|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stranpo... tak co u kartářky.. ?? Věřím , že Ti řekla jen to, co jsi chtěla slyšet.. 
pochlub se... 
Není tady
víkend se má zkazit.. pršet a zima.. ( na horách prý i sněžení ) .. Leeni... ať nezapadnete.. 

Ty máš už starosti s kytičkama a zahradou a nakonec budete ještě odhrabovat sníh.. 

Není tady
no holkýýýý.. kde jste všechny ??
naposled se tu kecalo ve 3 odpoledne.. mi neříkejte , že koukáte na Kameňák 

nebo se někde skvěle bavíte.. ?? 

Není tady
Marci-taky si rikam,kam se vsechny podeli 
chjoo..
ja jsem dneska nejaka bez energie,tak jdu do hajan
Není tady
ahoj po ranu
ja vcera mela trenink, a vecer jsem sla ke kamosce na pedikuru, ale nejak jsme se k tomu nedostaly, hodily jsme nohy na stul a divaly se na 13.komnatu a pak jsem jela domu..
Andri, mooc gratulujeme, mas to doma chlapa sikovneho:-) a jak ti vubec je? uz se ty vase nemoci zlepsily??
u nas od noci prsi a prsi... tchynata s robertem jedou na barak a ja budu s prckama doma zavrena, ani ven se jit neda:-(
tak hezkou sobotu vsem
stranpi, no tak, jsme velke ucho... bude jeste holcicka? nebo karierni postup jako hrom?:-)
Není tady
Dobré ranko..
Stranpo to jsem teda taky zvědavá co ti řekla..
Andri jak ti je?
Meg hezká skříň
no a u nás?.. hnusně,ještěže jsem v práci a manža má dneska narozky takže budu v práci dodělávat mňamky,dorta už mám a odpo si chvilku sedneme.. včera v práci super plná hospoda.. se sousedama jsem se seznámila milí lidi a hnedka jsem domluvená,že její holka mi udělá nehtíky.. paráda.. tak nemusim až do Bíliny. jsem se chtěla prospat dneska,ale tchýně nás vzbudila,tak už jsem neusnula.. no aspoň něco poklidim

Není tady
Dobre ranko!
U nas vypada, ze konecne po trech dnech, bude hezky... tak prochazka a zahrada to jisti.
Leeni no vidis za chvili se budes citit na baracku jako v Biline.... 
Stranpi tak co??? 
Andri vidis jak jsem drzela palce s antenou 
My jsme meli vcera pujcenej film od Tarantina...Bastardi nebo tak nejak v cestine. No nenadchlo me to teda...to nejdulezitejsi bylo hlavne ze tece krev
Jeste mame Shutter island od Martin Scorsese s Leonardo DiCaprio, a Vlkodlaka s Benicio del Toro, toho mam rada tak snad se mi to bude libit. Tak vam pak reknu 
Není tady
Bré ránko podruhé 
už atb. zřejmě zabraly, tže bolest svalů ustoupila, na krk cuám Hallsky a Vincentku a piju litry čaje, tže mnohem lepší, děkuji
Mamka si nechala ještě u sebe Tobínka, tak až se tatík probere (zřejmě odpo
) z kocoviny, vyzvedne si ho
Bude mít překvapení
přišel v 5.30 a vyprávěl, oslavy ve velkém, muselo to být krásný, po zápase děkovačka na ledě fans a kluci ho vzali a vyhazovali do vzduchu, byl úplně dojatej, prý pak doutníky a šáňo v kabině a pařili do rána. A právě mi říká, kdo, kde s kým
a že šel domů a na náměstí v autě, nastartovaným chrápe brankář. Mu říkám, vy jste pitomí, zavolej mu, ať jde k nám, blbec pojede domů nalitej jak dělo. Jenže usnul. Tak jsem mu volala já a brankář spí v naší ložnici
manža to neví, to bude koukat
sám spí v obýváku a já spala u Tobíka
no přeci ho nenechám zabít se v autě, je mi jasný, že by si hodinku dáhnul a pak jel domů, bydlí 30km od nás!!!!
STRANPI, tak coooo? my jsme děsný zvědavky
a jak to jde v práci? už jsi se zajela?
MEGAN, skříň super, veliká, hlavně vysoká, tže tam dáš vše
Tak až se brakář probere, asi mu dám hned do ruky metr a papír, je profesí truhlář a já potřebuju skříň do šatny 
CIZI, tak si užijte krásný den
LENI, tak paráda v hosdpodě
a tchýňata bydlí jak daleko?
LEDO, samože držím všechny palce na operaci!!!! O co jde? co budou dělat???
MAKČI, se nestrhni
jako minulou sezonu
ale to je radost mít zase pohyb a vypadnout, viď? )
tak já jdu opilcům dodělat polévku, papa zatím
Upravil(a) Andri (10. 4. 2010 10:10)
Není tady
Andri tchýně taky bydlí v Bílině jako naši jsme si jí tam před 2rokama nastěhovali do bytu po babí.. hele to je teda dobrý fakt.. to bude koukat kdo ho "zastoupil v posteli" 
no já poklidila,vařim hovězí polévku a za hoďku mažu do práce,odpo bude fain malá oslavička.. jo a Matěj byl včera s mamkou poprvé v cirkuse a prý tleskal volal na ně prý hezký tak ten se má.. docela mě mrzí,že jsem taky nešla měla bych radost,úplně ho vidím jak tam tleskal a smál se 

Není tady
AHojky pri sobote!
Andri-super,ze je lip!!!nejak jsem nepostrehla,ze mas ATB
tak doufám,že už se z tech vsechn nemocí dostanete!! a jinak obrovská gratulace k úspěchu!!!panove se asi pekne zridili 
leeni-super,ze si poznala sousedy!!taky bych brala nejakou sousedku,co dela nehty
me se taak libi,ale nejak nejsou lidi:butter:
stranpo-tak cooo??povídej,přehánej!!! a diky za ty typy s tou tapetou,mozna to zkusime 
gabi-gratuluji ke jmenum,to jsem ted napnuta,copak to nakonec bude 
cizi.-zavidim krasny pocasi,taky je docela zima 
makci-jak se citis po treninku??
ja jela dopoledne na Oriflame pro zbozi,pak jsem doma delala rizky.Kuba doma upadl na tvar,kdyz jsem byla pryc a ma na tvari takovy dva šlice 
odpo jedeme do ty Ikey,tak snad se tata trosku odvaze 
Není tady
čuus babyyyy....všššeeechno vám povím,to budete čumět o) aleee ted jsem dojela,nakonec jsem se tak zrušila a vzrušila
že jsem tam musela přespat..néé u kartářky,ta přijela za náma,jela do prahy,vystoupila v pardubicích a my jsme si pro ni přijeli a přitáhli do baráku,taam nám věštila-byly jsme 4..takže jedný hádala a zbytek dole chlastal
takže jsem krapek Ko...ale jdu neco šuchrat ven,tata muj mi dovezl 9 pytlů kůry,tak jdu dělat skalečku 
snad nevohodím kamínky 

Není tady
ahojky
tak jsem zase nakoukla
Andri já hlasuju pro Valentýnku, a už ti přeju ať se vás nemoci vyhýbají velikým obloukem
Megan kam pojedete na tu šumavu?
Mates tebe se chci zeptat, jestli by jsi se zeptala pána z Bedřichova, jestli je volná ta chatka, že by jsme snad mohli i přijet, tak abych věděla jak jsme na tom.....
a už nevím co jsem komu chtěla...
my jsme zrovna docela zdravý a snad už u toho zůstane
teď začínáme hodně makat s koníkama, ve středu jedeme na takový zápis do plemenné knihy s naší 3letou potvůrkou, tak jsem zvědavá zda tam neuděláme ostudu
dneska vařím pirožky, tak mi držte palečky, ať je to jedlý
Není tady
jééé holky, taky doufám, že už je to naše poslední nemoc!!! Za posledních 5 týdnů jsme byli jen 1 týden ok!!! to je síla 
A u nás ráno? Nic jsem neřekla manžovi o nocležníkovi a čekala, až se před ním vynoří z ložnice
ale pak šel manža na wc, mu říkám, koukni do ložnice
jéé ten čučel kdo to je, co tam dělá
fakt jsem se zasmála 
a jestli vás už teda úplně neprudím tím naším hokejem... je to pro nás prostě úspěch
tady je manža: http://www.hclitomerice.cz/clanek.asp?i … rznik-2328
Upravil(a) Andri (10. 4. 2010 14:06)
Není tady
clare, tak to mam hned lepsi naladu, to by bylo super kdybys jela taky!!
stranpi, toz ty tak na nas, nakousnes a jdes ven kurovat nebo kuryrovat?:-)
Andri, ja myslela ze manza hraje a on rovnou trenuje, jo? ale je to fakt uspech obrovsky... a ja mit ciziho chlapa v loznici, no to se ani stat nemuze...:-)
meg, ja musim uznat, ze po treninku je to lepsi nez posledne, konecne si telo trosku zvyka, a psal trener at s nimi jedu pristi tyden na zapas do Hlinska, bohuzel ja se na cely den od decek nedostanu:-((
ted tu mam zas sousedcinou holcinu, tak tu decka litaji jak torpeda... odpo jsme se sli projit do cukrarny, Fanda spal doma, tak jsme udelali rychlovku, no ta moje mala se nezapre, dva kopecky zmrzliny a pak jeste slintala nad zakuskama, vybrala si ten nejhnusnejsi - ruzovy indian, ale zbouchala ho celeho a doma uz somrovala cokoladu, samozrejme mela utrum, ale muzu ji to mit za zle, kdyz ma takovou nenasytnou matku?:-)
Není tady
Makči, letos poprvé už jen terénuje, chtěl to dělat pořádně a né napůl...a má to své ovoce 
a tady je vítězný gol a oslavy na ledě
.... nesportovci ani neotvírejte nebo mě budete už nenávidět 
no a sladké - to je jako u nás, všichno tři hromadu denně...já tedy teď ne 
CLARE to by byla bomba, kdyby vám to vyšlo!!!! My se snad do té doby vyléčíme 
Není tady
Andri, ja tohle silenstvi miluju, takze me neodrazujes, ja mam doma antisportovniho chlapa, takze si o tom rada pokecam s ostatnimi..
Není tady
Nazdárek bábofky!
Leeni,tatkovi gratulujeme k narozkám
Clare,pánovi písnu a dám ti vědět
Andri,moooc gratuluju k takovému úspěchu a at jim to vyjde i v těch posledních zápasech.Mě taky nevadí ,že to tu píšeš-jsem starý fanda
My byli dneska na chajdě a dopoledne měl Máta první letošní zápas-vyhráli 4:1,ale takových golů pros...
no Mates aspon 3,tak příště.
Není tady
Ahoj.
Děvčata díky - Bohužel tímto se to nevyřeší, tlak mi zůstane a to se bude muset dlouhodobě řešit na Karláku. Jinak co se chystá-vyvolají mi na sále arytmii zjistí jaký vzruch to způsobuje a pak to v tom místě přepálí - takovej malej infarkt
uvidím-přežijeme... 
Tak jsem říkala Gab-že jí sem lípnu pár foteček pupíku a malé aby jste se také pokochali 
Není tady
JInak Gab moc ti to sluší! Asi to bude fakt ten kluk 
Není tady
holky krásný fotky, gabi jsi fakt koča...ta v těch džínách je úžo...a bibuše je taky super
a leduš budu na tebe moc myslet...a držet palčáky, to zvládneš levou zadní...
Není tady
v pohodě
jsem si dneska pěkně pobulela u tý polský katastrofy, uplně mě to dostalo..ani nechpápu proč tolik...
Není tady