18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Defi u to letí. A jestli to umí tak to hoď sem i na podzimňata prosím, já to z mobilu neumím vytáhnout. Díkes.
Není tady
Čauky,
člověk na chvíli odběhne ven a co to tu nevidí...
Pavlí moc a moc gratuluju, určitě to nějak zvládne, take vánoční dáreček??? To je naprosto super:hjarta: Jo a musím napsat, e jsem se tu celkem pobavila, nakouknu a tady samý nový lidi, take jsem si myslela, e jsem naprosto mimoň a ona to způsobila Pavlínka. JO a co mana??? U to ví, nebo to bude večerní překvápko???
Tak to je nae první, take teď top u pojede, Abby, Berka, Fi. Koukejte se snait, aby jste byly zase spolu ve chlívku.
Jdeme po tý noci chrnět.
Není tady
Market, tak take gratuluji. Vidim, ze puda je pohnojena dobre
Cassi, tak to bude ono. Jestli je na ceste tolik zubu, tak ty teploty muzou byt k tomu. Protoze vysev u sestky prichazi s prudkym poklesem teploty. Jinak je to zvlastni, nam sli zuby taky zrovna, kdyz jsme meli sestku. Pak se v tom vyznej
Není tady
Marky tobě taky velká gratulace hele holky, aby se nám tady za chvilku neířil vir po netu a nechytly jsme to vechny . I kdy já to stejně nechytnu take se budu kochat těma co to chytnou
Není tady
ii i Markét tak jetě jedna gratulace teda to mi posol bulvu holky doufám, e to plodné jaro vydrí jetě chvíli
Není tady
Silw: přesně tak ... já bych pediatr nechtěla být ani za nic - fakt to nemají lehké ... doufám, e to fakt budou ty mraky zubů deroucích se na svět a k odchytu moči nedojde, páč jak jsem vám u psala ... Verunka u toho má tak plný brejle, chuděrka
jo a ten průjem byl fakt z těch sirupů, protoe jak jsme přestali sirupovat, průjem jak kdy mávne proutkem, zmizel
Není tady
markéta napsal(a):
Silvi tak Tobě bych to extra přála!!! já na Tebe na srazu flusnu bacila, ju??
jojo děkuju se hodlám konečně nakazit. těím se a jeste jednou gratulace veliká!
Není tady
Ahoj vsichni
Marketko ,Pavli to je nadhera!!!!!!!!!! Holky hrozne moc vam to preju
Není tady
Jééi marjá Pavlí Marky moc gratuluji,to je super jaro
zrovna dnes jsem lamentovala,e sem v Konečníku jediná né na dlouho těhule
holky je tohle moný,na první roky čekání a druháčci pěkně hop up
opatrujte se
Marky ono to do toho mozečku s prvním pohybem dojde
Není tady
Jé koukám, e jste si mě tu naly Silvi tobě drím pěsti co to jde, vak ví Půjdem do dlouhodobek, jo. A to tu nezakecáme
Cass ty zoubky koukám dávají pěkně zabrat, a je brzy líp
Musela jsem jít alespoň něco uvařit.
Včera se naim kamarádům narodila holčička Nelinka. Manel půjde ve čtvrtek zapíjet.
Jinak jsem mu to jetě neřekla, přemýlím jak a kdy, moná jetě počkám. Uvidím.
Upravil(a) Pavka (6. 4. 2010 12:23)
Není tady
Jůůů, Pavko, gratulujuuu!!!!
Market, tobě taky
Tak jen doufám, e u jste mě holky taky nenakazily. V sobotu jsem dobrala poslední práek a MS stále nikde
Jindy jsem hned druhý den pinila.....ale já jsem chtěla otěhotnět a v létě
Není tady
Sákry já si říkám: od rána máme novej domek a tady u nakecaný dvě stránky? jak toooo?? No a u je mi to jasný Pavli to snad není moný, o těpulu jste se snaili tak dlouho a teď najednou hrc a je to tam podruhý No já se picnu, a jetě Marky k tomu Holky tak moc gratuluju fakt nádhera
Tak to jdu dočíst, jsem v tý euforii musela hned napsat....
Není tady
Holky,moc moc gratuluju a přeju krásná bezproblémová těhotenství
Není tady
tak já jsem ted dojela z kafča....a musím uklízet, si říkám, jen nakouknu na babinet, ale jakmile jsem zahlídla nebývalý ruch v jarnátkách, tak jsem musela dočíst obě stránky, culím se tu...
Pavko, oooobrovská gratulace, já myslím, e tohle je bezva dáreček po vem tom trápení před těpánkem
Markét, taky velkááá gratulace, ten moment velkého překvapení znám
Abby, tak up sem testík, at se můeme radovat trojnásobně
a valím uklízet
Upravil(a) Luciana81 (6. 4. 2010 12:54)
Není tady
Ahoj holky, Pavko moc velice gratuluju to je dobrá jobovka na velikonoční pondělí...přeju a je ve jak má :-)
Není tady
Jeiky - paráda!!!
Pavli a Marky - mooooc gratuluju!!! Je to vůbec moný, e tak bez problémů a je to??? Holky, jsem astná s váma!!!
na jedné straně snad i závidím, na druhé si říkám, e zatím mi ten jeden prcek stačí
Abby - ale tak, e by přes práky? to by byla velká náhoda... ale třeba to tak má být
Silvi - četla jsem Tvůj příběh... mooooc drím pěsti, aby ty těhubacílky nakazily teď hlavně Tebe!!!
A přeju ve nej do nového domečku a jen samé takové dobré zprávy a co nejmíň nemocí!!
Upravil(a) Berka (6. 4. 2010 13:46)
Není tady
Marky - ráda bych dala foto, ale zbláznil se mi telfon a odmítá to poslat na email Budu ho muste nějak zmlátit, či co
Není tady
holky vy jste mě tak zblbly, e jsem si byla koupit ten test a hned jsem se testla. Take nic Maličko zamrzelo, ale jinak jsem ráda. Hlavně kvůli té dovolené v září. To bych tam nemohla, u Terezky mi od 7.měsíce hrozil předčasný porod. Take jetě aspoň msíc, dva, bychom mohli počkat
Ale s tou MS je to fakt divné. Vdycky jsem ji měla straně silnou. Stačilo si i zapomenout jednu tabletku a hned mě druhý den pobolívalo břicho a pinila jsem.....
Není tady
Suuupééérrrr Pavko gratuluju!
Gratuluju samozřejmě i Marky
To je náup! Před 15minutama jsem si přečetla zprávu, e se jedné známé dnes dopoledne narodil Davídek, kluk jako buk, narodil se císařem A teď tady čučím na ty Pavky dálnice
Krásně jsme začaly novej chlívek! Tak a je i nadále plný jen těch nejlepích zpráv!
Abby nesmutni, neboj přijde to v pravý čas
Není tady
Ahoj holky,
jak to tady ráno jelo, tak u nic. U nás bylo odpo krásně, byli jsme venku, take Vojtín padl za vlast, take opětně očekávám bezva noc.
Abby - tak to vyjde přítě, ale třeba se tam jetě // objeví, je brzo, take bych to zkusila jetě jednou.
Můj názor na dalí dětičky znáte, opravdu ráda přenechávám místo potřebnějím a nutnějím, u nás by to u fakt neprolo. Ale jak jsem zjistila, tak sousedka naproti porodila v únoru a po 6ti nedělí chtějí dalí (blázen), bude to její třetí, tak nevím, jestli to není nějak booom.
Bábovky, co je jinak nového, mimo parádní zprávy od pAVLÍNKY???
Není tady