Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 6. 4. 2010 3:09

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Leila- tři roky po manželových nevěrách a jak se mi žije

Všechny Vás moc zdravím, co jste mě podporovali tehdy.

Ptali jste se, co u nás. Tak s tou dámou se rozešel nakonec  po roce a třech měsících.
Líbánky, návrat k sobě, no paráda.
Najednou bum- zase něco ve vzduchu a tak jsem si říkala- píše si zase s ní.Bylo to od toho ukončení po 3 měsících.
Omyl- byl to druhý kousek/vdaný/.Táhli to spolu tak 4 měsíce  usch.

Dobře- ukončil to, můj svět se se mnou začal točit, odstěhovala jsem se na 2 měsíce do podnájmu- bez dětí. Ty tam nakonec nechtěly ani spávat- potkávat cizí lidi a tak. A většinou když ode mně spěchaly do školy, záchod obsazený spolubydlícíma. I proto tam nechtěli být.

Uprošování, abych se vrátila, sliby atd...

No tak jsem se vrátila.

Načež nechal otevřeny email, kde popisoval nějaké Blance, co by s ní dělal a na co je zatíženej a  chtěl fotky..to bylo tak za půl roku. Jinak to co psal, odpovídalo jeho choutkám va

Složila jsem se.

Pak se choval jak k marodovi, hezky, pěkně, zase nebe na zemi..

Jenže začal opět dost pít. a tím vztah upadat do kolejí před milenkama. Pil vždycky dost, ale tetno týden ve středu jsme byli posedět, tam začal vyřvával urážky na číšníka- zavolal na něho policajty, jenže od mezitím odešel a   já taky.
A teď to nejstrašnější- doma jsem jen prohodila- to zas byl krásnej večer  a on mě řekl tak strašnou sprostotu-usch  usch  usch   bez důvodu... grater  grater  grater Slyšel to i syn -18 grater

Jeho chování se vrací k tomu, jak jsme žili před milenkama- on pije, dojde spí a jí nemám zájem o něj. Myslím sex. Ptavám se ho- teď jak mě urazil, tak už ne- proč tolik pije- jestli má mějaký problémy v práci...nemá.

A já nevím, co se svým životem.

Odstěhovat se nemám kam, naši všechno přepsali za života bráchovi, na podnájem nemám, stejně bych šla bez dětí...grater  Je    mě strašně smutno ze všeho..grater

Upravil(a) Leila (6. 4. 2010 13:28)

Není tady

#2 6. 4. 2010 5:51

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Leila- tři roky po manželových nevěrách a jak se mi žije

Tak to je hrozna situace.Manzel se zrejme,uz nezmeni.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#3 6. 4. 2010 7:46

amely
♥♥♥♥♥--

Leilo, teda to je drsné. Ani se nedivím, že máš tu RA. Obávám se, že v takovém prostředí se neuzdravíš. Teď jsi ve stresu a to se těžko něco řeší.
Kde teď bydlíte? To je jeho byt nebo dům? Nebylo by možné ho nějak získat?
V Brně je řada azylových domů, ale tam by asi nešly děti. Brno občas přiděluje obecní byty, nebo byty s dluhem na nájmu, Měla bys k dispozici aspoň nějaké finanční prostředky? Pak bych Ti napsala o další možnosti.
Chtělo by to možná v Brně nějakou poradnu, ale já sama mám s některými poradkyněmi v Brně špatné zkušenosti - specálně s křesťanskými, které mne spíš obviňovaly místo pomoci.
Kdybys měla zájem, tak bych Ti napsala kontakt na jednu poradkyni, co se mi jevila celkem slušná.
Jedna známá se loni zhroutila z manželových nevěr a doporučili jí jít na pobyty do psychiatrické léčebmy do čěrnovic. Šla tam dobrovolně, byla tam 6 týdnů, teda na víkendy jezdila domů a odpoledne mohli chodit ven, žádné vězení, ale neustále tam povídali s psychology, ujasnila si tam co potřebovala a je teď celkem v pohodě. Ale taky to není řešení pro každého.
Máš možnost tam kde bydlíš si vytvořit alespoň nějaký koutek pro sebe? Kam by ses mohla schovat, třeba si to tam hezky uklidit a zařídit? Nebo vymyslet nějakou činnost, která Ti zabere volný čas, třeba večerní studium, abys byla myšlenkami jinde a nemusela být doma?
Držím Ti pěsti.

Není tady

#4 6. 4. 2010 7:53

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Leilo,
často to tak nevypadá, ale vždycky je nějaká cesta, jak z toho. Podnájem se dá sehnat s někým, s kým si vyhovíte, třeba ne na první pokus. Nevím, jak velké máš ostatní děti, ale syn (18) je vlastně dospělý a obrázek si udělá sám, hlavně aby se jednou nechoval jako taťka. Možná ty mladší (?) by časem raději bydlely s tebou i s obsazeným společným záchodem, než s opilým tátou. Máš práci, stálý příjem? Zaměstnavatel by ti nemohl nějak pomoci? Nic není tak černé a beznadějné, jak to vypadá (zvláště v noci), věř tomu.

Není tady

#5 6. 4. 2010 7:55

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Vím, že to není tak černé, že jsou na tom lidi hůř- nemám rakovinu, mám dvě zdravé děti...

Není tady

#6 6. 4. 2010 8:26

majkafa
Host

Zrovna dnes ráno, když jsem se probudila, cítila jsem vztek na svého BM. Co "nám" to udělal, mizera, když od nás odešel k milence a zničil naši rodinu. Jsou to 4 a čtvrt roku.
Potřebovala jsem si přečíst, co píšeš, Leilo, i když tobě teď bohužel není dobře.
A taky jsem se podívala z okna a připomenula jsem si, co všechno mám, svůj byt, dobrou práci, skvělé děti, přátele, blízkého člověka, který mě obejme, ...
Někdy zapomínám na to zlé a zůstává jen dobré, někdy zapomínám, jak jsem se s ním cítila osamělá, jak to bylo ke konci moc ošklivé. Někdy se vynoří co by, kdyby, ...
Neexistuje kdyby. Je jen tady a teď. Nesmím na to zapomínat.

Leilo, držím ti palce, abys našla cestu ven.

#7 6. 4. 2010 8:53

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Leila- podle věku dětí se mi zdá, že jsi zhruba stejně mladá, jako já v době  rozchodu s mým  druhým partnerem. Jednu chvíli mi taky svět přišel tmavý, situace neřešitelná, já stará. NENÍ  TO PRAVDA.  Máš   určitě  možnost  se osamostatnit. Zvlášť pokud děťátka již odrostla plínkám.   Přece se nenecháš vevláčet  do  situace domácí rohožky, která musí snášet  slovní (možná časem i fyzické) ponižování.  Seber síly, hledej pomoc.  Pokud Amely má kontakty - využij je. Jen nečekej, že se něco "urovná, vyřeší, vyšumí..."  Možná by ti maximálně vyšuměl zbytek života, který můžeš strávit jinak, líp.

Není tady

#8 6. 4. 2010 9:04

Leila
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Leila- podle věku dětí se mi zdá, že jsi zhruba stejně mladá, jako já v době  rozchodu s mým  druhým partnerem. Jednu chvíli mi taky svět přišel tmavý, situace neřešitelná, já stará. NENÍ  TO PRAVDA.  Máš   určitě  možnost  se osamostatnit. Zvlášť pokud děťátka již odrostla plínkám.   Přece se nenecháš vevláčet  do  situace domácí rohožky, která musí snášet  slovní (možná časem i fyzické) ponižování.  Seber síly, hledej pomoc.  Pokud Amely má kontakty - využij je. Jen nečekej, že se něco "urovná, vyřeší, vyšumí..."  Možná by ti maximálně vyšuměl zbytek života, který můžeš strávit jinak, líp.

Děti mají 10 a 18.

Píšeš- máš určitě možnost se osamostatnit.

Nevím, jak.

Není tady

#9 6. 4. 2010 9:05

Leila
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Zrovna dnes ráno, když jsem se probudila, cítila jsem vztek na svého BM. Co "nám" to udělal, mizera, když od nás odešel k milence a zničil naši rodinu. Jsou to 4 a čtvrt roku.
Potřebovala jsem si přečíst, co píšeš, Leilo, i když tobě teď bohužel není dobře.
A taky jsem se podívala z okna a připomenula jsem si, co všechno mám, svůj byt, dobrou práci, skvělé děti, přátele, blízkého člověka, který mě obejme, ...
Někdy zapomínám na to zlé a zůstává jen dobré, někdy zapomínám, jak jsem se s ním cítila osamělá, jak to bylo ke konci moc ošklivé. Někdy se vynoří co by, kdyby, ...
Neexistuje kdyby. Je jen tady a teď. Nesmím na to zapomínat.

Leilo, držím ti palce, abys našla cestu ven.

pussa 

Posílám nejen Tobě, všem smile.

Není tady

#10 6. 4. 2010 9:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Leila, nerada to píšem ,ale ty by si sa tuším mala modliť, aby si tovj muž našiel milenku, lebo by bol asi znesiteľnejší... hmm Inak, žiť s človkeom, ktorého si ani nevážim, je rovnako otrasné ako žiť s človkeom, ktorý si ma ani neváži. grater Otrasné peklo pre oboch. Fakt z toho nie je východisko? Starší syn už je veľký a môže sa sm rozhodnúť čo a ako... A s tým menším by sa možno nejaké bývanie dalo nájsť...  Trebárs niekde na okolí niečo skromnejšie a dochádzať, neviem... Tento tvoj život mi príde ako za trest.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#11 6. 4. 2010 9:28

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Leilo, musíš najít sama sebe. Postavit se a uvědomit si, že tenhle chlap ti za to opravdu nestojí. Šancí a příležitostí už dostal dost. A jen je zneužil. Někteří takoví bohužel jsou.

Máš svůj život. Tak šup a začni si jej zařizovat podle sebe. Lehce se to napíše a hůř dělá....sama to vím....ale snažit se, zkoušet, nevzdávat je 100x lepší než jen sedět a nechat sebou orat pussa

Není tady

#12 6. 4. 2010 9:28

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Leila
je smutné,že se tohle opravdu stává ,Takový je prostě život! Pořád to tady čtu a vždy mě jen mrazí..,pomyšlení ,že by někdy,někde můj manžel...  Já bych se rozhodně, kdo mě jednou ublíží  k dotyčnému nevrátila..Vím co bych udělala já ,to vím dobře..
Ty teď vidíš všechno černě ,ale ono to tak není ..Víš jak se říká ,Jaký si to uděláš ,takový to máš!!.
Děti už máš větší..i když 10let je ještě dítě,.. . a nevíš kam jít?? co kamarádky??. Podnájem.Začni prostě znova žít!!
Nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůře.
a když budeš chtít určitě to zvládneš..tummenupp držím palce!

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#13 6. 4. 2010 9:33

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Leila, nerada to píšem ,ale ty by si sa tuším mala modliť, aby si tovj muž našiel milenku, lebo by bol asi znesiteľnejší... hmm

Hmm... když jsem před asi 3 lety objevil tyto stránky, tak první vlákno, které jsem si přečetl, bylo od Leily a jmenovalo se "Manžel se rozchází s přítelkyní" (nebo tak nějak) a tenkrát mě docela pobavilo, protože představa manžela, který sedí s manželkou doma v místnosti a zcela nepokrytě "vzdychá touhou po milence" mi přišla poněkud absurdní... jelikož za půl roku poté jsem seděl a vzdychal touhou doma i já, už mi to zas tak absurdní nepřipadlo big_smile, ale co mi přijde opravdu hustý je fakt, že Leily manžel zřejmě musí mít nějakou tu milenku imrvére, jinak asi nebere svůj život jako plnohodnotný... buď je to tedy člověk totálně nevhodný pro manželství, nebo mu s Leilou něco chybí a kompenzuje si to těma milenkama... těžko říct...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#14 6. 4. 2010 9:39

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Leila napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Děti mají 10 a 18.

Píšeš- máš určitě možnost se osamostatnit.

Nevím, jak.

Tak to je přesně ten samý věk, jako měly moje děcka. stolt

Nevíš jak?
To právě  musíš  zkusit. Cizí pohled,  nestranný náhled  víceméně nezůčastněného člověka- dobrého psychologa, fajn kámošky, někoho blízkého. Přece nejsi úplně sama.
Nedej se. Nic jiného nelze, než se oklepat. Nenech na sobě dříví štípat. Možná by ti pomohl pohled na Veru- je to sice o generaci výš, ale také jí nezbylo nic jiného než se osamostatnit a  opustit nevyhovující vztah.  Je jich tu víc, co se postavily na zadní,když ten život kolem nich začal být nesnesitelný. A v reálu jich potkáš ještě větší množství. Hledej příklady,kde to vyšlo a těch se drž.

Není tady

#15 6. 4. 2010 10:20

werena30
♥♥♥♥---

Leilo,každý si k nám dovolí tolik,co dovolíme my jemu.
Na tvém místě bych nejdřív začala řešit,co se svým životem a jeho problémy bych začala ignorovat.

Není tady

#16 6. 4. 2010 11:33

sisina
♥♥♥♥---

Leilo, drž se, vím jak je to pro tebe těžké období.Zůstala jsem ze dne na den sama bez M,který odešel k milence, se kterou prej už rok nic nemá. nechal mě na starosti 3 děti a je mu jedno, co se doma děje. Myslím si, že tvůj M se už nezmění, dala jsi mu šanci a on ji využil ve svůj prospěch. Vím, jak ti je a přeji ti abys to zvládla a byla silná. Mě hodně pomáhá nejstarší syn, je mu 17.

Upravil(a) sisina (6. 4. 2010 11:34)

Není tady

#17 6. 4. 2010 16:45

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

werena30 napsal(a):

Leilo,každý si k nám dovolí tolik,co dovolíme my jemu.
Na tvém místě bych nejdřív začala řešit,co se svým životem a jeho problémy bych začala ignorovat.

Ano , tak nějak bych to řekla.

Musíš si v prvé řadě pořídit bydlení. Jakékoliv, třeba pronájem s dobrou nájemní smlouvou.., cokoliv, ale abys měla kvalitní zázemí.  A můžeš na sobě začít pracovat. Neboj se toho, je to nádherný začátek, objevování, skládání malých úspěchů a postupně si začneš věřit a rovnat se....
Pána bych také už neřešila, neplýtvala bych svou energií, které bude zapotřebí hromada..
Zvládnout se to dá, to rozhodně a dokonce si jde to udělat i příjemné. Hlavně se nelituj, nezoufej a veškerou energii dej do budování a rekonstrukce. Bydlení i sebe. smile hjarta

Není tady

#18 6. 4. 2010 20:39

Leila
♥♥♥♥♥♥-

sisina napsal(a):

Leilo, drž se, vím jak je to pro tebe těžké období.Zůstala jsem ze dne na den sama bez M,který odešel k milence, se kterou prej už rok nic nemá. nechal mě na starosti 3 děti a je mu jedno, co se doma děje. Myslím si, že tvůj M se už nezmění, dala jsi mu šanci a on ji využil ve svůj prospěch. Vím, jak ti je a přeji ti abys to zvládla a byla silná. Mě hodně pomáhá nejstarší syn, je mu 17.

Četla jsem Tvoje vlákno pussa .

Není tady

#19 6. 4. 2010 22:27

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Leilo, a co kdyby sis ho posadila proti sobě a zeptala se: tak co, kam půjdeš bydlet? wink
Možná jsem nečetla pozorně, ale nějak mi uniká, proč bys TY měla odcházet z vašeho bytu?

Není tady

#20 6. 4. 2010 22:33

Leila
♥♥♥♥♥♥-

On mi může odpovědět otázkou- "A proč bych měl odcházet? "
Asi by tak zareagoval.

Není tady

#21 6. 4. 2010 22:39

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Leila: On mi může odpovědět otázkou- "A proč bych měl odcházet? "

No nějaké důvody snad v rukávu máš, ne? hmm
V případě, že bys měla odejít Ty, mu říct, že Tě musí vyplatit. Ostatně, je možné, že po rozvodu při svěření dětí do Tvé péče bys na byt měla "přednostní" nárok (možná, nevím, nikdy jsem se o to nezajímala).

Není tady

#22 6. 4. 2010 22:51

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Nemám, žádné důvody nemám. Nenapadl mě fyzicky.

Asi jsem se chtěla jen vypovídat, já nevím, nemám sílu něco řešit.

Upravil(a) Leila (6. 4. 2010 22:54)

Není tady

#23 7. 4. 2010 6:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nemám, žádné důvody nemám. Nenapadl mě fyzicky... nemám sílu něco řešit
Chceš s řešením čekat až do doby, kdy tě skutečně uhodí?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#24 7. 4. 2010 8:16

Karlotina
♥♥♥----

Leila psala: Asi jsem se chtěla jen vypovídat, já nevím, nemám sílu něco řešit.

Leilo, toto fórum je k vylití srdce fajn, protože se tu schází lidé, kteří mají podobné životní zkušenosti. Vy byste ale asi potřebovala povídat s někým odborně erudovaným. Žijete s pijanem a chronickým záletníkem a jeho bezskrupulóznost a Vaše bezradnost Vás zahnaly do kouta. Nevím, kde žijete (v Brně?), ale tady (v Praze) je síť bezplatných poraden - ne těch "manželských" - ty jsou na houby, ale těch psychologických, kde sedí zkušení psychologové a radí párům i jednotlivcům, jak řešit jejich životní situace. Žádná situace totiž není bezvýchodná, jen my, kdo se topíme, tu díru ven neumíme najít. Oni mají nadhled a vidí to, co my ne, i když je to třeba zjevné. Také znají tzv. záchytné pomocné instituce, kam Vás mohou nasměrovat a lze je žádat o radu i anonymně. Objednat se Vás nebude stát moc sil, jen musíte sebrat odvahu o svých problémech otevřeně mluvit a když Vám nebude poradce vyhovovat, tak ho změnit. Po čase zjistíte, že budete schopna sama vykročit z toho Vašeho zaklíčovaného vztahového guláše. Sezení s hlavou mezi koleny Vás zažene leda k psychiatrovi (ne že by na tom bylo něco špatného), ale ten Vám nabídne jen ulehčení Vaší vlastní deprese, což nevyřeší celkovou situaci. Jen Vám odleví. Na čas. A jednou do toho říznout budete muset. Proč ne hned, dokud ještě vnímáte, co je špatně? Držím palce a přeji sílu a odvahu. K.

Upravil(a) Karlotina (7. 4. 2010 8:18)

A woman: without her, man is nothing. A woman, without her man, is nothing.
Aneb - jaká nicotnost vyvolává války.

Není tady

#25 7. 4. 2010 8:44

marketa.koliba
♥------

buď je to tedy člověk totálně nevhodný pro manželství, nebo mu s Leilou něco chybí a kompenzuje si to těma milenkama... těžko říct..

No nejspíš mu chybí vedle Leily ty milenky. Uf tohle mě vždycky nadzvedne. Přesně tohle jsem totiž slýchala vedle svého permanentně nevěrného manžela taky. No asi mu něco chybí. Když jsem měla zájem, tak jsem ho dusila, když jsem mu dala svobodu, tak jsem o něho neměla zájem. Když jsem chtěla, abychom se rozešli, tak se mohl rozkrájet, abychom byli spolu. Takže si myslím, že pokud má nějaký problém, ať už je to ten Leilyn nebo nějaký druhý a chybí mu něco tak zásadního, že to musí řešit nepřetrřitým řetězcem milenek, tak je dobré to neházet na svoji manželku, ale postavit se čelem a řešit to jako dospělý chlap a ne jako malé děcko.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí