|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Verčulko sláááááávááááá - to jsou opravdu krásný zprávy, že už je Jiřiček doma - mám radost 
Kačí, ještě jednou sem, velká gratulace k úspěšnému screeningu 
Já byla včera taky u doktora - a viděla jsem jak buší
naší Natálce - byla jsem z toho úplně naměkko jako u Matýska 
Jsem v 8 tt, takže bych se ani nedivila, kdybych Vánoce ztrávila v porodnici
ale termín je 18týho, jenže kdo ví 

Není tady
Verčulko, super! Tak ať už je Jiříkovi jen dobře 
Kačky, jsem strašně zvědavá, jestli vám ty Natálky fakt vyjdou
Každopádně gratuluju ke kontrolám, a ať je i dál všechno v pořádku!
Upravil(a) jerri (4. 5. 2010 12:22)
Není tady
Ahooooooooooooooooooooj 
Verčulko, tak to jsem ráda
to jsou super zprávičky. Snad už mí Jiříček tímhle definitivně vybráno 
Kačí děkuju
i já Tobě ještě jednou písemně gratuluju k
Máme to ale krásné a zdravé Natálky 
Jerry, koukám, že Ty už začínáš druhou půlku - jak se připravuješ na příchod dvou miminek najednou? 
Není tady
Kacabko, no já se duševně připravuju na hroznej mazec, takže už můžu být jen mile překvapená 
Není tady

Tak zase já
Hned jsem letěla na kontrolu do poradny a prckové jsou v pořádku, jen se mi zkracuje hrdlo či co a mám nařízený klidový režim a polehávat, celkem vtipné... Opět přednáška, že je to rizikové těhu a bla bla bla, takže budu celá určitě až do termínu
Jo jerri, taky tě upozorňovali, že 24 - 30tt je nejrizikovější na předčasný porod?
Cherryl, tak to jsou krásné zprávy, držím vám Kačky palečky 
A všem ještě jednou dík 

Není tady
Teda Kačky, gratuluju a je mi úplně jasné, že vám to vyjde
necháte si to říct obě dvě pohlaví?
Ale já razím teorii, že jak si jednou někdo něco přeje a je o tom přesvědčený, že to prostě fakt vyjde 
Jerri, Verčulko, opatrujte ty 2 mimísky!
Není tady
Ahojky
Veru, krásné zprávičky
a šetři se s mimouškama jak jen to jde 
Kačko a Kačko, gratuluji oběma, a já myslím, že ty svoje Natálky mít budete

Jili, užij si to u Tutulky
my k nim v květnu taky pojedeme 

Není tady
Ahoj holky 
Tak předně zpráva od Verčulky
, už vím od Blanky, mimochodem to má dneska za sebou a vypadala, že je tam omylem, kdyby neměla zafačovanou ruku a nohy, tak prostě jen si obout boty a jít. 
Kačenkám gratuluji ke kontrolám a držím palečky, ať jsou miminka zdravé a případně jsou to dvě holky, jako lusk.
A našim dvojnásobným těhulkám, aby to prcci vydrželi co nejdéle a nabraly hodně sil, na ten mazec, jak pravila Jerri, ještě s jedním capartem za zády.

Upravil(a) Večerka (4. 5. 2010 16:56)
Není tady
Veru, radši se fakt šetři co nejvíc, i když s prckem za zadkem je to obtížný 
Není tady
Zdravím vás holky - všem vám hrozně moc děkujeme za podporu a držení palců - jste fakt kámošky 
Tutulko - znáš mě ne? Já si pohlaví nikdy říct nenechám
To by pro mě nebylo ono - ale slibuju, že vám v prosinci prozradím, jestli je to opravdu Natálka 

Jerri a Veru, to je pravda, s těma dvojčátkama musíte být ještě opatrnější, ať se pečou co nejdýl
jenže na druhou stranu se to lehce řekne a těžko udělá, zvlášť s malejma skřítkama za zády
.
Jé Tuli a Jili, krásně si to užijte - Tutulko, ty to tam máš jak návštěvní salon, to je príííííma - taky se stavím
. Tak pak nějaký fotky, jo? 

Není tady
Dobré ranko 
Tuli, tak to tedy máš stený názor jako já - taky si myslím, že když si člověk něco usilovně přeje, tak se to splní. Takže budu mít druhou holčičku 
Verčulko, Jerry - vy se koukejte opatrovat 
Není tady

Verísku, jsem ráda, že to dobře dopadlo, myslela jsem na vás 
Není tady
hezký večer přeji.
Předně se jdu podívat, jak dopadla Verčulka a jsem ráda, že čtu dobré zprávy. Fakt stačí doma chvilička a může být průšvih. Ještě že to dopadlo nakonec dobře.
Myško, taky doufám, že už jste všichni zdraví.
Jerry a Verčulko, opatrujte se dvojnásob. Já mám pocit, že jsem docela KO a to nosím jen jedno. ale klidový režim si tedy fakt neumím ani představit.
Navíc se na mě valí spousta problémů, ted navíc hodně velké zhoršení zdravotního stavu strejdy s rakovinou
byli jsem tam na otočku na návštěvě, přerusšili mu chemoterapie a bioléčbu, protože začínají selhávat játra. Bohužel to může být konečný stav
je hrozné vidět 55 letého chlapy, z kterého je během měsíce troska.
vím, že je to život, ale je to kruté.
Tohle těhotensví je por mě fakt mimořádně náročné a tak doufám, že to na mimču nezanechá nějaké psychické následky, co všechno si se mnou musí od začátku prožívat... a to zejména z důvodu okolí.
ale alespoň že velký UTZ nám vyšel dobře a taky snad vím pohlaví - ale chci ještě počkat na potvrzení na příští KO.
a jména pro kluka i pro holku máme předvybraná od minulého těhu, tak to nebude tak složité vybírání.
Verčulko, co to čtu... ale bude to určitě dobrý dětem se všechno zahojí rychle
Myško vy si taky užíváte

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
Verčulko, super, tak držím palce, ať teď už je naprostý klid a pohoda aspoň do 37tt, pak už prckové mohou ven a honičce zase neutečeš, ale snad aspoň teď...
Taky si nedovedu představit, že bych měla v břiše ty děti dvě, už tak mám při sedu prsa opřený o břicho a břicho o stehna a všechno mě to podivně tlačí
a mám problém už teď zavázat si kaničky 
Kačabko a Cherryl, gratuluju ke kontrolám. Co kdybysme zavedly jednotná jména pro druhé děti, všichni kluci budou Adam a všechny holky Natálka?
Romi strejdy je mi moc líto, ale i takové věci se dějí, asi většina lidí má v rodině někoho s rakovinou nebo jinými zdravotními problémy, je to hrozný, ale je to tak. A co jinak, vyšel vám ten pronájem?
Není tady

Romí,to je děs
proti tomu jsou všechny nesmyslný starosti fakt banální a trapný

Jili,Adama bych brala
Natálek znám mraky, ale Kateřin ještě víc
Mně se líbí Magdalénka, Maja a Mariánka 
verísku kuk 

Upravil(a) evajs (5. 5. 2010 22:38)
Není tady

Dobrý večer 
Tak ještě jednou všem moc děkuji, Jiřík už řádí jako černá ruka, i když občas ještě zakašle, ale na to má ta atb. a nás pořád za zadkem, i když už tady opravdu nikde nic není. Hlavně šílený dík za sms dagince, evajskovi, izince, myšce a Blaničce, která i přesto, že má sama teď problém, psala denně 

Takže vám moc děkuji, ani nevíte, jak to pomohlo 

Holkám gratuluji k úspěšným kontrolám
a hlavně zdravé děti, na pohlaví až tak nezáleží, i když vám ty holčičky moc přeji 
Romí, to je mi moc líto
Život je někdy sviňa, drž se 
Dnes mi bylo nějak divně, ale spíš nervama, tak se drobkové bouří, ale aspoň vím, že tam jsou
A už jsem přibrala 3/4kg nad původní váhu
Ale ten popis od jilíska mě pobavil, jsem na tom také tak nějak 
Evísku, já ti fakt jednou přijedu dát toho hudlana za všechno osobně, moc děkuji za překrásného ráčka 
Prosím poslat na mail 
Ještě chvilku a můžu jít spát, tak dobrou noc 

Není tady
Dobré ranko babulky 
Verčulko, tak jakmile Jiřík řádí, tak je to už v pořádku - posíláme mu velkou pusu
Jsou to s těma prťatama starosti 
Romi, to je mi líto, ale bohužel vím přesně, co prožíváš. U mě je to o to horší, že jde o mojí maminku. Krátce poté, co se Amálka narodila jí našli nádor ve střevech, poté v děloze (brali jí celý vnitřek) a teď opět metastáze a nový nádor. Navíc mám mamča špatnou krev - doslova jí řekli, že by potřebovala chemoterapii, ale ta že by jí zabila, takže chodí každý den na ozařování. Musím říct, že je ale hrozně statečná a snáší všechno s úsměvem na tváři. Nedovedu si představit, že by se jí něco stalo- je to nejbližší člověk, kterého mám - je to maminka 

Není tady
Dbré ráno maminky 
Jdu Vás pozdravit a zjistit, co je nového 
Verči, šetři se, těhotenství je náročné samo o sobě, natož tak když máš už jednoho prcka a čekáš dvojčátka ... Vím ale sama, jak je to náročné... prdolka ti furt stojí za zadkem a padneš až večer vyčerpáním, když jde spinkat 

Romísku, taky to máš náročné...nám teď umírá babička...vitální ženská, sice už bude mít letos 80, ale tak rozumnou ženskou fakt neznám a teď jí našli metastáze v plicích, odcházejí ji orgány, no hrůza..modlím se, aby se dožila druhé pravnučky...
Tátovi uřezali nohu před dvěma měsíci... nevim, proč nemůžeme mít jedno těhotenství bez problémů a jen se těšit z příprav na další miminko
Kačenko, drž se, jsi statečná, když maminčinu nemoc tak prožíváš, vůbec si to nedokážu představit 
Bambulenky všechny se držte, těhulky odpočívejte, jak máte a všechny ostatní si užívejte dětiček. Papa, jdu se zase hrabat ve fakturách 

Není tady
Ahoj holky
Romi a Kači, posílám pohlazení na dálku
, moc dobře vím, co prožíváte, já jsem díky této nemoci přišla o tátu. Ale vy teď máte krásné broučky a to je to, pro co máte žít, a co vám dělá každý den radost, navzdory věcem smutným. 
A abych taky přihodila nějakou dobrou zprávu, tak jsem se před chvílí dověděla, že Vaška vzali na šestileté gymnázium. 
Není tady

Dobré ráno
Ježiš holky, to jsou zprávy
Držte se všechny 
Mně bylo 14 let když mi mamka umřela před očima, tak vím jak vám je
Ale prostě jsou věci, které ať budete dělat cokoliv, prostě neovlivníte..
Mattynko, ty už to máš opravdu za pár, tak odpočívej, než ti přijde ten velký maraton 
Večí, tak to jsou skvělé zprávy, moc vám gratuluji k přijetí 
Blaničku dnes pustili domu 

Není tady
Verči děkuju.
A prosím tě, jaké to je, když se ti tam hemží místo jednoho dva? Je to nějak poznat? Jsem to zvědavá, co? Mně to totiž přijde jako obrovský zázrak, že jsou tam dva rarášci.
Není tady
Večerka napsal(a):
Ahoj holky
Romi a Kači, posílám pohlazení na dálku, moc dobře vím, co prožíváte, já jsem díky této nemoci přišla o tátu. Ale vy teď máte krásné broučky a to je to, pro co máte žít, a co vám dělá každý den radost, navzdory věcem smutným.
A abych taky přihodila nějakou dobrou zprávu, tak jsem se před chvílí dověděla, že Vaška vzali na šestileté gymnázium.
Ahoj Večí 
Moc tě zdravím a gratluji k Vašíkovu přijetí!! To je bezva!!
Není tady
Ahoj Verči, no už se mi to taky krátí, jsem zvědavá, kdy se "rozpadnu"
Předevčírem v noci jsem měla po půl hodině tvrdnutí břicha jako hrom (teda ne že by jindy ne, ale v noci málokdy) a takové křeče do lýtek a nohou, že jsem si říkala, že jsou to asi poslové a brzy něco přijde....ale to se asi prdolka posouvá dolů a navíc jsem už vysadila magnézko, které jsem brala 3xdenně po 2 tabletách, tak je to asi znát...
Není tady