18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
čau Marti, závidím spící dítě, u nás je stále nějak ivo Jsem doma sama s Terkou Tom má odpolední a já u z toho troku rostu, mohla by u usnout princezna
A to mám jetě důleitej úkol, musím sledovat fotbal a volat průběný výsledky Tomovi a jeho kolegům jo chlapi si to umějí zařídit
Není tady
Čau kočky, já jsem taky doma sama, ale odpo si vzal P. Erika ven, sice jen na hodinu, ale taky dobrý, byli se podívat na trati na motorky . Erik pak nějak nemohl usnout, take usnul a ve 20:45. A musím se pochlubit e dnes vypil skoro 2 lahvičky co znamená skoro 200ml, nejdřív čaj a potom jsem mu naředila pomeranč. dus a ten mu teda jel
Není tady
Yvet chlapi si to vdycky umějí zařídit ke své spokojenosti
Není tady
čauky,
KOtr - gratuluju k takovému pití!
U nás se u taky spí cca od půl 8... přes den spal jen hodinu, tak u byl hotovej, chudáček
JInak včera se vlastně poprvé sám krmil housátkama chleba s lučinou, tak jsme měli radost, jak krásně se uměl trefovat do pusinky a e snědl asi 8 kousků! a to je co říct
Není tady
Holky, dáváte i černej čaj do lahviček? a kdy jo, tak jakej? u můou sem tam normální nebo ne? Nechci mu ty ovocný dětský zprotivit. ávy a dusy mu zatím nedávám vůbec.
Není tady
Beru Erik mi ty dětský čaje vůbec nepije, take vařím klasický ovocný + trochu ávy a trochu cukru. A ten dus byl obyčejný z tesca - ten jejich a přitom jsem se dočetla na obalu, e je to pouze ovocná áva bez přídavku cukru a čehokoliv jiného , take mně to docela mile překvapilo a proto jsem mu to dala a jetě ředila 1:3. Černý čaj jsem nezkouela, ale myslím e by mi ho ani nepil
Taky jsem měla dnes radost, protoe jsme kojili v 10:15 a pak a v 17:15, ale pak jetě v 18:30 a ve 20:00 před spaním, take tu mezeru stejně dohnal
Není tady
A s tím krmením je Tomík ikula , Erik chce teď zásadně jíst vechno sám, jak to jednou zkusil tak u nechce jinak , ale zato teď i pěkně papá, mezitím co se snaí trefit ličkou do pusy mu tam vdycky sousto oupnu já a je to
Upravil(a) Kotrmelína (6. 4. 2010 21:36)
Není tady
No, mně je pije, ale si říkám, furt dokola - i kdy střídám chutě a občas dám heřmánkovej nebo "proti nachlazení" nebo jen převařenou vodu. a černej občas dostane po ličkách od nás.
Teda tak to jsem na něj tvrdá, já mu je právě vůbec nesladím ... bojím se, aby neměl blbý zoubky po mně . Ale to asi fakt nezachráním.
Hmm, tak to je fajn, e te dus je takovej dobrej.
Tak to je dobrý, e u přes den tolik nechce. U nás je to podobný- dopolko si dá a větinou vydrí do odpo - ale záleí, jakou má zábavu. Kdy se nudí a plazí se po mně, tak chce pít častěji - a samo večer a v noci.. to je pořád..
Upravil(a) Berka (6. 4. 2010 21:41)
Není tady
Kotr - tak to je Erik dobrej, e u trénuje i jíst samo jídlo... to zatím neděláme, asi bysme měli, ale já jsem ráda, kdy do něj dostanu půlku skleničky... zato polívky sní klidně talíř (ale taky ho krmím - jaksi mi nějak nejde se přenést přes to, e to bude vude kolem a na něm, jen ne v puse )
Není tady
Tak já jídlo u Vojtína, aby jedl sám radi zkouet nebudu,nemíním znovu malovat. On by sice chtěl sám, ale pořád nemá ty pačmachy tak zručný a hlavně, jak ho znám tak vechno by bylo okolo, na mě u je to takhle a v něm nic. No, za pokus to stojí, ale chlebík jí sám, sice mu to padá okolo, ale trefí se.
Čaj dostává normální , dospěláckej s cukrem, citronem, ovocný nechce. Dětskej čaj nechtěl nikdy, jedině ten granulovanej fenyklovej, ale zase dobře po nem prděl.
Jinak závidím hlídací tatínky, ten ná se pořád hrabe v hifi a reprobednách, dnes celej den!!!! NOrmálně ho fakt regulérně vyměním, tak jsem za trest nevařila a nemluvím...... něco vysvětlovat nemá cenu a hádejte co má??? rýmičku....... Aspoň, e jde zítra do práce, bude klid, a odpo stejně razím s kámokou.
Jdu na éfa, to je lepí.
Není tady
Marti - tak to jsem ráda, e to máte s jídlem podobný
tak já mu taky ten černej občas dám, aby teda neřekl a nenadával na mě
Marti - krásný fotky, malej je ikovnej klučík! a v kočárku, jak se mu hezky sedí!
Pěknej dortík jste měli - jen s ním odjet!
Není tady
Marti teda ten tvůj chlap, no co na to říct, ani nemám slov Měl by se troku vzpamatovat, vdy má syna, tak by se měl troku starat ne sakry promiň e to tak píu, ale úplně mně to mrzí za tebe
Holky já měla taky strach e to jídlo bude vude, ale větinou je jen na idličce a z tý to jde jednodue umýt, a u nás je to skoro jediný způsob jak do něj nějaký (tekutějí) jídlo dostat. Ale má straně rád chleba i jiný pečivo a pikoty - to u si nacpe do pusy celej a zdlábne ho
Není tady
Marti fotečky pěkný a koukám teda e jste před Vojtu poloili dort a vydrel celej, to Erik u by byl v něm
Beru v noci taky kojím stále 2x - 3x, take v tom nejsi sama.
Není tady
Kotr- já toti pevně doufám, e si to ten můj přečte , občas sem zavítá, třeba aby viděl, e ho někdy pomlouvám a tak....... na domluvy u nemám sílu a ječet, to mi neba, jedině se naprosto totálně vytočím a pak brečím, nejsem hádací typ, já radi vechno v klídku, ale ono to prostě někdy u nejde. JJ, a to bejval tak skvělej chlap, prostě jsme starí, iluze vzal čas, musím brát to co mi zůstalo, ono je to taky hlavně o tom, e já jsem pořád doma, vechno se točí kolem Vojty a na nic jinýho mi nezbývá čas, chtělo by to nějakou úlevu, změnu, prostě vypnout. Tak a to jsem si zase postěovala do novýho domečku, ale i to je ivot. J. se hrozně změnil, co mu umřel táta, prostě je vidět, e mu straně chybí, a do toho jeho máma, která se asi brzo zblázní, její brečící telefony, tak na to u prostě nemám, aby si vzala Vojtu ven, to ne, ona mi sem přijde bulit, tak jí vdycky nechám a nevímám si jí. Prostě chce vechno čas , ale kdo to má kur... vydret????? Teď jsem se rozhodla, e v létě pojedu s Vojtu a Nikčou někam na dovču, někam po Čechách, ale stačí to, jen nevím kam.
Dobrou noc, já jdu hodit ipku do postýlky, stejně tam budu mít za chvíli nájemníka.
Není tady
Pavka napsal(a):
http://img4.rajce.idnes.cz/d0402/1/1867 … 070793.JPG
Holky já se pos.... dneska jsem to měla dostat, tak jsem si jen tak cvičně před chvílí čůrla na prouek a tohle na mě vylezlo tak to tu rozdýchávám......
Pavko.. no nádhera .. obrovská gratulace.. drím palce, a je ve vpořádku a bez problémů.. supééééér !!!
Není tady
omlouvám se za "spam" ale musela jsem reagovat
Není tady
Pěkné ráno
Tak tu u straíme jedu za kámokou do Teplic, těím se neviděly jsme se tak dva roky snad cesta vlakem bude v pohodě. Chtěla jsem jet jen s krosnou, ale po včerejích // beru kočár. Snad mi někdo pomůe.
Jetě jednou vem děkuji
Marti dovču ti schvaluji ono není nad vypnutí a hlavně vypadnutí z toho stereotypu doma myslím, e ti to prospěje. A neuvauje tchýně třeba nad pomocí psychologa? Já vím e to starí generace bere jinak, ale třeba by pomohlo se vypovídat i někde jinde.
Upravil(a) Pavka (7. 4. 2010 7:07)
Není tady
Pavko,moooooc gratuluji!!!Jé ja měla takovou radost,kdy jsem viděla foto s //.
Holky,tak jsme dnes měli jet na moravu k prababičce,jetě Tomáka neviděla,jen na fotkách a představte si,e kdy u jsou konečně děti jaktak zdraví,tak Roman dnes 38.5 a umírá.Take nikam nejedem.
Není tady
To jsou mi novinky, my měli konečně po dvou týdnech M. doma, tak jsem ani neměla moc času psát.
Hlavně Pavli a vem těhu posílám obr gratulaci a uijte si to holky a být na sebe opatrně
Já u to přenechávám jako Marti potřebnějím, hýčkám si svoje tělísko . Navíc Ondra má v noci amoky vzteku, take nic moc, ale snad ho to brzy přejde.
Marti, co říct, chlap - bez komentáře.
Rendí, Roman má rýmičku nebo se přidal i kalíček? To mi něco připomíná.
Není tady
Ahojky babuchy,
Rendí - my to máme doma taky, rýmička, kalíček, teplotka zatím neee, ale umíráme,ale kdy jsem měla rýmu já a neviděla ani na oči, tak to bylo prej dobrý........, co nadělá, naproto si nevímat, to je nejlepí. Jo a s tou Moravou to je na , ale zná chlapy, aby náhodou z toho nebylo něco horího, tak honem s rýmičkou do postele, tak to tě lituju....
Sylvi - tak, tak, nechávám potřebnějím a já tedy tělísko nehýčkám, páč zrovna mám MS, a bolí mě břicho, a nestíhám měnit, ale fungovat stejně musím, bych to jednou přála chlapovy, aby si taky uil.......
Pavlí . uij si výlet a dej na sebe pozor.
Bude krásně, tak za chvíli razím na úřady a pak ven, se normálně těím...
Mějte se bezva.
Není tady
Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooj!Jéééééééééééééééé konečně mezi Váma.
No zítra nám dělají ta okna a pak se bude jetě malovat nový byteček.Take dnes od rána,jsme to tam vechno zakrývali a sbalila jsem nám cca. na týden saky paky a jsme zase ubytovaní u naich a tam v tom bordýlku nejsme.Aspoň,e mají PC a ůu na vás kukat!Nelinka u spinká.
Teda vůůůůůůůůůůůůůůůůůbec si netroufám dočítat!Ale tu novinku o Pavlínce mi u prozdradila Lucinka sms.
Pavli gratulačka velká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A doufám,e vichni marodi jsou u lepí a vůbec,e je to tu vechno ok!
Není tady
Ahoj holky,
pomalounku, polehounku se nam to lepsi, tak snad uz to fakt prejde.
Pavko, uz jsi to vstrebala? Jeeeee, ja byt o dva roky mladsi... Tak jdu do tretiho hned. Takhle to uz asi nedam... Ja se pristihla, ze pavce ty dve // normos zavidim (v dobrem samozrejme). Ale jsem hrozne rada, ze se to takhle krasne povedlo
Pa, jdu prichystat deti na spani
Není tady
ahojky,
tak u nás dneska bylo krásně, tak jsme trajdali venku , taky dopo tu byla kámoka s 15 měs chlapečkem, tak byla sranda .
Rendi - to mě mrzí, e zas marodí R. a e nejedete na výlet-návtěvu No jo, kdy ti chlapi to nesou hůř
Pavli, tak jak bylo na výletě? doufám, e ses etřila!
MArti - to je fakt pech - ms a jetě i J. má svoje dny to je mi líto.
a s tou tchýní - no, je vidět, e se s tím bude jetě dlouho srovnávat
ahoooj Zuzi - tak to je paráda, u i okna budou vyměněný!! super, tak jetě přeít těch pár dní a bude to! To je fajn, e ses ozvala!
Není tady
Ahoj Zuzi ráda, tě tu zase vidím! Hlavně e u jste přestěhovaní, to zabydlování u bude jen radost
U nás u se spinká
Jinak jsem dnes byla s babičkou a malou ve městě, potřebovala jsem vyřídit pár věcí, a zjistila jsem, e mám ve skříni deficit ponoek, tak jsem nakupovala ponoky Potkali jsme Beruku s Tomákem, on tak krásně spinkal brouček, Ale Beru Terku jsme nakonec taky uspaly - na kočičích hlavách, aspoň k něčemu je ta dlaba dobrá! Jak jste doli domů, bylo to s muzikou?
Jinak jsem si teď rozsekla prst, vůbec nevím jak, no jsem prostě ikovná!
Jo a taky čekám a mi přijde potou golfáček, jsem na něj hrozně zvědavá. Bylo to hrozně komplikovaný tak doufám, e to stálo za to
Není tady