29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
makca napsal(a):
teda fool, ty si taky uzivas:-( hodne stesti u zkousek a at uz se vam nemoci vyhybaji
andri, tak to je super, ze sis odpocinula a Tobik je teda zlaticko, takove probuzeni muselo byt super:-) jo a mi se libi Beatka:-)
Není tady
Andri,mě se líbí obě jména,ale dávám hlas Valentýnce-je pro to jméno víc variací,taky si mi líbí Leontýnka,v dospělosti můžete říkat Lea,Týna..
Meg,Veronika dobrá,dneska už to tolik nefrčí,tak jich nebude ve školce 10 ,jako třeba Terezek-mimochodem,to jméno se líbí jen pro dítě a v dospělosti co s ním-přejmenovat
Není tady
megan2 napsal(a):
gabco-jaky mate teda ty jmena??
me by se libili takovy klasicky cesky-Tereza,Bára,Markéta,Natálie,Eliška,Kateřina.. manzovi se libi Veronika...
u nás je výběr omezen
Tereza + Bára = neteře
Natálii jsem chtěla kdysi, už se mi omrzela, je jich kolem moc, vadilo mi to krátké Naty...
Kateřina = švagrová
Pro 1.dítě jsme měli vybranou Beátku, ale to byl 100% kluk, tak jsme to neřešili a teď jsem objevila tu Valentýnku, líbí se mi ty variace Vali, Valča, Valuška, Týnka, ... to s Beátkou moc nejde, vadí mi tam jen ta zkrácenina, když potřebuju zavolat - Beo? bych jí pak stejnak asi říkala Áťa, Bětule a tak jinak
ale budu asi rozhodovat z těchto
prdísek už spí, jdu do vany a k TV, mám nahrané 4 Džungle tak dobrou
Není tady
mates, tak tady je zrovna Verunka dost popularni, takze ve skolce je preverunkovano:-))
mi se Valentynka taky libi, ale k prijmeni se mi vic hodi Beatka, ja jsem ji mela taky v uzsim vyberu, ale Beatka a Agatka by byl dost masakr:-) jeste ze jsme nakonec meli Fanouse...:-)
holky, kouknete co jsem objednala za maminu pro jeji zname na oslavu:
http://www.pivnilazne.eu/balicky-pivni-lazne/ a poukazka bude zabalena k tomuhle: http://nevimcohledam.cz/?zbozi=395 ten zluty, je to pro manzelsky par co slavi sedesatku... a jsou tam super veci, kdyz uz nebudu vedet co koupit, tak tam urco neco vyberu:-)
Není tady
ještě se mi taky dost líbí Nela-Nelly
Není tady
tak manza sjizdi kalendar
tak nevim,uvidime...zatim mi nic moc neprisrostlo...mozna jen ta Natalka, Terezka se mi libi,ale je to svagrovy nevlastni dcera..
nebo Petr prisel jeste s Denisou,ale nevim,nevim...
Kuba rikam Fanynka podle skolky
Není tady
hojky,jdu pozdravit.. v práci nůďo asi budu mít prosezeniny
takže Beátka se mi líbí,ale Valentýnka je víc kombinaci.. Takže si vyber
nám se líbí Baruška ale bude chudák Barbora Brandnerová.. no ještěže nebydlíme o vesnici dál páč by byla ještě z Brandova a Denisa je děsný to mu Meg zakaž to je u nás každá jinak zbarvená holka.. jééé vám to i závidim to vybírání jmen
téda holky budou mít frmol kord Pavka
no jdu chrnět ráno jedu nakoupit pak do práce a Matěj to s tchánem zvládli na jedničku tak paráda dokonce nechtěl ani ke mě do práce jet se zamnou podívat
Není tady
Dobre rano,
leeni-Denisa neprosla..
ve finale je Natálka,Bára,Anička(ale to je moje segra)..ale myslím,že uz jsme rozhodnutý a Veronika,to je pak třeba Verča a já mám ségru Věrču(věru) takze to je takovy blby...
andri-drzela jsem i nakukovala na netu do posledni minuty
ale oni vyhraji,drzim aplce
Není tady
čus Bobcííííííííííííííííííí,v první řadě zdravím Megan a gratuluju,Hofi a gratuluju,Andri je jak Kinder vajíčko,že bude překvapení až za pár měsíců
V druhé řadě zdravím všechny po Velikonocích,doufám,že většina z vás může sedět...i ležet..nikde nic nebolí
Ani nevím co jsem chtěla,sice pravidelně jukám,ale nějak nemám čím bych přispěla takže se zase v tichosti ztratím
držím palce Kačcce,Luluch...holky jste mega držáci,tak at je líp a jestli chcete aby byl třeba už červen,tak čáry máry fuk,at je tu léto a už je to nejhorší za váma
Jo Hofmance jsem chtělaaa..že mi přijde blbý psát...nooooo kluci jsou taky dobrý..ježíš kdo mě to vytočil u Vás v těhulích,sluníčko nebo slniečko,nebo jak ta mařka jmenuje....že si jako užijete snach a tak teda Hofi chudáku pojd do klubu Je to supeeer,paaráááda a není nic lepšího na světě než mít dítě a zdravé dítě a ty soustrastný komentáře mi přijdou
Třeba náš starší si se štěpánem moc nehraje,protože mu štepán všechno bere a ničí a rozbíjí,ale když už najdou společnou notu,tak si staví z Lega a aspoon chvíli je klid
takže v našem případě fkt nevím co by dělal se séégrou
šmáánkote,co jsem ještě chtěla...joo včera jsme byli ve školce na Den otevřených dveřích...jediný co bylo na té akci tak nějak v normě bylo...že ty dveře byly opravdu otevřené..jinak nikde nikdo,pochodovali jsme si po školce a jako že by si nás někdo všimnul bylo hezky,tak učitělnice s děckama venku...tak jako s bídou pozdravily a to bylo všechno,jako pár slov k chodu školky zápisu a ták
ani omylem...jediné na co se zmohly bylo že berou 8 dětí a už tedd mají 30 žádostí..takže na co by se snažily a lítaly s chlebíčkama,že
Tak mějte se báájoooo pááá
Není tady
Stranpi ty jsi kolik fakt prej litali s chlebickama
Jinak taky nevidim nic zlyho mit dva chlapecky nebo dve holcicky... a jestli ma nekdo pochybnosti at se zepta Clare ze Jako to jsou takovy malichernosti....ty co maji nemocne nebo postizene deti by mohli vypravet, takze budme rady...za to co prijde, hlavne ze to ma nejaky pohlavi...si predstavte bez
Andri ja myslela, drzela...ale jsem daleko a asi anteny nedosahnou....ale neboj v patek pridam zesilovac a vyhrajou to
A tady je zase posmournej den, uz treti za sebou...porad slibujou slunicko a nejak jim to nevychazi.... odpoledne se budu muset vtirnout k nekomu na navstevu, Maxika to uz doma nebavi...porad chodi navstevy k nam...tak to musime obratit pro jednou....
Nic, jdu pokracovat v uklizeni po svatcich velikonocnich....dneska se vrhnu na Maxikovo koupelnu a jeho pokoj....se mi nechce ale musim, takze s chuti do toho a at uz mam hotovo
Není tady
Cizííí,v loni jsme byli taky na dni otevřených dveřích..v jiné školce a tam nás vítali jak slavné májové dny,chlebíčky,jednohubky..psali si nacionále,kdybychom případně chtěěli k nim nastoupit,ředitelka čekala v pozoru a ochotně odpovídala na dotazy..všude lidí a dětí..tady nikdo...ani uklízečka o)
Achjoo se picnu,mám nabídku jet na super seminář do prahy,s ubytováním v hotelu,raut,no skvělá akce...ted koukám do kalendáře,štěpin má kontrolu na gastro v Hradci...tak tam volám,že jako přeobjednat,no děsnej problém,takže ráno poženu do Hradce ale v 15h už abych byla v Praze..
Není tady
Ahoj bábovky,
včera jsem byla v práci, tak jsem si trochu oddychla z toho teroru doma
Andri, já jsem pro Beatku
Meg, já jsem dnes nadhodila, že bychom se o tom už nějak mohli dohodnout, tak manža koupí lambrusco a večer snad na to sednem. Já bych tak toho Nikolu a Anastázii, no uvidíme.
Jinak z těch tvých jmen - já ti nevím, Natálka je tu na každým rohu, stejně jako Anička. Asi bych byla pro Báru.
Není tady
Kopíruju vám sem, co psala Blue v jarňatech - abyste měly přehled
Ahoooj holky,
tak už jsme konečně doma. Dokonce jsme dneska našla minutku i na slohovku, tak to máte sepsané
U nás je všechno docela normál, porodnice pro mě špatný, ale to je mnou, já prostě hrozně špatně snáším pobyt v nemocnici a celkově jakékoliv odloučení od Káji i manžela, takže klasika.
Kačenka je zlatíčko, ale to sžívání se doma s Kájou jde trochu ztuha. Kája žárlí, ale tak to se dalo čekat. Uvidíme co a jak bude dál :-)
Manža je úžasnej, o všechno se stará tak mám čas se věnovat holkám a i trošku sobě. Jizva zatím bolí jako čert, ale snad to brzo přejde.
Bohužel Kačenka je noční ptáček, takže jsem trochu unavená, za poslední dvě noci jsem spala dohromady asi 6 hodin
joo a tkay s kojením je to zase na prd, vypadá to že zase skončíme na Nutrilonu :-( ani s odsávačkou nedám víc než 25-30ml a to malý nestačí.
Tak já zase letím, už se mi to tu budí tak půjdeme koupat :-)
Není tady
Gábi...děkujem..tyjo si to neumím představit..štěpána a mimino takže super že takhle fungují
Jména....hmmm...klučičí Šimon,Mikuláš ale fááákt se mi líbí..Mikulda
,Matouš
a holčičí Beata supeeer dále Justýna,Ella,Sára,Alžběta...
Není tady
stranpi, mam pocit, ze jsme absolvovaly stejny den otevrenych ve skolce, u nas to bylo to stejne, taky zadny zajem ze stran ucitelek, ale co uz, doufam ze mi ho vezmou...
raut v Praze bych si taky dala libit, ja bych si dala libit jakykoli raut:-)
dneska jsme absolvovali prvni kolo zadosti o kolaudaci cisticky, pocitali jsme s tim ze napoprve to nevyjde, ale ze nam toho bude chybet tolik, to jsme fakt necekali, takze tatka nasraty, jako bych za to mohla ja, toz tak se mu radsi vyhybam...
jeste ze je venku hezky,odpo hodim malou do hudebky a budu s Fanousem venku
jo a mi by dva kluci nevadili, stejne jako dve holky, ale ja jsem spis klucici typ, takze musim priznat, ze kdyz mi na prvnim UTZ rekli ze cekam holku, tak jsem z toho byla kapku rozhozena... ale ted uz bych nemenila, jen kdyby nebyla tak drzkata jako ta jeji matka:-)
Není tady
tak máme skrín-hurááá!!a je nadherná!!tam se vejde veci
ted jsme dojedli,prcek sel spat,umeju nadobi,vezmu si magnesko a asi hodim nohy hore,misto vytirani,nejak mi trvdne bruch
gabi-tak drzim palce!!no ono s tou castosti jmen-Kuba je taky na kazdym rohu...a Bára ted v posledni dobe v nasem okoli taky..
stranpi-jedes do Praglu,jo?budes mit cas?
makci-to je voprus s tou kolaudaci
Není tady
ahojky holky, tak ja tu mam od rana ketusku, byla jsem sni na ockovani a mala rikala ze ketynka ma bebinko ukazovala to i doktorce ona tam samo nic nemela ted spi sam i ket v pokojicku, mala dokonce zavrela dvere uz ji jednou zdrhla:-)
Ja jsem pro Beatku, a jeste se mi libi Bella to mozna budu mit ja ?)
Beatku zname osobne a ta holcicka je moc hodna a sikovna:-)
Není tady
ahojte, hm koukám že se řeší jména...no my chtěli druhou esterku...no spíš nebude než bude, ale jeden nikdy neví....beata mi přijde takový tvrdší a nemá moc těch podob...ale to esterka taky ne...
pod bellou si představím obrovskou chlupatou bernardýnici :-)
Není tady
Bela je vlastne zkracenina z Isabela a to uz ma vic moznosti, tak to by se dalo...
Makci u nas je to s papirovanim podobny....vzdycky kdyz neco chces tak ti to rikaji po castech....
Megan me se Barca libi moc a odpocivej...na vytirani se vyprdni
Není tady
Kačí, nikdy nevíš Třeba se Esterka bude konat. Kámoška má taky Esterku, říká jí Esi
Bella, to mi přjde už moc cizí a taky se mi vybaví Bella a Sebastián... Hm, to jsem zvědavá, co my dneska vykoumáme
Není tady
no gabi snad jo, třeba i adopnutná...přeci jen by bylo pro všechny asi lepší když by nás bylo víc...
držím palce ať to dneksa proberete a dej vědět...a sepište to na papír a odepište aby jste s tím už nehli my valíme ven....
Není tady
Ahoooj holky,
tak mám minutku, tak jen hlásím, že jsme doma a snažíme se najít si nějakej režim abychom všechno zvládli :-) Koukám jako blázen, Meg + Andri, to hrozně letííííí, už víte co to bude a vybíráte jména
pokusím se hodit nějakou fotku když mi to půjde
Není tady
Není tady