak to metříku, ale tam asi nic nevidíte, co?
Napíu sz
Není tady
Kotr - dobrou
Susann - jojo, tam je to dost malinký Ale my bysme rády viděly jak Matýska, tak i Tebe - ale tak poli třeba aspoň jednu fotku na mail to určo půjde..
a pokud bude chtít, tak Ti sem fotku můu hodit
Není tady
enský, co mi to děláte??? Jakmile zmizím, hned kecáte, e vy se se mnou nekaramádíte:reta:
Tak jsem si dala dva panáky a jdu to vechno rozdejchat do vany a pak do postele, ach jo.
Jo, botičky máme taky Santé a Jasný ( obě zdravotní obuv ) v jedný dělá kámo a druhé firmě dělá tchýně účto, take slevičky, a to se vyplatí, ne::: A nohu má 20.5.
Není tady
já tu jsem, MArti...
čučim na pomazánky a na druhé stránce na kočárky - no nejsem prdlá?
a jetě na tu Dungli..
panáky Ti schvaluju!!
Není tady
Pěkné ráno
Koukám, e jste se večer rozjely
JO ani jsem vám nepsala jak jsem objednávala golfky z internetu, poslali jiný typ. Take se poslali spátky a teď snad přijdou ty správný . A já se u tak těim jak vyjedu na lehko.
Výlet včera supr, moc pěkně jsme si pokecaly a bylo sluníčko tak jsme courali
Marti drím pěsti a to není něco blbýho, třeba to bude "jen " cysta nebo tak. Sakra zase taková jobovka.
Zuzi ráda tě vidím je dobře, e nakonec pan prudič je v čudu.
No a jak rozdýchávám //? No popravdě řečeno u přela ta prvotní radost a dostavil se regulerní strach, jak zvládnu těhu, porod a co pak....... no a taky aby bylo ve v pořádku. Taky bych se měla asi objednat k Dr a včera jsem si koupila vitaminy.
Jo děkuji za supr typ na tu sedačku ke kočárku, u jsem si to hodila do oblíbených.
Není tady
Dobré ránko!My toho moc nenaspali.Nelinka do půlnoci plakala a nebyla k utiení.Co je dost nepříjemné a zvlá kdy jste u rodičů a ne ve svém.
Martinko to je blbé,snad to nebude nic váné.Jen nějaká tuková potvůrka!Takovéto zprávy přes mobil jsou dost blbé.To je ta nevýhoda,e s nimi je člověk vdy k zastiení.
Jinak já dnes budu taková holka pro vechno.Musím nachystat svačinu pro nae dělníky a taky tady u naich pro ty,co dělají ten kotel.Pak uvařit oběd a zase na odpoledne svačinu.........:dumbom:Prostě se musí vdycky vyvrbit vechno tak,e je to najednou!
Holky a prosím Vás,jak je to s Fidorčiným synovečkem??????
Pavlíííííí neboj,to zvládne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahojki, dobre rano!
Pavko, neboj, vse bude ok. Ja po prekvapku vubec neresila, jestli to "technicky zvladnu". To me ani nenapadlo resit, protoze to proste jit musi. jedine co me trapilo, bylo, jestli ho budu mit stejne rada jako Tomaska. Vubec jsem si nedokazala predstavit, ze budu muset tu obrovskou lasku delit pro dalsiho clena... A ono to byla laska na prvni pohled, ikdyz po porodu ve srovnani s Tomaskem vypadal jako mimozemstan
Golfky snad na druhy pokus vyjdou. Nam se stalo, kdyz jsem pres net kupovala jidelni zidlicku, ze poslali golfky Krabice jako krabice, asi
Tak paaaa, jdu delat snidani, omeletu
Není tady
dobré ráno
včera večer jsem dola, abych tu hodila zprávičku od Zuzanky, ale Zuzanka u tady byla, tak jsem přila s kříkem po funuse , včera byl frmol, take vůbec nebyl čas ....super, e ses Zuzi dostala na babinet a zvládněte ten frmol u vás, u vaich a at jste brzo v klidu na svém
jinak potěující zpráva, uznali mi reklamaci manducy, a to docela bleskově, ve středu jsme ji byla reklamovat a v úterý mi volali...nevrátí mi penízky, jen dají novou, ale candy cotton u se nevyrábí (mimochodem u bych ji ani nebrala), tak jsem si vybrala Mellow Fellow, tak jsem zvědavá kdy dorazí, no a musím ji zase hodit na mmb nebo jinde na prodej , ta paní co chtěla tu původní u si koupila novou...koda
postřehla jsem, e jste se bavili o botičkách, Verunka má pidinoku č. 18, take botičky 19, máme jedny kotníčkové koené z Bati a druhé z rodiny 14 dní noené botasky Puma za 150 Kč , ted jetě budeme asi potřebovat na léto sandálky, tak to se podívám bud zase u Bati nebo ve zdravotní obuvi
Marti, drím palce at to dobře dopadne...a hlavně u ádnééééé patné zprávy
tak jdu dočíst zbytek
Není tady
pěkné ráno přeju,
a hlásíme se k Zuzčiné Nelince... nevím, co se v noci dělo, ale od 1 cca do 2 ílenej hystrickej pláč, občas vztekání a nelo utiit ničím, ani kojením Tak nevím, co to bylo, nakonec jsme uznali, e ho asi něco bolí a nemůe usnout - tak dostal Nurofen a pak u spal a do rána - fakt nechápu. Jsem dneska mimo... normálně na to nejsme zvyklí..
Není tady
Pavli - to je mi líto s těma golfkama
Zuzi - tak a to zvládne nachystat!!
Luci - paráda, e tak dobře jsi pořídili s reklamací!! to je bomba přístup!
Není tady
Dobré ranko,
Vítám Zuzanku zpátky mezi náma
Luci, gratuluju k reklamaci, tak to má být
Cassi, jestli má Verunka pidinoičku, tak nevím co máme my, Terezka nosí boty 18 Teď máme super sandálky z Deichmana z MMB, téměř nenoené za 100. Má je úplně akorát.
Dneska bylo asi něco ve vzduchu, protoe u nás dneska taky noc trochu veselejí. I kdy ne zas tak moc. Asi třikrát se zničeho nic probudila a postavila, tak jsem ji vdycky poloila zpátky, a spala. A o půl esté u chtěla vstávat. To jsem ji zarazila, tak to troku ovztekala, ale nakonec spala a do sedmi
Pavii, určitě to zvládne
Jinak u mě se MS pořád nedostavila, ale druhý těhutest opět nic, take nechápu
A dneska nám dorazí kamarádka s o měsíc a půl starí, u chodící, holčičkou. Tak to bude legrce
Není tady
Abby, ja mela pri prvnim (bohuzel nepovedenem) tehotenstvi negativni test jeste 5 tydnu po vynechani MS. Pritom na UZ bylo vse v poradku, srdicko v 6+1tt, ale tyden na to jsem zacala krvacet a bylo. Tedy nejdriv spinit, ale dr mi rekla, ze spineni muze byt a nemam se strachovat. Tak jsem se nestrachovala, nebylo toho moc, ale prisla jsem pozde
Beru, nam se to stalo 2x u Tomaska a pro me to byl posledni hrebik a utnula jsem nocni kojeni. Takovy nocni des, nebyl k utiseni, uklidnil se asi az za 15 minut. Pak jsem hledala, co to je a vypadalo to jako nocny des a jedna z pricin je i chronicke nevyspani. Asi to byl nas pripad, protoze se tehdy Tomi budil i 8-10x noc, byl mu rok. Odbourala jsem nocni kojeni a od te doby se nic podobneho neopakovalo. Nerikam, ze to musi byt vas pripad. Vas Tomasek se tak casto nebudi...
Luci, to jsou dobre zpravy, ze ti uznali tu reklamaci!!! Muzes to prodat jako novou, to je super.
Jdu uklidit komoru, dany tam vysypal cely pytel prasku na prani a hral se s babovickama jako na pisku. Darmo, chteji jit ven, ale porad nemuzeme.
Není tady
Dobré ráno, vanilky.
Marti, předem hlavně drím moc a moc palčátky na ten zítřek, a to dopadne.
Jináč botičky, Ondra nosí 22, teď jsme kupovali od Essi, no má nohu jak slon, Patrik má 25, pomalu ho doene. Taky se musím začít koukat na léto po sandálkách.
Silw, co má s golfkama, nevede se objednat?
Pavli, neboj zvládne, ono ti nic jinýho nezbyde, tak na to nemysli a uívej si těhu. Kdy jde k doktoru?
Abby, tak to jsem na tebe zvědavá, s tím těhu testem, kdy pořád nic, tak uvidíme. Téda holky, vy jedete
Není tady
Marti, drzim palce mamce!!! Rada bych napsala, ze snad to nebude nic vazneho, ale pokud se ozvali takhle sami, tak maji vazny duvod a podezreni a nechteji ztracet cas. Ten je nejdulezitejsi... Myslim na vas a posilam hodne sil a nervu!
Není tady
Sylvi, ne, ne. To se mi stalo u Tomaska, misto zidle prisli golfky. My mame ty solary, ale jak jsem psala, kocar stoji ladem Dany se nechce ani nosit, jen chodit a chodit a chodit. Jen kdyz uz je fakt unaveny a je jeho cas, tak si vleze do manducy rad
Není tady
Čau,
jenom rychle, Vojta u stihnul vyhrabat kytku, rozlít volej, rozbít přesnídávku a do toho vylejt flaku s čajem, nechápu , jak to vechno stihnul, a to bylo během dvou minut, kdy jsem byla naWC. NO a u zase ječí.
Není tady
Silw - hmm, no já právě u byla taky tak vytočená a u mu nechtěla ani to prso dát, stejně tam nic nebylo, jak furt sál.. jene to byl tak ílenej humbuk a jím to tak házelo, jak vzlykal.
Ale právě taky mě to napadlo, e to je konec s kojením v noci, e zítra půjdu spát třeba do pokojíku a zkusíme, jak to půjde. Ale spí asi a na sobotu.
a kdy jsi utnula noční kojení, tak jetě ale jsi pak aspoň ráno a večer nebo sem tam přes den kojila, ne?
Asi do toho fakt půjdu, protoe tohle teda mě nebaví.. ale jinak si myslím, e vyspanej je dost, ale zas - taky se budí pořád tak 2-3 x za noc.
Abby - vak uvidí, co z toho nakonec bude
Marti - ten Vojtík Ti teda dává zabrat
Není tady
Beru, zustalo nam vlastne jen ranni kojeni kolem pate rano. Pak jeste na hodku usnul. Pres den kojeni vubec nevyzadoval, na rozdil od danecka uz v tom veku umel usinat v postylce bez kojeni. A jak jsem kojila jen jednou denne, tak za dva mesice uz nebylo co, tak jsme s tim prestaly uplne a v tech pet jsem mu davala UV. Vlastne mu ji davam rano doted.
Není tady
Beru, hlavne, pokud se rozhodnes, musis vytrvat. Musis byt ty pripravena a chtit to. Nenabizej mu nic jineho nez to, co chces aby ti v noci pil. Ja mela pripravenou cistou vodu, samo, ze ji nechtel, ale nic jineho v nabidce nebylo. A urci si, v kolik hodin nejdriv ho nakojis, to dodrz.
Není tady
zdravím jarňátka
původně jsem vůbec nechtěla psát, je mi fakt nanic, ale zas jsem si říkala, abyste věděly, jak s námi
take setrvalý stav , teplota celý den kolem 38, jakmile jí dám sirup, do 3 hodin má průjem jak bič, s pitím je to na ostří noe (u nemůu, to nucení mě zabije) a večer kdy usne, teplotu má do cca půlnoci i 36,6, poté se to začne opět pomalu zvedat, te ve 2 u zas 37,3 atd. a to ráno vyleze k těm 38 a tam se to drí celý den, dnes jsem zkusila ten pytlík, naprosté fiasko, take zítra Verunku naostro zkusím v cca čtyři vzbudit, vysvlíct a chytnout moč do kelímku, sice teď vypadám jako nemoná, ale Verunka je fakt takové ídlo a vechno jí vytočí, e se s ní pořád akorát peru, jen abych jí dostala do lehu ... no a u mi fakt docházejí síly, o strachu o Verunku, co s ní vlastně je, ani nemluvím
omluvám se za depresivní příspěvek, ale u mě to fakt dohání k slzám
Není tady
Cassi, to je mi moc líto a určitě se vypi, od toho tady jsme.....brouček Verunka, snad to trápení brzo přejde, nejsem dr., ale přijde mi to na nějaký zánět v těle...ty teploty má u moc dlouho....moooc budu na vás myslet, at se to zlepí a ty nabere znovu síly
Není tady
Přeju krásné slunečné poledne tak u nás se spinká zase nevydrela do oběda . Jsme byli venku a musela jsem jí přenést usnula cestou domů.
Cass to je mi líto s Verunkou, ale mám takové podezření jako Luci, aby to nebyl zánět páč ty teploty jsolu fakt u dost dlouho. Chuděrka malá a tebe také lituju prát se s ní to je fakt nad nae síly a oni sami mají te síly a dost nato jak jsou malí.
Pavli jasně, e to zvládne ono ti stejně nic jiného nezbude a stěma golfkama to je pech, kdy u přijdou tak to zas není ono achjo
Koukám, e Beru přemýlí o vynechání kója v noci. Moje sestřenka to udělala tak, e jeden víkend teda celý spala v jiné místnosti a bylo po kojení, protoe malej u to měl jen jako dudáka a nepil. Tak přeju a to dopadne a bez velkých tiátrů.
Teda Marti ty to má raracha tohle vechno stihnout tak rychle .
Jinak mi máme jedny kotníčkové botičky 21 za 630kč a jetě budou potřeba nějaké sandálky a chtěla jsem taky jedny koupit majdání ven, ale zas si říkám, e to nestačí pořádně unosit a vyroste jí z toho noička take asi druhý uzavřený kupovat nebudu.
Upravil(a) janaT (8. 4. 2010 11:22)
Není tady
Tááááák a dávám si pauzu,u toho mám plné zuby.
Mám vypráno a pověeno,jedni dělníci jsou u po obědě,druzí jetě ne.A odpoledne budem vařit s mámou na zítra.
Cassi ach jo!No s tou močí tě chápu,my to tenkrát v tom půl roce chytali 3 dny.
Fidorko a copak je Vám?
Abby taaaaaaaak jsem zvědavá,normálně ve mně začíná taky hlodat červíček,jestli se taky nepustit do dalího mimi,jak sleduju tady ty vae snaeníčka!
Není tady