|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
To počasí je děsný, všem nám zkazilo plány
člověk se těší, že přijde mezi normální lidi a prdlačky. A proto si jdu dát čokošku. Tak a je to hnusný, ale už kolem ní bloudím skoro hodinu a slintám tu jak bernardýn.
Není tady
Ahoj kočky,
tak u nás taky od noci prší a je to fakt na palici bejt celý den doma
Zuzi to je mi líto, že jste alergici no snad se to Nelče vyhne 
Sussanko j to já bych hlídání měla, ale nějak nemůsím tchýni takže to opravdu využiju miimálně a nebo večír, když malá spí 
Cass asi letos ten sraz nevyjde tak snad za rok 
Pavko určo bude líp a stejně to musíš zvládnout a kdyby padali trakaře 

My jdeme zítra odpoledne na návštěvu ke švagrové takže se zas malá vyřádí s bratrancema 
Není tady
jo ještě dodatečně gratuluji Janičce ke kontrole Elinky v Praze, jen tak dál a at je to v rámci možností co nejlepší 
Marti já jsem ty párky v těstíčku zvládla ještě když Verunka spala, no a buchtu jsem dělala i s očima vzadu, a vypadalo to tak, že si malá v nestřežené chvíli vytáhla z koše sáček od pudinku, zbytečky rozsypala pod sebe a patlala se v tom, ve chvíli kdy si brala skořápky z vajíčka a žvatlala ham, tak už jsem stačila zakročit
...no tak se u nás peče 
koupelna je na rajčeti 
Upravil(a) Luciana81 (14. 5. 2010 21:01)
Není tady
Luci děkuju a´normálně ti závidím tu koupelnu je super my jsme taky letos chtěli dělat, ale nějak jsme vyšťavený takže zas nic a před náma dovča
. Koukán jen dodat zrcadlo a je to komplet, že????
Není tady
ahoj holky!
Tak Tomínovi dnes odpo už začlo hnisat očíčko,takže to chytnul od Míši,ale byla jsem bez auta,takže ráno razíme na pohotovost.Ale já to čekala,takže tak.
Luci-už jsem zkoukla vaší koupelnu,krásná,fakt,jste šikovní.No,já si budu na novou muset ještě tak 2 roky počkat.
U nás taky celý den pršelo,ale bylo mi to jedno,jelikož stejně ven nesmíme.Tom už má 14dní rýmu,ode dneška takovou hnusnou zelenou,tak čekám,jestli bude zánět ucha či ne.I když teď mu kapu na radu kamarádky do oušek při rýmě aloi,tak jsem zvedavá,jestli to bude mít nějaký účinek.
zítra je u nás v obci den matek.Tak tam budu muset jít,protože Míša bude přednášet básničky,tak jsem na ní zvědavá,jestli se bude stydět či ne.Ale nejspíš bude.Akorát nevím,kam udám Tomáše,protože babi si jede na sraz po xx letech,Roman musí do práce na fotbal(hraje u nás Baník-tak bude opet veselo) no a zbývá děda,ale tomu ho moc nechci nechávat.Tak nejspíš ho budu muset táhnout sebou.No,poslechnu si básničky a hned dom.
Není tady
Holky,obdivuju vás,že pečete.Já už jsem to vzdala.Protože TOm musí sedět na lince a asistovat mi(při všem),po chvíli ho to přestane bavit a začne mi lézt nohama do dřezu a snaží se ožužlávat kohoutek,takže mě chytnou nervy a odcházím s Tomem z kuchyně.
Není tady
Luci-my taky nejedem na dovču.Možná jen ke tchýni na tři dny,ale to není dovča,ale pro mě za trest.
Nás čeká v červenci udělat střechu a dotoho děláme 3místnosti nad námi,takže jsme finančně pěkně vycucnutí.Ale už se těším,už jsme v bytě jak sardinky.
Není tady
ahoj Rendi, teda vás ty nemoce fakt neopustí, snad se to Tomíkovi nerozjede moc
....u nás koupelna už byla nutnost, v koupelně byla betonová podlaha a cihlové zdi, pořád byli důležitější věci na baráku, a ted konečně došlo na koupelnu....někdy hodím na web fotky, jak to tady vypadalo, když jsme to koupili, no děs a hrůza 
my jsme měli Den matek minulou neděli, vystupovali i děti ze školy i ze školky, no ukápla mi normálně slzička dojetí, když školka odtančila a děti přiběhly k maminkám s dárečkem....a školáci taky supr, fakt, akorát malá pořád chtěla lítat a pořád hulákala
....tak to Rendi zvládni a Miška bude určitě šikulka 
Není tady
Gutten Morgen!
Teda u nás moc ne,protože Nelinka od rána zlobí a je protivná!

Včera večer jsem šla na 19h na spinning a došla až ve 20:30.Tak jsem se sem už nedostala a vidím,že se tu vyjímečně krafalo!
_Manža šel se švagrem zase na brigádku si přivydělat a dojdou mi sem na oběd,takže budu dělat česnekovou polívku,karbenátky s bramb.kaší.No ale nějak nevím kdy,malá protivná a do toho se moje dvě svobodné a bezdětné kamarádky rozhodly,že příjdou v 9 dopoledne na návštěvu.:vissla:Ale nějak se to zvládne.
Lucinko super,že už máte koupelničku!To je super,když už je vše hotovo co!?Jste si mákli!
Pavlínko drž se,ale tuším,že to není žádná legrace,když je ti zle a máš se starat o prcka!
Renatko bobánku!
My včera ještě skládali židle,co nám došli PPL a taky mi konečně kámoš dovezl vrátit ten můj šlapací stroj na cvíčo,tady už ho mám kam dát,tak jen aby byl někdy čas si zacvičit!
Není tady
Čus,
u nás opět zataženo , ale zatím neleje, ale je mi to stejně putna, ven musím tak i tak. Prostě Vojtovi je to naprosto jedno, že leje, mlátí do dveří a řve papapa, a na to už nemám nervy.
Rendí - co říct, tedy napsat, drž se a chtělo by to nějakou změnu klimatu, aby jste byli v poho zdravotně. Třeba si to všechno vybere teď a pak už budete jako rybičky. Vojta má srajděru, ale lezou mu dva zuby, tak to má k tomu, tedy doufám. Dnes ráno nasr.... celej nočník, nechápu.
Zuzí - Vojta je taky mrzutej, ale to je z toho, že nemůže venku lítat a vybít to ze sebe.
Teď tu kouká na pohádku, no, kouká, lítá okolo stolu, tak čekám , kdy si rozrazí hlavu.
Luci - musím se ti mrknout na fotečky, jsem ostuda, ale prostě není na to klid.
Jj, taky u nás budou karbanátky a kaše, salát, mám na to chuť už dlouho.
Copak ta Fi, pořád na nás dlabe.
Jani - a včera byla nejen čokoládička, sežrala jsem naproto všechny sušenky , bylo to silnější než já. To mám z toho, že celej den nejím a pak sežeru na co přijdu a je mi pak v noci blbě.
Není tady
Holky jukněte dávají se dohromady slety v krajských městech http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=42909#p2475817
Jinak koukám u Renďásků zas marod ach jo holka drž se 
. A přeju ať se Míše ta přednáška povede
.
My byli dneska u švagrové a super Elišky bratránci si pohráli a já si dala v klidu kafíčko
. Sic celý den pod mrakem, ale nepršelo jen teda zima jak v prďce
.
Není tady
Čau holky,
na babinetí slet jsem koukala, a samo, že okolo nás nic, ani ta Praha.
My jsme byli venku s kámoškou a jaksi jsme zažili malé drama. Kámoška má termín porodu 1.6. a hádejte co se nestalo?? Ona se tedy už sotva valila, břicho dole, ale že jde s námi,a jinak nedala, tak jsme vyrazili jen tak na čumendu po obchodech a kecáme a kecáme a ona jí před Tescem prdla voda. No, pro mě hrozná prča, že. Její manža na služebce, já s sebou Vojtu, auto nikde. Tak jsme volaly taxíka , a než dorazil, tak jí chytly kontrakce po 3 minutách, chtěla si jet domů zabalit tašku, což jsem jí rozmluvila tak frčela rovnou do porodnice. Lidi tam na nás čučely , co tam vyvádíme, ale samo, že nikdo nevzal to auto a neodvezl jí. Hlavně z toho lidi měli hroznou pr..., že je celá mokrá. Závěr, v taxíku neporodila, stále heká, a jak mi psala, že se na to vys...., že to nemá zapotřebí a tak dále znáte to , ne?? Tak tu čekám, co to vůbec bude, bude to překvapení. Když to bude holčička, bude se jmenovat po mě
Mám tu připravenej šampus, původně kdyby to bylo v termínu (ono vlastně je), tak bych šla k porodu, ale takhle jsem to ani nestihla (normálně mě to mrzí, takhle z povzdálí bych to dala). No, jsem napnutá jak kšandy. Když to bude kluk, bude Oliver.
Jo a u nás nepršelo, ale zatažený to bylo pořád, tak jsem ráda. Sice jsem si představovala prochajdu jinak, ale co nadělám, mrňous už chtěl ven.
Tak zatím.
Není tady
Lucí - koupelnička jedna báseň, tam by se to rochnilo a rochnilo. Normálně se vidím, jak popíjím něco dobrýho a rochním se jako hroch. Akorát bych asi pak nevylezla 
Není tady
Ahoj kočky
, jen vás jdu v rychlosti pozdravit, nějak teď nestíhám, pořád někde lítáme. Ve čtvrtek jsme byli v ZOO, Erikovi se to móóc líbilo, takže pojedeme ještě aspoň jednou.
Marti super zážitek s porodem skoro před Tescem
, ale kámošce asi moc do smíchu nebylo co? Tak jsem zvědavá jestli to bude kluk nebo holka....
A s těma srazama neboj, to jsou zatím první dvě města, ještě budou pokračovat i jinde 
Marodům posíláme uzdravovací
, k Renďáskům dvojitou a taky Pavce ať se jí brzy uleví 
No a jdu do hajan 
Jo ještě Luci koupelna nádherná, fakt se vám povedla 
Není tady
Bré ránko,
tsak u nás svítí punťa, takže razíme do tý Lužný, případně zmoknem.
A už jsem teta. Je to Oliver , 4,3 kg a 55 cm, pořádnej macek a narodil se v 23.55h, což si holka dala, pěkně jí dal zabrat, ale zvládla to přirozeně, což má můj obdiv. Tak zítra razím na čumendu. Jak psala, nikdy více...... což chápu, ale ono se to může změnit.
Musím jít připravit věci a hlavně pořád odhánímVojtu a to prostě nejde něco sem napsat.
,
Není tady
Dobré ranko,
taky my jsme včera byli v tom aquaparku v letňanech. No, můžu říct, že jsem to čekala větší. Je tam jeden bazén, jedno pidibrouzdaliště, jden menší bazén s tryskama a vířívka. a k tomu jeden tobogan, jinak nic. Takže samozřejmě všechny děti byli nacpané v tom našem brouzdališti, kde byli i maminky s miminkama. 
Ale Terezka i Filípek byli nadšení, tak vám tu posílám i dvě fotky (snad se vám zobrazí, protože jsem to brala z FB)

Marti, gratuluju kámošce k Oliverkovi Ale pěkné chlapisko teda 
a teď musím jít vymyslet něco k obědu 
Není tady
Zdravím tetky babinetky!
To počasí to je kalamita!
Marti teda to je zážitek!Jsi myslím ani nespala co?:DAle super!Grauluju k Oliverkovi kámošce!
Holky normálně náš brouček byl včera večer nějaký utahaný,tak Nelinka usnula v 18:15 večer a spala až do 8 do rána:supr:!
Tak jsem si včera večer stihla vyžehlit,navoskovat parkety a ještě si zacivičit na tom eliptikalu.
Abby jste se měli hezky!
Není tady
Ahoj holky,
omlouvam se, ze jsem vas zanedbavala... Pripravovala jsem Tomaskovi narozeninovou oslavu a hlavne dort mi tedy dal zabrat... Ale 

Tomasek byl nadsenej a chodi uzdibovat vlnu 
Marudkum preji brzke uzdraveni, ja budu jeste par dnu v poklusu a sledovat vas z povzdali...
Paaaaaa...
Není tady
Pěknou neděli 
U nás se horečkuje..... asi zuby, tak jsem od rána toho moc neudělala.
Marti gratuluji k tetkovství
ale je to tedy macek 
opravdu tak velké mimi bych rodit nechtěla
a zážitek pěkný a lidi? No ovce 
Sillwan dort je parádní
jen malý technický dotaz, to tmavý je marcipánová hmota a to bílý je sníh (cukr+bílky)?
Abby Terce se vyloženě líbilo
co? Že bychom taky někam vyrazili? Jo a to nejsou potřeba ty plíny do bazénu? Ptám se asi jako blbá..
Není tady
Pavli, jojo, malá na sobě měla ty pliny do vody
Takže šup taky někam vyrazit
My jsme tam byli dvě hodiny a malá se fakt vyřádila.
Silwi, dort je nadherny. Nedivim se, že je Tomašek nadšený 
Není tady
Ahojky holky,
taky nějak nestíhám, jsme marodi.. malej i já - rýma a malý měl ještě i teploty.. podle mě to měl ještě i jako reakci na ten Priorix, protože to bylo 9 den po očkování.. chudáček. Ale snad už se to zlepšuje, teplotu už nemá moc, jen ta rýmá a odsávání nás trápí
Nesní skoro nic, takže opět - zlatý kojení!!!!
a snažím se mu i dávat čaj. Taky od včera má po tvářičce a na prcce trochu pupínky - což taky soudím, že je z očkování.
Jinak děkuju Yvettce za info k homeo - akorát fakt nevím - to budete dávat děckám celé jaro léto až do podzimu každej den?? To mi přijde jakože moc, ne?
Luci - nádherná koupelna
fakt se vám povedla!!! TAk ať si jí hezky užíváte po letech čekání!!! 
Silw - dort je teda nádhernej!! Tos fakt dělala sama??? šikovná!!!
a přeju Tomáškovi už s předstihem všechno NEJ NEJ ke 3. narozeninám!!! 
Abby - to je fajn, že jste si koupání užili!! 
Jani - jsem ráda, že je Eliška v rámci možností ok a zdravá a že to bude jen lepší!! 
Marti - teeeeda, tak to byl zážitek s kámoškou!!!! a už je i malej na světě, tak že taky gratuluju, a musela to být teda makačka - takovej cvalík!!
Hlavně, a´t jsou oba zdraví!! 
Není tady
Ahojky kočenky,tak Nelinka bude asi marod.Teče jí pořád nějaký čurbes z očička,je nevrlá,pláče,má rýmu a hlavně nechce papat.Takže zítra asi pofrčíme rovnou cestou k dr.
Silvinko jsi hvězda!:supr:Ten dort je suprový!
Není tady