29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Defi už to letí. A jestli to umíš tak to hoď sem i na podzimňata prosím, já to z mobilu neumím vytáhnout. Díkes.
Není tady
Čauky,
člověk na chvíli odběhne ven a co to tu nevidí...
Pavlí moc a moc gratuluju, určitě to nějak zvládneš, takže vánoční dáreček??? To je naprosto super:hjarta: Jo a musím napsat, že jsem se tu celkem pobavila, nakouknu a tady samý nový lidi, takže jsem si myslela, že jsem naprosto mimoň a ona to způsobila Pavlínka. JO a co manža??? Už to ví, nebo to bude večerní překvápko???
Tak to je naše první, takže teď top už pojede, Abby, Berka, Fi. Koukejte se snažit, aby jste byly zase spolu ve chlívku.
Jdeme po tý noci chrnět.
Není tady
Market, tak take gratuluji. Vidim, ze puda je pohnojena dobre
Cassi, tak to bude ono. Jestli je na ceste tolik zubu, tak ty teploty muzou byt k tomu. Protoze vysev u sestky prichazi s prudkym poklesem teploty. Jinak je to zvlastni, nam sli zuby taky zrovna, kdyz jsme meli sestku. Pak se v tom vyznej
Není tady
Marky tobě taky velká gratulace hele holky, aby se nám tady za chvilku nešířil vir po netu a nechytly jsme to všechny . I když já to stejně nechytnu takže se budu kochat těma co to chytnou
Není tady
žiši i Markét
tak ještě jedna gratulace
teda to mi posol bulvu
holky doufám, že to plodné jaro vydrží ještě chvíli
Není tady
Silw: přesně tak ... já bych pediatr nechtěla být ani za nic - fakt to nemají lehké ... doufám, že to fakt budou ty mraky zubů deroucích se na svět a k odchytu moči nedojde, páč jak jsem vám už psala ... Verunka už toho má tak plný brejle, chuděrka
jo a ten průjem byl fakt z těch sirupů, protože jak jsme přestali sirupovat, průjem jak když mávne proutkem, zmizel
Není tady
markéta napsal(a):
Silvi tak Tobě bych to extra přála!!!
![]()
já na Tebe na srazu flusnu bacila, ju??
jojo děkuju
se hodlám konečně nakazit. těším se a jeste jednou gratulace veliká!
Není tady
Ahoj vsichni
Marketko ,Pavli to je nadhera!!!!!!!!!!
Holky hrozne moc vam to preju
Není tady
Jééžiš marjá Pavlí
Marky
moc gratuluji,to je super jaro
zrovna dnes jsem lamentovala,že sem v Konečníku jediná né na dlouho těhule
holky je tohle možný,na první roky čekání a druháčci pěkně hop šup
opatrujte se
Marky ono to do toho mozečku s prvním pohybem dojde
Není tady
Jé koukám, že jste si mě tu našly Silvi tobě držím pěsti co to jde, však víš
Půjdem do dlouhodobek, jo. Ať to tu nezakecáme
Cass ty zoubky koukám dávají pěkně zabrat, ať je brzy líp
Musela jsem jít alespoň něco uvařit.
Včera se našim kamarádům narodila holčička Nelinka. Manžel půjde ve čtvrtek zapíjet.
Jinak jsem mu to ještě neřekla, přemýšlím jak a kdy, možná ještě počkám. Uvidím.
Upravil(a) Pavka (6. 4. 2010 12:23)
Není tady
Jůůů, Pavko, gratulujuuu!!!!
Market, tobě taky
Tak jen doufám, že už jste mě holky taky nenakazily. V sobotu jsem dobrala poslední prášek a MS stále nikde
Jindy jsem hned druhý den špinila.....ale já jsem chtěla otěhotnět až v létě
Není tady
Sákryš já si říkám: od rána máme novej domek a tady už nakecaný dvě stránky? jak toooo?? No a už je mi to jasný
Pavli to snad není možný, o Štěpulu jste se snažili tak dlouho a teď najednou hrc a je to tam podruhý
No já se picnu, a ještě Marky k tomu
Holky tak moc gratuluju
fakt nádhera
Tak to jdu dočíst, jsem v tý euforii musela hned napsat....
Není tady
Holky,moc moc gratuluju a přeju krásná bezproblémová těhotenství
Není tady
tak já jsem ted dojela z kafča....a musím uklízet, si říkám, jen nakouknu na babinet, ale jakmile jsem zahlídla nebývalý ruch v jarnátkách, tak jsem musela dočíst obě stránky, culím se tu...
Pavko, oooobrovská gratulace, já myslím, že tohle je bezva dáreček po všem tom trápení před Štěpánkem
Markét, taky velkááá gratulace, ten moment velkého překvapení znám
Abby, tak šup sem testík, at se můžeme radovat trojnásobně
a valím uklízet
Upravil(a) Luciana81 (6. 4. 2010 12:54)
Není tady
Ahoj holky, Pavko moc velice gratuluju to je dobrá jobovka na velikonoční pondělí...přeju ať je vše jak má :-)
Není tady
Ježišky - paráda!!!
Pavli a Marky - mooooc gratuluju!!! Je to vůbec možný, že tak bez problémů a je to???
Holky, jsem šťastná s váma!!!
na jedné straně snad i závidím, na druhé si říkám, že zatím mi ten jeden prcek stačí
Abby - ale tak, že by přes prášky? to by byla velká náhoda... ale třeba to tak má být
Silvi - četla jsem Tvůj příběh... mooooc držím pěsti, aby ty těhubacílky nakazily teď hlavně Tebe!!!
A přeju vše nej do nového domečku a jen samé takové dobré zprávy a co nejmíň nemocí!!
Upravil(a) Berka (6. 4. 2010 13:46)
Není tady
Marky - ráda bych dala foto, ale zbláznil se mi telfon a odmítá to poslat na email
Budu ho muste nějak zmlátit, či co
Není tady
holky vy jste mě tak zblbly, že jsem si byla koupit ten test a hned jsem se testla. Takže nic Maličko zamrzelo, ale jinak jsem ráda. Hlavně kvůli té dovolené v září. To bych tam nemohla, u Terezky mi od 7.měsíce hrozil předčasný porod. Takže ještě aspoň msíc, dva, bychom mohli počkat
Ale s tou MS je to fakt divné. Vždycky jsem ji měla strašně silnou. Stačilo si i zapomenout jednu tabletku a hned mě druhý den pobolívalo břicho a špinila jsem.....
Není tady
Suuupééérrrr
Pavko gratuluju!
Gratuluju samozřejmě i Marky
To je nášup! Před 15minutama jsem si přečetla zprávu, že se jedné známé dnes dopoledne narodil Davídek, kluk jako buk, narodil se císařem A teď tady čučím na ty Pavky dálnice
Krásně jsme začaly novej chlívek! Tak ať je i nadále plný jen těch nejlepších zpráv!
Abby nesmutni, neboj přijde to v pravý čas
Není tady
Ahoj holky,
jak to tady ráno jelo, tak už nic. U nás bylo odpo krásně, byli jsme venku, takže Vojtín padl za vlast, takže opětně očekávám bezva noc.
Abby - tak to vyjde příště, ale třeba se tam ještě // objeví, je brzo, takže bych to zkusila ještě jednou.
Můj názor na další dětičky znáte, opravdu ráda přenechávám místo potřebnějším a nutnějším, u nás by to už fakt neprošlo. Ale jak jsem zjistila, tak sousedka naproti porodila v únoru a po 6ti nedělí chtějí další (blázen), bude to její třetí, tak nevím, jestli to není nějak booom.
Bábovky, co je jinak nového, mimo parádní zprávy od pAVLÍNKY???
Není tady