29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A máme tady pondělí, tentokráte velikonoční, a s ním přichází vyhlášení dalšího tématu našich hrátek, nyní už má pořadové číslo 59. Takže pokud holky ještě můžete sedět, šup do díla Vítězka minulého kola Floranka zadává, že za použití jakéhokoliv libovolného FREE kitu/ů scrapněte téma
Příroda-největší umělec
Aneb, jak Floranka dodává, tak krásně tady fotíte, je škoda to nevyužít
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 11.dubna 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Není tady
Není tady
kredit bude na blogu
Není tady
kredit: brand new day freebie od zuzanah designs, text siťa, rámek lindsay jane
Vse Lily design
Není tady
Kredit:Touch of Spring LCM
Upravil(a) Floranka (11. 4. 2010 20:16)
Není tady
Není tady
frebko od Kimly design
Není tady
z naší krásné dovolené v USA... byl to úplný fotoráj
Není tady
Není tady
Upravil(a) lentilkayes (11. 4. 2010 20:46)
Není tady
Kredit u mě na blogu
Upravil(a) Lenka_35 (11. 4. 2010 20:51)
Není tady
kredit:scrapbokingmarzeny,WA síťa texty,rámeček moninda design
Není tady
Není tady
Není tady
Tutule
Je to Vydra, není to Vydra... je to hezké a to je podstatné! Možná bych fotku udělal větší...?
Štěpánka.Š
Je to krásné! Hlavně fotka je parádní a moc se mi to líbí!
spirula
Velmi zajímavé! Hodně příjemné, hlavně kompozice se zdařila!
dagi
Trefila jsi přímo moji filatelistickou duši! Hodně povedené!!
sillwan
Krásně poskládané! Možná bych měl drobnou výhradu k obzoru (přechodu papíru a vody). Nechtělo to jemnější přechod? Ale je to drobnost, líbí se mi to...
Floranka
Velmi zajímavě poskládané! Tak mě napadá: nestačila by jenom jedna fotka v ločku?
spunt
Trošku mi nesedí květy stromu a bylin dohromady, ale uznávám, že jsem hnidopich... Jasně že je to povedené!
Gabka
Naprosto úžasná barevnost!! Klobouk dolů!!
Jiruska
Ano, naprostý souhlas! Amerika je tak úžasně fotogenická země, že to až hezké není! Moc hezké ločko! Snad jenom to zvolené písmo a efekty nejsou můj šálek kávy...
AndreaP.
A pak že neumíš ločka! Ha! Naprostá paráda! Stačí vyřadit fialovou a hned je to paráda na druhou!
lentilkayes
Krásná čistá práce, tak to má vypadat!
Lenka_35
Další atak na moji filatelistickou duši! No jasně že se mi to líbí!
čarodějka
Ha! Čarodějka změnila styl!! Klasický čarodějčin styl mi sice sedí víc, ale i toto je povedené.
pacina1
Krásné, čísté, fotka jak od nás ze zahrádky. Moc se mi to líbí!
evajs
Beru to ločko doslova a dorazím na návštěvu se 40-ti růžemi! Ano? Jinak ločko se mi líbí...
kindle
Příště prosím větší fotku, ale jinak tomu není moc co vyčítat...
Není tady
Dnes vítězí Štěpánka.Š
Není tady
jůůůů Štěpánko gratulujůů!!!
Není tady
Štěpánko gratuluju a přeji šťastnou ruku k výběru.
Jirko, dík moc za komentář. Fotky byly dvě proto, aby bylo vidět stejné jezírko ve dvou ročních obdobích.
Není tady
štěpánko, gratuluju
Štěpánko gratuluji a Jirkovi díky za komentík, ale ono bylo takhle velký to template
Není tady
Štěpánko - veliká gratulace, zasloužila jsi si to tvoje LO je parádní
Jirko - děkuji za komentář a hodnocení
Není tady
Štěpánko, gratuluju... ta fotka byla parádní a vyber něco zajímavého
Není tady