6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
Veru jak jsme dopadli? No dostal foukačky ty samé, máme je dávat tak jak doteď, kdy se to osvědčilo a kontrola za půl roku. To e občas chytne virozu u to neovlivní, důleité je, aby to neměl na průdukách a to se nám zatím daří. Ten sraz mě mrzí, ale přítě u to snad vyjde. A co ta Dolynka? koda, e se neozvala. Byla jsem zvědavá, jak se jí daří a jak vyřeila ty problémy doma.
A do nemocnice jdu na vytaení drátů z ruky.
Já bych taky potřebovala zhubnout, ale moje vůle je opravdu minimální. Nemám tu nikoho k sobě, s kým bych cvičila nebo chodila běhat či jezdit na kole. Samotná se nedonutím a tak eru a eru. Prásknu vám na sebe, e mám po obou dětech (myslím tím jetě před otěhotněním s Michalem) 20 kilo navíc. A to mě dost děsí. Stydím se za to a séře mě to, ale nejsem schopna s tím nic udělat.
Veru, přeju a je Jiříček brzo zdravej, taky se ho to chudáčka drí a ty si k dr zajdi. Ono to není sranda - blbej Crohn!
Evi, ten kalík můe mít Kačenka i ze kolky, je tam plno dětí. Vím e kdy začal chodit do kolky Michal, tak jsme byli do chvíli doma s nějakým nachlazením či nemocí. Holt je tam plno bacilů.
Není tady
Ahoj holky, přeji hezkou sobotu
Peulko, ten malý je kráááásný.
Blani, nala jsem e-mail od Dolynky, chtěla přijet, ale manel ji vzal ráno auto, tak měla utrum. Tak snad se přítě přidá k nám.
Gabča to na mě vykecala. Snaím se od ledna, je to fuka, ale mám -12.
A hlavně moc zdravím Verču, gratuluji ke kontrole a drím palčáky, a je ti líp a hlavně Jiříčkovi.
Není tady
jůů,večí,já si te´d vzpomněla,e mám pro tbe obrázek u přes měsíc a půl
Upravil(a) evajs (24. 4. 2010 21:41)
Není tady
Ahoj holky,tak jsem zpět z moravy Jééé ten Adámek je rozkoný mimčo,takový mazlící Teda holky,kdyby to lo,tak na tu moravu jezdím častěji Doktor mi teda na to Nikčino zvracení v autě doporučil nějaké homeopatika,e prý po kinedrylu by byla moc spavá,ale já jsem stejně dala kinedryl a čekala,jsem,e malá cestu prochrní.......no spala sotva hodinu a byla pořád plná energie Během chvilky co jsme přijeli udělala naim v obýváku pomalu kůlničku na dříví ( lítalo vechno z poliček co bylo v dosahu a kam malá doáhla,otevřela vechny skříně a vyházela z nich věci...no tajfun byl proti ní jarní vánek ) jetě e mamka jetě nebyla doma z práce No a ani né po hodině la s mamkou SAMA VEN,ANI BYCH MUSELA JÍT JÁ !!!!!!!!!!!!!!!a LA S NÍ ZA RUKU,co normálně nechce A aby toho nebylo málo,tak kdy ji dala ovocný jogurt,tak ho malá SNĚDLA ( do ted mi jedla zásaně bílé jogurty a ovocný plivala ) Holky já nestačila asnout Jen zase předvedla svoje kousky u jídla,kdy nechtěla sedět a myslela si,e za ní budu běhat po celém bytě a taky ukázala,e jeden den sní vechno a je jak kyselina a druhý den nesní skoro nic. A udělali jsme si výlet do Olomoucké ZOO a bylo to super,mají tam výběh koz a děti tam můou mezi ně a co neudělala Nikolka,,,,,,chytla kozla za rohy a dělala enenenen krmila je a byla z toho straně nadená no ve finále jsme ji z toho výběhu nemohli dostat a pak chtěla za vema zvířatama at u to byl tygr,opice nebo irafa A kdy viděla surikaty,jak se tam nahánějí,tak z toho měla záchvaty smíchu,museli jsme ji odtáhnout násilím,protoe by tam bud vystála důlek,nebo rovnou zapustila kořeny Ovem jedno mínus ta dovolená měla,malá opět dostala rýmu a kael,rýma zmizela hned jak jsme dojeli zpět domů,ale kael zůstal a tak jsem s ní la k lékaři,vechno je v pořádku,ale mám ji sledovat a kdyby se to nelepilo,tak půjdeme asi na alergo,protoe to vypadá,e je to nějaká alergie ( bříza,pampeliky ) A kvůli naim,aby malou viděli častěji,tak jsme konečně koupili webkameru malá chudinka jak viděla babičku tak natahovala ruce,e chce jít za ní
Není tady
evajs napsal(a):
jůů,večí,já si te´d vzpomněla,e mám pro tbe obrázek u přes měsíc a půl
http://i.mimibazar.cz/h/bc/6/100306/15/f2729859.jpg
Evulenko moje, moc děkuji.
Není tady
Krásnou neděli přeji
Blani, tak jsem si to myslela dobře, ale nebyla jsem si jistá, tak u teď tfuj tfuj tfuj Je moc dobře, e Vaíkovi ta léčba pomáhá, i kdy by mohl být úplně bez léků, e?
Evi, ano, bude to Evička, po mojí mamce, k smutnému 15ti letému výročí co zemřela. Byla by určitě nejlepí babička pod sluncem.. Fotky nějaké dodám, a budu mít, dluím i dagince, ale Jířa prostě fotit nechce nebo dělá takové d*ky, e to není prezentovatelné Navíc se mi porouchal foák A to by mi tak krásný ráček jako dostala Večerka uděl fááááákt velikou radost
Jinak k váze - Večí gratuluji a Blani, ty nebul, já mám nahoře 30kg a na mně to jde na rozdíl od tebe znát, ty vypadá stále skvěle a vůbec bych to do tebe neřekla Ale a, já to těm kilům taky nandám
Krásnou neděli vem, dnes jsem se nějak činila, upečeno mám, polévku a hlavní jídlo... No zázrak
Není tady
Blanik napsal(a):
Večerko a jak se ti to povedlo? Fakt závidím.
Blani to ani nechtěj vědět kdy mě to Večerka vykládala, tak jsem jen čučela s otevřenou pusou, já bych to teda nedala. Prásknu e začala papkat pravidelně a chodí na spining, kde 60min. bez přestávky jede střídavě na pomalou a rychlou hudbu fakt je
Veru, moc krásná jména
Není tady
Hoj holčulky
Já nevím,mně to jde dolů samo, u mám o kilo míň ne před těhu,ale jetě tak tři čtyři by to chtělo, kdy mám hrát tu Vereovou
Ale fakt akorát lítám venku za Káčou,nebo do kolky a do práce,take nic extra A v sobotu chodím na hodinu na bodystyling a jednou týdně na hodinu a půl na step je to super...v jídle se nijak neomezuju, jo a jím jenom bílý pečivo
Večerko, myslím,e zrovna tys to snad ani neptřebovala...12 kilo dole si fakt neumím představit Ale jestli se cítí líp,tak moc gratuluju,já moc nemám vůli
Upravil(a) evajs (25. 4. 2010 21:24)
Není tady
Evka, bude Vereka jo a kila závidím, mě to leze nahoru
koda e nemám Večerku na fotce z Brna, hned bych vám ji ukázala, vypadá super
Večí snad se nebude zlobit , musela jsem to bonznout
Není tady
Dobrý večer - spí u ráno ,
Peulko, to je kulíek ten Adámek, moooc krásnej chlapeček, stejně jako jeho bráka. A opravdu, první, čeho jsem si vimla je to (a to je u mě zázrak, u miminek to toti nikdy nevidím), e je ti hodně podobnej
Jetě jednou gratuluju, k takovýmu pokladu
Verunko, zlatíčko, to je mi broučka Jiříčka hrozně líto - moc ti rozumím a chápu jak ti je, e neudrí slzy, kdy vidí jak tvůj nejmilejí trpí a ty nedokáe pomoct .
Věřím, e vechno bude dobrý a Jiříček u těm otravným nemocem utekl na míle daleko - posíláme mu oooobrovskou
Moc gratuluju k maličkým - e je vechno v pořádku a e rostou jako z vody - je to pravda, e to neuvěřitelně letí
Večerko, téééda, ty si umělkyně, tak ráda bych viděla jak vypadá, moc gratuluju k pevný vůli
Já to mám jako Evča, u mě to jde natěstí samo a moc obdivuju vás holky, co tohle dokáete - drím palčáky vem.
Blani, z toho si nic nedělej, opravdu vypadá dobře, take tímhle bych se vůbec netrápila
Srazík jste si uily, to je nádhera, moc vám to přeju - se máte , snad se povede udělat zase nějaký hromadný, bylo to moc príííma.
Mějte se vechny moc krásně - já jdu na gynekologii a přítí týden, abych tam nebyla moc brzo a nevystresovali mě tím, e třeba není nic vidět
Není tady
Jééé, tady se rozjela diskuze. Tak abych pravdu řekla, tak nikdy nebudu tipka, páč mám slovanskou p...l a nohy, ale začla jsem přibírarat přes břicho, a to mě vyhecovalo. Tak se snaím od 4.1. Jím 5x denně, vynechala jsem uzeniny a sladké, piju místo slazených minerálek jen vodu (teda trvalo mi ne jsem si zvykla, samotná voda mi moc nechutnala...) a hlavně piju více. No, a taky jsem začla více jíst zeleninu. A kadý den cvičím doma, a v pátek chodím na spinning (jsem poprvé myslela, e mě odnesou nohama na před ). Tím pádem nejím pořád a protoe jím 5x denné, tak nemám večer takové ty pocity, sním ve, na co přijdu... Ale holky, nahoru to lo fakt líp... P.S.: Evi, bylo třeba, ona se ta váha při mé výce 180 cm pěkně rozprostřela.
Jinak na kadého platí něco jiné, ale pokud se člověk fakt nerozhodne, tak mu motivace od jiných a rady nepomůou. (Ale kalhoty, které jsou mi velké nevyhazuji, shovávám, znám se, e....? )
Není tady
Gabka napsal(a):
Evka, bude Vereka jo a kila závidím, mě to leze nahoru
koda e nemám Večerku na fotce z Brna, hned bych vám ji ukázala, vypadá super
Večí snad se nebude zlobit , musela jsem to bonznout
Gábi, nezlobím, na tebe to ani nejde...
Není tady
právěe Večí vím,e se vysoká,ale já se svýma 162 bych se sedmdesáti fakt fungovat nemohla
Ale jsem ráda,e jsem měla motivaci i stou prací,kdy jsem chtěla hubnout vědomě,nedokázala jsem sni změnit to pití,samotnou vodu nesnáím a miluju uzeniny a čokoládu
Jo,jinak Vereka je na záskok za těhotnou kolegyni,moc radost z toho nemám,mám tam chodit v prádle a jetě s matáskem,take fakt nic extra
Jo a te´d zkouím s Honzou Potměilem a řeknu vám,e je úplně neskutečnej jak je milej a příjemnej...fakt nejsympatičtějí herecká osobnost,se kterou jsem se osobně setkala..je to zlatej člověk
Není tady
Zdravím Letničky
Paulko - jetě jednou gratuluji k Adámkovi to je kulek kouzelnej a malinkatej Je moné, e i nae děti byly takhle maličké
Verčí, popusuj Jiříčka a a je brzy líp a moooooc gratuluji k úspěné kontrole Tvého párečku
No já si těhu pořád neuívám - tedy jsem íleně astná, e těhotná jsem, aby mě někdo patně nepochopil - ale je mi pořád patně a nevypadá to, e by chtělo skončit ach jo..
Přítí pondělí mě čeká screening, tak mi prosím drte palce, a je ve jak má
Evi, Ty jo, koukám, e jsi v hvězdné společnosti
Není tady
Hezký den,
Večí jsi frajerka, mě chybí ta vůle!!!!!!!!! Já jsem hubla s Gabkou před vánoci, to bylo skvělé, lo nám to, jak začaly vánoce, pečení, ochutnávání, neudrela jsem se a jelo to zase s kopce...a nezastavilo se to, nejsem schopná se dát dohromady a říct, jdi zase do toho, mám několkrát za den takové mylenky, ale za chvíli se přistihnu jak stojím u otevřené ledničky a přemýlím, co serat
Nesnáím se, jak jsem neschopná se prostě rozhodnout a zase začít pro sebe něco dělat!!!!!!
Chodím teď 1-2x týdně na cvíčo k nám na úřad do tělocvičny, je to aerobic, ale spokojená nejsem, je fajn, e je to zadarmo, ale k tomu taky kvalita...cvičitelka se pořád plete, víceméně celou hodinu jen zkouíme kroky, nacvičujeme a v tom tempu co máme jet, aby to mělo smysl uděláme sestavu tak 2x..., take cvíčo beru spí jen jako odreagování se od rodiny a přijití na jiné mylenky.
Ááááá Kačí asi čeká opět holčičku , to by sis přála viď?
Evi tak to si Vereku uij Matásek bude hrát Jágra jo?
Jinak Potměila jsem nikdy neměla ráda, v ádné pohádce, v ádném filmu, tak je zajímavé, e jako člověk sám o sobě působí úplně jinak
Jdu budit Kiku, spí 3,5h, potřebuje dospat včerejek, přes den spala sotva hodinu a v noci se budila a ráno v 7 vstávala
Není tady
Tuli, to se ví, e bych chtěla holčičku kvůli ní jsem ochotna se pro celým těhotenstvím
Já si taky říkala, e bych si nala nějak cvíčo, jako na odreagování, přesně jak píe Tuli, ale nedokáu se k tomu dokopat a teď mám alespoň výmluvu
Upravil(a) Kacabka (26. 4. 2010 18:01)
Není tady
Tutulko děkuji za chválu. U jen to, e se troku hýbe je první krok, a v létě to jde líp.
Evi, tak to já zase Potměila miluju. Jako puberačka jsem do něj byla platonicky zamilovaná, tak ti troooinku závidím.
Kačabí, tak drím palečky a tě mimísek nezlobí, a a si to těhotenství nakonec uije a bude ti dobře. A přeji teda tu hočičku. A na cvičení se hubeňďourku ví co? To si uije, a bude běhat za dvěma prcky.
Není tady
Jo, a jetě jsem vám chtěla napsat, e jsme Marovi dopředu k narozeninám koupili v Ikei, takovou zmeneninu křesla. No, je to sranda, jak je to malý a on v tom sedí důleitě, jak velký kluk.
Není tady
No jo druhé narozniny, co holky máte přichystáno???
My u Kice koupili (teda tchán zaplatil) kuchyňku, nai pořád neví, my u dopředu Kice koupili odráedlo, sama si ho před pár týdny vyhlídla v tescu a jen ho vyzkouela a u nepustila, přemýlíme o houpačce, nechci nic co bude jen tak bezpovimnutí leet, dort pro hosty mám objednaný u sousedky, pro Kiku malý se svíčkou udělám ovocný jako vloni, chtěla jsem tam nějak zamontovat krtka, ale asi jen koupím marcipánový beruky. Hlavně doufám, e bude hezky a e si oslavu Kika uije venku, ne jako vloni, kdy jsme museli být zavření doma, protoe lilo
Není tady
Jojo, my taky doufáme,e letos u počasí vyjde
loni nelilo, alebyla straná zima a to jsme slavili koncem června
inak dárky zatím nemáme, kač potřebuje botky,gumáčky,bačkory i tenisky, má problémy s noičkama,jsme objednaní na kliniku do Prahy tak se obávám,e bude muset nosit jen uzavřený kotníkový boty celej rok No, moc parády asi ennaděláme...ale stejně vypadá spí jako kluk,tak co u,e, hlavně aby se jí to spravilo
na dvůr budem napůl se sousedy kuppovat pískovoitě a klouzajdu a bazén s kuličkama, a´t si hoilky uijou, já bych chtěla kuchyňku a asi taky houpajdu, jen nevím,jestli ji to bude bavit,kuchyńky maj sice vude,ale kač to unějak nebere...tak nevím,no...obecně hračky kdekoli ji nezajímaj...nejradi se plácá venku s kamenama,hlínou a pískem
Není tady
Ahojky
Kačí, budu dret palečky na screening
Tuli, tak to budeme muset zase začít ne a doufám, e bude koncem května krásně sluníčkově, aby jsme si to uili
my k narozkám budeme kupovat asi houpajdu a skluzavku, ale jetě se na to bude muset udělat konstrukce, jinak to nemám kam zavěsit jinak mě z dárků nic moc nenapadá, Any toho má mraky a stejně si s ničím nehraje no uvidím co mě do té doby jetě napadne
Veči, tak to si Marase úplně představuju krásný dárek
Evi, uij si hraní a takovými super herci
Není tady
Ahoj holky moc Vás i vae dětičky zdravím a Peti tobě dodatečně gratuluji k Adámkovi
Verčul přeji Jiříkovi a je o.k.a je pryč ta hnusná rýma a se můeme zase vidět a ta nabídka na hlídání stále platí!!!!A koukej se etřit.
Vem ostatním těhulkám taky přeji jen samé dobré zprávičky a krásná bříka.
K druhým narozkám chci pro Dendu velkou sadu nářadíčka protoe jak se dostane k takovi do nářadí tak je nejspokojenějí dítko na světě a montuje vechno co mu příjde do cesty.
Hezký zbytek večera
Není tady
Hezký večer přeju,
tak se mi krásný víkend pokazil tím, e se mi začala klubat osmička dole. Kdysi mi dr. řekla, e kdyby se náhodou osmičky rozhodly vyrůst, e musí ven, e nemají anci se tam vejít. ila jsem v domnění, e u nevyrostou a lup - u je to tady . Vdycky jsem si zakládala na tom, e mám zuby bez plomb a rovný a najednou je tu něco co kdy nevyrvou, tak mi to zdeformuje celou hubu. Navíc mi doktor nemohl udělat ani rentgen, kvůli těhotenství a ani mi s tím nemůe nic dělat, dokud nebudu těhotná o něco dýl. Jak já se bojím . Jetě e je ten dr. tak milej a sympatickej, furt mi lichotí, usmívá se na mě - hned je ten strach o něco mení, opravdu záleí na zubaři. A slíbil mi, e mi to udělá bezbolestně
Není tady