18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Spinno
Terezka je taky občas ustraená, nemá ráda hlasité zvuky / hasiči, rychlá, to hned bulí/, a teď nově se bojí garáových vrat Taky doufám, e ji to zas přejde...
A Ikeu taky můu , teda hlavně takové ty kravinky, co tam mají, doplňky a spol, nemáme ji zrovna blízko, tak nejezdíme často, co je manel rád
A taky sedíme celý léto doma, Terezka sice byla párkrát v ZOO, ale jinak nic... I kdy těm prckům je to asi fuk, věřím, e Mía u by nějakou zábavu ocenil..
Není tady
No asi jo Blani To bychom fakt mohli. Predpokladam, ze pojedeme tak po 13.9, pac tchanovci do te doby budou na dovci, se musime stridat kvuli psa a baraku i kdyz ctu, ze bychom mohli i psa mit s sebou, ale to uz by asi bylo moc. Uz jsi tam nekdy byla, pry i v okoli to stoji zato projet, tak jsem zvedava.
Není tady
ahojda bábrle
Taky vítám Spinnu a přeju,aby s ejí tady líbilo
Káča teda nebyla nikdy ádnej bojínek,ale co jsme byli u naich, začla vyvádět, kdy letěl čmelák - myslím to letadlo...miluje letadla, u nás nám to lítá nad hlavama kadou chvíli,ale tohle bychfakt řev, asi prákovali nebo co...kdykoli pak jel traktor,nebo cokoli,řvala jak tur a utíkala dovnitř,e letí "vejkej meják" a "bojím"
Taky se nám občas vzbudí a ze sna volá au au,bojí...néné a pak zas usne
Hmyzu se nebojí,ale kdy letí moucha, nebo vosa kříčí,mamí,mu! jsou to slaďoi,co ?
peti,kadeřníka závidí,já u zas vypadám jak mařka, v podstatě nosímjen staený vlasy
Taky sedíme doma, občas jedem do Ikea, máme ji 15 minut akorát Luka naopak musí projít úplněcelou a vechno si detailně prohlídnout,jakoby to tam měnily kadej tejden Já mám taky nejradi doplňky
Postýlku budem teda kupovat nejdřív na podzim, Leksvik je pro nás dost drahej, chcem dělat ty podlahy, tak to vidím taky nanějakou úplně obyč...matraci má taky obyč od mimina,tak spí zainvestujeme do ní
Upravil(a) evajs (11. 8. 2010 14:11)
Není tady
Ahoj!
Tak Kika se teda bojí hadice, kdy stříká vodou soused s Lukákem...to má z toho přímo amok, nemá ráda vodu na hlavu, take kdy jí takto postříkali a děsně se tomu smáli, týden se bála jakékoli jiné hadice, kdy například jiný soused zalejval zahradu za plotem a ona to jen viděla...u ílela a chtěla jít pryč
Co jí típla vosa, tak vude vidí mamence (tak říká jak pavoukům, vosám tak i mravencům ), odhání je, ale ted je to dýl, co jí típla, tak se tolik nebojí.
No a Petr paří k těm milovníkům Ikei, chodí tam rád, hlavně do restaurace na kuličky
Jo a na tu postel nám přidává ségra, jinak bysme asi počkali nebo koupili jinou, bohuel leksvik je fakt drahý, zato je to ale opravdové dřevo...
Není tady
Taky se obcas stane, ze se Dada v noci vzbudi a porad rika nene, akorat misto, aby pak usnul, zacne jecet ... a vubec, holky poradte, jak ho mam odnaucit vstavat, vstava casteji nez Adam Jedina doba, kdy se muzu ucit je vecer a vypada to asi takhle: po osme jdu uspavat a nejdrive 20:45 se dostavam z loznice, nez stihnu to nejpotrebnejsi, je 22:00, pak usedam k matice a mladoch vstane 23:00, prijde za mnou s tim, ze musim udelat piti a jit s nim do loznice, jakmile chci treba jeste predtim jen vycurat, zacina sileny jecak, proste dokud nejdu hned tak vyvadi a manzu odmita, no a v loznici pak musim byt nez usne, nekdy i ctvrthodinu, pak, do pulnoci se vzbudi Adam, nez nakojim, odrihnem a usnem, dalsich 15-20 min, pokud pak jeste sednu k uceni, klidne si pro mne Dada prijde v jednu Porad sosa, ja vim, ze ho to naucil manza, ktery mi neveril, ze se z toho muze stat zvyk a neni to o zizni, ale jak ho ted odnaucit, netusim. Vetsinou nam nic jineho nezbyva, nez mu to piti dat, protoze tim revem budi Adama a tak jsme zrejeme v zacarovanem kruhu. Ja ten cas tak nutne potrebuji, protoze jak ted tu matiku neudelam, ty dva roky byly k nicemu a musela bych zacit znovu.
Evi, ja taky nosim porad vlasy stazene, sice uz pomalu nebudu mit co stahovat, ale rozpustene u mne nehrozi, i to malo by mi asi Ado vytrhal Kdyz uz je rec o vlasech ... nevite o necem co proti padani zabere? Fakt, jestli mi takhle budou padat min. 2 mesice, nebudu mit nic
No a Ikeu mam taky celkem rada, akorat me pak stve, ze se mi tam libi spoustu veci a ja si je jaksi nemuzu dovolit
No a tu matraci do postele jsme kupovali myslim za 599 kc, jsme si rikali, ze az budou mit kluci klasicke velke postele, koupime jim poradne.
A copak jste dneska varily? Ja udelala kure na smetane s testovinama a opet vyvar , Dadosek ho miluje a jak jsem ho kdysi nesnasela, tak ted bych klidne mohla jist kazdy den
Není tady
Peti, já kdysi brala nějaké vitamíny na vlasy, ale u fakt nevím jaké. Normálně jsem se zeptala v lékárně.
My dnes měli rajskou polívku a pagety, Michal s kečupem, já s boloňskou omáčkou.
Jinak to vstávání ti fakt nezávidím. Vaek jak u usne, tak se nebudí, ale já mu nikdy v noci napít nedala. Bála jsem se právě toho zvyku.
Není tady
Já měla na padání vlasů sérum z lékarny, + jetě ampon s obsahem coffeinu. Ale ten spí podporuje tvorbu růstu.
Ale myslím, e nic nepomohlo . Kdy jsem přestala kojit, tak my vlasy zase zhoustly... jetě teď bojuji s podrosty.
My dnes měly těstoviny, malá na sladko...já salát. Ale kdy viděla v mém talíři maso, u ji ty její sladký nezajímaly...
Upravil(a) Spinna (11. 8. 2010 22:18)
Není tady
Ahoj holky
Spinno vítej do klubu Emička je jen o dva dny starí ne nae Jitunka
Holky musím vám pochválit ty pokojíčky, jste moc ikovné!! Jitunka u bude také potřebovat novou postel, v postýlce se dost omlacuje o ty prucle. Nábytek v pokojíčku má také Ikeácký, tak pro postel nejspí taky pojedem do Prahy, ale asi u koupíme nějakou velkou postel. Nám se docela líbila ta oboustranná postel
Jitunka dnes vyjímečně usnula po obědě, jinak to spaní po O u dlouho bojkotuje.. Sice si chvíli v postýlce hraje, ale neusne. No hrozíme se toho, a bude ve své posteli, e bude stále utíkat a v noci nás bude navtěvovat v lonici
Jinak u máme vechny zuby!!! Tedy ty poslední dvě stoličky jetě nejsou vylezlé úplně celé, ale jsou prořízlé. Tak snad u bude pokoj.
Není tady
Peulko, mě proti padání pomohl holič, nechala jsem si vlasy prostříhat a zkrátit. Fakt se to pak zlepilo a to my vlasy padaly hodně. Vitamíny jsem uívala za velké peníze a nic nepomohlo. To je koda peněz. To padání vlasů po porodu a běhěm kojení je zcela přirozené a těko se mu zabrání.. Ale neboj, určitě nevypleatí, já u mám teď zase vlasy jako dřív
Není tady
Ahoj beruchy
Peulko, já brala Biostil (teda myslím,e se to tak jmenuje), je super, doporučila mi ho doktorka a stojí asi 80 kč I kdy myslím, eve chvíli, kdy je to hormonálí záleitost, srovná se to a s hormony, na to si bude muset chvíli počka Ale vydr,taky se mi to pak hned obnovilo
Blaničku, uijte si oslavčku My u od pondělka začínáme pracovat a Kač chodit do kolky, pomoooc
Není tady
Krásné páteční ráno
vítám mezi námi Spinnu, a se jí tu líbí
K těm postýlkám, my máme taky tu Leksvikovou, kupovali jsme jí jetě před Amálčiným narozením s celou tou sestavou do pojíku. Spí na ní od druhých narozenin a ukám, je to v pohodě. Občas se tedy stane, e sleze a mejdí po patře, ale nakonec se do postýlky vrátí. Ani jsme tam nemuseli dávat boční zábranu, jak jsem měla původně v plánu. U se tolik nevrtí, take nepadá - narozdíl ode mne
Verčulko, to jsem ráda, e balík v pohodě dorazil. Snad se Ti ty věcičky budou hodit. Časem Ti po Ami zase něco polu, tedy jestli bude chtít - stačí napsat, čeho má nedostatek
Marně přemýlím, čeho se ten ná čertík bojí... snad toho, e jí zabavíme hračky Jinak sirény, hadice, kravál ona miluje a jetě se na to snaí tančit
Není tady
Tak já byla včera v práci, normálně malou hlídá babička (ale zrovna je v nemocnici), tak ji poprvé hlídal sám děda. ALe zvládli to. Jen se mě ptal: "a ona bude kakat" ? asi se bál přebalovaní. Malá toti nočník pořád bojkotuje. Vyloeně na něm chce jen sedět kdy má jít spát, jinak ne...
No ale malá dědu uetřila...
Pak jsem byla se 4-letým synovcem na houbách..no něco jsme nali, ale vechny chtěl sbírat on..ale moc mu to nelo, take vem utrhl hlavu...
Za chvilku jdu ke kadeřnici, jdu zkusit novou...tak jsem zvědavá.
Není tady
hola hoj
zas mi neel tři dny počítač, zmetek jeden
jééé Ikea, no která enská jí nemá ráda e já tam jezdím zásadně bez chlapa, ten to tam nesnáí, pro něj to je veteárna ale mám jí spí jako inspiraci a mám ráda ty doplňky, nábytek ve mě jaksi nebudí důvěru... o "dřevu" u leksvika bych se před truhlářem moc nezmiňovala
u nás je to vůbec takový bych řekla velký fenomén, přitom v rodném védsku je to dost podřadný prodejce
Blani třeba se jetě chlap vzchopí a výlet bude chápu, e ti to je za děti líto
Spinno vítej a se ti tu líbí
jo a kdy trhá hlavy jenom houbám tak to je jetě v pohodě
tady rostou houby jak vzteklý, jsou nádherný, takový houby jsme snad v ivotě nenasbírali
Peulko, s těma vlasama nic neudělá, jsou to právě ty hormony a to ádným amponem nespraví, zbytečný peníze, ono to samo přejde, mě akorát dr. řekl, e max vitamíny pro kojící. Po Adamovi mi padají vlasy jetě teď, ale to u je spí nervama...
joo a jak jsi se rozhodla s tou Mirenou ??? já furt váhám, ale asi do ní nejdu, stejně chci jetě to třetí a od pár holek u jsem slyela a četla, e je při sexu cítit, no to by mi asi teda vadilo hodně a předstata cizího tělesa snad jetě víc
po měsíci jsme byli dnes v mateřskym centru a Jendu jsem rvala domu doslova násilím, klasická hysterická scéna, dítě se válí po zemi a já ho tahám za ruce pryč kdyby to takhle pak bylo se kolkou tak se zlobit nebudu
Není tady
Ahojky, nestíhám nestačím. U zubařky to bylo nakonec v pohodě, Vaík i Mía krásně otevřeli pusky a nechali se vyetřit a mě tedy spravovala 2 zuby, ale jen proto, e jsem měla část ulomené. A jetě mi z jednoho zubu sundavala kámen. Take za půl roku kontrola. Paráda. No nic, jdeme slavit toho naeho tátu.
Není tady
Blani uijte si to
Jůů,my jetě s Kač u zubaře nebyli Ale docela se bojím..i kdy na řekni ááá, normálně hubajska otevře, no v nejhorím ki donutíme násilím,nechci riskovat nějaký kazy
Blani,měla jsem to zjistit pro sousedy, kteří se s námi po těch dvou vyjetích naeho čoklina po jejich holčičce přestali bavit a říkají ám Dobrý den(normálně jsme si tykali), take u je to neaktuální Ale moc děkuju
Není tady
krásný večer vespolek
spinno, vítej
tuli, díky za info.. u jsem koukala na stránky.. take začínám etřit a na vánoce postýlka určitě bude - jetě poprosíme babičky a dědy, docela se mi zamlouvá ten stolek a idlička ve stejné sérii . doma má stolek a idli z plastu a jak teď blbne, u několikrát sebou řínul dozadu
blani, s tím lekáním.. asi je to normální.. fildu vdycky vyděsí, kdy ten ná potrefený pes začně vytěkávat.. to je ale fakt rambajz a nedá si říct a nepřestane.. to vdycky bobek hystí a hledá mámu.. jinak asi poslední týden pořád ukazuje k oknu a říká bát.. nevím, co tam vidí, ale vymluvit mu to nedokáu.. no, doufám, e to brzy pomine. jinak vysavače se nebojí, vysává se mnou a sekačky taky ne, to se taky aktivně zapojuje a prudí
jo a uíjte si dnení oslavu . a na to rajče se podívám a doopravím.. nějak mi blblo nahrávání..
a ikeu můu taky! u ji mm promejďenou, take více méně vím, co kde hledat.. a miluju ty doplňky, nádobí a tak . jéé, ja bych tak chtěla být bohatá, to by se mi tam krásně utrácelo
peti, a ty se jde zkrálovat? závidím, taky u bych s tím potřebovala něco udělat.. nechávám to trochu dorůst, tak furt vypadám jak máňa
jo a u zubaře jsme byli teď v srpnu poprvé a filda, jak jinak, prostě pusu neotevřel, take zase zkusíme za půl roku.. ale alespoň e já jsem bez kazů
teda blani, to musela být ale divoká oslava.. to bych snad raději ani nechtěla vidět . tak a úspěně přeije dnení den
izoui, já na leksvik v ikei koukala (na tu postýlku i stůl se idličkou) a nekvalitní mi rozhodně nepříjde, spíe naopak. myslím, e pokud člověk nemá zrovna na nábytek na míru, není tohle vůbec patná volba . s manelem máme taky obyčejnou postel a nijak mě to neprudí, vak se do ní chodíme stejně jen vyspat .
rozhodně bychom ale snesli kvalitnějí gauč do obýváku, ten ná je děsný a za dva roky u příerně prosezený .
jo a pojďte u se oupnout na ten nový babinet .. fakt u začínám ztrácet přehled o tom, co se kde píe a ve finále zapomínám chodit tam i sem
ahoj holčiny,
vechny vás po dlouhý době zase zdravím. Jen mi prosím prozradte, jestli se stále kecá tady nebo v jinym domečku - ne se rozepíu, abych to nepsala zbytečně :-)
Není tady